• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

A.C.E

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
گرفتن زیرمجموعه تاثیری در سود دریافتی داره؟

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
گرفتن زیرمجموعه تاثیری در سود دریافتی داره؟
به ازای هر ادپک که زیر مجموعه ی شما می خرد شما 1$ می گیرید( سطح 1 ) و
به ازای هر ادپک که زیر مجموعه ی زیر مجموعه ی شما می خرد شما 0.5$ می گیرید( سطح 2 ).

A.C.E

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به ازای هر ادپک که زیر مجموعه ی شما می خرد شما 1$ می گیرید( سطح 1 ) و
به ازای هر ادپک که زیر مجموعه ی زیر مجموعه ی شما می خرد شما 0.5$ می گیرید( سطح 2 ).

پس بدون گرفتن زیرمجموعه فعالیت در این سایت بی فایده هستش

کلیک ها حالت نمادین داره
در واقع سایت داره به شما به ازاء پولی که سرمایه گذاری میکتید به شما تقریبا 17 درصد سود ماهیانه میده
فرضا شما 10$ هزینه کردید و یه پوزیشن خریدید 17درصدش میشه 1.7$ که بعد سه ماه میشه 5$

MAH203

Registered User
لایک‌ها
128
ببخشید آقا نواب شما چقدر سرمایه گذاری کردید که ماهی 600 دلار در میارید؟
با حساب کتابی که من کردم شما باید 1500 دلار تو حسابتون باشه که 600 تو ماه در ارید.با دلار امروز شما حول حوش 5 میلون تو حسابتونه!!!
درسته؟
5تومان تو این سایت ریسک نیست؟بصرفست؟

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
ببخشید آقا نواب شما چقدر سرمایه گذاری کردید که ماهی 600 دلار در میارید؟
با حساب کتابی که من کردم شما باید 1500 دلار تو حسابتون باشه که 600 تو ماه در ارید.با دلار امروز شما حول حوش 5 میلون تو حسابتونه!!!
درسته؟
5تومان تو این سایت ریسک نیست؟بصرفست؟
من این پول رو یه جا وارد نکردم، بخشی از اون سود سایت قبلی ( justbeenpaid ) هستش که کامپوند کردم و من پی در پی با خرید پوزیشن کامپوند می کردم و کمتر برداشت داشتم، بخشی هم کمیسیون رفرال ها و بخش عمده هم دلار 1600 تومانی ( 5 ماه پیش ) هستش. نوسان قیمت دلار تو کشوره که الان این مبلغو بزرگ جلوه می ده ( ارزش ریالی کل سرمایه ی من با قیمت 5 ماه پیش 2 میلیون 400 هستش )، در ضمن عنوان تاپیک برا زمانیه که justbeenpaid مرتب سود می داد و من بیش از 150 پوزیشن فعال داشتم ولی الان بیشتر از نصف پوزیشن های من از دور خارج شده، در خلال انتقال سایت هم که سودی دریافت نکردم، از 2 ماه پیش تا کنون فقط 2 برداشت داشتم که سند ها رو هم قبلا در همین تاپیک گذاشتم، در جواب شما باید بگم که در justbeenpaid و 6 ماه تا یک سال پیش این مبلغ کاملا معقولانه به نظر می آمد، زمانی که کاربرای just یوتیوب رو با فیلم ها و پروف های 500$ ای و بیشتر پر کرده بودن، و خب این از ویژگی سرمایه گذاری هستش که نمی شه چیزی رو پیش بینی کرد یا نظر قطعی داد.

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
توضیحات این سایت و سایت قدیمی رو خوندم و یه سوال دارم
حتما باید زیرمجموعه بگیریم؟ یا میشه بدون زیرمجموعه گرفتن هم مثل just been paid سود زیاد کرد؟
و این که 17% سود ماهیانه چه طوری میشه گرفت و چه کار باید کرد؟ یعنی مثلا 1000 دلار بریزیم تو سایت بعد از یه ماه 1170 دلار میده؟
مثل just been paid دیگه نمیشه پوزیشن یا چیزی مثل اون گرفت؟
--------
یه چیز دیگه هم الان تو سایتتون دیدم که نوشتید
اگر به صفحه ی مانیتورینگ رفته باشید من این سایت رو با ریسک بالا اعلام کردم و دلیلش هم همین نا به سامانی هاست، ولی کاربران زیادی تمایل دارند تا با همین وضع ادامه دهند و من هم در جواب شما باید بگم با ریسک کم همان 10 تا 30 دلار فعالیت کنید تا نگران این مسائل نباشید.
یعنی دیگه به این سایت نمیشه اعتماد کرد؟

Last edited:

Spiderman3

Registered User
لایک‌ها
4
سایت اسکم شده است هیچ پرداختی ندارد.
به هیچ عنوان سرمایه گذاری نکنید!

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120

Spiderman3

Registered User
لایک‌ها
4
شما این جون گرفتن سایت رو از کجا تشخیص میدید؟ با چه منطقی؟ بنا بر چه دلایلی؟
الان نزدیک 25 روزه از زمان درخواست برداشتی که بنده دادم، داره میگذره ... بنظرم ارزشش رو نداره!
البته یه احتمال هست! اونم اینکه پراختها فقط به یوزرهای جدید تعلق میگیره..

اینکه سایت رسماً اسکم شده، تایید نشده فعلاً! ولی دیر یا زود اعلام میشه ..
من دوست ندارم خودم رو گول بزنم که یه روزی خواهد رسید که به پولم میرسم، ولی خیلی ها هم دوست دارن همینطوری ادامه بدن البته شاید چاره ای جز صبر کردن نداشته باشن، ولی با این حال حرصم میاد سایت بکار کلاهبرداریش همچنان داره ادامه میده و ملت رو تیغ میزنه! درسته من به پولم نمیرسم ولی نمیزارمم پول اضافی از این بیشتر به جیب مبارک صاحابش سرازیر بشه.

hiran97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
Snapshot_2012-10-23_201349.png

پرداخت دوم از سایت (مدت زمان انتظار 10 روز )

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
مشخص نیست بر چه اساسی پرداخت ها رو انجام میده!؟
درخواست یکی رو 3-4 روزه، یکی رو 10 روزه. کسایی هم هستن 20 روزه درخواستشون در حالت pending هست !

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
سیستم PC دچار مشکل هست و نیاز به ورودی بیشتری سرمایه از طرف سرمایه گذار به سایت داره
دراینصورت نمیتونه درست پاسخگو باشه ولی رو به بهبوده و تیم PC که سهام ج.ب.پ رو از فردریک من خریده به این زودیا تسلیم نمیشه.

موفق و سربلند باشید

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سند برداشت یکی از دوستان از پرافیت کلیکینگ ( مدت زمان انتظار 23 روز )،

saleh proof 1.jpg

در جواب بسیاری از دوستان که از من خواسته بودند تا راه های کسب درآمد پربازده و آینده دار را در سایتم معرفی کنم به جای این که بر روی سایت های کلیکی و اینوست مانور دهم باید بگویم،
در خواست شما پذیرفته شد و خود من هم تمایل زیادی دارم تا بر روی راه های مطمئن و واقعی کار کنم، به همین خاطر از معرفی تعداد زیادی سایت کسب درآمد در سایت خودم خودداری کرده ام و فقط یک نمونه سایت کلیکی و یک نمونه سایت اینوست و ترافیکی معرفی کرده ام، که بهترین ها می باشند،
برای کسب اطلاعات کامل درباره راه های کسب درآمد واقعی و آینده دار به این لینک بروید { LEGIT5 – کسب درآمد از اینترنت در 7 روز
سوالات تان را نیز در قسمت نظرات مطرح کنید،

موفق باشید.

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
سود روزهای 22،23 و 24 اکتبر برای من محاسبه نشده برای شما هم همینطوره؟ (با وجود دیدن تبلیغات)

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
توضیحات این سایت و سایت قدیمی رو خوندم و یه سوال دارم
حتما باید زیرمجموعه بگیریم؟ یا میشه بدون زیرمجموعه گرفتن هم مثل just been paid سود زیاد کرد؟
و این که 17% سود ماهیانه چه طوری میشه گرفت و چه کار باید کرد؟ یعنی مثلا 1000 دلار بریزیم تو سایت بعد از یه ماه 1170 دلار میده؟
مثل just been paid دیگه نمیشه پوزیشن یا چیزی مثل اون گرفت؟
--------
یه چیز دیگه هم الان تو سایتتون دیدم که نوشتید

یعنی دیگه به این سایت نمیشه اعتماد کرد؟
??????

s_7_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چندتا سوال داشتم

1- چرا میگید profitclicking جزء هایپ نیست؟ تفاوتش با سایت های هایپ چیه؟
2- در profitclicking حالت ریست شدن وجود داره؟یعنی ممکن هستش یه پک تا به 15$ نرسیده غیرفعال بشه؟
3- فرض کنید من 20$ هزینه کردم و 2 پک خریدم و بعد از گذشت زمان مورد نظر به 30$ رسیدم( 30$ = 20$ پول خودم + 10$ سود). حالا میتونم تمام این 30$ را از سایت خارج کنم یا فقط سود را میتونم خارج کنم؟
4- حساب لیبرتی مشکلی با کاربران ایرانی نداره؟ متوجه بشه کاربر ایرانی هستش حساب رو بلوکه نمیکنه؟
5- سایت مطمعن و با انصاف برای تبدیل پول ایران به دلار لیبرتی معرفی کنید

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
من هر کاری میکنم تو سایتش نمیره مشکل چیه ؟؟؟؟

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
جناب navvab12 ممنون میشم جواب سوالات ما رو هم بدید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا