• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من چرا ازدواج نمی کنم ؟

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان محترم...

الان ساده ترین مراسم (محترمانه) و برگزاریش حدود 5 الی 7 میلیون تومان هزینه دارد...

هزینه های لوازم زندگی به اضافه مخارج ماهیانه خوراک و پوشاک و آب و برق (حالا خوبه ما خانه داریم...خدا از دل مستجرها خبر داره!) و ...

علایق و خواسته های دخترهای امروزی با قبل خیلی متفاوت شده... ...(منظور پذیرش مسئولیت های زندگی است)

دولت محترم و آ خ و ن د ها هم که فحشاء را در غالب دین و به اسم ازدواج موقت ترویج میکنند! چه انتظاری دارید جوانان علاقه ایی به ازدواج دائم و پذیرش مسئولیت های زندگی نشان بدهند؟

اینها و خیلی چیزهای دیگر همه باعث میشوند که هنوز بعد از 24 سال صبر کنم تا شاید اوضاع مساعد شود...
smilingsmiley.gif

مجرد بودن بهتر است از اینکه شخصی دیگر رو در مشکلاتت غرق بکنی...

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
من خودم هیچ وقت محدودیت مالی رو مانع نمیکنم که نرم جلو

علت اینکه فعلا قصد ازدواج ندارم چون دختری که تفکراتش نزدیکم باشه پیدا نکردم
شیک پوشی . آرایش برای دخر خوبه اما دختری که خوبی و زندگی رو فقط در آرایش و مدگرایی و این چیزای پوچ باشه بدرده زندگی نمیخوره

دختری که اگه بگی یادت به خدا هم میخوای باشه و یه چیزه منطقی بگی که فقط چون باب میل اوشون نیست بدش بیاد بدرده زندگی نمیخوره

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
سن ازدواج برای همه یکسان نیست .
یکی رو می بینیم 40 سالشم شده اما اندازه یه جوون پخته 25 ساله عقل و شعور نداره !
یکی هم می بینیم به دلیل نوع زندگی و مشکلات و مسیرش در 27 سالگی کلی تجربه مفید داره و پخته شده و به تکامل شخصی رسیده .
به نظر من اولا که باید تا جای ممکن مرد یه 3 - 4 سالی از زن بزرگتر باشه هرچند در عممیت وگرنه در برخی موارد بدون اختلاف هم زندگی خوبی شکل گرفته .
و مهمتر اینکه پسر از نظر مادی به یه استقلال برسه و از نظر فکری هم بتونه مسئولیت قبول کنه .
و در مقابل دختر هم باید به حدی رسیده باشه که بفهمه زندگی مشرت و خونه شوهر خونه بابا و مامان نیست و بخواب و پاشو ...

من خودم 26 سالمه و احتمالا تا 28-29 سالگی ازدواج کنم .
تنها مشکل هم فعلا محدودیت مالی و نرسیدن به اون مرز استقلالی که می خوام هستش .
وگرنه وقتش که برسه آدم حسابی وقت میذاره و از بین هزارتا دختر یه مورد مناسب میتونه گیربیاره .

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
سن ازدواج برای همه یکسان نیست .
یکی رو می بینیم 40 سالشم شده اما اندازه یه جوون پخته 25 ساله عقل و شعور نداره !
یکی هم می بینیم به دلیل نوع زندگی و مشکلات و مسیرش در 27 سالگی کلی تجربه مفید داره و پخته شده و به تکامل شخصی رسیده .
به نظر من اولا که باید تا جای ممکن مرد یه 3 - 4 سالی از زن بزرگتر باشه هرچند در عممیت وگرنه در برخی موارد بدون اختلاف هم زندگی خوبی شکل گرفته .
و مهمتر اینکه پسر از نظر مادی به یه استقلال برسه و از نظر فکری هم بتونه مسئولیت قبول کنه .
و در مقابل دختر هم باید به حدی رسیده باشه که بفهمه زندگی مشرت و خونه شوهر خونه بابا و مامان نیست و بخواب و پاشو ...

من خودم 26 سالمه و احتمالا تا 28-29 سالگی ازدواج کنم .
تنها مشکل هم فعلا محدودیت مالی و نرسیدن به اون مرز استقلالی که می خوام هستش .
وگرنه وقتش که برسه آدم حسابی وقت میذاره و از بین هزارتا دختر یه مورد مناسب میتونه گیربیاره .

حرفتون کاملا درسته. ادم خودش باید بفهمه که به بلوغ فکری و جسمی رسیده یا نه.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
در کنار بلوغ فکری و جسمی، این روزها بلوغ مالی هم مهمه .
و استقلال زندگی .
البته متاسفانه سال به سال رشد هزینه ها رو داریم و یعنی هرسال شرایط ازدواج از سال قبل سخت تر میشود !
پارسال دقیقا همین موقع دلار 1230 تومان بود و امروز 2480 تومان ! یعنی دو برابر شدن هزینه های جاری و نصف شدن ارزش سرمایه ریالی .

چه خوب میشد این دغدغه های مالی فقط سهم مرد نبود و دخترها هم اندکی شرایط امروز رو بهتر درک میکردن ...

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
در کنار بلوغ فکری و جسمی، این روزها بلوغ مالی هم مهمه .
و استقلال زندگی .
البته متاسفانه سال به سال رشد هزینه ها رو داریم و یعنی هرسال شرایط ازدواج از سال قبل سخت تر میشود !
پارسال دقیقا همین موقع دلار 1230 تومان بود و امروز 2480 تومان ! یعنی دو برابر شدن هزینه های جاری و نصف شدن ارزش سرمایه ریالی .

چه خوب میشد این دغدغه های مالی فقط سهم مرد نبود و دخترها هم اندکی شرایط امروز رو بهتر درک میکردن ...

دوست عزیز دخترا اونقدر ها هم بد جنس نیستند.

amir abbas123

Registered User
لایک‌ها
34

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
دوست عزیز دخترا اونقدر ها هم بد جنس نیستند.

من در مورد همه دخترها نظر ندادم چون نمیشه یه موضوع رو به عام نسبت داد .
بهرحال بنده هم باید از بین همین دختران سرزمین و جامعه خودمون زن زندگیم رو پیدا کنم پس نمی تونم
بگم که همه بد هستن . ولی باور دارم که در احوالات کنونی 90 درصد متاسفانه اول به فکر منافع خود هستند
و سپس به فکر منافع مشترک در یک زندگی مشترک . به همین خاطر خیلی با احتیاط انتخاب کرد ...

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
من در مورد همه دخترها نظر ندادم چون نمیشه یه موضوع رو به عام نسبت داد .
بهرحال بنده هم باید از بین همین دختران سرزمین و جامعه خودمون زن زندگیم رو پیدا کنم پس نمی تونم
بگم که همه بد هستن . ولی باور دارم که در احوالات کنونی 90 درصد متاسفانه اول به فکر منافع خود هستند
و سپس به فکر منافع مشترک در یک زندگی مشترک . به همین خاطر خیلی با احتیاط انتخاب کرد ...

البته بازم بگم هستن دختر خانوم هایی که مادیات در حد یه زندگی معمولی رازی هستن،فقط اینکه توی دید دیگران نیستن شاید اینکه دختران مادیاتی جلوی دیده شدن اونها رو گرفته. خیلی اقا پسر ها هستن که پول دارن ولی خانواده و اخلاق درستی ندارن

babyphilipini

Registered User
لایک‌ها
44
تو رو خدا تا اونجایی که میتونین ازدواج نکنید حداقل تا 30 سالگی.اگه بخوام بنویسم خیلی زیاده الان حوصله ندارم فقط یک جمله الان میگم انسان وقتی ارزش چیزی رو رو میدونه که اون رو از دست میده.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
تو رو خدا تا اونجایی که میتونین ازدواج نکنید حداقل تا 30 سالگی.اگه بخوام بنویسم خیلی زیاده الان حوصله ندارم فقط یک جمله الان میگم انسان وقتی ارزش چیزی رو رو میدونه که اون رو از دست میده.

آره والا هنوز عقل و شعورشون به زندگی خودشون نمیرسه میزنن زندگیه یکی دیگه رو. هم با نادونیشون خراب میکنن

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
ببخشید کسی که هنوز به قول شما عقل و شعورش به زندگی خودش نمیرسه و آدم نادانی است چرا باید باهاش ازدواج کرد ؟
فردی که با همچین آدمی ازدواج کنه معلومه که خودش نادان تر است و اگر هم زندگیش خراب بشه نباید از کسی ایراد بگیره جز خودش .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ببخشید کسی که هنوز به قول شما عقل و شعورش به زندگی خودش نمیرسه و آدم نادانی است چرا باید باهاش ازدواج کرد ؟
فردی که با همچین آدمی ازدواج کنه معلومه که خودش نادان تر است و اگر هم زندگیش خراب بشه نباید از کسی ایراد بگیره جز خودش .

اینم یه حرفیه
البته من یه منظور دیگه داشتم
تو لفافه گفتم ;)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

درود دوست عزیز
پس چرا قدیما زود تر ازدواج میکردن و نسبت به حالا خوشبخت تر بودن ؟؟

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
روی صحبتم با همه اونایی هست که هنوز مجردند و فکر می کنند اول باید به عشق و حالشون برسند بعد ازدواج کنند:
30 سال خیلی دیره تا وقتی واقعاً احساس جوونی می کنی و سرحال هستی باید با همسرت باشی تو همه خوشی ها و جوونی کردن ها و ...
برای بعضی ها ممکنه دوران مجردی و جوونی فقط به معنی آزادی تو روابط جنسی باشه که با ازدواج از دستش میدن ولی من جوونی را تو شور و شوق و شادی و ... این چیز ها میدونم که اگه بتونی تو این لحظات با همسرت باشی پیوند خیلی محکمی بین تان ایجاد میشه
البته من هم با همه دوستان موافق هستم که باید به توانایی مالی و فکری و ... برای ازدواج رسید ولی نه اینکه مته به خشخاش گذاشت
من به شخصه اعتقاد دارم که نمیشه گذشته را از حال و آینده جدا کرد، فکر نکنید که الان این کار رو می کنم بعدش میزارم کنار و ...
امیدوارم تونسته باشم منظورم را برسونم

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
مشکل مادی و تامین هزینه های زندگی!
اگه خانه و یه درآمد ماهیانه داشتم همون قبل از 20 سالگی ازدواج می کردم!
4 تا از دوست هام بین 20 تا 22 سالگی ازدواج کردن خیلی هم راضی هستن منم اگه درس نمی خوندم و شرایط مالی اونارو داشتم بی تردید تا حالا ازدواج کرده بودم
هر چقدر هم توی جوانی بخوایی خوش بگذرونی و عشق و حال کنی باز هم یه کمبودی احساس می کنی هر چقدر هم دوست و رفیق داشته باشی بازم یه جورایی احساس تنهایی می کنی
وابستگی به جنس مخالف توی ذات انسانه و مطابق قوانین طبیعت , نمیشه بر خلاف قوانین حیات که بین انسانها و حیوانات مشترکه عمل کرد مگر اینکه فرد مشکل جسمی و روحی داشته باشه و این نیازها رو درک نکنه

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
بالا