بلندی وشفافیت صدای اسپیکرش دبلیو 900 رو هم مورچه کرد:wacko: :wacko:
(اخ جون دعواااااااااااااااااا الان دبلیو 900 دارا میریزن اینجا:wacko: آخ چشم:blink: )
با گذر زمان پی به اشتباهتون میبرين :د
من 2 هفته گرفتم پی بردم ! و شانس اوردم !!
خوشحالم که شانس آوردید:happy:
بهر حال ایرادی نداره حتی اگه بد باشه که نیست.میشه 33مین گوشی تعویضیم.
خیالی نیست .من عاشق گوشی عوض کردنم.
میبخشید از کیفیت پخششون چه جوری میخواهید فیلم بگیرید و بزارید برای بقیه:blink: :blink:من خودم يکی از گوشيهايی که استفاده میکنم W900 هست
3250 هم همزمان داشتم فقط حيف که دوربين فيلم برداری !! ندارم که از این 2 کناره يک ديگر فيلم بگيرم بفهمين چه اشتباهی میکنين !
من هر جور شده 3250 رو گير میارم فيلم برداری میکنم که بفهمين اصلا این گوشی توانايی پخش کيفيت رو نداره ! يعنی انگار اهنگ تو حموم داره اجرا میشه
:blink: :blink:
اتفاقا اون بازی رو خیلی دوست دارم به غیر از اون 30 تا بازی جاوای دیگه هم توش ریختم
نکنه نتایج jbenchmark ها رو در مورد 3250 نخوندین (تو نوکیا ها بعد از ان93 حرف اول رو میزنه)
راستی اسمتونو که قراره عوض کنید, اگه خواستید چند تا پیشنهاد میدم براتون
میبخشید از کیفیت پخششون چه جوری میخواهید فیلم بگیرید و بزارید برای بقیه:blink: :blink:
مگه از صدا میشه تصویر تهیه کرد؟؟؟؟
شاید این دبلیو 900 دوستم خراب بوده یا بقول شما آب توش رفته بوده.چون صدای اسپیکرش درست مثل این بود کهانگار یه تیوتر تو حموم روشن کرده باشند.
4کریمبابا مايه دار :د
يک معذرت خواهی بزرگ که تاپيک رو کاملا منحرف کرديم !
شرمنده اگر میشه این پست هارو پاک کنيد
دوست عزیز .نیاز نبود زحمت بکشید وآپ کنید گفتم که من این بازی رو الان تو گوشیم دارم دوربین هم دارم که براتو ازش فیلم بگیرم ولی نیازی برای اثبات نیست دوستان 3250دار دانود کنند و حالشو ببرند :lol: شما هم لازم نیست که اسمتونو عوض کنید .سونی اریکسون اسم زیبایست و برازنده شما دوست عزیزاین اون بازی تنیسه هست....میشه همین رو امتحان کنی ببینی کار میکنه یا نه؟
حق باشماست 6630 وان70 واقعا با بازیهای جاوا مشکل دارندشما مطمینی که درست میگی؟
بله نتایجش خوبه منم نگفتم بده
جاوا هم اجرا میکنه ولی مساله اینه که بازیهای جاوای سه بعدی که روی گوشیهایی مثل w900 ,K750 ,W800 راحت کار میکنه رو من روی N70 ,N90 ,6630 و خیلی های دیگه از نوکیا امتحان کردم و کار نکردن.... چطوری شده؟
مطمینی اشتباه نگرفتی بازی ها رو؟؟
حق باشماست 6630 وان70 واقعا با بازیهای جاوا مشکل دارند
ولی از اون جایی 3250 سیمبین 9.1 هستش ,هنوز بازی سیمبیان زیادی براش نیومده و من با توجه به رزولوشن اون که به کا750 و سایر نوکیا ها میخوره براحتی از بازیهای جاوایی مثل آسفالت و.. در این گوشی استفاده می کنم بهر حال این بحث دیگه به موضوع تاپیک ربطی نداره.
بای تا بعد
با سلام
دیشب یه 3250 خریدم
خدای صداست.توی اولین کلی که باهاش انداختم .دبلیو 800 پسر خالم بد جوری جلوش سوسک شد.
از حالا تمام حرفهایی رو که راجع به کند بودن و هنگ کردنش میزنند بشدت تکذیب میکنم.عالیه توی سرعت .توی گیمهای سه بعدی. حتی دوربینش هم کاملا راضی کنندست. خلاصه یه گوشی همه چیز تمامه.
دوست عزیز سایتها رو ولش کن ,من الان گوشی تو دستمه.شاید بخاطر فریم ورش باشه چون مال من آخرین ورژن رو داره.. جالبیشم اینجاست که اکثر سایتها میگن سرعتش کم هست. ولی وقتی شما دوربینشم میگی خوبه خب یعنی در همین حد ازش انتظار داری.خب هر کسی هم بسته به نیازش یک توقعی داره .
سلام
مي دونيد كه اين N71 ارزون شده تو تهران حدود 370 تومن ولي من اينجا كمتر از 470 تومن گير نميارم حالا ميگيد چه كار كنم خودم ميگم بهتره از اينترنت بخرم سايت www.shop.ir از طريق كارت سامان مي فروشه كه ما نداريم اون سايت www.gooshishop.com هم هست كه من از معتبر بودن و چگونگي كار آن خبر ندارم مي شه راهنمايي كنيد يه سايت خوب يا يه راهي كه من 100 هزار تومن يا بيشتر پول ندم و بتونم گوشيمو بگيرم؟
ممنون