واسه من که از 10 روز هم گذشت که سودی ندادن اونم تو سایت خودشون چه برسه به اینکه بخوام برداشت کنم بدن!!!!!!!!!
چرا یهو همه غیب شدن
یه فتوشاپی گذاشتم همه ریختن سرم ولی الان که سایته ر*** اینجا کاملا خلوت شده جریان چیه نمی دونم
خوب الانم بیاید دفاع کنید دیگه من الان چند ماهه رو حرف و ادعای شما سره کارم
بدرودمنبع : باشگاه خبرنگاران جوان :
8 قانون سرمایه گذاری موفق
دقیقا حق با شما هست ولی متاسفانه خیلی ها یا میان به شدت طرفداری یه سایت رو میکنن و میگن تا 100 سال دیگه آنلاین میمونه و بعضی ها هم فقط میان از یه چیزی بد میگن که البته یه نمونش رو هم تو همین صفحه داریم که فقط اسپم میده!!!!درود
8 - سرمایه گذاری بی نقص وجود خارجی ندارد
فکر اینکه سرمایه گذاری را انجام دهید که هیچ مشکلی در مسیر آن پیش نیاید و از هر لحاظ کامل و بی نقص باشد، تنها وقت تلف کردن است. به جای این رویاپردازی ها تلاش کنید که بیاموزید، چالش ها را چگونه از سر راه بردارید.
بدرود
من امروز تو این سایت عضو شدم 10 تا هم تبلیغ دیدم. اما انگار همه دارن میگن این سایت هم کلاهبرداره! چه کنم وقت بذارم برای این سایت یا نه؟
بچه ها من وقتی میخوام به سایت برم ارور 404 not found میده دلیلش چیه ؟؟ ایا باید باقند - شکن برم ؟؟
من چند روزه عضو این سایت شدم. اما الان پرداخت هاش منظم نیست. این چند روز که هر روز سه تبلیغ دیدم هنوز مبلغش داده نشده فقط 0.10 دلار بابت روز پایان هفته برام نوشته. ظاهرا به دلیل تغییرات و انتقال از سایت قبلی به سایت جدید اینطوری شده. حالا اگه شما ثبت نام نکردی ثبت نام کن و با 10 دلاری که هدیه میده کارت رو شروع کن، امیدواریم که درست بشه و منظم واریز کنه...دوستان ایا این سایت همچنان کار میکنه و فعالیت داره و پول پرداخت میکنه ؟؟
به سوالهای بالا جوابی داده نمیشه ؟؟؟؟