• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
سوال:
- سرمایه گذاشتن تو این سایت (سرمایه کم) بهتر از گذاشتن پول تو بهترین هایپ هاست؟ (اونایی که رنک های اول رو تو گولدپول دارن)
- من اگه امروز 30 تا تبلیغ نگاه کنم و اونا همش رزرو بشه یعنی تا 10 روز هیچ نیازی نیست که حتی به سایت لاگین کنم، درسته؟ و سود پولم حساب میشه دیگه؟

MAH203

Registered User
لایک‌ها
128
مثلا دریافت اول بنده!!!
سخت نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Snapshot_2012-10-23_201349.jpg

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سوال:
- سرمایه گذاشتن تو این سایت (سرمایه کم) بهتر از گذاشتن پول تو بهترین هایپ هاست؟ (اونایی که رنک های اول رو تو گولدپول دارن)
- من اگه امروز 30 تا تبلیغ نگاه کنم و اونا همش رزرو بشه یعنی تا 10 روز هیچ نیازی نیست که حتی به سایت لاگین کنم، درسته؟ و سود پولم حساب میشه دیگه؟

نه بنظرم سایت هایی مثله AVO و سایت های سرمایه گذاری با سابقه بالا بهتر از این سایت هست. البته واسه گذاشتن سرمایه کم بد نیست. شما 10$ میزاری و سایت تقریبا طی 90 روز 10$ شما رو میکنه 15$ و سرمایه اولیتونم بر نمیگرده در حالیکه سایتی مثله AVO با 10$ هفته ای 1.5$ سود میده(این سایت 1.2$ در هفته میده) و AVO در آخر سرمایه اصلیتونم پس میده . اما به هر حال AVO و سایت های نظیر اون خطرات خاص خودشون رو دارن. و یک برتری دیگه AVO نسبت به این سایت نداشتن حداقل پرداخته.

درباره سوال دوم شما هم بله شما میتونید یک روز تعداد زیادی تبلیغ نگاه کنید و چند روز نگاه نکنید.البته تبلیغات رزرو شده بعد 45 روز اکسپایر میشن.

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
مثلا دریافت اول بنده!!!
سخت نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تو که دریافتیت رو درست کردی اون fee اش رو هم درست میکردی دیگه! طبیعی تر بود اونجوری!!!

892 دلار با 19 سنت کارمزد!!!
هار هار هار!!!

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
چندتا سوال داشتم

1- چرا میگید profitclicking جزء هایپ نیست؟ تفاوتش با سایت های هایپ چیه؟
2- در profitclicking حالت ریست شدن وجود داره؟یعنی ممکن هستش یه پک تا به 15$ نرسیده غیرفعال بشه؟
3- فرض کنید من 20$ هزینه کردم و 2 پک خریدم و بعد از گذشت زمان مورد نظر به 30$ رسیدم( 30$ = 20$ پول خودم + 10$ سود). حالا میتونم تمام این 30$ را از سایت خارج کنم یا فقط سود را میتونم خارج کنم؟
4- حساب لیبرتی مشکلی با کاربران ایرانی نداره؟ متوجه بشه کاربر ایرانی هستش حساب رو بلوکه نمیکنه؟
5- سایت مطمعن و با انصاف برای تبدیل پول ایران به دلار لیبرتی معرفی کنید

به سوالات شما در قسمت نظرات سایتم پاسخ داده شد، در ضمن در صورتی که سوالی دارید لطفا در سایتم کامنت بذارید، ممکنه کمتر به PT سر بزنم، در مورد سایت های کلیکی هم متاسفانه وقت زیادی ندارم و نمی توانم در حال حاضر روی این سایت ها کار کنم.
موفق باشید.

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
می خواستم بدونم تا الان چقدر از زمان انتظار برای Withdraw شما می گذره؟ خواستم بدونم بیشترین زمان چقدر هست؟
ممنون

[h=2][/h][h=2][/h]

Herumor

Registered User
لایک‌ها
36
با سلام
قدم به قدم وبلاگتون رو خوندم ولی انگار سایت تغییر کرده و با مراحل شما همخونی نداره میشه از روی همین سایت کنونی پیش برید
ممنون

MAH203

Registered User
لایک‌ها
128
تو که دریافتیت رو درست کردی اون fee اش رو هم درست میکردی دیگه! طبیعی تر بود اونجوری!!!

892 دلار با 19 سنت کارمزد!!!
هار هار هار!!!
-----------------
هار هاره عزیز منم نخواستم سره کسیو کلاه بزارم می گم سندی که راحت جعل می شه گذاشتنش فایده ای نداره
;-)

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
مثل اینکه قرار از اوسط این ماه (نوامبر)، کلیه برداشتها، طی 48 ساعت پرداخت بشه.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
من به راحتی 599$ درمیارم.(کاملا واقعی)
منم ماهی 599$ خرج میکنم.کاملا غیرواقعی:دی
-------------------------------------------------------
با لیبرتی رزرو میشه از این سایتها استفاده کرد؟

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
-----------------
هار هاره عزیز منم نخواستم سره کسیو کلاه بزارم می گم سندی که راحت جعل می شه گذاشتنش فایده ای نداره
;-)
جعل كردن هم يه ذره هوش و زكاوت ميخواد!!!

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
تو این سایت ثبت نام کردم .

آیا هنوز به این سایت اعتمادی نیست ؟

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
الان جناب MAH203 میان وسط و با زیرکی خاص خودشون جعلی بودن این سند برداشتی رو بر همگان اثبات خواهند نمود!!!

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
درود.
ما که درمیاریم..حالا هرکی هرچی دلش خواست فکر کنه.....
مشاهده پیوست 234489
موفق و سربلند باشید.
بدرود
قبلا این سایت روزی 2% سود میداد با خرید پوزیشن ولی الان که سایت کلا عوض شده و دیگه پوزیشن هم نداره هنوز روزی 2% سود میده؟ با همون اد پکیج ها؟
ما که هرچی اینجا پرسیدیم کسی جوابی نداد حداقل شما مختصر و مفید طرز کار سایت جدید رو بگید
ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا