• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
مرحله ProfitShift به اتمام رسیده و سود هایی که در مدتهایی محاسبه نشده بود، محاسبه و به بالانس اکانتها اضافه شده است.
همون طور هم که قبلا گفته شده بود از 19 ام برداشتهای جدید طی 48 ساعت پرداخت خواهند شد. بعلاوه اینکه برداشتهای جاری را هم که مدت طولانی در حالت Pending هستند هم پرداخت خواهند شد. (که شخصا هیچ دریافتی تا حالا نداشتم از 2 برداشت جاری ام )
تا 30 ام نوامبر ادپکهای خریداری شده با سود 3 درصد خواهد بود.
ظاهرا سود فعلی برای ادپکها یک درصد و در روزهای تعطیل نیم درصد هست.

ضمناً حدود 80 درصد ادپکهای بنده در طی مرحله پروفیت شیفت حذف شده اند.
خودم تصمیم دارم سرمایه گذاری مجددی انجام ندهم( البته اگر موجودی فعلی ام رو بطور کامل پرداخت کنند)

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
مرحله ProfitShift به اتمام رسیده و سود هایی که در مدتهایی محاسبه نشده بود، محاسبه و به بالانس اکانتها اضافه شده است.
همون طور هم که قبلا گفته شده بود از 19 ام برداشتهای جدید طی 48 ساعت پرداخت خواهند شد. بعلاوه اینکه برداشتهای جاری را هم که مدت طولانی در حالت Pending هستند هم پرداخت خواهند شد. (که شخصا هیچ دریافتی تا حالا نداشتم از 2 برداشت جاری ام )
تا 30 ام نوامبر ادپکهای خریداری شده با سود 3 درصد خواهد بود.
ظاهرا سود فعلی برای ادپکها یک درصد و در روزهای تعطیل نیم درصد هست.

ضمناً حدود 80 درصد ادپکهای بنده در طی مرحله پروفیت شیفت حذف شده اند.
خودم تصمیم دارم سرمایه گذاری مجددی انجام ندهم( البته اگر موجودی فعلی ام رو بطور کامل پرداخت کنند)

داداش ممنون که زحمت میکشید و به ما هم خبر میدید. یه توضیحی در مورد پروفیت شیت میدی؟؟ ما الآن باید چکار کنیم؟؟

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
پروفیت شیفت در واقع همون پروسه ریستارت در ورژن قدیمی سایت که JBP بود هست.
به طور خلاصه یعنی اینکه پوزیشن و یا ادپکهایی که رو خریداری کردید و بابتشون سود میکنید، در مرحله پروفیت شیفت چیزی بین 30 تا 70 درصدشون از دور خارج میشن یعنی دیگه بایت اون پوزیشن یا ادپکها سودی دریافت نمیکنید. البته این مرحله برای ادپکهای خریداری شده از بعد از تاریخی که خود سایت اعلام میکنه، تاثیری نداره. یعنی در این مرحله شرکت داده نمیشوند.

شما میتونید این کارها رو انجام بدید :
ادپک بخرید و بابتش سود دریافت کنید.
از حسابتون برداشت کنید.
منتظر بمانید.
و یا کلا بیخیال شوید.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
پروفیت شیفت در واقع همون پروسه ریستارت در ورژن قدیمی سایت که JBP بود هست.
به طور خلاصه یعنی اینکه پوزیشن و یا ادپکهایی که رو خریداری کردید و بابتشون سود میکنید، در مرحله پروفیت شیفت چیزی بین 30 تا 70 درصدشون از دور خارج میشن یعنی دیگه بایت اون پوزیشن یا ادپکها سودی دریافت نمیکنید. البته این مرحله برای ادپکهای خریداری شده از بعد از تاریخی که خود سایت اعلام میکنه، تاثیری نداره. یعنی در این مرحله شرکت داده نمیشوند.

شما میتونید این کارها رو انجام بدید :
ادپک بخرید و بابتش سود دریافت کنید.
از حسابتون برداشت کنید.
منتظر بمانید.
و یا کلا بیخیال شوید.

منم یه ادپک با 10 دلار خود سایت خریده بودم که همونطور که شما گفتید مثل اینکه از دور خارج شده. فک کنم بیخیال شیم بهتره

r93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اما تو سایت نوشته و قتی وارد مرحله پروفیت شیت میشین بیشتر سود می کنید .کسی اطلاعات کامل داره؟

mellllanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
واقعا مسخرست 10 دلار بهت هدیه میده اد پک رو نخریده اکسپایر میشه من که بیخیال شدم برن گمشن همشون

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
من که بالانس حسابم یهو از 3.10 رسیده به 15 !!!
الان برم یه اد دیگه بخرم یا باید صبر کنم این مرحله پروفیت شیفته چیه .. تموم بشه؟!!

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
من که بالانس حسابم یهو از 3.10 رسیده به 15 !!!
الان برم یه اد دیگه بخرم یا باید صبر کنم این مرحله پروفیت شیفته چیه .. تموم بشه؟!!

مرحله پروفیت شیفت تموم شده.

MAH203

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان اون قسمت be a miliondolari چیه؟
چطوری میشه لینک تو این سایت تبلیغ کرد؟

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
من هم 11 دلار قبلا ریخته بودم توی کیف پول و حسابم 0 بود الان دیدم 13 دلار اومده توی حسابم و یکی از سه ادپکیج من حذف شده
برای اینکهخ برداشت کنم باید این پول رو به wallet انتقال بدم؟

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
حداقل برداشت مگه 20 دلار نبود؟الان شده 250 دلار؟؟؟؟؟؟

vfa7

Registered User
لایک‌ها
11

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان مدت زیادی بود فرصت نشد پستی بدم اینجا از همه معذرت خواهی میکنم، مرتب من سعی کردم هرچندوقت یکبار به PC سر بزنم چندروز پیش هم که رستارت یه عبارتی همون پروفیت شیفت رو انجام دادن که با اینکار 90 درصد اد پک های من و خیلی ها دود شد به نظر من وضعیت سایت برای دومین بار به حالت کما رفته الان نزدیک به یکماه هست که دومین درخواست برداشت خودم رو به مبلغ 100 دلار زدم ولی اصلا رسیدگی نمیشه واقعا انتظار این همه تاخیر رو نداشتیم میتونید به فروم های خارجی بخصوص MMG سر بزنید موج نارضایتی همه جا هست متاسفانه سایت علی رقم وعده هایی که برای پیشرفت روز به روز ارائه میکنه وظایف قبلیش رو درست انجام نمیده و فقط در هر وضعیتی که ناخوشایند هست کاربرها رو به صبر کردن تشویق میکنن والا من دیگه به شخصه رغبت چندانی نسبت به این سایت ندارم برای سودهای روزانه رو هم من حدودا 15 روز پیش بود اگه اشتباه نکنم تعداد بازدید تبلیغات رو به 40 عدد رسوندم که خیالم راحت باشه اگه فرصت دیدن تبلیغات هم دیگه پیش نیومد مشکلی به لحاظ محاسبه سودهای روزانه پیش نیاد اما امروز که رفتم می بینم فقط 3 بازدید فقط کسر شده که برابر یک روز هست مقدار بالانس هم همون چیزی هست که دو هفته پیش بود یعنی عملا نه درخواست برداشتی صورت گرفته و نه واریز سودها رو انجام دادن فقط ماشالله روزانه هزارتا داستان جذاب و خبرهای دلگرم کننده تو داشبورد میاد جالبه زیاد در مورد اینکه واقعا سرنوشت اد پک های تبدیل شده آخرش چی میشه زیاد توضیح ندادن و فقط یه جا میشه دید اشاره که شاید بعدا 60 دلار بتونیم دریافت کنیم.

