• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من ميخوام يه گوشي بخرم در حد 350 تومن

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از alireza_juve :
بهر حال خودت میگی که به شخص جنابعالی توهین نکردم پس من یکی ازت طلبکار میشم چون تو به شخص خود من توهین کردی .. بعدشم اره خب این چرت و پرت نیس که مبنای سنجشت بر روی یه افغانی هست که تو ذهنت ساختی و میای باهاش مثال میزنی .. این اصلن چرت وپرت نیس و واقعیته ... اگه قرار به پیش بردن بحث همونجوری که به قول خودت روال هست باشه من باید یجایی از پستم بگم بی شخصیتی یا شانت! رو زیر سوال ببرم ولی دیگه ادامه دادن اینجوری میشه دعوای بچه بازی .. پس همینجا بحث تموم و در مورد طلبی که ازت دارم واگذار میکنم به خدا!

( ایموشن اون باروهه که دو تا انگشست شستش رو با لبخند به علامت ویکتوری گرفته طرفت) مثکه به این ایموشن علاقه خاصی داری ..

منم هيچ علاقه اي به پيش بردن بحث ندارم
من گفتم به شخص من توهين نكردي به همه دارندگان اين گوشي توهين كردي كه منم جزوي از دارندگانش هستم پس مستقيما به خود من هم توهي ميشه! يا غير از اينه؟
منظور من هم از افغاني گفتن اين نبود كه همه كسايي كه نوكيا دارن افغانين! بلكه منظورم اپيدمي بودن نوكياس كه معرف حضور همه اس كه همميتوني دست دكتر،مهندس و.... و هم دست.....

ولي خوب اگه شما ميگي se فقط دست سوسولاس اين نظر شخصي شماس

به هرحال حساب كارهاي همه ما با خداس شماهم منو واگذار كن به خدا
:thumbsup: :thumbsup:

a3moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pooya007 :
منم هيچ علاقه اي به پيش بردن بحث ندارم
من گفتم به شخص من توهين نكردي به همه دارندگان اين گوشي توهين كردي كه منم جزوي از دارندگانش هستم پس مستقيما به خود من هم توهي ميشه! يا غير از اينه؟
منظور من هم از افغاني گفتن اين نبود كه همه كسايي كه نوكيا دارن افغانين! بلكه منظورم اپيدمي بودن نوكياس كه معرف حضور همه اس كه همميتوني دست دكتر،مهندس و.... و هم دست.....

ولي خوب اگه شما ميگي se فقط دست سوسولاس اين نظر شخصي شماس

به هرحال حساب كارهاي همه ما با خداس شماهم منو واگذار كن به خدا
:thumbsup: :thumbsup:

اي بابا پويا جان تو چرا اينقدر به نوكيا گير ميدي.منم اول طرفدار سوني اريكسون بودم.خودم هم w810 دارم.اما يكي از دوستام رفت نوكيا گرفت.(7710 )از اون موقع كه ما با هم ميريم كوه من همش به گوشي اون حسوديم ميشه.ميدوني چرا؟مامانش براش تو كوله پشتيش بادام ميزاره ( به قول ما بادوم ) هر وقت ميره كوه از گوشيش به عنوان سنگ استفاده ميكنه و باهاش بادوم ميشكنه.حتي بعضي وقتا ازش يه عنوان پيشدستي هم استفاده ميكنه...منم خيلي حسوديم ميشه.اون يكي دوستم كه n90 داره.خدا خيرش بده منو هميشه ياده 7تير غلام شيشلول بند ميندازه.من سر خورده شدم:(

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به نقل از a3moon :
اي بابا پويا جان تو چرا اينقدر به نوكيا گير ميدي.منم اول طرفدار سوني اريكسون بودم.خودم هم w810 دارم.اما يكي از دوستام رفت نوكيا گرفت.(7710 )از اون موقع كه ما با هم ميريم كوه من همش به گوشي اون حسوديم ميشه.ميدوني چرا؟مامانش براش تو كوله پشتيش بادام ميزاره ( به قول ما بادوم ) هر وقت ميره كوه از گوشيش به عنوان سنگ استفاده ميكنه و باهاش بادوم ميشكنه.حتي بعضي وقتا ازش يه عنوان پيشدستي هم استفاده ميكنه...منم خيلي حسوديم ميشه.اون يكي دوستم كه n90 داره.خدا خيرش بده منو هميشه ياده 7تير غلام شيشلول بند ميندازه.من سر خورده شدم:(

