به ازای هر ادپک که زیر مجموعه ی شما می خرد شما 1$ می گیرید( سطح 1 ) وگرفتن زیرمجموعه تاثیری در سود دریافتی داره؟
به ازای هر ادپک که زیر مجموعه ی شما می خرد شما 1$ می گیرید( سطح 1 ) و
به ازای هر ادپک که زیر مجموعه ی زیر مجموعه ی شما می خرد شما 0.5$ می گیرید( سطح 2 ).
من این پول رو یه جا وارد نکردم، بخشی از اون سود سایت قبلی ( justbeenpaid ) هستش که کامپوند کردم و من پی در پی با خرید پوزیشن کامپوند می کردم و کمتر برداشت داشتم، بخشی هم کمیسیون رفرال ها و بخش عمده هم دلار 1600 تومانی ( 5 ماه پیش ) هستش. نوسان قیمت دلار تو کشوره که الان این مبلغو بزرگ جلوه می ده ( ارزش ریالی کل سرمایه ی من با قیمت 5 ماه پیش 2 میلیون 400 هستش )، در ضمن عنوان تاپیک برا زمانیه که justbeenpaid مرتب سود می داد و من بیش از 150 پوزیشن فعال داشتم ولی الان بیشتر از نصف پوزیشن های من از دور خارج شده، در خلال انتقال سایت هم که سودی دریافت نکردم، از 2 ماه پیش تا کنون فقط 2 برداشت داشتم که سند ها رو هم قبلا در همین تاپیک گذاشتم، در جواب شما باید بگم که در justbeenpaid و 6 ماه تا یک سال پیش این مبلغ کاملا معقولانه به نظر می آمد، زمانی که کاربرای just یوتیوب رو با فیلم ها و پروف های 500$ ای و بیشتر پر کرده بودن، و خب این از ویژگی سرمایه گذاری هستش که نمی شه چیزی رو پیش بینی کرد یا نظر قطعی داد.ببخشید آقا نواب شما چقدر سرمایه گذاری کردید که ماهی 600 دلار در میارید؟
با حساب کتابی که من کردم شما باید 1500 دلار تو حسابتون باشه که 600 تو ماه در ارید.با دلار امروز شما حول حوش 5 میلون تو حسابتونه!!!
درسته؟
5تومان تو این سایت ریسک نیست؟بصرفست؟
یعنی دیگه به این سایت نمیشه اعتماد کرد؟اگر به صفحه ی مانیتورینگ رفته باشید من این سایت رو با ریسک بالا اعلام کردم و دلیلش هم همین نا به سامانی هاست، ولی کاربران زیادی تمایل دارند تا با همین وضع ادامه دهند و من هم در جواب شما باید بگم با ریسک کم همان 10 تا 30 دلار فعالیت کنید تا نگران این مسائل نباشید.
سایت اسکم شده است هیچ پرداختی ندارد.
به هیچ عنوان سرمایه گذاری نکنید!
??????توضیحات این سایت و سایت قدیمی رو خوندم و یه سوال دارم
حتما باید زیرمجموعه بگیریم؟ یا میشه بدون زیرمجموعه گرفتن هم مثل just been paid سود زیاد کرد؟
و این که 17% سود ماهیانه چه طوری میشه گرفت و چه کار باید کرد؟ یعنی مثلا 1000 دلار بریزیم تو سایت بعد از یه ماه 1170 دلار میده؟
مثل just been paid دیگه نمیشه پوزیشن یا چیزی مثل اون گرفت؟
--------
یه چیز دیگه هم الان تو سایتتون دیدم که نوشتید
یعنی دیگه به این سایت نمیشه اعتماد کرد؟