من با احتساب تمام این اتفاقات یه نتیجه گیری ساده بخوام انجام بدم حدودا چهار ماه پیش بود دیگه برمیگرده به زمان تاسیس این تاپیک که از اون موقع وارد این سایت شدم و مرتب اتفاقاتش رو زیر نظر داشتم متاسفانه تا الان نه تنها سود نکردم بلکه فقط 20 درصد از سرمایه ای که گذاشتم رو تونستم بیرون بکشم حالا چه به حساب بدشانسی بزاریم یا عوامل دیگه متاسفانه روند اینطوری پیش رفت فکر میکنم اگه بعد از این رستارت برداشت قبلی رو انجام بدن با یک درخواست جدید شاید با 75 درصد سرمایه اولیه بشه از سایت خارج شد در بهترین حالت که فکر میکنم حداقل چندین ماه همین دسترسی به این دلارها طول میکشه. ضمن اینکه اینها از پیاده سازی سیستم جدید Withdraw خبر دادن در نوامبر که زمان های رسیدگی به حداکثر 48 ساعت برسه از ده روز ولی همونطور که همه دیدیم نه تنها چیزی بهتر نشده بلکه حتی خیلی از کاربرها بعد از دو ماه هنوز به پول خودشون نرسیدن این حالت دیگه نمونه بارز یه وضعیت اسکم هست منتها دیگه اینجا سایت بار و بندیل خودش رو فعلا نبسته و هنوز کاربرها رو به جذب سرمایه گذاری بیشتر تشویق میکنه اما منطقی هست که با این فضای موجود همه دنبال پولاشون برن تا کمک کردن به سایت برای پیشرفتش، من به شخصه که پشیمون هستم از اینکه چرا عضو شدم روز اول متاسفانه رتبه الکسای خوب JBP ما رو فریب داد البته بازم هنوز عیبی نداره تجربه ای شد چون قصد داشتم روز اول سرمایه خیلی زیادی رو وارد سایت بکنم اما خدا رو شکر منصرف شدم.

فعلا که کاری از دست ما بر نمیاد جز اینکه صبر کنیم و وقتی سایت در حال حاظر این همه مشکل داشته باشه دیگه نمیشه امیدی به تبدیل شدن اد پک های اکسپایر شده داشت. انشالله اگه دومین برداشت با موفقیت انجام شد اینجا به دوستان اطلاع میدم.

موفق باشید...

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
ایمیلی که یه ساعت پیش زده:

Hello Members,

RESTART is almost over!
We will open the withdrawal for all the members within next 12 hours.
After RESTART has been implemented, JustGetMoney is three times more sustainable than before!
Now this stable money making system will give you more earning.
[h=3]How To Take Full-Advantage of A Restart?[/h]
1) First... It is important to realize that the built-in Restart Feature is vital to the long-term success of JustGetMoney!
2) Second... Your understanding of what to do before, during and after a Restart, could be crucial to YOUR financial success with JGM (discover exactly how to boost your daily earnings quickly short-term and significantly increase your overall earnings long-term).
Purchase more JGM-Tripler positions

Tell Others About JustGetMoney - Earn Huge INSTANT Commissions
[h=2]Take action today, enjoy more freedom tomorrow...[/h]
REMEMBER, that your activity helps to insure that the JGM system remains indefinitely sustainable and IMPROVES your overall earnings (it is a win, win for EVERYONE).

Best regards,
Mark Philip
Senior Customer Officer
JGM Support Team

Hasam

Registered User
لایک‌ها
159
دوستان كسي با سايت www.twodollarclick.com كاركرده؟؟!!!
فكر كنم قابل اعتماد باشه

While researching the website, there is a lot of negative feedback about the website owner being a scammer who is scamming people. Supposedly, they do not pay out. People are commenting about the pay out of $1,000 is an indicator it is a scam.

نتایج جستجو میگه scam هست.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
دوستان كسي با سايت www.twodollarclick.com كاركرده؟؟!!!
فكر كنم قابل اعتماد باشه

داداش این که دیگه پرسیدن نداره خودت فکر کن اصلا با عقل جور در میاد به ازای هر تبلیغ 2 دلار بهت بدن.

در ضمن این صفحه رو هم ببین همه چیرو میفهمی.
موفق باشی. راستی اگه یه پی تی سی خوب میخوای فقط و فقط نئو باکس

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
سایت ایمیل داده که سیستم برداشت فعال شده...
دوستانی که موجودیشون به مینیمم رسیده درخواست بدن ببینن چندروزه واریز میکنه؟ اصلا واریز میکنه؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا