• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من چرا ازدواج نمی کنم ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
حالا یکی هم بود یه جمله قشنگی گفت
میگفت ازدواج عبارت است از : از دست دادن توجه بسیاری از آدمها و به دست آوردن بیتوجهی 1 فرد .

ایشالا یه قمست خوب نصیبت بشه
ولی یه چیزی بگم
این مهر خیلی چیز مزخرفیه جدی
من حالم از این مملکت با قوانینش بهم میخوره
دیروز دختر همسایمون حکم طلاقش بعد از 2 سال اومد
400 سکه بود که 5 تا سکه اولش دادن بقیش هم ماهی 1 نیم سکه .
یعنی هیچ حق و حقوقی برای زن قایل نیستن
به نظر من خیلی باید چشم و گوشو باز کرد که کار به جدایی و طلاق نرسه

خیلی هم بخوای چشم و گوش باز کنی و سخت بگیری زندگی رو جهنم میکنی و از اون ور میوفتی چیزی که منجر به بیشتر طلاقا میشه دستو پاگیر شدنه. البته منظورم بی بندو باری نیست منظور گیردادن و ایراد گرفتنه.

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
به نظر من وقتی امکانات داری، پول و سرمایه داری، کار داری، همسر مناسبت هم پیدا کردی، وقتش که رسید باید ازدواج کنی، چون وقتی وقتش بگذره هم خودت پشیمون می‌شی هم به مشکل بر میخوری
اون لذتی که ازدواج به موقع داره، ازدواج دیرهنگام نداره
حالا ممکنه یه سری مشکلات هم بعد ازدواج داشته باشی، ولی اجتناب ناپذیره و باید باهاش روبرو بشی

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خیلی هم بخوای چشم و گوش باز کنی و سخت بگیری زندگی رو جهنم میکنی و از اون ور میوفتی چیزی که منجر به بیشتر طلاقا میشه دستو پاگیر شدنه. البته منظورم بی بندو باری نیست منظور گیردادن و ایراد گرفتنه.

به نظرم اولش باید با چشم باز انتخاب کنی بعد که رفتی تو زندگی باید چشمتو رو خیلی از چیزا ببندی و گذشت کنی
اگه طرف با اصالت و خانواده دار بود و چیزای مهم تو وجودش بود سر چیزای الکی نباید گیر داد و زندگیو زهر کرد

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508

کاملا تایید میشه:دی

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
من چرا ازدواج نمیکنم ؟ :
تنها دلیلش فراهم نشدن اون میزان سطح مادیات است که فعلا برای شروع زندگی لازمه .
وگرنه مشکل دیگه ای در خودم نمی بینم .

{ تا حداکثر دو سال دیگر باید آستینا رو بالا زد ... }

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
من چرا ازدواج نمیکنم ؟ :
تنها دلیلش فراهم نشدن اون میزان سطح مادیات است که فعلا برای شروع زندگی لازمه .
وگرنه مشکل دیگه ای در خودم نمی بینم .

{ تا حداکثر دو سال دیگر باید آستینا رو بالا زد ... }

شما مگه چند سالته؟؟؟

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
اون لذتی که ازدواج به موقع داره، ازدواج دیرهنگام نداره

حالا ممکنه یه سری مشکلات هم بعد ازدواج داشته باشی، ولی اجتناب ناپذیره و باید باهاش روبرو بشی
حالا چه کاریه ؟! سری که درد نمی کنه رو که دستمال نمی بندند .. من با یک زندگی مشترک مشکل چندانی ندارم ، مشکل من با ازدواج دائم و ثبت شده هستش .. زندگی ایده آل من یک زندگی پارتنری هست ...یک زندگی دو نفره توافقی بدون هیچ قبول مسئولیتی

میگفت ازدواج عبارت است از : از دست دادن توجه بسیاری از آدمها و به دست آوردن بیتوجهی 1 فرد

من حالم از این مملکت با قوانینش بهم میخوره

یعنی هیچ حق و حقوقی برای زن قایل نیستن
میگم یه کلمه رو اشتباه نگفتی ؟!! فکر کنم به جای مرد گفتی زن !!

الان توی همین ازدواج به مرد بیشتر ظلم میشه یا زن ؟! خانمه که مهریه شو می گیره هیچ وظیفه ای هم نداره که خرج خونه رو بده ، کلی هم توقعات داره ، یه جهیزیه نصفه کاره ای هم قدیما می آورد الان مثل اینکه رسم شده داماد باید 8 قلم جنس اصلی رو بگیره !

اینو هم بگم که ازدواج کردن به هیچ عنوان سخت نیست .. یعنی اگه بخوای یک مراسم معمولی بگیری و بری سر خونه زندگیت نهایت 10 یا 15 میلیون خرج داره

ولی تداوم ازدواج هست که سخت و دشواره .. از اجاره خونه بگیرید تا مخارج سرسام آور زندگی و سر و کله زدن با هزار و یک مشکل

یه جمله ی خیلی خوشگل هم اسکار وایلد داره که میگه :

باید برای مجردها مالیات سنگینی مقرر بشه ، چون این انصاف نیست که عده ای شادتر از بقیه زندگی کنند !
khandidan_2.gif

Last edited:

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
حالا چه کاریه ؟! سری که درد نمی کنه رو که دستمال نمی بندند .. من با یک زندگی مشترک مشکل چندانی ندارم ، مشکل من با ازدواج دائم و ثبت شده هستش .. زندگی ایده آل من یک زندگی پارتنری هست ...یک زندگی دو نفره توافقی بدون هیچ قبول مسئولیتی

میگفت ازدواج عبارت است از : از دست دادن توجه بسیاری از آدمها و به دست آوردن بیتوجهی 1 فرد

میگم یه کلمه رو اشتباه نگفتی ؟!! فکر کنم به جای مرد گفتی زن !!
الان توی همین ازدواج به مرد بیشتر ظلم میشه یا زن ؟! خانمه که مهریه شو می گیره هیچ وظیفه ای هم نداره که خرج خونه رو بده ، کلی هم توقعات داره ، یه جهیزیه نصفه کاره ای هم قدیما می آورد الان مثل اینکه رسم شده داماد باید 8 قلم جنس اصلی رو بگیره !
اینو هم بگم که ازدواج کردن به هیچ عنوان سخت نیست .. یعنی اگه بخوای یک مراسم معمولی بگیری و بری سر خونه زندگیت نهایت 10 یا 15 میلیون خرج داره
ولی تداوم ازدواج هست که سخت و دشواره .. از اجاره خونه بگیرید تا مخارج سرسام آور زندگی و سر و کله زدن با هزار و یک مشکل
یه جمله ی خیلی خوشگل هم اسکار وایلد داره که میگه :
باید برای مجردها مالیات سنگینی مقرر بشه ، چون این انصاف نیست که عده ای شادتر از بقیه زندگی کنند !
khandidan_2.gif

من هر چی گشتم دکمه لایک پیدا نکردم پست اتو وری لایک بکنم
عاشق این تیکه اش که گفتی :
. زندگی ایده آل من یک زندگی پارتنری هست ...یک زندگی دو نفره توافقی بدون هیچ قبول مسئولیتی
یک زندگی توام با عشق و بدون مسولیت .. (( البته تا 15 سال اینده برا جفتش پول ندارم : دی ))

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
بنظر من،مردهای که از ازدواج خوششون نمیاد و به قول خوودشون یک زندکی کلی خرج داره وبهانه های هینجوری دارن.فقط از مسولیت پذیری میترسن و خودشون بین بهانه های جور واجور پنهان میکنن.در واقع به قول اکثرشون دوست داغرن زندگی اروپایی داشته باشن و هر وقت از طرف خسته شدن بدون هیچ مسولیتی ترکش کنن و برن سراغ یکی دیگه.

البته بگم همه اقایون اینجوری نیستن سوءتفاهم پیش نیاد

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
جرا بايد ازدواج كنيم؟
ببينيد خيلي ساده براتون شرح ميدم.هر چيزي تويه دنيا يه جفت داره حضرت نوح هم كه ميخواست حيوانات رو سوار كشتي كنه از هركدوم يه جفت رو برد(اين متن هيچ ربطي به فيلم گشت ارشاد و اين تيكه كه ميگه همه چي جفته شب و روز، مثبت و منفي نداره)
بالاخره همه ي ما يه سري نيازها داريم كه بايد رفع بشه.به خاطر همين ميگن مرد با ازدواج كامل ميشه كه البته هم مرد و هم زن هر دو با ازدواج كامل ميشن.يه سري چيزها وجود داره كه در مرد وجود نداره و يه سري چيزها هست كه در زن وجود نداره.
يكي از دلايل ديگه بقاي نسل هست.هر كسي دوست داره نسلش ادامه داشته باشه و بعد مرگش ازش نشونه اي بمونه (لطفا دوستان نگن كه بچه دار بشيم كه آخر پيري ما رو ببره خونه سالمندان و....)بالاخره خوب و بد همه جا هست و اون كسي كه ميگه بچه ام منو ميخواد ببره خونه سالمندان مسلما وقتي كه فرزندش نوزاد بوده برداشته بنده خدا رو به زور تويه سن كم برده مهد كودك وقتي پدري اين كارو بكنه صد در صد بچه هم اون رو در آينده ميفرسته مهد كودك بزرگسالان:D و دلايل ديگه.
كسايي هم كه ميگن هزينه هاش زياده بهشون حق ميدم من خودم هنوز ازدواج نكردم ولي يادتون باشه اگر كسي رو انتخاب كنيد كه شما رو فقط به خاطر خودتون و اون چيزي كه هستيد بخواد اون موقع است كه ازدواج براتون شيرين ميشه و نه محدود شدن.سخته ولي جوينده يابنده است
اون كسايي هم كه ميترسن در آينده نسبت به همسرشون بي تفاوت باشن و به قولي براي هم ديگه تكراري بشن بايد دو نكته رو در نظر داشته باشن و اون هم اينه كه اولا براي چيزي كه هنوز اتفاق نيافتاده جايز نيست كه آدمي اندوهگين بشه و دوم اينكه هزاران زن و شوهر دارن باهم زندگي ميكنن و بعد از ده ها سال زندگي مشترك نميتونن يك روز دور بودن از همديگه رو تحمل كنن.
مرد بالاخره نياز داره وقتي از سركار برميگرده يه نفر با روي باز و لبخند ازش استقبال كنه و با خسته نباشيد گفتن و عشق ورزيدن بهش خستگي رو از تنش دور كنه و اينكه اون رو از بسياري از مشكلات اخلاقي و اجتماعي دور كنه.كسي كه وقتي مشكلات زندگي و مسائل روزمره بهش فشار مياره بتونه در آغوش و از گرماي محبت آميز دستهاش آرامش بگيره.
كسي كه تويه خوشي ها و غم ها دوشا دوشش راه بياد.
با چشم باز انتخاب كنيد تا پشيمون نشيد.
اين نصيحت ها رو از يه جوجه روان شناس بپذيريد:D

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
مرد بالاخره نياز داره وقتي از سركار برميگرده يه نفر با روي باز و لبخند ازش استقبال كنه و با خسته نباشيد گفتن و عشق ورزيدن بهش خستگي رو از تنش دور كنه و اينكه اون رو از بسياري از مشكلات اخلاقي و اجتماعي دور كنه. كسي كه وقتي مشكلات زندگي و مسائل روزمره بهش فشار مياره بتونه در آغوش و از گرماي محبت آميز دستهاش آرامش بگيره.

کاملا موافقم. منم به دلیل همین مشکلات مالی هنوز ازوداج نکردم.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
آگه ازدواج اینقدر که میگید خوبه پس چرا امار طلاق هر سال داره بالاتر میره؟!!
از هر 3 ازدواج یکیش منجر به طلاق میشه!این یعنی فاجعه!

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
آگه ازدواج اینقدر که میگید خوبه پس چرا امار طلاق هر سال داره بالاتر میره؟!!
از هر 3 ازدواج یکیش منجر به طلاق میشه!این یعنی فاجعه!

بالا رفتن سطح توقعات
از صدا و سيماي خودمون گرفته تا شبكه هاي ماهواره اي باعث ميشه انسان توقعاتش بالا بره طرف وقتي تويه هر فيلمي چهارتا ماشين مدل بالا ببينه ديگه به پرايد قانع نميشه
دختري كه تحت تاثير اين چنين مسائلي باشه فردا دوست داره يه شوهر گيرش بياد كه تويه فلان منطقه خونه داشته باشه و فلان ماشين و فلان شغل
همش ام به خاطر اينه كه به قول خودش جلوي مينا و تينا و سينا و اينا كم نياره و كلاس بذاره
نمونه اش همين دماغ عمل كردن كه خيلي موارد بي دليله و براي كم نياوردنه.
دختري كه توقعات و انتظاراتش خيلي بالاست رو بايد غرق در روياهاي خودش گذاشت تا منتظر بمونه تا بترشه
مورد بعدي اينه كه زن و مرد وظايف زناشويي و نيازهاي زناشويي خودشون رو نميشناسن و متاسفانه از آموزش چنين مسائلي تويه مدارس و دانشگاه ها به صورت آشكار
خودداري ميشه و علتش هم به قول خودشون براي اينه كه حيا و حرمت هاي بين استاد و دانشجو و دانش آموز حفظ بشه.
دو واحد تنظيم خانواده كه نصف دانشجوها اصلا سر كلاس نميان هيچ دردي رو دوا نميكنه

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
نبود حوصله برای
زن داری
بچه داری
خرید واسه خونه
پرداخت قبض
.....

یه سوال :
الان وقتی میتونم به راحتی تو خونه بابا زندگی کنم و حقوقی که دارم رو به طور کامل برای خودم و جوونیم خرج کنم
هر چی که دوست دارم بگیرم
هر کاری که دوست دارم انجام بدم
هر ساعتی خواستم بخوابم اصلا نخواستم مثه بعضی روزا 30 ساعت مداوم نخوابم
هر جا خواستم مسافرت برم
با هر رفیقی خواستم بپرم یا نپرم
اگه با کارم حال نکردم دیگه از فردا کلا سر کار نرم
هیچ مشکل مادی هم ندارم

واقعا چرا ؟
واقعا خر مغزمو گاز گرفته که زن بگیرم خودمو بندازم تو دردسر ؟

KN0WHOW

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
55
زن هم خواستید بگیرید بزارید دوران این مردک تموم بشه بعد برید زن بگیرید .

الان خدا رو شکر از در و دیوار داره خوشی میباره !!!

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
مثل اينكه بايد يكم روي مسئله ي ازدواج كار بشه
جاي تاسفه كه اينقدر مخالف ازدواج داريم
متاسفانه توقعات خانم ها و خانواده ي دختر خيلي تاثير داشته تويه اين طرز فكر
شما به مشكل بر ميخوريد از كي كمك ميخوايد؟يا وقتي به هم ميريزيد كي بهتون آرامش ميده؟
بيشتر مشكلات اخلاقي و اذيت و آزارها از طرف بي كاران و مجردها بوده(البته بلانسبت جمع)
من كه حتي فكر اينكه بخوام تنها بمونم آزارم ميده اين يه جوري فرار از واقعيت و مسئوليته
زندگي كه فقط تفريح با رفقا و تا دمه ظهر خوابيدن نيست
پدر مادر هم بالاخره يه روز صبرشون لبريز ميشه ضمن اينكه شايد بخوان با هم راحت باشن و وجود يه فرد كه هميشه تويه خونه وله ميتونه براشون آزار دهنده باشه.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف !
بله الان مجردی حال میده ... ولی باید به فکر دوران میانسالی و بعدشم باشیم .
تا کی آدم تنها بمونه ؟ تا کی خوشی های تک نفره ؟
وقتی سنت رفت بالا و دیدی هم سنای تو چه و نوه دور و برشونه و تو تنها مونده اونموقع میفهمی که دیر ازدواج کردن خوبه یا بد !
من که 26 سالمه اگه موقعیت مادی اوکی اوکی بود یک روز هم مجرد نمی موندم اما چه کنیم که فعلا تو این مملکت اول پول بعد مابقی چیزها ...

aria_rh

Registered User
لایک‌ها
48
همون ازدواج نکنی بهتره!
با مشکلات جامعه ی امروزی واقعا ازدواج کردن صبر میخواد

بالا