• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من چرا ازدواج نمی کنم ؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
اگر به نیازهای جنسی پسرا جواب داده نمیشد زیره سنگ هم بود دوروبر 20سالگی زن میگرفتن

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
الان انقد مشغله ذهنی زیاده اصلا کسی به زن گرفتن فکر نمیکنه
فعلا که همه افتادن تر خط معامله ارز :d

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

AminMrz

Registered User
لایک‌ها
31
اگه دلار شد 100 تومن من ازدواج میکنم، با این اوضاع اقتصادی کیه که خودشو بدبخت کنه:)

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
به بعضی از افرادی که تو این تاپیک کامنت گذاشتن ، زن که هیچی .. هندونه هم نمیدن D:

Amoo Navid

Registered User
لایک‌ها
27,114
متشکرم که از عمق زباله دان تاریخ ما جوانان را تجربه می آموزید

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
به بعضی از افرادی که تو این تاپیک کامنت گذاشتن ، زن که هیچی .. هندونه هم نمیدن D:
درود به شرفت . کامنت خوبی بود واقعا . بعضی دوستان میگن به دلیل ارضای جنسی دیگه کسی نمیره سراغ ازدواج : اگه ازدواج رو فقط برای این هدف بخوان دنبال کنن که همون بهتر که ازدواج نکنن و کسی رو با خودشون بدبخت نکنن بهتره . آدم هزارتا نیاز داره اگه فقط دنبال یکیش باشه و مصراً خواد تامینش کنه و تنوع طلب باشه تو این مورد ... دستی دستی خودشو خیلی زود هم از این دنیا و هم از اون دنیا رونده .

S2A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با این قیمت ها به نظرت میارزه آدم زن بگیره

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
تا وقتی شیر هست آدم چرا گاو بخره ؟

پ.ن: دلیل : فعلاً آمادگی و شرایط قبول مسئولیت کس دیگه ای رو ندارم

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
کیه که از ازدواج بدش بیاد اما با این تورم و گرونی که هر روز داره بیشتر میشه آیا میشه از پس مخارج اولیه ازدواج بر اومد؟ اگر کسی خواست ازدواج کنه فقط کافیه بره یه سر به بنگاه املاک سری بزنه تا ازوضعیت اجاره بهای سنگین باخبر بشه.
در حال حاضر برای استارت شروع یه زندگی یه پسر حداقل باید 50 میلیون داشته باشه تا تازه بره جلو برای خواستگاری.
تازه فقط اینا نیست. پسر بعد از اتمام درسش باید 2 سال وقت خودش رو در سربازی هدر بده بعدم 2 سال بگرده یه شغل مناسب پیدا کنه 2 تا 3 سال هم پول جمع کنه اونم با این وضعیت که روز به روز داره ریال بی ارزش تر میشه...
وضعیت اجتماعی دختر و پسر هم که این روزا اصلا خوب نیست . روز به روز بی بند و باری داره بیشتر میشه . خیلی سخت میشه به کسی اعتماد کرد.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
این روزها دیگه نباید فکر کنیم که پسر باید همه بار اقتصادی زندگی رو به عهده بگیره .
به نظر من جفت مرد و زن باید بخشی از درآمدها و مخارج رو عهده دار باشن .
همونطور که بعضی کلیشه ها و سنت ها از میان رفته باید این مورد هم جا بیفته که برای داشتن یه زندگی خوب جفت طرفین باید از خودشون مایه بذارن .
مسئولیت زندگی هم به عهده هر دو نفر است .
قرار نیست که با یه دختر مهدکودکی ازدواج کنیم که بخوایم بگیم مسئولیت کاملش فقط رو دوش ماست !
دختر عاقل و بالغ باید در کنار شوهرش بتونه مسئولیت قبول کنه، مراقب زندگی باشه، در مخارج سهیم بشه و خلاصه زندگی مشترک باید همه چیزش مشترک باشه .

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
اگر به نیازهای جنسی پسرا جواب داده نمیشد زیره سنگ هم بود دوروبر 20سالگی زن میگرفتن

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

بعد از 4 ماه که از زندگی گذشت و فهمید بابا مفهوم زندگی مشترک فقط نیاز جنسی نیست طلاق می گیره یا زندگی سراسر درگیری داره!
دوست من تمام کارشناسها عنوان می کنند هرگز بخاطر نیازهای جنسی ازدواج نکنید !

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
این روزها دیگه نباید فکر کنیم که پسر باید همه بار اقتصادی زندگی رو به عهده بگیره .
به نظر من جفت مرد و زن باید بخشی از درآمدها و مخارج رو عهده دار باشن .
همونطور که بعضی کلیشه ها و سنت ها از میان رفته باید این مورد هم جا بیفته که برای داشتن یه زندگی خوب جفت طرفین باید از خودشون مایه بذارن .
مسئولیت زندگی هم به عهده هر دو نفر است .
قرار نیست که با یه دختر مهدکودکی ازدواج کنیم که بخوایم بگیم مسئولیت کاملش فقط رو دوش ماست !
دختر عاقل و بالغ باید در کنار شوهرش بتونه مسئولیت قبول کنه، مراقب زندگی باشه، در مخارج سهیم بشه و خلاصه زندگی مشترک باید همه چیزش مشترک باشه .

بله حق با شماست دوست من. الان در غرب اینطور هست.
اما مورد مهم تری که در غرب جا افتاده تر هست و مردای ایرانی بهش اهمیت نمیدن سهم زن در کار در منزل هست که واقعا وظیفه سنگینیه.
از پخت و پز و شستن و تمیز کردن خونه تا نگهداری و آموزش فرزندان.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
بله حق با شماست دوست من. الان در غرب اینطور هست.
اما مورد مهم تری که در غرب جا افتاده تر هست و مردای ایرانی بهش اهمیت نمیدن سهم زن در کار در منزل هست که واقعا وظیفه سنگینیه.
از پخت و پز و شستن و تمیز کردن خونه تا نگهداری و آموزش فرزندان.

به بیان بهتر اگه زن خارج از خونه کار کنه یکی رو برای رسیدگی به امور خونه میارن و فرزند رو هم می ذارن کودکستان که هزینه هر دو شیر می شه.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
به بیان بهتر اگه زن خارج از خونه کار کنه یکی رو برای رسیدگی به امور خونه میارن و فرزند رو هم می ذارن کودکستان که هزینه هر دو شیر می شه.

بله درست میفرمایید .
کمترین کار اینه که حداقل در زندگی مشترک اگر از هم دردی رو دوا نمیکنیم مشکلی هم اضافه نکنیم :
رفتار درست - پایبندی و تعهد به زندگی - ایجاد آرامش - تعهد در رفتار با دیگران و ...
آدمی که ازدواج میکنه یه سری چیزها رو میذاره تا یه سری چیزها رو بدست بیاره .
پس نباید دیگه بعدش به فکر داشته های گذشته اش باشه . به جاش باید به فکر آینده باشه .
مشکل مادی متاسفانه به نظر من مهمترین دغدغه فعلی است .
و این مشکل هرگز توسط یک نفر نمیتونه رفع بشه. مثل مابقی مشکلات زندگی مشترک که قرار نیست
یک تنه به جنگش بریم ...

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232

اینهائی که عرض می کنم کلی هست نه فقط با شما. بلکه همه ما.
دختر بالغ و عاقل ؟
دختر عقلش کمه
دختر ارثش کمه
دختر ایمانش کمه.

اینها باورهائی هست که در جامعه ما و در قانون کشور ما رسما وجود داره.
پسر ایرانی وقتی قرن ها چنین ظلمی به دختر ایرانی رفت و سکوت کرد چون سهمی بیشتری از ارث برد و فریاد نزد
همه انسان ها واقعا پیش خدا برابرند ! (نه در شعار بلکه عمل)
اما ساکت موند چون به ناحق پول بیشتری نصیبش شد.
به دختر ایرانی توهین کرد. حق انتخاب همسر رو ازش گرفت. برادر و پدر
وقتی مورد تعرض واقع شد دختر تنها گزینه دم دست بود برای خالی کردن عقده ها در این جامعه بی در و پیکر !

مرد ایرانی نخواست حقیقت رو ببینه و منطقی رفتار کنه. طمع داشت.
مرد ایرانی برای ارضای میل جنسیش به دختر وعده ازدواج داد و رهاش کرد.
مرد ایرانی گرفتن چهار زن رو حق خودش دونست اما باور دارم من عدالت یعنی 1=1
2=2
که در این باره اجازه بدید بیشتر نگم

و امروز این ظلمها اگه سر سنگ هم میومد باور می کرد عقلش کمه، ارثش کمه و حقش تو زندگی کمه.
و مردان خیلی زیادی رو می بینم که امروز ناله سر میدن زن من درک درستی از زندگی و مشکلات اون نداره. و متاسفانه درست هم می گه. چون مرد ایرانی بود خواست زن اینطور باشه .
اما از طرف دیگه دختر ایرانی پس از قرن ها ظلم به ناحق و به لطف اینترنت ارزون که بستر سازیش در غرب صورت گرفت توسنته ببینه برابری یعنی چی
حق و عدالت یعنی چی
در آمریکا اگه پسری یا دختری در عین حال بیش از یک دوست رابطه داشته باشه واقعا طرد می شه از بین انسانها و جزء اوباش به حساب میاد. اما در ایران چی؟

و دختر ایرانی، امروز چون یه فرهنگ ایرانی مبتنی بر برابری توسط عقلا براش تعریف نشده و نمی تونه حقش رو بگیره. و از طرف دیگه بستر سازی فرهنگی لازم رو نداشته
نمی دونه تکلیفش چیه
تکلیفش با این ظلم
با این فریب
و با مردی که قراره شریک زندگی باشه
مردی ایرانی که خودش می ره هر هرزه گری می کنه اما موقع ازدواج دختر پاک می خواد

دوباره نگاهی به غرب بندازیم دختر و زن غربی مدیریت سیستمهای بزرگ در عرصه های مختلف رو به عهده داره و هزاران مرد زیر دستش کار می کنند.
چون همه برابرند !

اما در ایران مردها برابرترند !

و نتیجه این می شه مرد ایرانی زنی رو می گیره که انتظار داره بالغ باشه اما در طی قرن ها به اندازه دختر بالغ بهش حق نداده.

خدا هم بازیچه دست ما ایرانی ها شد و بازی کردن با نام خدا خطری بزرگ در پی داره !
عمری به جای کار و تلاش مفت خوری و تنبلی کردیم و از تولید و کار و تلاش جدا افتادیم و اسم نفت رو گذاشتیم خدا !
به خردمندان و نخبه های کشور بها ندادیم و به آسونی از کشور رفتند و حالا اقتصاد دان خوب نداریم که ریال ایران ارزشش از .. کمتر شده
دکترائی که در تشخیص بیماری عاجزند و به جز پول به هیچی فکر نمی کنند(چون با پول و رشوه اومدند بالا)
و...

مدیران کارامد رفتند خارج و امروز کارگرها تازه می فهمند اهمیت به خروج نخبه ها وظیفه اونها هم بود تا با طراحی روش های تولید ایجاد اشتغال کنند.
و تازه می فهمند
خدا به همه روزی دهنده هست اما همه ( هر ملتی) به نسبت لیاقتشون از روزی خداوند بهره مند می شن

مثل مردم مسلمان سومالی که کارشون دزدی دریائیه و ما چون نفت داریم فعلا تا اون حد دزدی نیفتادیم.

خلاصه اینکه این خانه از پای بند ویران هست و خواجه در بند نقش ایوان است.

روزهای بسیار سختی رو برای ایران عزیز می بینم که تک تک ما در بوجود اومدنش سهم داریم.
روزهائی که سختی این روزها بهشتی در مقابلش هست.

اما خود کرده را تدبیر نیست و فرصتها یکی یکی سوختند و ما در خواب غفلت بودیم و در خواب نفتی ناز به تمسخر دنیا پرداختیم.
اهمیت ندادیم به رشد، به تولید و به فرهنگ که زیر بنای همه چیزه
حتی مذهب !

مهدی محمدی دهقانی

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
تا وقتی شیر هست آدم چرا گاو بخره ؟

پ.ن: دلیل : فعلاً آمادگی و شرایط قبول مسئولیت کس دیگه ای رو ندارم

به نظرمن زندگی دو انسان قابل مقایسه با یه حیون و فراورده اش نیست
زندگی مشترک مفهومی فراتر از اینها داره.
از سوی دیگه خیلی از ضرب المثلهای زبان پارسی واقعا باید حذف شند

یک نمونه
خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو
یا در جای اشتباه ازشون استفاده می کنیم.

مهم: دوست من خواهش دارم لطفا توهین برداشت نکنید بلکه فقط از این نظر ببینید که همه ما چیزهائی که بلدیم رو به هم دیگه یاد بدیم تا جامعه ما بهتر از الان بهش و به یاد داشته باشیم یک جامعه بد پر از انواع آسیبهای اجتماعی به همه زیان خواهد رسوند.
منظورم مذهب و بازگشت اعمال نیست. اون جدا. بلکه منظورم بحث علمی احتمال هست !
به بیان بهتر وقتی توی یه جامعه هر چی جرم و بزه بیشتر باشه، به همون نسبت احتمال درگیر شدن همه افراد جامعه به یک یا چند مورد از اونها وجود داره.
مثل دزدی اعتیاد و ...

بالا