• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
دوستان چی می شه یه ادپکیج اکسپایر می شه؟
و کلا به چه معنیه؟
پوله می ره هوا یا...؟؟؟

اد پکیج ها 87 روز اعتبار داره و بعد از این مدت 15 دلار دارید که با 10 دلار اون یه اد پکیج دیگه میخرید و 5 دلار براتون میمونه.

behnam_pr

Registered User
لایک‌ها
60
ببخشيد اين وبلاگي كه دوستمون صفحه اول گفته بودن كه باز نميشه !! آيا سيستم هنوز فعاله ؟

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
ببخشيد اين وبلاگي كه دوستمون صفحه اول گفته بودن كه باز نميشه !! آيا سيستم هنوز فعاله ؟

بله فعاله ولی مثل اینکه استارتر پاسخگو نیست

اگر دوست داشتید از لینک زیر عضو شید و زیر مجموعه من شید و اگر سوالی بود در خدمتم

در ضمن با برنامه opera سایت راحت تر باز میشه

البته من چند روزی سرمایه گزاری کردم و بهتره دوستانی که در حال حاضر فعال هستند در مورد فعالیت سایت نظر بدن

Profit Clicking :: HOME

Last edited:

MAH203

Registered User
لایک‌ها
128
اقا کسی اطلاعی از وضعیت نداره؟؟
چی شد بلاخره سایت پر؟؟؟؟

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18

MAH203

Registered User
لایک‌ها
128

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
دوست عزیز مهم اینه که درخواست واریز رو جواب بده

بله درسته. من هم منظورم این بود که به حساب کاربری واریز میکنه. وگرنه که من هنوز خیلی مونده به سقف برداشت برسم تا ببینم پرداخت داره یا نه...

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18

toloosoft

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
من امروز داشتم یه فایل از سایت مدیافایر دانلود میکردم با ادرس سایت بالایی به صورت تبلیغ در امد ماهیانه 3500$ و عکس یه چک که مثلا واقعیه رو دیدم

کنجکاو شدم چون اسم گوگل رو نوشته بود و ...
از لحاظ کلیت کار بگم ظاهرا عضویتش پولیه و شما باید 59$ اول کار برای ثبت نام و وارد شدن به سایت بدید
ولی در کل کارش چی هست و دقیقا چیکار باید کرد ظاهرا یه سری لینک میدن که باید بذاری داخل یه جایی حالا این جا رو من خودم حوصله نداشتم کامل بخونم!

ولی چندتا نکته مهم
من تاریخ سیستمم رو به صورت دستی چند روز برده بودم عقب به دلایلی و وقتی سایت رو لود کردم نوشته بود تا 9/12/12 فرصت استثنایی ثبت نام و ... دارید یعنی 1 روز بعد از تاریخ سیستمم در صورتی که الان تاریخ میلادی 14/12/12 هست!
من اومدم بابت کامنت اعضاش یه جاییش خوندم یه سری افراد در حدود 10 نفر شاید کمتر اومدن نظر دادن.یه سری گفتن میشه اعتماد کرد؟یه سری گفتن ما اعتماد کردیم و فلان مقدار پول گرفتیم.البته زیاد نگفتن مثلا گفتن برا ماه اول 350$ گرفتیم و ...
بعد این کار من اومدم تاریخ سیستم رو درست کردم و سایت رو رفرش کردم دیگه جایی نسبت به اینکه زمان عضویت داره تموم میشه و اصلا کامنتی هیچ جای سایت نتونستم پیدا کنم!!!

یه کلیپ هم داخل سایتشون هست که مثلا در شبکه های ABC و Fox و ... در مورد این سایت صجبت شده ولی صحبتهای کاملشون رو نشون نمیده و فقط میگه سایت درامد در خانه و ردمیشه میره شبکه بعدی!

به هرحال چندتامسئله که داره اینه که چندتا عکس جزئی و ... از چکهایی که صدور شده توسط این سایت هست تو سطح اینترنت هست ولی اینکه اصلا روش کار چیه!چه طوری حساب میکنن و نهایتا نحوه پرداخت و برداشت به چه صورتهایی هست من دقیقا نتونستم از سایتشون اطلاعات به دست بیارم...

حالا کسی اگه از ایران و از دوستانشون نسبت به این سایت فعالیت واقعی انجام داده خوشحال میشیم دقیقا بگه که کجا چه خبره!؟!؟!

"علیرضا"

toloosoft

Registered User
لایک‌ها
11
خوب دوستان عزیز من امار این سایتی که بحثش بود رو تقریبا در اوردم کلاه برداری محض...:lol:

aaki62

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان این سایت فکر کنم دیگه پرداختی نداشته باشه
اخه من الات 20 دلار دارم اما نمیشه خارج کرد و این پیام میده You do not have enough funds to withdraw anything!

MAH203

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان این سایت فکر کنم دیگه پرداختی نداشته باشه
اخه من الات 20 دلار دارم اما نمیشه خارج کرد و این پیام میده You do not have enough funds to withdraw anything!
----------------------
دوست عزیز این می گه که موجودیت کافی نیست!

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
من هم از وقتی موجودیم 20 دلار بود تا الان که 29.20 است با همین پیغام مواجه میشم و نمیتونم برداشت کنم.منتظرم به 30 دلار برسم و دوباره درخواست بدم که اگه این پیغام رو بازم بده بی خیالش میشم

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
من هم از وقتی موجودیم 20 دلار بود تا الان که 29.20 است با همین پیغام مواجه میشم و نمیتونم برداشت کنم.منتظرم به 30 دلار برسم و دوباره درخواست بدم که اگه این پیغام رو بازم بده بی خیالش میشم

سلام خبری نشد ؟ تونستی برداشت کنی ؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737

سلام. سودهایی که سایت به ما میده مستقیم به حساب ادپکیج ما(AD PACKAGE BALANCE) واریز میشه و برای برداشتشان ابتدا باید آنها را به حساب کیف پول خود(WALLET BALANCE) واریز کنیم و بعد درخواست برداشت دهیم حالا شما این کار رو کردید؟

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
این رو می دونم و سودها هم توی wallet من بود.الان دیدم جلوی curently in my account زده 10- دلار که فکر می کنم اون ده دلار اولیه رو میخواد ازم بگیره،فیکس رو زدم الان 19.20 توی wallet هست باید صبر کنم به 20 برسه

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
این سایت دیگه خستم کرد نمیدونم چرا نمیتونم حتی درخواست برداشت بدم فقط میخوام ببینم میریزن یا نه ولی همش این پیغام رو میده
d289_7.jpg

چی رو باید مشخص کنم؟

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
این سایت دیگه خستم کرد نمیدونم چرا نمیتونم حتی درخواست برداشت بدم فقط میخوام ببینم میریزن یا نه ولی همش این پیغام رو میده
مشاهده پیوست 265850

چی رو باید مشخص کنم؟

سلام دوست عزیز
میگه مشخص نکردی که از کدوم حسابت میخوای برداشت کنی :happy:
موفق باشی:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا