• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من ميخوام يه گوشي بخرم در حد 350 تومن

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از DariushAgah :
آقا این آیدی tintin نیست!؟!؟:blink:

همه اينارو ميدونن لازم نيست تن تن باشه يا مازيار يا خودم يا حتي خود طرفداراي نوكيا:blush:

Nilda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Abolfazl-R :
W810 همه چيزش خوبه فقط جاوا بودنش داره منو آزار ميده
خوشم میاد خودت متوجه میشی که کدوم حرفها اصلا ارزش جواب دادن ندارند.

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این همه تعصب روی برند جداً جای شگفتی دارد. گویا از نظر دوستان این فارم گوشیهای برند محبوب از هر نظر کامل و گوشیهای برند رقیب رسماً زباله اند. گوشی فعلی من K700 و گوشی بعدی به احتمال زیاد M600 خواهد بود (البته اگر در نهایت سر از این بازار مسخره ایران در آورد). نه به دلیل برتری مطلق سونی اریکسون، شخصاً برند نوکیا را بیشتر دوست دارم و برتری تکنیکی را به زیبایی و امکانات عامه پسند ترجیح میدهم، ولی نوکیا در حال حاضر گوشی ای که توقعات مرا برآورده کند در دست تولید و حتی در برنامه آینده اش ندارد و به همین دلیل M600 را که بیش از هر گوشی دیگری به آنچه میخواهم نزدیک تر است انتخاب کرده ام. ولی لااقل برایم نقاط ضعف و قوت هر برند مشخص اند، اینکه SE در Multimedia و دوربین بسیار سرتر است و نوکیا در کیفیت تولید و نرم افزار و تنوع اسمارت فون ها دیگر بدیهی است و این همه منازعه ندارد.

به آقای Abolfazl-R:

به نظر من بهترین انتخاب برای شما میتواند N70 باشد.

ضمناً تعداد پیکسل های عکسهای گرفته شده توسط دوربین به تنهایی معیار خوبی برای تشخیص کیفیت آنها نیست و چیز زیادی را جز سایز عکس مشخص نمیکند. عوامل زیادی روی کیفیت نهایی عکس تاثیر دارند که در صفحه مشخصات گوشی ها نامی از آنها برده نشده. در این حد بدانید که بالاتر بودن عددی که در کنار عبارت Megapixel نوشته میشود لزوماً به معنای بالاتر بودن کیفیت عکسها نیست. و اینکه دوربین های ۲مگاپیکسل مختلف لزوماً کیفیت یکسانی ندارند.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از pooya007 :
ابوالفضل جان! يه موقع گول حرفهاي عليرضا رو نخوري بري سوني اريكسون بگيري ها!!

برو همون نوكيا رو بگير كه برنامه خوره و ميتوني انواع و اقسام برنامه ها مثل پشه كش و چراغ قوه و mp3 player رو روش نصب كني.

اين نوكيا يه امتياز خيلي بزرگ هم داره كه ميتوني دست همه ببيني
مثلا تصور كن تويه اتوبوس نشستي و بغل دستيت هم يه كارگر افغانيه اگه گوشيت نوكيا باشه عوض اينكه تا مقصد حوصله ات سر بره ميتوني باهاش در مورد گوشي نوكيا (مثلا N70) كه هردوتان هم دارين صحبت كني و راجع به امكانات و احيانا" مشكلات گوشيتون حرف بزنين.
ضمنا ميتونين آخرين برنامه هايي رو كه براي گوشيتون اومده به همديگه معرفي كنين و يا با بلوتوس به همديگه بفرستين.

ان 70 رو دست افغانی ببینم شرف داره به اینکه یه گوشی اسباب بازی پلاستیکی رو دست یه بچه فوفول که بابا جونش واسه عدم مشروطی امتاحانای اخر ترم دانشگاش خریده که بره جلو دخترای همکلاسیش از سر صب ام پی تری بذاره تا اخر عصر هم تموم نشه باتریش ببینم .. یا همچین از رو مانتوشون عکس ماکرو بگیره که تا ... رو هم بدون کمی و کاستی تو تصویر ثبت و ضبط کنه! :) از صمیم قلب شرف داره! و خوشحالم که این افتخار نصیبم نمیشه که همصحبت همچین جیگرایی بشم!!

Abolfazl-R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا به جون خودتون بس كنيد اين حرفا رو :eek:hno: . داره گريم ميگيره :crying: :crying: . آخه چه Nokia پول در بياره چه SE چي گير ما مياد ؟;)
من به اين بازار يابي شما ميگم : جون كني مفت .البته ببخشيدا:blush:
دليل اين هم كه من از اينتل و انويديا خوشم مياد اينه كه يه نگايي هم به جيب ما ميكنن . من با هزينه كمتر مي تونم به پرفورمنس بهتر ذست بيابم .همين . :eek:
من كه به كلي از خير W810i گذشتم الان همه ي دوستاي من گوشي اسمارت دارن البته افغاني هم نيستن حالا من با يه گوشي جاوا به جز Mp3 چي مي تونم ازشون بگيرم. نظر من رو بپرسي ميگم SE تا يه جايي خوب عالي پيش ميره بعدش يه كاري مي كنه كه حسابي حال ادمو مي گيره من ديشب عاشق اين W810 بودم حالا حالمو گرفته البته اين فقط يه نظره شخصيه .;)
فقط دوستان به من بگن اين سري N صداي خوبي داره؟ واقعا ازش راضين ؟ آخه من صداي 7610 و خانوادش و 6600 رو كه ديدم به نظرم آدم صداشو قطع كنه آبرومند تره !;)

فعلا خدا نگهداره همه ي شما

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Abolfazl-R :
آقا به جون خودتون بس كنيد اين حرفا رو :eek:hno: . داره گريم ميگيره :crying: :crying: . آخه چه Nokia پول در بياره چه SE چي گير ما مياد ؟;)
من به اين بازار يابي شما ميگم : جون كني مفت .البته ببخشيدا:blush:
دليل اين هم كه من از اينتل و انويديا خوشم مياد اينه كه يه نگايي هم به جيب ما ميكنن . من با هزينه كمتر مي تونم به پرفورمنس بهتر ذست بيابم .همين . :eek:
من كه به كلي از خير W810i گذشتم الان همه ي دوستاي من گوشي اسمارت دارن البته افغاني هم نيستن حالا من با يه گوشي جاوا به جز Mp3 چي مي تونم ازشون بگيرم. نظر من رو بپرسي ميگم SE تا يه جايي خوب عالي پيش ميره بعدش يه كاري مي كنه كه حسابي حال ادمو مي گيره من ديشب عاشق اين W810 بودم حالا حالمو گرفته البته اين فقط يه نظره شخصيه .;)
فقط دوستان به من بگن اين سري N صداي خوبي داره؟ واقعا ازش راضين ؟ آخه من صداي 7610 و خانوادش و 6600 رو كه ديدم به نظرم آدم صداشو قطع كنه آبرومند تره !;)

فعلا خدا نگهداره همه ي شما

سری N صدای اسپیکرشون یکمقداری بهتر و بلندتر از گوشیهای سونی مثل w800 ولی از هدفن یکمقداری ولوم صدا کمتره. البته اگر خیلی حساسی میتونی با عوض کردن برنامه پخش و یا تعویض هندزفری به کیفیت صدای سری واکمن سونی برسی. البته یکم خرج داره ولی صدای سری N رو میشه به سری واکن سونی رسوند ولی روی سری واکمن سونی اریکسون نمیشه سیمبین نصب کرد.
من فکر میکنم اطلاعاتتون برای خرید الان تکمیله. این آخرین پست من بود.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از alireza_juve :
ان 70 رو دست افغانی ببینم شرف داره به اینکه یه گوشی اسباب بازی پلاستیکی رو دست یه بچه فوفول که بابا جونش واسه عدم مشروطی امتاحانای اخر ترم دانشگاش خریده که بره جلو دخترای همکلاسیش از سر صب ام پی تری بذاره تا اخر عصر هم تموم نشه باتریش ببینم .. یا همچین از رو مانتوشون عکس ماکرو بگیره که تا ... رو هم بدون کمی و کاستی تو تصویر ثبت و ضبط کنه! :) از صمیم قلب شرف داره! و خوشحالم که این افتخار نصیبم نمیشه که همصحبت همچین جیگرایی بشم!!

آره پسر خوب تو همون N70 رو دستت بگير

جاي خيلي خوشحالي داره كه آدمايي مثل شما دور و بر سوني اريكسون نميرن!

حداقل باعث ميشين كه شخصيت و اصالت اين گوشي حفظ بشه

شما برين همون نوكياي داش مشتي خودتون رو دستتون بگيرين سوني ماله سوسولاس!

همچین از رو مانتوشون عکس ماکرو بگیره

مثه اينكه از اين لات بازي ها خودت زياد دراوردي بعد ديدي دوربين نوكيات تمام جزييات رو نشون نداده پيش خودت فكر كردي با حالت ماكروي سوني بهتر ميتونستي جزييات رو ثبت كني!!

تو برو با همون نوكياي فلزي نقره اي رنگت صفا كن

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
pooya007، پست آخر شما حذف شد. بیشتر مراقب پست هاتون باشید.
DariushAgah, alireza_juve، آرامش خودتون و محیط فروم رو حفظ کنید.

Abolfazl-R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باتشكر ازهمه ي دوستان تو اين فروم كه به من تو گرفتن گوشي مورد نظرم كمك كردند . از همه متشكرم .
من تصميم گرفتم يه N70 بگيرم . اگه هم بيشتر پول داشتم يه N71 بهر حال از اينكه وقتتونو صرف من كرديد متشكرم.
:happy: :happy: :happy:
حالا به نظر من بهترين گوشي تو اين رنج قيمت:
براي گوشي هاي جاوا : SE W810i
براي گوشي هاي اسمارت ( با سيستم عامل سيمبين ) : Nokia N70

بهر حال فكر كنم تاپيك خوبي شد .

خدا حافظ شما :baaasmile

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از xPlod :

ولي اگه شما به پستهاي عليرضا توجه كنين متوجه ميشين چه كسي توهين و اهانت رو شروع ميكنه و تموم دارندگان سوني اريكسون رو سوسول ماماني معرفي ميكنه

و به سليقه تمام دارندگان اين گوشي توهين ميكنه

چيزايي مثل رنگ و قيافه هرچيزي مربوط به سليقه و نظر شخصي هر كسي برميگرده و دخالت دراون به هيچ كسي مربوط نميشه

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از xPlod :

ضمنا من به شما احترام ميذارم ولي پست آخر من چيزي نداشت كه حذف بشه!

داريوش منو با تن تن اشتباه ميگرفت منم خواستم بهش تفهيم كنم كه من تن تن نيستم

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از pooya007 :
ولي اگه شما به پستهاي عليرضا توجه كنين متوجه ميشين چه كسي توهين و اهانت رو شروع ميكنه و تموم دارندگان سوني اريكسون رو سوسول ماماني معرفي ميكنه

و به سليقه تمام دارندگان اين گوشي توهين ميكنه

چيزايي مثل رنگ و قيافه هرچيزي مربوط به سليقه و نظر شخصي هر كسي برميگرده و دخالت دراون به هيچ كسي مربوط نميشه

اقای محترم هوای دهنتو داشته باش اینجا هم مظلو نمایی نکن .. خودت شروع میکنی چرت و پرت کفتن رو بچه نباش وایسا جوابش رو هم بگیر .. وقتی یه مذخرفی میگی توقع نداشته باش بهتر جواب بگیری .. افغانی و اینجور تشبیهات رو فقط یکی میتونه بکنه که یه کمبودی داره میخواد خالیش کنه وگرنه هیچ دلیلی واسه همچین تشبیه مسخره ای نیس.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از pooya007 :
آره پسر خوب تو همون N70 رو دستت بگير

جاي خيلي خوشحالي داره كه آدمايي مثل شما دور و بر سوني اريكسون نميرن!

حداقل باعث ميشين كه شخصيت و اصالت اين گوشي حفظ بشه

شما برين همون نوكياي داش مشتي خودتون رو دستتون بگيرين سوني ماله سوسولاس!

همچین از رو مانتوشون عکس ماکرو بگیره

مثه اينكه از اين لات بازي ها خودت زياد دراوردي بعد ديدي دوربين نوكيات تمام جزييات رو نشون نداده پيش خودت فكر كردي با حالت ماكروي سوني بهتر ميتونستي جزييات رو ثبت كني!!

تو برو با همون نوكياي فلزي نقره اي رنگت صفا كن

باشه شما شخصیت داشته باش .. فقط فک نکن هر حرفی رو حال کردی بزنی کسی نیس جوابت رو بده .. هربار که محبت کنین تشبیهات و در و گهرهایی که تو اون پست داشتین رو تکرار کنین به همین نحو جواب میگیرین .. فکر هم نکن فقط خودت میتونی تشبیه و استعاره بسازی .. سوسول در مقابل افغانی جنابعالی خیلی هم بجا و درسته .. هر وقت یاد گرفتی درست صحبت کنی توقع داشته باش همونجوری جواب بگیری .. جواب های هوی بوده از قدیم تا حالا پس ژست بچه مودب ها رو نگیر که اصلن به پستهای قبلت نمیاد .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به نقل از Abolfazl-R :
باتشكر ازهمه ي دوستان تو اين فروم كه به من تو گرفتن گوشي مورد نظرم كمك كردند . از همه متشكرم .
من تصميم گرفتم يه N70 بگيرم . اگه هم بيشتر پول داشتم يه N71 بهر حال از اينكه وقتتونو صرف من كرديد متشكرم.
:happy: :happy: :happy:
حالا به نظر من بهترين گوشي تو اين رنج قيمت:
براي گوشي هاي جاوا : SE W810i
براي گوشي هاي اسمارت ( با سيستم عامل سيمبين ) : Nokia N70

بهر حال فكر كنم تاپيك خوبي شد .

خدا حافظ شما :baaasmile

عجب اشتباهی کردی !

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از alireza_juve :
باشه شما شخصیت داشته باش .. فقط فک نکن هر حرفی رو حال کردی بزنی کسی نیس جوابت رو بده .. هربار که محبت کنین تشبیهات و در و گهرهایی که تو اون پست داشتین رو تکرار کنین به همین نحو جواب میگیرین .. فکر هم نکن فقط خودت میتونی تشبیه و استعاره بسازی .. سوسول در مقابل افغانی جنابعالی خیلی هم بجا و درسته .. هر وقت یاد گرفتی درست صحبت کنی توقع داشته باش همونجوری جواب بگیری .. جواب های هوی بوده از قدیم تا حالا پس ژست بچه مودب ها رو نگیر که اصلن به پستهای قبلت نمیاد .

به نقل از alireza_juve :
اقای محترم هوای دهنتو داشته باش اینجا هم مظلو نمایی نکن .. خودت شروع میکنی چرت و پرت کفتن رو بچه نباش وایسا جوابش رو هم بگیر .. وقتی یه مذخرفی میگی توقع نداشته باش بهتر جواب بگیری .. افغانی و اینجور تشبیهات رو فقط یکی میتونه بکنه که یه کمبودی داره میخواد خالیش کنه وگرنه هیچ دلیلی واسه همچین تشبیه مسخره ای نیس.

من مظلوم نمايي نميكنم تو هم چه زود بحثي رو كه خودت شروع كردي فراموش كردي!؟
بهت نمياد اينقدر فراموشكار باشي!
اينارو بخون شايد يادت افتاد:

شما هم باشید با واکمن های نارنجی و مشکی قرمزتون و فکر کنید درست میگید

سونی بخر داداش! اونلی سونی! نوکیا نگیری که خیلی زود پشیمونت میکنه .. مخصوصا تو این رنج پولی که داری اصلا ان 70 نگیر که فرداش هنگ کردناش شروع میشه و داغونت میکنه! هرکی ان 70 داره از دستش شکاره! 3250 هم مالی نیست .. فقط دبلیو 800 نارنجی و دبلیو 810 پلاستیکی توصیه میشه .. شک نکن برو بخر و حالشو ببر

حالا يادت افتاد؟!
آره عزيز اگه تونستي از گوشي ايراد بگير ولي توهين و مسخره كردن سليقه شخصي مردم در حد هيچ كسي نيست و برميگرده به ضعف گوينده
رنگ گوشي چه نارنجي باشه چه بنفش چه هر رنگ ديگه اي برميگرده به سليقه شخصي مردم شايد خيلي ها به خاطر همين رنگ نارنجي w800 رو گرفتن

تو هم فكر نكن اگه راه افتادي هر مضخرفي گفتي ،حرفات بي جواب ميمونه!
به نظر مياد كسي كه جسارت توهين به علايق و سليقه هاي مردم رو به خودش ميده ، جرات تحمل جوابش رو هم داره! نه اينكه با يه جواب جابزنه و شروع كنه دري وري بگه.....

آره! هر چي گفتي فكر نكن بي جواب ميمونه

حالا هم هر مضخرفي كه دلت خواست بگو و منتظر جواب هم باش ولي سعي بعد اين، اون كارهايي رو كه در شان خودته به بقيه نسبت ندي:thumbsdow

خوش باشي:thumbsup: :thumbsup:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از pooya007 :
من مظلوم نمايي نميكنم تو هم چه زود بحثي رو كه خودت شروع كردي فراموش كردي!؟
بهت نمياد اينقدر فراموشكار باشي!
اينارو بخون شايد يادت افتاد:

شما هم باشید با واکمن های نارنجی و مشکی قرمزتون و فکر کنید درست میگید

سونی بخر داداش! اونلی سونی! نوکیا نگیری که خیلی زود پشیمونت میکنه .. مخصوصا تو این رنج پولی که داری اصلا ان 70 نگیر که فرداش هنگ کردناش شروع میشه و داغونت میکنه! هرکی ان 70 داره از دستش شکاره! 3250 هم مالی نیست .. فقط دبلیو 800 نارنجی و دبلیو 810 پلاستیکی توصیه میشه .. شک نکن برو بخر و حالشو ببر

حالا يادت افتاد؟!
آره عزيز اگه تونستي از گوشي ايراد بگير ولي توهين و مسخره كردن سليقه شخصي مردم در حد هيچ كسي نيست و برميگرده به ضعف گوينده
رنگ گوشي چه نارنجي باشه چه بنفش چه هر رنگ ديگه اي برميگرده به سليقه شخصي مردم شايد خيلي ها به خاطر همين رنگ نارنجي w800 رو گرفتن

تو هم فكر نكن اگه راه افتادي هر مضخرفي گفتي ،حرفات بي جواب ميمونه!
به نظر مياد كسي كه جسارت توهين به علايق و سليقه هاي مردم رو به خودش ميده ، جرات تحمل جوابش رو هم داره! نه اينكه با يه جواب جابزنه و شروع كنه دري وري بگه.....

آره! هر چي گفتي فكر نكن بي جواب ميمونه

حالا هم هر مضخرفي كه دلت خواست بگو و منتظر جواب هم باش ولي سعي بعد اين، اون كارهايي رو كه در شان خودته به بقيه نسبت ندي:thumbsdow

خوش باشي:thumbsup: :thumbsup:

اقای روشنفکر خیلی شان شان میکنی .. شان شما چیه؟ من به شخص شما توهینی نکردم ولی شما داری رسما به من توهین میکنی اون جمله رو هم خطاب به شما ننوشته بودم همونطور که شما افغانی رو نوشتی و منظورت کلی بود منم همونجوری جواب داده بودم ولی شما دوبار به خود من بد و بیراه گفتی یه بار بی شخصیت و اینبار هم شان من میکنی! .. مساله ای نیست چون بنا ندارم منم مثه خودت جوابت رو بدم چون ساده ترین کاره.. شما از یه حرف دیگه میسوزی چرا میخوای با دعوا راه انداختن سوزشت رو کم کنی؟ اگه به خودت توهین شد بیا وسط چشمتو ببند دستتو بذار رو کیبرد شروع کن تایپ کردن .. من فراموشکار نیستم اون پست رو هم در جواب کسی غیر از شما نوشته بودم که شما میای خودتو میندازی وسط میشی وکیل مدافع سونی و اومدی شبیه پست منو با تعویض نام نوکیا و سونی تکرار کردی .. من با شما بحثی نداشتم که یه دفه خودت رو انداختی وسط چرت و پرت راجبه ان 70 و کسایی که دارن گفتی .. اینجا به اندازه کافی دوستان منطقی شما هستن که هنوز حرفی نشده دعوا رو راه بندازن و خوشبختانه تعدادشون هم کم نیس .. پس اگه دوس داری دعوا راه بندازی قبلش بگو که آمادگیش باشه! // بهر حال اینجا میتونه محیطی باشه که اگه اکثریت اجازه بدن بشه توش تبادل نظر کرد .. من هم علی رغم تمام توهین هایی که بهم کردی باهات بحث رو ادامه نمیدم چون نتیجه ای جز توهین بیشتر و دلخوری احتمالی نداره ..

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
آقا دعوا رو بی خیال شید!
ابوالفضل جون شما همون n70 , رو بگیر خلاص کن دیگه یکی از فامیلامون داره میگه خوبه!
همرو به جون هم انداختی:D

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از alireza_juve :
اقای روشنفکر خیلی شان شان میکنی .. شان شما چیه؟ من به شخص شما توهینی نکردم ولی شما داری رسما به من توهین میکنی اون جمله رو هم خطاب به شما ننوشته بودم همونطور که شما افغانی رو نوشتی و منظورت کلی بود منم همونجوری جواب داده بودم ولی شما دوبار به خود من بد و بیراه گفتی یه بار بی شخصیت و اینبار هم شان من میکنی! .. مساله ای نیست چون بنا ندارم منم مثه خودت جوابت رو بدم چون ساده ترین کاره.. شما از یه حرف دیگه میسوزی چرا میخوای با دعوا راه انداختن سوزشت رو کم کنی؟ اگه به خودت توهین شد بیا وسط چشمتو ببند دستتو بذار رو کیبرد شروع کن تایپ کردن .. من فراموشکار نیستم اون پست رو هم در جواب کسی غیر از شما نوشته بودم که شما میای خودتو میندازی وسط میشی وکیل مدافع سونی و اومدی شبیه پست منو با تعویض نام نوکیا و سونی تکرار کردی .. من با شما بحثی نداشتم که یه دفه خودت رو انداختی وسط چرت و پرت راجبه ان 70 و کسایی که دارن گفتی .. اینجا به اندازه کافی دوستان منطقی شما هستن که هنوز حرفی نشده دعوا رو راه بندازن و خوشبختانه تعدادشون هم کم نیس .. پس اگه دوس داری دعوا راه بندازی قبلش بگو که آمادگیش باشه! // بهر حال اینجا میتونه محیطی باشه که اگه اکثریت اجازه بدن بشه توش تبادل نظر کرد .. من هم علی رغم تمام توهین هایی که بهم کردی باهات بحث رو ادامه نمیدم چون نتیجه ای جز توهین بیشتر و دلخوری احتمالی نداره ..

به شخص من توهين نكردي ولي منم از جمله كسايي هستم كه گوشي سوني اريكسون دارم
به قول يكي از دوستان من وكيل مدافع يا بازارياب سوني اريكسون هم نيستم كه بخوام الكي ازش دفاع كنم من از اين گوشي استفاده كردم از نوكيا هم استفاده كردم يه زماني ولي وقتي ميبينم شما امكانات و بقيه چيزاي ديگه اينو ول ميكنين و دست ميذلرين رو رنگ كه يه مساله سليقه ايه ممكنه يكي خوشش بياد يكي خوشش نياد اونوقت اين مسايل پيش مياد
دستمم رو كيبورد نميذارم هرچي از دهنم دربياد بنويسم ولي جوابت رو مثه خودت دادم

اينايي رو هم كه راجع به N70 گفتم شما چرت و پرت فرض كن مسئله اي نيست به هرحال نظر هر كسي محترمه شما با من بحثي نداشتي ولي وقتي يه بارهم اين گوشي رو دستت نگرفتي و نميتوني از خودش ايراد دربياري و دست ميذاري رو جنس و رنگش كه به نظر من خيلي هم قشنگه خوب بايد منتظر جواب چه از طرف من چه بقيه باشي

اصلا هم علاقه اي به دعوا ندارم و بيشتر طرفدار بحث و تبادل نظر منطقي از هر دو طرف هستم
باهات هم در مورد تبادل نظر منطقي و نه كوبيدن موافقم اميدوارم روال بعد از اين تغيير كنه:cool:

:rolleyes: :thumbsup:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از pooya007 :
به شخص من توهين نكردي ولي منم از جمله كسايي هستم كه گوشي سوني اريكسون دارم
به قول يكي از دوستان من وكيل مدافع يا بازارياب سوني اريكسون هم نيستم كه بخوام الكي ازش دفاع كنم من از اين گوشي استفاده كردم از نوكيا هم استفاده كردم يه زماني ولي وقتي ميبينم شما امكانات و بقيه چيزاي ديگه اينو ول ميكنين و دست ميذلرين رو رنگ كه يه مساله سليقه ايه ممكنه يكي خوشش بياد يكي خوشش نياد اونوقت اين مسايل پيش مياد
دستمم رو كيبورد نميذارم هرچي از دهنم دربياد بنويسم ولي جوابت رو مثه خودت دادم

اينايي رو هم كه راجع به N70 گفتم شما چرت و پرت فرض كن مسئله اي نيست به هرحال نظر هر كسي محترمه شما با من بحثي نداشتي ولي وقتي يه بارهم اين گوشي رو دستت نگرفتي و نميتوني از خودش ايراد دربياري و دست ميذاري رو جنس و رنگش كه به نظر من خيلي هم قشنگه خوب بايد منتظر جواب چه از طرف من چه بقيه باشي

اصلا هم علاقه اي به دعوا ندارم و بيشتر طرفدار بحث و تبادل نظر منطقي از هر دو طرف هستم
باهات هم در مورد تبادل نظر منطقي و نه كوبيدن موافقم اميدوارم روال بعد از اين تغيير كنه:cool:

:rolleyes: :thumbsup:

بهر حال خودت میگی که به شخص جنابعالی توهین نکردم پس من یکی ازت طلبکار میشم چون تو به شخص خود من توهین کردی .. بعدشم اره خب این چرت و پرت نیس که مبنای سنجشت بر روی یه افغانی هست که تو ذهنت ساختی و میای باهاش مثال میزنی .. این اصلن چرت وپرت نیس و واقعیته ... اگه قرار به پیش بردن بحث همونجوری که به قول خودت روال هست باشه من باید یجایی از پستم بگم بی شخصیتی یا شانت! رو زیر سوال ببرم ولی دیگه ادامه دادن اینجوری میشه دعوای بچه بازی .. پس همینجا بحث تموم و در مورد طلبی که ازت دارم واگذار میکنم به خدا!

( ایموشن اون باروهه که دو تا انگشست شستش رو با لبخند به علامت ویکتوری گرفته طرفت) مثکه به این ایموشن علاقه خاصی داری ..

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از alireza_juve :
ولی دیگه ادامه دادن اینجوری میشه دعوای بچه بازی .. پس همینجا بحث تموم...

دقیقا همینطوره؛ چون سلیقه ی من و شما هم ثابت نیست و تغییر می کنه و در مورد گوشی، امروز این گوشی رو می پسندیم و فردا یکی دیگه چشم مون رو می گیره. این روندی است که با توجه به روز بودن تکنولوژی موبایل اتفاق افتاده و سرعت بیشتری هم گرفته. ;)

بالا