اقا این تيکه رو خوب اومدی :د
من خودم بيشتر با Se کيف میکنم اما ،،
7710 قضيش متفاوت ، هر چقدر هم مسخره بکنن باز من میگم بهترين گوشی نوکيا هست
من قديما 3 ، 4 ماهی استفاده کردم ، خوب خيلی بزرگه ! ولی صفحش اندازه کل W800 هست
صداش هم واقعا خوب بود ، دوربينش هم کار را مینداخت :د

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

حالا جالبه اينو به كسايي بگي كه براي بزرگي P910 ايراد ميگيرن حالا اين بمونه كه P910 يه صفحه كليد كامل QWERTY داره ولي 7710 نداره

حالا فرض كن ميخواستن رو نوكيا يه صفحه كليد عدد بذارن اونوقت بايد روش يه موتور هم ميبستن تا سوارش شد:D :blush:

Abolfazl-R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. ول كنين اينا رو.
يه مشكل بزرگ.:eek: :eek:

من در رفسنجان زندگي ميكنم . اومديم قيمت N70 رو بگيريم يه جا گفت با گارانتي 440000 تومن . من هم ديگه نپرسيدم كدوم گارانتي . يه جا ديگه طرف گفت بدون گارانتي وبا تمام وسايل ميشه 365000 تومن. البته 100% تضمين كرد كه رجيستر ميشه. حالا مي خواستم ببينم ممكنه چند وقت ديگه اين گوشي يه هو از كار بيفته ؟ و
سيم كارت رو رجيستر نكنه؟:( :( :(

راستي قيمت N71 هم بود . 450000 تومن با گارنتي نوكيا-فنلاند. با گارانتي ايران هم بود 540000 تومن.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
pastgirls, pooya007, fuhnen
پست های آخری تون رو حذف کردم، این قبیل حرفا توی این فروم جایی نخواهند داشت.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
حالا یکهفته نشده خریدی. بگذار 2 ماه دیگه ازت میپرسم!
:D

در مورد کیفیت ساخت w810 حتی سایت gsmarena هم تعریف کرده;) ولی مشکل اینجاست که ما فکر میکنیم هر چیزی فلزی باشه محکمتره! اتفاقا یکی از مزایای پلاستیکی ( البته پلاستیک فشرده!) اینه که مثلا مثل 6630 و ... بعد از دو ماه کار کردن رنگ اون قسمت مثلا فلزیش نمیره! :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
در مورد کیفیت ساخت w810 حتی سایت gsmarena هم تعریف کرده;) ولی مشکل اینجاست که ما فکر میکنیم هر چیزی فلزی باشه محکمتره! اتفاقا یکی از مزایای پلاستیکی ( البته پلاستیک فشرده!) اینه که مثلا مثل 6630 و ... بعد از دو ماه کار کردن رنگ اون قسمت مثلا فلزیش نمیره! :D

منظور من اصلا فلزی و پلاستیکی بودنش نیست اتفاقا پلاستیک خیلی هم بهتره چون الاستیسیته اش بالاتره و این یعنی تغییر شکل داییمی کمتری روی سطح ایجاد میشه. ولی جنس بد ساختن چیز دیگه است که سونی اریکسون در این زمینه تخصص و سابقه خوبی داره.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
منظور من اصلا فلزی و پلاستیکی بودنش نیست اتفاقا پلاستیک خیلی هم بهتره چون الاستیسیته اش بالاتره و این یعنی تغییر شکل داییمی کمتری روی سطح ایجاد میشه. ولی جنس بد ساختن چیز دیگه است که سونی اریکسون در این زمینه تخصص و سابقه خوبی داره.

باز هم همین k750 چینی رو قسمت پلاستیکیشو هر چقدر هم روش دست بمالی و ... رنگش نمیره ولی 6630 و .... که همه دارن میبینیم رنگ و روشون رفته.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
باز هم همین k750 چینی رو قسمت پلاستیکیشو هر چقدر هم روش دست بمالی و ... رنگش نمیره ولی 6630 و .... که همه دارن میبینیم رنگ و روشون رفته.

درسته با دستمالیدن k750 چیزیش نمیشه ولی خدا نکنه یه تقه به یکجاش بخوره اگر کنده نشده شانس آوردی.

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0

نویزی جان این از اون حرفا بوداا:wacko: ما تازه وقتی K750 وارد ایران شد گرفتیم و یک بار یادمه از دستم افتاد گوشش پرید:D ..تازه بعدشم رنگهای دور شماره هاش هم رفته یک کم!

نمیدونم چرا عکسایی که تو شب میگیره نویزیه:D
ولی بازم من با اون بازی تنیسش حال میکنم :D :D (هر چند خز شده:( ):p :p :p :p :p :p

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
درسته با دستمالیدن k750 چیزیش نمیشه ولی خدا نکنه یه تقه به یکجاش بخوره اگر کنده نشده شانس آوردی.

به هر حال! گوشی ساخته شده که با دست لمس بشه!:D یعنی در 100 موارد!! ولی زمین افتادن و ... ممکنه پیش نیاد یا به ندرت!:p تازه کجاش میخواستی کنده بشه؟ فقط اون قسمتی نوشته quickshare چون فقط یک لیبل هست و چسبیده میتونی بکنی اونو که اصلا هم مهم نیست:p
عقل میگه نیاز اولی واجب تر هست:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به هر حال! گوشی ساخته شده که با دست لمس بشه!:D یعنی در 100 موارد!! ولی زمین افتادن و ... ممکنه پیش نیاد یا به ندرت!:p تازه کجاش میخواستی کنده بشه؟ فقط اون قسمتی نوشته quickshare چون فقط یک لیبل هست و چسبیده میتونی بکنی اونو که اصلا هم مهم نیست:p
عقل میگه نیاز اولی واجب تر هست:D

گوشی موبایل اتفاقا زیاد ضربه میخوره اصلا اسمش روشه موبایل! رفتن رنگ 6630 هم فقط توی قابهای غیر ارجینال پیش میاد که 3-4 تومنه.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
گوشی موبایل اتفاقا زیاد ضربه میخوره اصلا اسمش روشه موبایل! رفتن رنگ 6630 هم فقط توی قابهای غیر ارجینال پیش میاد که 3-4 تومنه.

ممنون
بیچاره دوستای من سرشون کلاه رفته که هنوز گوشی رو نخریده رنگش میره! حتما گوشی با قاب فابریک رو بهشون انداختن!!

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام
دیشب یه 3250 خریدم
خدای صداست.توی اولین کلی که باهاش انداختم .دبلیو 800 پسر خالم بد جوری جلوش سوسک شد.
از حالا تمام حرفهایی رو که راجع به کند بودن و هنگ کردنش میزنند بشدت تکذیب میکنم.عالیه :D :D توی سرعت .توی گیمهای سه بعدی. حتی دوربینش هم کاملا راضی کنندست. خلاصه یه گوشی همه چیز تمامه.:D :D :D :D :D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
با سلام
دیشب یه 3250 خریدم
خدای صداست.توی اولین کلی که باهاش انداختم .دبلیو 800 پسر خالم بد جوری جلوش سوسک شد.
از حالا تمام حرفهایی رو که راجع به کند بودن و هنگ کردنش میزنند بشدت تکذیب میکنم.عالیه :D :D توی سرعت .توی گیمهای سه بعدی. حتی دوربینش هم کاملا راضی کنندست. خلاصه یه گوشی همه چیز تمامه.:D :D :D :D :D

اون بازی تنیس که روی k750 هست روش بریز اگه اجرا کرد من اسمم رو عوض میکنم:lol:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
با سلام
دیشب یه 3250 خریدم

بابک جان شما به امضات اعتقاد داری ؟
بسيار سفر بايد کرد ،،،

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
اون بازی تنیس که روی k750 هست روش بریز اگه اجرا کرد من اسمم رو عوض میکنم:lol:
:blink: :blink:
اتفاقا اون بازی رو خیلی دوست دارم به غیر از اون 30 تا بازی جاوای دیگه هم توش ریختم:cool:
نکنه نتایج jbenchmark ها رو در مورد 3250 نخوندین:cool: (تو نوکیا ها بعد از ان93 حرف اول رو میزنه)
راستی اسمتونو که قراره عوض کنید, اگه خواستید چند تا پیشنهاد میدم براتون:p

بالا