• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من چرا ازدواج نمی کنم ؟

troll

Registered User
لایک‌ها
71
هیچ نظری نیست
ختم استارتر

ببخشید ختم تاپیک

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
من که هرچی برام محدودیت بیاره رو میذارم کنار

ازدواج
مذهب
کارمندی!

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
بین دوست و آشنا 5 تا دختر خوب و خونواده دار میشناسم که درسشونم تموم کردن ولی کو شوهر.........پوسیدن از بس منتظر موندن.

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
بنده از مجردی لذت میبرم و مشکل خاصی ندارم واحساس میکنم اگه ازدواج کنم محدود میشم و یا اونقدرکه مجردی لذت داره ازدواج نداشته باشه
درصورتی که شرایط ازدواج رو دارم و یا حتی خونه و ماشین هم دارم

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بنده از مجردی لذت میبرم و مشکل خاصی ندارم واحساس میکنم اگه ازدواج کنم محدود میشم و یا اونقدرکه مجردی لذت داره ازدواج نداشته باشه
درصورتی که شرایط ازدواج رو دارم و یا حتی خونه و ماشین هم دارم

اتفاقا اگه زن خوب گیرت بیاد خیلی لذت داره مطمئن باش
ولی پای بچه که میاد وسط یکم محدود میشه

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
برین این دخترا رو بگیرین ثواب داره

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
اتفاقا اگه زن خوب گیرت بیاد خیلی لذت داره مطمئن باش
ولی پای بچه که میاد وسط یکم محدود میشه

خیلی ها این حرف شما رو بهم میزنند ولی آدم میترسه با ازدواج به جای اینکه چیزی رو به دست بیاره ،خیلی چیزا رو از دست بده.

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
آدما وقتی به سن ازدواج میرسن دو دسته میشن
یکی اونهایی که تونستن از زندگی مجردیشون لذت ببرن و استفاده کنن و واقعا بهشون خوش گذشته... این جور افراد معمولا زیر بار ازدواج نمیرن چون محدودشون میکنه و نمیخوان محدودیت رو تجربه کنن و تنوع طلبی هم بهشون مزه داده.

دسته ی دیگه هم اونهایی هستن که خوب لذت نبردن از دوران مجردی و دیگه هم حال و حوصله ی جینگالانس بازی ندارن یجورایی میگن دیگه از ما گذشته و افسوسی هم میخورن
اینجور آدما دنبال یه نفر هستن که بتونه یه نیروی محرک جدید رو به زندگیشون تزریق کنه تا از رخوت در بیان و انتقام اینهمه سال تنهاییشون رو از زندگی بگیرن.

من از ازدواج بدم نمیاد. اما اینکه چرا اقدام نکردم یکی از دلایلش برمیگرده به عدم توانایی تامین نیاز های مالی زندگی مشترک. وقتی نمیتونم چطور برم یه نفرو بدبخت کنم به جرم خودخواهی فقط؟...

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خیلی ها این حرف شما رو بهم میزنند ولی آدم میترسه با ازدواج به جای اینکه چیزی رو به دست بیاره ،خیلی چیزا رو از دست بده.

اگه انتخاب شما درست و خوب باشه نه تنها ضرر نمیکنی بلکه خیلیم خوبه

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
یارو نه درس خونده , نه شغلی داره , نه ماشینی , خلاصه هیچی نداره . ازش میپرسی ازدواج کرذی ؟ با اعتماد به نفس ميگه هنوز دم به تله ندادم! لامصب تو خودت تله اي
اصن یه وضی ! :lol:

==============

دلایل من بیشتر مادی هست ولی دلایل دیگه ای هم داره .. چند بار مامانم خواسته از فامیل برام زن بگیره که لااقل قابل اعتمادتر هستند و شناخت کافی داریم ولی زیر بار نرفتم ..
عاشق نوه ی عمه م شدم ولی بابای دختره سپاهیه و آبمون توی یک جوب نمیره .. به این ها اضافه کنید اختلاف طبقاتی رو ..
اگه وضعم خوب هم بشه بازم می ترسم .. از تعداد سکه های مهریه .. اصلن شما بگید 200 تا ! (که تا حداقل هست و دور و بری های ما الان کمتر از 300 تا براشون افت داره .. ) همون 200 تا میشه تقریبن 150 میلیون ! یعنی پس انداز 50 سال یک کارمند دولت ! آخرشم همشو تقدیم کنی به یه نفر دیگه ؟!! مگه مغزمون معیوب شده ؟!
به قول شوپنهاور ازدواج یعنی نصف شدن حقوق و دو برابر شدن وظایف !

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200

mohamadhunter

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
15
اتفاقن بزرگترین محدودیت همینه !

نخواستیم بابا برو خودت بگیر ثوابش هم مال خودت ! :lol:[/QUOTE
حرفت حقه عزیز
ولی نمیدونم چرا خر مغزمونو گاز میگیره ازدواج میکنیم ما پسرا:)

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
به سیزده دلیل. 5 تاشو میگم فعلاً

1. پیدا نکردن کیس مناسب. اینکه یکیو پیدا کنم که مطمئن باشم بعداً به انتخابم شک نمیکنم. پیدا نکردم تا حالا. شاید دلیلش اینه که بیش از حد ایده آل گرا هستم و در هر زمینه ای بهترین رو میخوام

2. من بعضی وقتا حوصله ی خودم و دوستان و اقوام نزدیکم رو هم ندارم. میترسم در آینده از همسرمم زده بشم و دیگه دلم نخواد که داشته باشمش. عجیب نیس بوخودا. یه پیرهن میخری فردا دلتو میزنه پشیمون میشی. یه انسان جدید که وارد زندگیت میشه با اون همه پیچیدگیهای روحی و رفتاری که دیگه جای خود داره

3. تو ازدواج از نوع ایرانیش، خانواده ی طرف خیلی واسه آدم شاخ میشن و فوضولی میکنن
jealoussmiley.gif

4. مراسم حال به هم زن عروسی ایرانی. بیشتر به سیرک شبیهه
wacsmiley.gif

5. از صدای غذا خوردنِ دیگران در حد مرگ بدم میاد . اصلاً همیشه خودم تنهایی غذا میخورم. به نظرم یخورده ناجوره که بعد از ازدواج هم همین رویه رو ادامه بدم ولی خب واقعا نمیتونم این صدای دلنشین ملچ ملوچ رو تحمل کنم. پ ن : اصلنم موضوع مسخره و ساده ای نیس
hmmsmiley02.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اصن یه وضی ! :lol:

==============

دلایل من بیشتر مادی هست ولی دلایل دیگه ای هم داره .. چند بار مامانم خواسته از فامیل برام زن بگیره که لااقل قابل اعتمادتر هستند و شناخت کافی داریم ولی زیر بار نرفتم ..
عاشق نوه ی عمه م شدم ولی بابای دختره سپاهیه و آبمون توی یک جوب نمیره .. به این ها اضافه کنید اختلاف طبقاتی رو ..
اگه وضعم خوب هم بشه بازم می ترسم .. از تعداد سکه های مهریه .. اصلن شما بگید 200 تا ! (که تا حداقل هست و دور و بری های ما الان کمتر از 300 تا براشون افت داره .. ) همون 200 تا میشه تقریبن 150 میلیون ! یعنی پس انداز 50 سال یک کارمند دولت ! آخرشم همشو تقدیم کنی به یه نفر دیگه ؟!! مگه مغزمون معیوب شده ؟!
به قول شوپنهاور ازدواج یعنی نصف شدن حقوق و دو برابر شدن وظایف !

حالا یکی هم بود یه جمله قشنگی گفت
میگفت ازدواج عبارت است از : از دست دادن توجه بسیاری از آدمها و به دست آوردن بیتوجهی 1 فرد .

ایشالا یه قمست خوب نصیبت بشه
ولی یه چیزی بگم
این مهر خیلی چیز مزخرفیه جدی
من حالم از این مملکت با قوانینش بهم میخوره
دیروز دختر همسایمون حکم طلاقش بعد از 2 سال اومد
400 سکه بود که 5 تا سکه اولش دادن بقیش هم ماهی 1 نیم سکه .
یعنی هیچ حق و حقوقی برای زن قایل نیستن
به نظر من خیلی باید چشم و گوشو باز کرد که کار به جدایی و طلاق نرسه

koohi

Registered User
لایک‌ها
4
هر کی عقل داره ازدواج نمیکنه

بالا