• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hiran97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام دوستان عزیز.بعد از گذشت 5 روز که در خواست $20 رو دادم امروز پول به حساب واریز شد.من 16 پوزیشن دارم و مثل بقیه دوستان بیشتر از یک ماه صبر کردم.توصیه من به دوستان اینه که صبر کنند تا روند سایت عادی بشه.از دید خوشبینانه یا این پرداخت ها عادی هست و سایت داره به حالت نرمال بر میگرده و حالت بد بینانه موقتی و برای جلب اعتماد.عکس از اولین دریافتی من پیوست شده.

Snapshot_2012-09-26_112131.png

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
امیدوار شدم.
خدا کنه به پولم برسم برداشت کنم یه جادیگه خرجش کنم

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
لطفا یک نفر دقیق بگه تبلیغات ها رو چه جوری میشه نگاه کرد باید پول داد؟
traffic exchange ندارم تو داشبورد

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
لطفا یک نفر دقیق بگه تبلیغات ها رو چه جوری میشه نگاه کرد باید پول داد؟
traffic exchange ندارم تو داشبورد

لازم به پرداخت پول نیست البته سایت مشکل داره و سودهای روزانه رو حتی با دیدن سه تبلیغ محاسبه نمیکنه، جدیدا هم سایت بجای اطلاع دادن مسائل و آپدیت های مختلف داستان تعریف میکنه تو بخش اطلاعیه‌ها ولی همین که برداشت‌ها رو آغاز کردن یه اعتراضات فروکش کرد ولی به نظر من موقتی هست چون هنوز حداقل 80 درصد سرمایه کاربرها بدون احتساب سودش دست سایته و اینا باید درآمدهای روزانه رو شروع کنند. من خودم بارها تو کنفرانس این سوال رو مطرح کردم که چرا سودهای روزانه با دیدن تبلیغات محاسبه نمیشه برای اد پک های قدیمی و هنوز مدیرها میگن که تیم IT مشغول کار روی این موضوع هست و در مورد اینکه چرا نرخ سودها برخلاف انتظار روی یک درصد و 0.5 درصد هست پرسیدم اشاره شد به اینکه فعلا سایت نوپا هست و با افزایش تبلیغات و فروش حاصل از تبلیغات نرخ هم بالاتر میره ولی هیچکدوم از این دلایل دیگه توجیه پذیر نیست و وقت به اندازه کافی تلف شده.

بعد از پرداخت سود 21ام و 22ام سپتامبر الان که سر زدم دیدم سود 24ام رو هم دادن ولی خبری از 23ام نیست اینطوری نمیشه با این همه تاخیر سود کرد.. آقا جلالی اگه ممکنه شما هم بگین آیا همین روزها رو فقط برای شما سود پرداخت کردن و اینکه نرخ سود یک درصد و نیم درصد بوده یا نه.

حالا کاری نداریم اینا روزی چقدر قرار هست سود بدن ولی باید به ازای هر AD Pack برابر 15 دلار رو پرداخت کنن که تو بخش لیست تبلیغات میتونید ببینید اون مقدار پرداخت شده باید به حد Total Expected یعنی 15 دلار به ازای هر اد پک برسه.

در مورد برداشت هم من دو روز پیش یه سهل انگاری کردم تو صفحه WALLET دستم اشتباهی روی کنسل رفت و درخواست حذف شد و دوباره ثبت کردم با این حساب حداقل 5 روز باید صبر کنیم که به محض اینکه واریز بشه اینجا به دوستان اطلاع میدم با رسید.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
لازم به پرداخت پول نیست البته سایت مشکل داره و سودهای روزانه رو حتی با دیدن سه تبلیغ محاسبه نمیکنه، جدیدا هم سایت بجای اطلاع دادن مسائل و آپدیت های مختلف داستان تعریف میکنه تو بخش اطلاعیه‌ها ولی همین که برداشت‌ها رو آغاز کردن یه اعتراضات فروکش کرد ولی به نظر من موقتی هست چون هنوز حداقل 80 درصد سرمایه کاربرها بدون احتساب سودش دست سایته و اینا باید درآمدهای روزانه رو شروع کنند. من خودم بارها تو کنفرانس این سوال رو مطرح کردم که چرا سودهای روزانه با دیدن تبلیغات محاسبه نمیشه برای اد پک های قدیمی و هنوز مدیرها میگن که تیم IT مشغول کار روی این موضوع هست و در مورد اینکه چرا نرخ سودها برخلاف انتظار روی یک درصد و 0.5 درصد هست پرسیدم اشاره شد به اینکه فعلا سایت نوپا هست و با افزایش تبلیغات و فروش حاصل از تبلیغات نرخ هم بالاتر میره ولی هیچکدوم از این دلایل دیگه توجیه پذیر نیست و وقت به اندازه کافی تلف شده.

بعد از پرداخت سود 21ام و 22ام سپتامبر الان که سر زدم دیدم سود 24ام رو هم دادن ولی خبری از 23ام نیست اینطوری نمیشه با این همه تاخیر سود کرد.. آقا جلالی اگه ممکنه شما هم بگین آیا همین روزها رو فقط برای شما سود پرداخت کردن و اینکه نرخ سود یک درصد و نیم درصد بوده یا نه.

حالا کاری نداریم اینا روزی چقدر قرار هست سود بدن ولی باید به ازای هر AD Pack برابر 15 دلار رو پرداخت کنن که تو بخش لیست تبلیغات میتونید ببینید اون مقدار پرداخت شده باید به حد Total Expected یعنی 15 دلار به ازای هر اد پک برسه.

در مورد برداشت هم من دو روز پیش یه سهل انگاری کردم تو صفحه WALLET دستم اشتباهی روی کنسل رفت و درخواست حذف شد و دوباره ثبت کردم با این حساب حداقل 5 روز باید صبر کنیم که به محض اینکه واریز بشه اینجا به دوستان اطلاع میدم با رسید.

با عرض سلام خدمت شما، من از ادپک جدیدی که خریدم فقط 3 روز سود گرفتم 2 روز با نرخ 2% و 1 روز با نرخ 1% یعنی روزهای 16، 17 و 18 سپتامبر و از اد پک های قبلی خودم هم فقط 3 رز سود گرفتم یعنی روزهای 22 و 23 سپتامبر با نرخ 0.5% و روز 24 سپتامبر با نرخ 1%.

دوستان عزیز برای مشاهده اطلاعات اد پک و میزان سودتون بر روی MY ADPACKAGES از ستون کناری سمت چپ کلیک کنید و سپس در صفحه ی باز شده و در بالا سمت راست بر روی SHOW FINANCIAL DETAILS کلیک کنید.
در جواب دوستانی که در مورد ثبت نام، خرید اد پک اول با 10$ سایت و همچنین نحوه ی مشاهده ی تبلیغ سوال می پرسند باید بگم که من آموزش تصویری این مراحل رو آماده کردم و می تونید از این لینک به این آموزش دسترسی پیدا کنید { I CAN WIN - آموزش کامل ثبت نام در profitclicking

به هرحال روندی که سرپرست ها و مدیران PC در پیش گرفتن مورد قبول نیست و باز هم تاکید می کنم تنها راه بازگشت اعتماد کاربران به PC افزایش تعداد پرداختی ها و سرعت بخشیدن به این روند هستش.

اما چند سوال برای من مطرح هستش و برای خودم هم جواب دارم ولی مایلم نظر شما و سایر دوستان رو هم بدونم،

چرا با وجود این موج نا رضایتی باز هم هزاران نفر به این سایت اعتماد کرده اند و هزینه های زیادی رو صرف تبلیغات خودشون و رفرال گیری می کنند، من به طور متوسط در هر روز در PTC های مختلف جهان 10 تبلیغ فقط برای PC می بینم و افراد تمایل زیادی دارند تا این سیستم رو رشد بدن و فراگیر ترش کنن در حالی که بیشتر از یک ماهه که سرمایه های بالای 10000$ در سایت مونده و صاحبان این سرمایه ها نیز دارن بیشتر سرمایه می کنن تا رفرال بگیرن؟

چطور یک سایت سال ها تلاش می کنه تا رتبه ی الکساشو ببره بالا و بازدید real برای صفحاتش جذب کنه ولی PC در عرض چند ماه به رتبه ی زیر 800 جهانی می رسه و 2 میلیون بازدید کننده روزانه از صفحاتش داره؟

جالب اینجاست که FACEBOOK جای ابر غول اینترتی جهان یعنی GOOGLE رو گرفته و با این سرعت رشد PROFIT، احتمالا در آینده ای نزدیک باید شاهد رقابت بین PROFIT و GOOGLE و FACEBOOK باشیم،این در حالیه که هزاران نفر دارن از این سایت ( PROFIT ) انتقاد می کنن و حال اگر سرپرستان سایت بتوانند دوباره رضایت کاربرا رو جلب کنن چه اتفاقی می افته؟

سوال ها و تحلیل های بالای زاویه ی دید و نظر شخصی بنده رو بیان می کنه و هیچ تایید یا ردی بر روند کار کنونی PROFIT نمی باشد و توصیه می کنم ثبت نام کنید و این سایت رو به عنوان یک فرصت خاموش در نظر بگیرید و به هیچ وجه در حال حاضر اینوست نکنید، اگر این ابر غول ترافیکی پا برجا بماند مطمئنا یکی از بهترین گزینه های فعالیت اینترنتی و سرمایه گذاری محسوب می شود و در غیر این صورت ...

موفق و پاینده باشید.

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
با عرض سلام خدمت شما، من از ادپک جدیدی که خریدم فقط 3 روز سود گرفتم 2 روز با نرخ 2% و 1 روز با نرخ 1% یعنی روزهای 16، 17 و 18 سپتامبر و از اد پک های قبلی خودم هم فقط 3 رز سود گرفتم یعنی روزهای 22 و 23 سپتامبر با نرخ 0.5% و روز 24 سپتامبر با نرخ 1%.

دوستان عزیز برای مشاهده اطلاعات اد پک و میزان سودتون بر روی MY ADPACKAGES از ستون کناری سمت چپ کلیک کنید و سپس در صفحه ی باز شده و در بالا سمت راست بر روی SHOW FINANCIAL DETAILS کلیک کنید.
در جواب دوستانی که در مورد ثبت نام، خرید اد پک اول با 10$ سایت و همچنین نحوه ی مشاهده ی تبلیغ سوال می پرسند باید بگم که من آموزش تصویری این مراحل رو آماده کردم و می تونید از این لینک به این آموزش دسترسی پیدا کنید { I CAN WIN - آموزش کامل ثبت نام در profitclicking

به هرحال روندی که سرپرست ها و مدیران PC در پیش گرفتن مورد قبول نیست و باز هم تاکید می کنم تنها راه بازگشت اعتماد کاربران به PC افزایش تعداد پرداختی ها و سرعت بخشیدن به این روند هستش.

اما چند سوال برای من مطرح هستش و برای خودم هم جواب دارم ولی مایلم نظر شما و سایر دوستان رو هم بدونم،

چرا با وجود این موج نا رضایتی باز هم هزاران نفر به این سایت اعتماد کرده اند و هزینه های زیادی رو صرف تبلیغات خودشون و رفرال گیری می کنند، من به طور متوسط در هر روز در PTC های مختلف جهان 10 تبلیغ فقط برای PC می بینم و افراد تمایل زیادی دارند تا این سیستم رو رشد بدن و فراگیر ترش کنن در حالی که بیشتر از یک ماهه که سرمایه های بالای 10000$ در سایت مونده و صاحبان این سرمایه ها نیز دارن بیشتر سرمایه می کنن تا رفرال بگیرن؟

چطور یک سایت سال ها تلاش می کنه تا رتبه ی الکساشو ببره بالا و بازدید real برای صفحاتش جذب کنه ولی PC در عرض چند ماه به رتبه ی زیر 800 جهانی می رسه و 2 میلیون بازدید کننده روزانه از صفحاتش داره؟

جالب اینجاست که FACEBOOK جای ابر غول اینترتی جهان یعنی GOOGLE رو گرفته و با این سرعت رشد PROFIT، احتمالا در آینده ای نزدیک باید شاهد رقابت بین PROFIT و GOOGLE و FACEBOOK باشیم،این در حالیه که هزاران نفر دارن از این سایت ( PROFIT ) انتقاد می کنن و حال اگر سرپرستان سایت بتوانند دوباره رضایت کاربرا رو جلب کنن چه اتفاقی می افته؟

سوال ها و تحلیل های بالای زاویه ی دید و نظر شخصی بنده رو بیان می کنه و هیچ تایید یا ردی بر روند کار کنونی PROFIT نمی باشد و توصیه می کنم ثبت نام کنید و این سایت رو به عنوان یک فرصت خاموش در نظر بگیرید و به هیچ وجه در حال حاضر اینوست نکنید، اگر این ابر غول ترافیکی پا برجا بماند مطمئنا یکی از بهترین گزینه های فعالیت اینترنتی و سرمایه گذاری محسوب می شود و در غیر این صورت ...

موفق و پاینده باشید.

درود به همگی
در جواب قسمت سبزی که مشخص شده باید بگم که اصلا کاربر ها هزینه های تبلغات پی تی سی این سایت رو پرداخت نمیکنند و ای خوده profitcliking هست که تبلیغات گسترده ای در اکثر سایت های پی تی سی انجام داده...
در قسمت advertise یا store یک سایت پی تی سی میتونید جزئیات رو ببینید.
موفق و سربلند باشید/ بدرود

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
درود به همگی
در جواب قسمت سبزی که مشخص شده باید بگم که اصلا کاربر ها هزینه های تبلغات پی تی سی این سایت رو پرداخت نمیکنند و ای خوده profitcliking هست که تبلیغات گسترده ای در اکثر سایت های پی تی سی انجام داده...
در قسمت advertise یا store یک سایت پی تی سی میتونید جزئیات رو ببینید.
موفق و سربلند باشید/ بدرود
از شما دوست عزیزم تشکر می کنم به خاطر جوابی که دادید، خب می تونیم تا حدی این جوری فرض کنیم، اما وقتی شما این تبلیغ ها رو مشاهده می کنید، اسپانسر های مختلفی رو می بینید که دارن رفرال می گیرن و اسم اسپانسرها هم متفاوته و هم زیاده، یعنی به نظر شما همه یا بخش بزرگی از این افراد از افراد داخلی PC هستند و فقط دارن این طور جلوه می دن؟
در هر صورت مایلم نظر دوست با تجربه ی خودم رو بدونم.
موفق باشید.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سود روز 26 سپتامبر با نرخ 1% برای من محاسبه شد، و من درخواست برداشت دوم رو هم به ارزش 21$ ثبت کردم، احتمالا چند روزی طول بکشه تا پول به حسابم واریز بشه، به محض دریافت پول سند برداشت رو براتون قرار می دم.

صرفا جهت اطلاع رسانی و به هیچ وجه در حال حاضر سرمایه گذاری در این سیستم توصیه نمی شود.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
با تشکر از آقای جلالی من هم سود مربوط به 26ام سپتامبر رو دریافت کردم با نرخ یک درصد، اینجا دو سوال پیش میاد که چرا سود روزهای جلوتر (مثلا 25ام سپتامبر) محاسبه نمیشه با اینکه روزانه بجای سه تبلیغ من بارها شده 6 تا تبلیغ هم دیدم و همچنین چرا حداقل 5 روز تاخیر برای محاسبه درآمدها داریم. به هر حال ما مجبوریم تمام این مشکلات رو به فال نیک بگیریم و اینکه سایت نوپا هست در صورتی که واقعا کاری هم به عنوان اعتراض از دست ما برنمیاد جز اینکه صبر کنیم تا همه چیز به مرور زمان درست بشه. هرچند تا همین الان هم وضعیت سایت رو هوا هست و معلومه به سختی داره پرداخت‌های کاربران رو پوشش میده و اگه یک روز خدای نکرده ببینیم کل سایت ناپدید شد جای تعجبی نیست در صورتی که مدیران کنفرانس از دلایل مثبت غیرمنطقی برای توجیه این اتفاقات استفاده میکنند اما هرکسی که تا الان با JBP و بعدش PC همراه بوده باشه به راحتی بحرانی بودن وضعیت موجود براش قابل درک هست.

اما نکته مهمی که هست با این تفاسیر که بعضی روزها واریز سود نداریم و نرخ‌ سودهای یک درصد و نیم درصد، تو 81 روز نه تنها هر AD Pack (پوزیشن‌های قدیم) برابر 15 دلار خروجی نداره بلکه ممکنه حتی اون ده دلاری هم که بابت خریدش صرف شده در نیاد بنابراین همینطوریش هم در واقع ما داریم ضرر میکنیم مگه اینکه تعداد روزها رو به مقداری زیاد کنند که هر اد پک 15 دلار خودش رو پس بده یا اینکه بدهی‌های قبلی رو یکجا پرداخت کنند که به نظر من احتمال مورد دوم خیلی کم هست.

ضمنا درخواست برداشتی که روز 25ام ثبت کردم هنوز پرداخت نشده همونطور که قبلا هم گفتم اینطور وضعیت‌ها رو بارها در مورد هایپ‌ها دیدیم. اون‌ها قبل از اینکه به حالت اسکم کامل تغییر وضعیت بدند تا یک مدت ابتدا برداشت‌ها با تاخیر واریز میشن بعد از اون سایت به مرحله پرداخت انتخابی یا Selective میره که تو اینجا هایپ به بعضی از کاربرها بخصوص مانیتورها پول میده و به خیلی ها نه که امیدوارم در مورد PC حداقل تا زمانی که ما و دوستان کامل از سایت بیرون بیایم شاهد این اتفاق نباشیم و سایت بتونه تا مدت‌های زیاد در کنار بهبود مشکلات به فعالیت خودش ادامه بده.

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
مثل اینکه مشاهده تبلیغات بیشتر از 3 تا رزرو میشه تا بعداً محاسبه بشه!
من که کلاً ترتیب محاسبه سود رو قاطی کردم یه روز لاگین میکنم میبینم حسابم منفیه، یه روز دیگه چند دلار اضافه شده و ...
کلا حساب کتاب ادپک هام هم از دستم در رفته.. اصلا معلوم نیست چی به چیه!
هر روز به امید محاسبه شدن سود یکماه گذشته لاگین میکنم ولی ... هیچی!

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
فقط جهت اطلاع باید بگم که سود روزهای 27 ام و 28 ام با نرخ 1% برای من محاسبه شده که به WALLET انتقال دادم و همچنین مدت زمان انتظار برای دریافت برداشتی ها از 72 ساعت به 10 روز افزایش یافته و 7 روز دیگه باید مبلغ برداشتی دوم رو دریافت کنم که به محض دریافت سند رو قرار می دم.

...

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
با سلام خدمت کاربرای خوب این تاپیک،

سود 29 ام با نرخ 0.5% برای من محاسبه شده، همچنین مبلغ درخواستی برداشت دوم هم امروز به حسابم واریز شد، این در حالیه که باید 6 روز دیگر صبر می کردم،

رتبه ی جهانی سایت در الکسا هم در حال نزدیک شدن به 500 هستش و رتبه ی کشوری سایت هم به زیر 100 رسید، همچنین درصد رشد سایت در رتبه بندی الکسا به رقم باور نکردنی %2000000 در 3 ماه گذشته رسیده، مشاهده جزئیات بیشتر در الکسا از این لینک { Profitclicking.com Site Info

به تصویر زیر دقت کنید، سند برداشت دوم من از PC،

proof 2.jpg

اما نظر و تحلیل شخصی بنده:
{ خواندن این بخش کاملا اختیاری است }
{
1. PC سیاست های نا معلومی رو در پیش گرفته نظیر محاسبه ی سود 0.5% که به ضرر کاربران بوده یا پرداخت زودتر از موعد به بعضی کاربران و حتی تاخیر در پرداخت به برخی دیگر که در نوع خودش عجیب هستش.
2. رتبه ی الکسای سایت به صورت فسفاژن رو به بهبود هست و میشه احتمال داد که PC هزینه ی بسیار بالایی رو داره صرف این کار می کنه تا بتونه به محبوبیت و رتبه ی just برسه و البته بازدید های واقعی در طول روز هم بی تاثیر نیست، حتما دوستان به یاد دارند که قدرت just در رتبه ی بالای الکسای سایت بود و شخصیت محبوب فردریک من، خب PC در اولی موفق بوده و در حال حاضر روی دومی متمرکز شده، بهتره به آخرین آپدیت سایت نگاهی بندازید تا متوجه این مسئله بشید، به طور صریح از فردریک من نام برده شده،(در هر صورت این 2 عامل یعنی رتبه ی الکسا و شخصیت فردریک من برای من و بسیاری از کاربران با اهمیت تلقی میشه) }

با این حال به کابران جدید توصیه می کنم فقط با 10$ رایگان سایت فعالیت کنید و هر روز حداقل 3 تبلیغ ببینید، ( البته در صورتی که بیشتر از 3 تبلیغ ببینید تبلیغ های اضافی برای روزهای آینده ذخیره می شود )،
به هیچ وجه اینوست نکنید، ولی ثبت نام و رفرال گیری در صورتی که بتوانید رفرال تان را با وضعیت کنونی سایت توجیه کنید بلا مانع است، سایر اخبار و زمان مناسب برای اینوست در صورت بقای سایت در همین تاپیک توسط من و یا سایر اعضای فعال تاپیک اعلام می گردد، در حال حاضر اینوست نکنید.

