• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

poya2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از دوستان کسی هست منو راهنمایی کنه الان باید چی کار کنم؟
لطفا عکس را ببینید

2012-10-07_152334.jpg

Last edited:

poya2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درود
دوستان بنده هم دیروز زدم پرداخت و امروز پرداختی داشتم.
$30
راستی بنده اصلا تبلیغی نگاه نکردم. حتی 1 عدد.
موفق و سربلند باشید

سلام دوست من

لطفا میشه بگی چجوری؟

ممنون دوست من

poya2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

چجوری بدون اینکه 1 تبلیغ نگاه کنین تونستین 30$ برداشت داشته باشین من با این سیستم اشنایی کامل ندارم

من 1200 تبلیغ نگاه کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاده

ممنون میشم راهنمایی کنین

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
ببخشید آقا نواب سیستم سوددهی این سایت چجوری هست ؟ سایت قبلی که روزانه دو درصد بود ، اما این بیشتر وقت ها داره یک درصد واریز می کنه ؟ چون هر جور حساب می منم تو هشتاد روز شاید به پولی که هزینه کردیم در نمیاد سود که هیچ
بله حق با شماست در حال حاضر که روند سود دهی قانون خاصی نداره، ولی وقتی به حالت نرمال برسه شما تو روزهای عادی به ازای هر ادپک 20 سنت می گیرید و تو روز های تعطیل 10 سنت و زمانش مهم نیست، مهم اینه که این روند تا رسیدن به 15$ برای هر ادپک ادامه داره.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
از دوستان کسی هست منو راهنمایی کنه الان باید چی کار کنم؟
لطفا عکس را ببینید
شما زحمت زیادی کشیدی، نیازی به دیدن بیشتر از 3 تبلیغ در روز نیست و فقط باید سه تبلیغ ببینید تا سود هر روز بیاد به حسابتون، و شما با دیدن تبلیغ پول نمی گیرید بلکه با خرید اد پک سود می گیرید و بسته ی ترافیکی برای تبلیغ سایت یا لینکتون.
روند کار به این صورته که شما با هر 10$ یک اد پک می خرید و نهایتا 15$ می گیرید یعنی 5 دلار سود به ازای هر اد پک، که قابلیت کامپوند هم داره،
شما فعلا می تونی با 10$ اولیه که سایت به شما می ده یه اد پک بخرید و کار رو شروع کنید و هر روز 3 تبلیغ ببینید تا سود روزانه به حسابتون واریز بشه،
نحوه ی خرید اد پک رو تو این لینک توضیح دادم { I CAN WIN - آموزش کامل ثبت نام در profitclicking }.

poya2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بله حق با شماست در حال حاضر که روند سود دهی قانون خاصی نداره، ولی وقتی به حالت نرمال برسه شما تو روزهای عادی به ازای هر ادپک 20 سنت می گیرید و تو روز های تعطیل 10 سنت و زمانش مهم نیست، مهم اینه که این روند تا رسیدن به 15$ برای هر ادپک ادامه داره.

اقا نواب امکانش هست جواب سوال ما هم بدین ؟
ممنون

poya2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما زحمت زیادی کشیدی، نیازی به دیدن بیشتر از 3 تبلیغ در روز نیست و فقط باید سه تبلیغ ببینید تا سود هر روز بیاد به حسابتون، و شما با دیدن تبلیغ پول نمی گیرید بلکه با خرید اد پک سود می گیرید و بسته ی ترافیکی برای تبلیغ سایت یا لینکتون.
روند کار به این صورته که شما با هر 10$ یک اد پک می خرید و نهایتا 15$ می گیرید یعنی 5 دلار سود به ازای هر اد پک، که قابلیت کامپوند هم داره،
شما فعلا می تونی با 10$ اولیه که سایت به شما می ده یه اد پک بخرید و کار رو شروع کنید و هر روز 3 تبلیغ ببینید تا سود روزانه به حسابتون واریز بشه،
نحوه ی خرید اد پک رو تو این لینک توضیح دادم { I CAN WIN - آموزش کامل ثبت نام در profitclicking }.

ممنون اقا نواب

foadderis

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

یک سوال داشتم :من وقتی سودم به 1$ رسید ترسفر کردم به والت آیا باید این کار رو همیشه انجام داد و کار صحیحی انجام دادم یا اینکه نباید اینکار کرد؟واینکه روی سود تاثیری میگذاره یا نه؟

متشکرم

foadderis

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام یک سوال داشتم :من وقتی سودم به 1$ رسید ترسفر کردم به والت آیا باید این کار رو همیشه انجام داد و کار صحیحی انجام دادم یا اینکه نباید اینکار کرد؟واینکه روی سود تاثیری میگذاره یا نه؟ متشکرم

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
با سلام یک سوال داشتم :من وقتی سودم به 1$ رسید ترسفر کردم به والت آیا باید این کار رو همیشه انجام داد و کار صحیحی انجام دادم یا اینکه نباید اینکار کرد؟واینکه روی سود تاثیری میگذاره یا نه؟ متشکرم
WALLET کیف پول شماست و هر وقت که قصد برداشت داشته باشید پول رو باید به WALLET منتقل کنید و انتقال دادن مبلغ به تنهایی هیچ تاثیری بر کار شما نداره و اصلا مهم نیست، مهم اینه که شما می تونی با هر 10$ یه اد پک جدید بخرید و بیشتر سود کنید یا اینکه سودتون رو وقتی به 20$ رسید برداشت کنید.

mehtism

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خدمت همه دوستان.
یه چند تا سوال برام پیش اومده
اول اینکه اگه ما دو تا اد پکیج خریداری کنیم چه اتفاقی میوفته؟ یعنی دو برابر سود بدست میاریم در همون مدت زمان؟ برای دو تا اد پکیج باید دوبرابر بازدید روزانه انجام بدیم؟

aqua1

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
کیا از این طریق 1$ پول نقد دستشون رسیده؟؟

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
اقای جلالی در مورد سایت NEOBUX توضیح ندادید تو سایتتون؟

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
یه سول دیگه برا من تبلیغی نمیاد ؟! من از سایت قدیمی عضو بودم 50 دلار هم پوزیشن خریده بودم پرید 4 دلار تو حسابم هست هیچ تغییری نکرده از اون روزی که سایت عوض شده

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام
آقای نواب سودهای این تقریبا 40 روزی که گذشت دیگه حساب نمیشه؟
من فقط دو روز هست که دارم تبلیغات ها رو نگاه می کنم.

http://1.3.3.img98.net/out.php/i484299_00.jpg

http://1.3.3.img98.net/out.php/i484300_01.jpg
چرا حساب میشه ولی با درصد پایین تر،
اما چیزی که سایت گفته اینه که شما باید از هر ادپک 15$ رو بگیرید و حتی اگه بیشتر هم طول بکشه باید به این مبلغ برسید ولی هنوز در مورد صحت این مسئله نمی تونم نظر قطعی بدم و باید عملکرد سایت رو زیر نظر بگیریم،
در هر صورت باید بگم که سایت در حال پیشرفت هستش ولی با سرعت پایین.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
با سلام خدمت همه دوستان.
یه چند تا سوال برام پیش اومده
اول اینکه اگه ما دو تا اد پکیج خریداری کنیم چه اتفاقی میوفته؟ یعنی دو برابر سود بدست میاریم در همون مدت زمان؟ برای دو تا اد پکیج باید دوبرابر بازدید روزانه انجام بدیم؟
شما به ازای هر ادپک در روزهای هفته 20 سنت می گیرید و در روزهای پایان هفته 10 سنت دریافت می کنید، و خرید 2 اد پک یعنی 40 سنت در روزهای هفته و 20 سنت در روزهای پایان هفته دریافت می کنید و این یعنی اینکه نسبت به حالت اول سودتون در روز 2 برابر میشه، نه، دیدن 3 تبلیغ در روز کافیه.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
یه سول دیگه برا من تبلیغی نمیاد ؟! من از سایت قدیمی عضو بودم 50 دلار هم پوزیشن خریده بودم پرید 4 دلار تو حسابم هست هیچ تغییری نکرده از اون روزی که سایت عوض شده
یعنی چی که تبلیغ نمی یاد؟ یعنی هیچ تبلیغی برای مشاهده ندارید؟ ببینید من خودم فقط یه اد پک از سایت جدید خریدم برای تست کردن سیستم و از وقتی که اد پک خریدم سود قبلی من هم با تاخیر محاسبه میشه و ممکنه علتش این باشه و یا اینکه باید بیشتر صبر کنید.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
اقای جلالی در مورد سایت NEOBUX توضیح ندادید تو سایتتون؟
چرا در سایت جدید و اصلی خودم به طور کامل در مورد NEOBUX توضیح دادم و آموزش ها رو هم قرار دادم و خود من هم توی NEOBUX فعالم، اما به دو دلیل تا کنون NEOBUX رو معرفی نکردم، اولی اینکه سایت خودم هنوز تکمیل نیست و فعلا لینک نمی دم و دومی هم که مهمه اینه که من دارم یه استراتژی قدرتمند و بسیار کاربردی رو روی NEOBUX تست می کنم که در صورت حصول موفقیت و اطمینان تا چند روز آینده هم سایت خودم و هم NEOBUX رو معرفی می کنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا