• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehtism

Registered User
لایک‌ها
2
شما به ازای هر ادپک در روزهای هفته 20 سنت می گیرید و در روزهای پایان هفته 10 سنت دریافت می کنید، و خرید 2 اد پک یعنی 40 سنت در روزهای هفته و 20 سنت در روزهای پایان هفته دریافت می کنید و این یعنی اینکه نسبت به حالت اول سودتون در روز 2 برابر میشه، نه، دیدن 3 تبلیغ در روز کافیه.

خیلی ممنون از جوابتون

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
سلام
الان که دارم تبلیغات ها رو نگاه می کنم سودش تو کدوم قسمت واریز میشه؟پوزیشن هایی که قبلا خریده بودم و الان فعال هستن آیا اکسپایر میشن؟اگه میشن چه زمانی؟

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام
الان که دارم تبلیغات ها رو نگاه می کنم سودش تو کدوم قسمت واریز میشه؟پوزیشن هایی که قبلا خریده بودم و الان فعال هستن آیا اکسپایر میشن؟اگه میشن چه زمانی؟
سود هر روز در قسمت CURRENTLY IN YOUR ACCOUNT و در داشبورد و در ستون مربوط به ادپک نشان داده می شود، به گفته ی سایت پوزیشن ها پس از رسیدن به 15$ اکسپایر میشن.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان سرانجام بعد از یک تاخیر بسیار طولانی (22 روزه) تونستم اولین مبلغ درخواستی از حساب رو با موفقیت برداشت کنم و خواستم اطلاع بدم که شما دوستان هم در جریان باشید رسیدش هم پایین موجوده. مدتی هست درگیرم و متاسفانه نمیتونم زیاد به اینجا سر بزنم در اولین فرصت انشالله میام یکسری توضیحات رو در مورد تغییرات و مسائل پیرامون PC و پیشرفت های اون خدمتتون ارائه میکنم. خوشبختانه سودهای روزانه سایت مرتب به حساب واریز میشه فقط یک مقدار تاخیر تو انجام برداشت ها هست که باید صبر زیادی داشت و اون مدت زمان 10 روزه که صرفا یک زمان پیش فرضه و لزوما به معنای یک محدوده واقعی برای رسیدگی به پرداخت های کاربرها توسط مدیران نیست.

فایل های ضمیمه

• 62753345913660472720.jpg
    62753345913660472720.jpg
    8.7 KB · نمایش ها: 108

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
دیگه میشه به این سایت امیدوار بود؟
سودهای من هم دارم واریز میشه ولی نمی دونم چه جوری حساب کتاب می کنن من سه تا پوزیشن فعال دارم کلیک هامم هر روز انجام میدم.دیروز هیچی واریز نشد و امروز 30 سنت واریز شده فکر می کنم باید 60 سنت واریز بشه درسته؟

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
پس تبلیغات زیاد دیدن در روز زیاد موثر نیست ؟ یعنی همون 3 تا در روز کافیه ؟ پس با یک ادپک می شه ماهی 90 تبلیغ دید دیگه درسته 30 ضربدر 3 = 90 . ؟

ماهایی که تازه ثبت نام کردیم تو ماه های اول چیزی گیرمون نمیاد؟

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
دوست عزیز اگر الان حدود 20 اد پک خریداری بشه (20 تا 10دلار = 200 دلار)
روزهای هفته 400 سنت و پایان هفته 200 سنت - درسته ؟

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
حالا میشه به سایت اعتماد کرد و فهمید که میشه درآمد خوبی از این سایت داشت!

فقط یک سوال من بایک اد پک دارم روزی 3 تا کلیک میکنم در صورتی که اد پک بیشتری بخرم باز همین همین سه تا تبلیغ باید نگاه بکنم تا سود محاسبه بشه؟

و اینکه نحوه سرمایه گذاری رو بگین من حساب پیزا دارم چطوری از طریق اون تو سایت سرمایه گذاری کنم؟

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
حالا میشه به سایت اعتماد کرد و فهمید که میشه درآمد خوبی از این سایت داشت!

فقط یک سوال من بایک اد پک دارم روزی 3 تا کلیک میکنم در صورتی که اد پک بیشتری بخرم باز همین همین سه تا تبلیغ باید نگاه بکنم تا سود محاسبه بشه؟

و اینکه نحوه سرمایه گذاری رو بگین من حساب پیزا دارم چطوری از طریق اون تو سایت سرمایه گذاری کنم؟
سلام دوست عزیز
شما هر چه قدر اد پکیج بخرید سه تا تبلیغ روزانه کافیه و نیازی نیست بیشتر ببینید.
و برای سرمایه گذاری حداقل باید ده دلار داخل حساب پیزاتون باشه و اون حساب رو تو سایت ثبت کنید و بعد روی گزینه Buy Ad Packages کلیک کرده و اد پکیج جدیدی بخرید
موفق باشید

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
دوست عزیز اگر الان حدود 20 اد پک خریداری بشه (20 تا 10دلار = 200 دلار)
روزهای هفته 400 سنت و پایان هفته 200 سنت - درسته ؟

سلام دوست عزیز
اگه شما بیست اد پک بخرید روزانه باید 4 دلار و آخر هفته 2 دلار بده ولی معمولا چون اول کار سیستم هست فعلا روزانه کمتر حساب می کنه البته ملاک سایت بابت هر اد پکج ده دلاری 15 دلار پرداخت می کنه که به صورت سود در اکانت بالانس روزانه پرداخت میشه،
ولی چیزی که هست اینه که سیستم داره به حالت نرمال و مطلوب برمیگرده و همه برداشتی ها رو واریز و سودها رو محاسبه می کنه

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
پس تبلیغات زیاد دیدن در روز زیاد موثر نیست ؟ یعنی همون 3 تا در روز کافیه ؟ پس با یک ادپک می شه ماهی 90 تبلیغ دید دیگه درسته 30 ضربدر 3 = 90 . ؟

ماهایی که تازه ثبت نام کردیم تو ماه های اول چیزی گیرمون نمیاد؟
سلام
آره داداش سه تا تبلیغ در روز برای محاسبه سود کافیه
شما غیر از ده دلار سایت اد پک جدیدی هم خریدید؟

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
دیگه میشه به این سایت امیدوار بود؟
سودهای من هم دارم واریز میشه ولی نمی دونم چه جوری حساب کتاب می کنن من سه تا پوزیشن فعال دارم کلیک هامم هر روز انجام میدم.دیروز هیچی واریز نشد و امروز 30 سنت واریز شده فکر می کنم باید 60 سنت واریز بشه درسته؟

آره به نظر من سایت خیلی نسبت به قبل تغییر کرده و داره بایه روند کند بهتر میشه
درسته حساب کتاب سایت معلوم نیست چطوریه یه روز زیاد سود واریز می کنن یه روزکم ، ولی در کل شما باید به ازای یه اد پک ده دلاری باید پانزده دلار بگیرید که این مهمه
موفق باشید

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
تو این سایت حتما باید سرمایه گذاری کرد؟

آره داداش حداقل باید ده دلار سرمایه گذاری کرد، ولی بهتر نظر دوست عزیز آقای جلالی رو بدونید ایشون بهتر در جریان روند کار سایت هستند

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
با سلام خدمت همه ی دوستان و همچنین کاربران تازه وارد،

اگر هنوز درباره ی profitclicking، نحوه ی فعالیت و سود دهی این سایت نمی دانید به این لینک بروید { LEGIT5 – PROFITCLICKING چیست؟ ( 1 )

برای مشاهده ی آموزش کامل ثبت نام و خرید اد پک اول با 10$ رایگان سایت به این لینک بروید { http://clicksent.mihanblog.com/post/42

برای مشاهده درصد ریسک و اعتبار سایت به صفحه مانیتورینگ سایت من بروید { LEGIT5 – MONITORING { سایت های کسب درآمد }
صفحه ی مانیتورینگ به مرور زمان با توجه به سند های برداشتی، گذشت زمان و فاکتورهای مهم دیگر آپدیت می شود و شما می توانید آخرین وضعیت سایت های کسب درآمد را در این صفحه ببینید.

آموزش های بیشتر و همچنین سایت های جدید به مرور زمان و پس از عبور از مرحله ی تست در سایت اعلام می شود { http://legit5.com

از آقای AHMD222 بابت پاسخ گویی به سوالات دوستان تشکر می کنم،

سوالی بود در همین تاپیک مطرح کنید یا در سایتم نظر بذارید تا کمکتون کنم.

poya2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من تو همون تبلیغات اینارو دیدم که ظاهرا پول میده!!!
کسی می دونه چی چیه؟
Master the Trader in Pajamas Method quickly and easily |

Binäre Optionen Handel - ZoomTrader

سلام دوست من این کار بازار بورس بین المللی است که بنده بخاطرش خارج از کشور زندگی میکنم
این 1نوع شغله که تو ایران ممنوع است و کار من هست
موفق باشید

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام دوستان
من تو همون تبلیغات اینارو دیدم که ظاهرا پول میده!!!
کسی می دونه چی چیه؟
Master the Trader in Pajamas Method quickly and easily |

Binäre Optionen Handel - ZoomTrader

این سایت ها بر روی نوسانات ارز های رایج جهان به صورت دو دو یی ، نوسانات قیمت طلا، نقره و سهام و محصولات شرکت های معتبر جهان کار می کنند و به binary option معروف اند، حداقل سرمایه گذاری در آن ها 100 تا 200 دلار می باشد و افرادی نیز با سرمایه ی بیشتر از 20000$ در این سایت ها فعالیت می کنند، این سایت ها بسیار پر ریسک هستند، در عرض یک ساعت می تونید 500$ رو به 900$ برسونید یا همشو از دست بدید، همچنین باید از سیگنال ها استفاده کنید و روند صعود و نزول نمودار ها رو تحلیل کنید تا ضرر نکنید، یکی از معروف ترین سایت ها در این زمینه ETORO هستش و یکی از بهترین بروکر ها هم banc the bainary، روند کار به این صورته که شما نوسانات رو پیش بینی می کنید و در صورت درست بودن 70% سود می گیرید مثلا 100$ شما در عرض یک ربع میشه 170$ و اگر پیش بینی تون غلط باشه 100$ رو از دست می دید، موفقیت در این راه نیازمند سرمایه ی بالا ( 5000$ یا بیشتر )، ذهن تحلیل گر، خونسردی در هنگام ترید یا باز کردن پوزیشن، فکر کردن به سود در طولانی مدت، مدیریت ریسک و همچنین کپی کردن از تریدر های موفق می باشد.

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
من چندوقت پیش تو سایت ثبت نام و با 10 دلار خودش یه پکیج خریدم..ولی فعالیت نکردم تو سایت تا الان.
سوالم اینه که الان بخشی ازون 10 دلار پریده و من از الان اگه هرروز هم کلیک بکنم فقط مثلا 8 دلار گیرم میاد؟
یعنی اجبارا هرروز باید روی تبلیغات کلیک کنیم؟ این پکیج ها تاریخ انقضای مشخص داره؟

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
من چندوقت پیش تو سایت ثبت نام و با 10 دلار خودش یه پکیج خریدم..ولی فعالیت نکردم تو سایت تا الان.
سوالم اینه که الان بخشی ازون 10 دلار پریده و من از الان اگه هرروز هم کلیک بکنم فقط مثلا 8 دلار گیرم میاد؟
یعنی اجبارا هرروز باید روی تبلیغات کلیک کنیم؟ این پکیج ها تاریخ انقضای مشخص داره؟
شما تو قسمت MY AD PACKAGE می تونید ببینید که چقدر سود گرفتید و چقدر مونده تا اد پک شما از دور خارج بشه، چون سایت در ابتدای کار هستش ممکنه هنوز شانس گرفتن سود کامل رو داشته باشید، فعلا و به طور معمول هر اد پک پس از رسیدن به 15$ از دور خارج میشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا