Amir1234646
کاربر تازه وارد
دوستان چی می شه یه ادپکیج اکسپایر می شه؟
و کلا به چه معنیه؟
پوله می ره هوا یا...؟؟؟
اد پکیج ها 87 روز اعتبار داره و بعد از این مدت 15 دلار دارید که با 10 دلار اون یه اد پکیج دیگه میخرید و 5 دلار براتون میمونه.
دوستان چی می شه یه ادپکیج اکسپایر می شه؟
و کلا به چه معنیه؟
پوله می ره هوا یا...؟؟؟
ببخشيد اين وبلاگي كه دوستمون صفحه اول گفته بودن كه باز نميشه !! آيا سيستم هنوز فعاله ؟
اقا کسی اطلاعی از وضعیت نداره؟؟
چی شد بلاخره سایت پر؟؟؟؟
من تازه در این سایت فعالیت میکنم و در حال حاضر هر سه چهار روز درامد رو واربز میکنه. برای من تا امروز 1.5 دلار شده.
برای ثبت نام در PROFITCLICKING کلیک کنید
دوست عزیز مهم اینه که درخواست واریز رو جواب بده
خوب دوستان عزیز من امار این سایتی که بحثش بود رو تقریبا در اوردم کلاه برداری محض...:lol:
----------------------دوستان این سایت فکر کنم دیگه پرداختی نداشته باشه
اخه من الات 20 دلار دارم اما نمیشه خارج کرد و این پیام میده You do not have enough funds to withdraw anything!
من هم از وقتی موجودیم 20 دلار بود تا الان که 29.20 است با همین پیغام مواجه میشم و نمیتونم برداشت کنم.منتظرم به 30 دلار برسم و دوباره درخواست بدم که اگه این پیغام رو بازم بده بی خیالش میشم
من هم از وقتی موجودیم 20 دلار بود تا الان که 29.20 است با همین پیغام مواجه میشم و نمیتونم برداشت کنم.منتظرم به 30 دلار برسم و دوباره درخواست بدم که اگه این پیغام رو بازم بده بی خیالش میشم
این سایت دیگه خستم کرد نمیدونم چرا نمیتونم حتی درخواست برداشت بدم فقط میخوام ببینم میریزن یا نه ولی همش این پیغام رو میده
مشاهده پیوست 265850
چی رو باید مشخص کنم؟