لطفا یک نفر دقیق بگه تبلیغات ها رو چه جوری میشه نگاه کرد باید پول داد؟
traffic exchange ندارم تو داشبورد
لازم به پرداخت پول نیست البته سایت مشکل داره و سودهای روزانه رو حتی با دیدن سه تبلیغ محاسبه نمیکنه، جدیدا هم سایت بجای اطلاع دادن مسائل و آپدیت های مختلف داستان تعریف میکنه تو بخش اطلاعیهها ولی همین که برداشتها رو آغاز کردن یه اعتراضات فروکش کرد ولی به نظر من موقتی هست چون هنوز حداقل 80 درصد سرمایه کاربرها بدون احتساب سودش دست سایته و اینا باید درآمدهای روزانه رو شروع کنند. من خودم بارها تو کنفرانس این سوال رو مطرح کردم که چرا سودهای روزانه با دیدن تبلیغات محاسبه نمیشه برای اد پک های قدیمی و هنوز مدیرها میگن که تیم IT مشغول کار روی این موضوع هست و در مورد اینکه چرا نرخ سودها برخلاف انتظار روی یک درصد و 0.5 درصد هست پرسیدم اشاره شد به اینکه فعلا سایت نوپا هست و با افزایش تبلیغات و فروش حاصل از تبلیغات نرخ هم بالاتر میره ولی هیچکدوم از این دلایل دیگه توجیه پذیر نیست و وقت به اندازه کافی تلف شده.
بعد از پرداخت سود 21ام و 22ام سپتامبر الان که سر زدم دیدم سود 24ام رو هم دادن ولی خبری از 23ام نیست اینطوری نمیشه با این همه تاخیر سود کرد..
آقا جلالی اگه ممکنه شما هم بگین آیا همین روزها رو فقط برای شما سود پرداخت کردن و اینکه نرخ سود یک درصد و نیم درصد بوده یا نه.
حالا کاری نداریم اینا روزی چقدر قرار هست سود بدن ولی باید به ازای هر AD Pack برابر 15 دلار رو پرداخت کنن که تو بخش لیست تبلیغات میتونید ببینید اون مقدار پرداخت شده باید به حد Total Expected
یعنی 15 دلار به ازای هر اد پک برسه.
در مورد برداشت هم من دو روز پیش یه سهل انگاری کردم تو صفحه WALLET دستم اشتباهی روی کنسل رفت و درخواست حذف شد و دوباره ثبت کردم با این حساب حداقل 5 روز باید صبر کنیم که به محض اینکه واریز بشه اینجا به دوستان اطلاع میدم با رسید.