سلام دوست عزیز
میگه مشخص نکردی که از کدوم حسابت میخوای برداشت کنی :happy:
موفق باشی![]()
سلام
چرا دیگه جلوی حساب پیزا withraw رو میزنم.
سلام دوست عزیز
میگه مشخص نکردی که از کدوم حسابت میخوای برداشت کنی :happy:
موفق باشی![]()
شاید این دوستمون که بهش پرداخت کردن خودش تو سایت اینوست کرده !! شما هم اینوست کردید یا با همون 10$ هدیه سایت به مینیموم رسیدید ؟
با سلام خدمت دوستان گرامی
پنجمین درخواست رو برای برداشت دیروز دادم که در عرض کمتراز 24 ساعت واریز شد.از Jun 20th, 2012 با این سایت کار میکنم.مشکلات داره اما همه درخواست برداشتی رو واریز کرده.
دوستانی که می خوان ثبت نام کنن می تونن از لینک رفرال من هم استفاده کنن.تا جایی هم که بتونم برای راهنمایی در خدمت دوستان هستم.البته با اجازه اساتید محترم.
Profit Clicking :: HOME
مقدار درخواست 20$
کسر فی 1.6$
تاریخ درخواست 2012/12/28
تاریخ واریز 2012/12/28
سند برداشتی مشاهده پیوست 267579
آره فرق میکنه. چون شما از بین این همه یوزر رفتی ته صف و ادمین فکر میکنه شما کلا بیخیال شدی..بهتره که دوباره رکوئست بدی.
Pre-Profit Shift و Post-Profit Shift جریانشون چیه؟
سلام دوست عزیز چه جوری باید درخواست برداشت بدیم؟من هر کاری می کنم نمیشه عکس پست بالایی رو ببین
Pre-Profit Shift و Post-Profit Shift جریانشون چیه؟
مثل همون ری استارت JBP میموند که گذشت
با سلام خدمت دوستان گرامی
پنجمین درخواست رو برای برداشت دیروز دادم که در عرض کمتراز 24 ساعت واریز شد.از Jun 20th, 2012 با این سایت کار میکنم.مشکلات داره اما همه درخواست برداشتی رو واریز کرده.
دوستانی که می خوان ثبت نام کنن می تونن از لینک رفرال من هم استفاده کنن.تا جایی هم که بتونم برای راهنمایی در خدمت دوستان هستم.البته با اجازه اساتید محترم.
Profit Clicking :: HOME
مقدار درخواست 20$
کسر فی 1.6$
تاریخ درخواست 2012/12/28
تاریخ واریز 2012/12/28
سند برداشتی مشاهده پیوست 267579
با این حرفتون موافقم.. اکثر اینوستور های هایپ با PM و SolidTrustPay استفاده میکنند.. LR هم دیگه فایده ای نداره باید یک اکانت Payza بگیرم تا شاید بشه تو مواقع Open شدن باکت درخواست برداشت رو ثبت کرد.
می بخشید ولی درخواست برداشت شما چطور در کمتر از 24 ساعت واریز شد؟! این سایت در حال حاظر دارای دو سیستم برداشت هست که هردوشون عملا هیچ کارایی ندارن و یه جورایی در واقع یک بازی شانس ترتیب داده شده تا هرکی سریع تر هست اینطور که میگم بتونه برداشت خودش رو ثبت کنه ضمنا شما توضیح ندادید در این مورد و به نظر من با عرض شرمندگی احتمال فیک بودن عکس برداشتیه شما زیاده.
تو سیستم اول Withdraw که همون روش اول و قدیمیه درخواست برداشت تو ته صف Queue قرار میگیره که عملا بیش تر از دو ماه طول میکشه که شاید پول رو واریز کنن و شاید هم نه که برای من از 28 اکتبر که ثبت کردم هنوز رسیدگی نشده و احتمالا هیچ وقت هم نخواهد شد. اصولا هرکس از این روش استفاده کرده هنوز به پولش نرسیده که میتونید خبرهای فروم های خارجی از جمله MMG رو مرور کنید که اکثر یوزرها درخواستشون رو کنسل کردن تا از روش دومی که تو ادامه میگم استفاده کنن.
حالا سایت برای کاهش فشار کاربرها و یک جورایی چون منابع کافی برای دادن پول به کاربرها نداره اومده یک سیستم جدید یا بطور واقعی بخوایم بگیم یک لاتاری برای برداشت گذاشته که فقط خیلی باید خوش شانس باشید که بتونید درخواست برداشت بدید. تو این روش که به Bucket معروفه تمام سیستم های پرداخت تو هر روز یا شاید اصلا هفته ای یکبار برای مثال Liberty یا PM فقط برای چند دقیقه باز میشن که باید اینقدر سریع عمل کرد و حتی از طریق باز کردن تب های مختلف تو مرورگر هم اکثر کاربرها موفق به برداشت نمیشن ضمنا ساعت باز و بسته شدن سیستم ها اصلا مشخص نیست و حتی PC هم به دروغ اعلام میکنه که این زمان دست ما نیست و سیستم خودکار این فرآیند رو انجام میده. حالا چطوری هست وقتی شما درخواست بدید (فقط تا 50 دلار به ازای دلارهای پری شیفت) حداکثر تا 48 ساعت پول رو به حساب واریز میکنن که این در بدترین حالت ممکنه به 5 روز هم برسه ولی زیر 24 ساعت کمتر با استناد به کاربرها و از طریق رسیدهاشون که گزارش دادن اصلا امکان نداره و ضمن اینکه تا اونجایی که من میدونم Bucket سیستم لیبرتی این چندروز اصلا باز نشده یا خیلی کوتاه مثلا در حد چند دقیقه که محال ممکن هست کسی از بین هزاران نفر بتونه درخواستش رو با موفقیت ثبت کنه البته من هر روز صفحه فیس بوک PC رو چک میکنم ببینم تو تاپیک برداشت ها که یوزرها اعلام میکنن اسمی از LR هست یا نه که فعلا خبری نیست... البته سیستم های Payza , STP , EgoPay و پرفکت مانی بعضا باز شدن اما LR مدتیه باز نشده اینم از سیاست مدیران PC هست که چون بیشتر کاربرها از این سیستم استفاده میکنند حداقل تا مدتی نتونند پولهاشون رو خارج کنن و احتمالا این سرمایه ها به دست کاربرهای دیگه بر مبنای سیستم مشهور Ponzi برسه.
به نظر من سایت داره نفسهای آخرش رو میزنه و بدون شک همه کاربرای PC ناراضی هستن از این وضعیت افتضاح فعلی، پیشنهاد میکنم هیچ کس دیگه وارد نشه برای برداشت باید 24 ساعت بیدار باشی و مرتب درخواست Bucket بدی یه ثانیه هم نمیشه خوابید که نکنه تو اون لحظه اون سیستم دو ثانیه باز بشه این حالت یک طور از وضعیت اسکمینگ Selective Payout به حساب میاد خروجی سایت الان به کمتر از ده درصد رسیده و باید از هفت خوان رستم رد شد تا بشه پول رو کشید بیرون من هم دیگه قید پولی که گذاشتم رو خیلی وقته زدم بعد از دو ماه تاخیر از عدم واریز دیگه چه امیدی میشه داشت. LR هم دیگه فایده ای نداره باید یک اکانت Payza بگیرم تا شاید بشه تو مواقع Open شدن باکت درخواست برداشت رو ثبت کرد.
LR مدتیه باز نشده اینم از سیاست مدیران PC هست که چون بیشتر کاربرها از این سیستم استفاده میکنند حداقل تا مدتی نتونند پولهاشون رو خارج کنن و احتمالا این سرمایه ها به دست کاربرهای دیگه بر مبنای سیستم مشهور Ponzi برسه.
ponzi scheme یا کلاه برداری پونزی روشی بود که یه شخصی به اسم چارلز پونزی بود که سال 1920 به خاطرش تحت تعقیق قرار گرفت به این صورت که میگفت پول بدید و بعد از مثلا 30 روز 200% پول بهتون پس میدم و به این ترتیب پول افراد جدید رو به عنوان سود به افراد قدیمی میداد و به این ترتیب حدود 4 5 میلیون دلار (به پول الان بخواید حساب کنید بالای 30 40 میلیون دلار میشه) کلاه برداری کرد که البته پلیس دستگیرش کرد بعداponiz دیگه چیه؟؟