برای مشاهده ی آموزش تصویری ثبت نام در سایت و استفاده از 10$ رایگان سایت برای خرید اولین اد پک به لینک زیر بروید،
{
http://clicksent.mihanblog.com/post/42
}

ضمنا در حال حاضر در حال تست کردن چند سیستم جدید و همچنین تست کردن استراتژی های کارآمد بر روی چند سایت معتبر هستیم که در صورت موفقیت، نتایج به زودی در یکی از تاپیک های PC ( همین تاپیک ) یا PTCBOX اعلام می گردد.

موفق باشید.

r93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
30$ قبل از اینکه سیستم jbp خراب شه تو حساب داشتم اونو برداشت زدم بعد 10 روز دریافت کردم.کاش همون موقع به حرفایه صاحب تاپیک گوش می کردمو کم سرمایه گذاری می کردم یا لاقل سودهامو برداشت می کردم.مجموعه 170$ از این سیستم ضرر کردم پیشنهاد می کنم بالا 10$ تو این سیستما سرمایه گذاری نکنید!حتی اگه 10 سال سابقه داشته باشه یا رتبه الکسای بالاتر از گوگل داشته باشه!

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
خوشبختانه سایت داره کم کم سودهای روزانه رو طبق روال طبیعی ولی با نرخ‌های یک درصد و نیم درصد مربوط به Ad Packهای قدیم پرداخت میکنه به هر حال تا زمانی که برابر 10 - 15 دلار به ازای هر مورد دریافتی نباشه در واقع فقط ضرر کردیم حالا باید دید تعداد روزها قاعدتا باید بیشتر از 81 روز تعیین کنند تا بشه به نرخ سود واقعی 50 درصد دست پیدا کرد. هرچند واقعا طولانی این تغییر و تحولات تو سایت بوجود اومد ولی باز هم خوبه داره یک مقدار شروع به پیشرفت کرده تا وعده‌هاشون رو عملی کنند و همچنین یک شمارشگر هم گذاشتن برای زمان برداشت که از تاریخ درخواست برای تمام سیستم‌های پرداخت الکترونیکی بجز Solid Trust Pay حداکثر زمان رسیدگی 10 روز طول میکشه اما برای بعضی دوستان که خوش شانس بودن کمتر از این موعد پول رو به حسابشون ریختند.

البته برای من که هنوز اتفاقی نیوفتاده و اینطور که مشخص هست و 10 روز گذشته قاعدتا باید تا امشب اولین درخواست من رو به حساب لیبرتی بریزند که به محض دریافتش همین‌جا اطلاع میدم. به نظر میاد چون تو LR یه مقدار تراکم یوزر بیشتر هست شاید تاخیر بیشتر تو پرداخت نسبت به سیستم‌های دیگه طبیعی باشه.

به هر حال دوستانی که قصد عضویت و فعالیت زیاد تو این سیستم رو دارند به هیچ وجه توصیه نمیکنم الان شروع به سرمایه گذاری کنید باید یه مدتی رو همراهی کنیم تا سایت روی مسیر طبیعی و بدون هیچ فیدبک منفی یا مشکلات مختلف به فعالیت خودش ادامه بده و شاهد پیشرفت‌هاش باشیم.

Last edited:

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
درود
دوستان بنده هم دیروز زدم پرداخت و امروز پرداختی داشتم.
$30
راستی بنده اصلا تبلیغی نگاه نکردم. حتی 1 عدد.
موفق و سربلند باشید

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
من حدود نه روز پیش درخواست برداشت دادم و امروز به حسابم واریز کردند

فایل های ضمیمه

• jbpprofit.jpg
    jbpprofit.jpg
    69.7 KB · نمایش ها: 99
Last edited:

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
لطفا تمام دوستان که برداشت داشته اند سند های برداشتی را قرار دهند.

باتشکر

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
صرفا جهت اطلاع:

سود روزهای 1 ام و دوم اکتبر با نرخ 1% برای من محاسبه شده، در خواست برداشت سوم رو هم ثبت کردم که به محض دریافت، سند برداشت رو در تاپیک قرار می دم.

ظاهرا سایت داره در مسیر درست گام بر می داره،

دوستانی که مایلند به profitclicking بپیوندند می توانند از این لینک اقدام کنند {
I CAN WIN - آموزش کامل ثبت نام در profitclicking }.

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
ببخشید آقا نواب سیستم سوددهی این سایت چجوری هست ؟ سایت قبلی که روزانه دو درصد بود ، اما این بیشتر وقت ها داره یک درصد واریز می کنه ؟ چون هر جور حساب می منم تو هشتاد روز شاید به پولی که هزینه کردیم در نمیاد سود که هیچ

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا