نمیدونم چرا بعضی ها قاضی میشن حکم صادر میکننهیچ نظری نیست
ختم استارتر
ببخشید ختم تاپیک
بنده از مجردی لذت میبرم و مشکل خاصی ندارم واحساس میکنم اگه ازدواج کنم محدود میشم و یا اونقدرکه مجردی لذت داره ازدواج نداشته باشه
درصورتی که شرایط ازدواج رو دارم و یا حتی خونه و ماشین هم دارم
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
من که هرچی برام محدودیت بیاره رو میذارم کنار
ازدواج
مذهب
کارمندی!
اتفاقا اگه زن خوب گیرت بیاد خیلی لذت داره مطمئن باش
ولی پای بچه که میاد وسط یکم محدود میشه
خیلی ها این حرف شما رو بهم میزنند ولی آدم میترسه با ازدواج به جای اینکه چیزی رو به دست بیاره ،خیلی چیزا رو از دست بده.
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
اصن یه وضی ! :lol:یارو نه درس خونده , نه شغلی داره , نه ماشینی , خلاصه هیچی نداره . ازش میپرسی ازدواج کرذی ؟ با اعتماد به نفس ميگه هنوز دم به تله ندادم! لامصب تو خودت تله اي
اتفاقن بزرگترین محدودیت همینه !پس شما کلا چی کار میکنین؟؟؟
مذهبم شد محدودیت؟؟؟؟؟!!!!!!!!
نخواستیم بابا برو خودت بگیر ثوابش هم مال خودت ! :lol:برین این دخترا رو بگیرین ثواب داره
اتفاقن بزرگترین محدودیت همینه !
نخواستیم بابا برو خودت بگیر ثوابش هم مال خودت ! :lol:[/QUOTE
حرفت حقه عزیز
ولی نمیدونم چرا خر مغزمونو گاز میگیره ازدواج میکنیم ما پسرا
اصن یه وضی ! :lol:
==============
دلایل من بیشتر مادی هست ولی دلایل دیگه ای هم داره .. چند بار مامانم خواسته از فامیل برام زن بگیره که لااقل قابل اعتمادتر هستند و شناخت کافی داریم ولی زیر بار نرفتم ..
عاشق نوه ی عمه م شدم ولی بابای دختره سپاهیه و آبمون توی یک جوب نمیره .. به این ها اضافه کنید اختلاف طبقاتی رو ..
اگه وضعم خوب هم بشه بازم می ترسم .. از تعداد سکه های مهریه .. اصلن شما بگید 200 تا ! (که تا حداقل هست و دور و بری های ما الان کمتر از 300 تا براشون افت داره .. ) همون 200 تا میشه تقریبن 150 میلیون ! یعنی پس انداز 50 سال یک کارمند دولت ! آخرشم همشو تقدیم کنی به یه نفر دیگه ؟!! مگه مغزمون معیوب شده ؟!
به قول شوپنهاور ازدواج یعنی نصف شدن حقوق و دو برابر شدن وظایف !