• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من چرا ازدواج نمی کنم ؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
به سیزده دلیل. 5 تاشو میگم فعلاً

1. پیدا نکردن کیس مناسب. اینکه یکیو پیدا کنم که مطمئن باشم بعداً به انتخابم شک نمیکنم. پیدا نکردم تا حالا. شاید دلیلش اینه که بیش از حد ایده آل گرا هستم و در هر زمینه ای بهترین رو میخوام

2. من بعضی وقتا حوصله ی خودم و دوستان و اقوام نزدیکم رو هم ندارم. میترسم در آینده از همسرمم زده بشم و دیگه دلم نخواد که داشته باشمش. عجیب نیس بوخودا. یه پیرهن میخری فردا دلتو میزنه پشیمون میشی. یه انسان جدید که وارد زندگیت میشه با اون همه پیچیدگیهای روحی و رفتاری که دیگه جای خود داره

3. تو ازدواج از نوع ایرانیش، خانواده ی طرف خیلی واسه آدم شاخ میشن و فوضولی میکنن
jealoussmiley.gif

4. مراسم حال به هم زن عروسی ایرانی. بیشتر به سیرک شبیهه
wacsmiley.gif

5. از صدای غذا خوردنِ دیگران در حد مرگ بدم میاد . اصلاً همیشه خودم تنهایی غذا میخورم. به نظرم یخورده ناجوره که بعد از ازدواج هم همین رویه رو ادامه بدم ولی خب واقعا نمیتونم این صدای دلنشین ملچ ملوچ رو تحمل کنم. پ ن : اصلنم موضوع مسخره و ساده ای نیس
hmmsmiley02.gif

دلایل با حالی بود که در ظاهر خیلی بی اهمیت جلوه میده ولی خیلی بزرگتر از اون چیزیه که فکر میکنی

من خودم یکی از دلایلم برای ازدواج نکردن اینه که خیلی خلوت خودمو دوست دارم و اصلا خوشم نمیاد کسی مزاحمم بشه !

5 تا دلیلشو گفتی 8 تای دیگه رو هم بگو ببینیم چیه ؟

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
همون ازدواج نکنی بهتره!
با مشکلات جامعه ی امروزی واقعا ازدواج کردن صبر میخواد

بله واقعا خیلی سخت شده با مشکلات امروز + سخت گیری های موقع ازدواج که والدین میکنن در خصوص مهریه و.......

moji69

Registered User
لایک‌ها
27
دلیل ازدواج نکردن خیلی ها بع خاطر مسائل مادی نیست بلکه چون از لحاظ جنسی تامین هستند سمت ازدواج نمیرن.متاسفانه پدیده دوست پسر دوست دختر توی کشور خیلی زیاد شده و به نظر من این عامل اصلی شکل نگرفتن خانواده است.وقتی طرف میبینی از این لحاظ تامینه و هر وقت تونست میتونه با یه دختر یا یه پسر باشه دیگه میگه چرا برم مسئولیت تشکیل خانواده رو بر عهده بگیرم.
عامل اصلی طلاق هم توی این مسائل میشه جستجو کرد مثلا فرض کنید یه پسر با یه دختر دوسته و بعد با هم ازدواج میکنند.این دو نفر هیچ وقت نمیتونند به هم اعتماد کنند میگن این که با من دوست بوده ممکنه با یکی دیگه هم دوست بوده باشه کلا احساس خیانت باعث طلاق میشه.
البته این دورانی که بعضی فکر میکنند با مجردی میتونند به لذتاشون برسند زود میگذره.چون انسان نیاز های دیگه ای هم مثل مهر و محبت واقعی تشکیل خانواده و داشتن مسئولیت و پوچ نبودن رو داره و این تو فطرت هر انسانیست.و بعدا پشیمون میشن.
پس اینقدر دنبال دوست دختر و دوست پسر نرید تا در اینده زندگی مستحکم و موفق و سالمی داشته باشید.
مثل اون دوستمون که میگن من هر چی محدودم میکنه میذارم کنار نباشید بی قید و بند بودن اخرش پوچیه.و تهش جسارت داشته باشی خودکشی!

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
دلیل ازدواج نکردن خیلی ها بع خاطر مسائل مادی نیست بلکه چون از لحاظ جنسی تامین هستند سمت ازدواج نمیرن.متاسفانه پدیده دوست پسر دوست دختر توی کشور خیلی زیاد شده و به نظر من این عامل اصلی شکل نگرفتن خانواده است.وقتی طرف میبینی از این لحاظ تامینه و هر وقت تونست میتونه با یه دختر یا یه پسر باشه دیگه میگه چرا برم مسئولیت تشکیل خانواده رو بر عهده بگیرم.
عامل اصلی طلاق هم توی این مسائل میشه جستجو کرد مثلا فرض کنید یه پسر با یه دختر دوسته و بعد با هم ازدواج میکنند.این دو نفر هیچ وقت نمیتونند به هم اعتماد کنند میگن این که با من دوست بوده ممکنه با یکی دیگه هم دوست بوده باشه کلا احساس خیانت باعث طلاق میشه.
البته این دورانی که بعضی فکر میکنند با مجردی میتونند به لذتاشون برسند زود میگذره.چون انسان نیاز های دیگه ای هم مثل مهر و محبت واقعی تشکیل خانواده و داشتن مسئولیت و پوچ نبودن رو داره و این تو فطرت هر انسانیست.و بعدا پشیمون میشن.
پس اینقدر دنبال دوست دختر و دوست پسر نرید تا در اینده زندگی مستحکم و موفق و سالمی داشته باشید.
مثل اون دوستمون که میگن من هر چی محدودم میکنه میذارم کنار نباشید بی قید و بند بودن اخرش پوچیه.و تهش جسارت داشته باشی خودکشی!
بله واقعا درسته
++++++++++++++++++++++

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
این قانون مهریه واقعا تحریف شده و یکی از معضلات ازدواج شده ادم باید چیزی رو که داره مهر زنش بکنه نه چیزی رو که نداره و هیچوقت هم بدست نمیاره
همون 14 تا سکه هم زیاده
این مهریه از زمان پیامبر بوده ولی اونموقع هم هر کی هر چی داشته و دلش میخواست رو مهر زنش میکرد ولی الان خیلی مسخرست واقعا قانون مهریه تحریف شدست و کاملا مشخص دست بردن توش یه مشت قانون گذار و مرجع تقلید ترسو هم داریم که هنوز نمیفهمن که بعضی قانونها باید بر اساس زمان کمی تغییر کنن و این تغییر قانون به عهده شماست که باعث بشه جامعه به منجلابی که الان توش هستیم گرفتار نشه
ولی افسوس قانونها فقط توسط این افراد رو نویسی میشن و بس
الان مسئول همه این فساد ها بی بند و باریها و ازدواج نکردن جوونها شمایین

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
مهریه رو اومدن گذاشتن که یه نقطه اتکایی واسه دختر تو زندگی با شوهرش باشه و راحت شه
حالا انقدر مهریه بالا رفت که کسی دیگه نمیاد زن بگیره دیگه خیال همه راحت شد
باید بزاری بعد 32-33سالگی زن بگیری که دیگه تو اون سن دخترا بیشتر به فکر آبروشونن تا اجرا گذاشتن مهریه و درخواستش

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
تو ازدواج زيبايي همسر فقط مهم نيست . درك متقابل مهم تره

omidgs

Registered User
لایک‌ها
8
جرا بايد ازدواج كنيم؟
ببينيد خيلي ساده براتون شرح ميدم.هر چيزي تويه دنيا يه جفت داره حضرت نوح هم كه ميخواست حيوانات رو سوار كشتي كنه از هركدوم يه جفت رو برد(اين متن هيچ ربطي به فيلم گشت ارشاد و اين تيكه كه ميگه همه چي جفته شب و روز، مثبت و منفي نداره)
بالاخره همه ي ما يه سري نيازها داريم كه بايد رفع بشه.به خاطر همين ميگن مرد با ازدواج كامل ميشه كه البته هم مرد و هم زن هر دو با ازدواج كامل ميشن.يه سري چيزها وجود داره كه در مرد وجود نداره و يه سري چيزها هست كه در زن وجود نداره.
يكي از دلايل ديگه بقاي نسل هست.هر كسي دوست داره نسلش ادامه داشته باشه و بعد مرگش ازش نشونه اي بمونه (لطفا دوستان نگن كه بچه دار بشيم كه آخر پيري ما رو ببره خونه سالمندان و....)بالاخره خوب و بد همه جا هست و اون كسي كه ميگه بچه ام منو ميخواد ببره خونه سالمندان مسلما وقتي كه فرزندش نوزاد بوده برداشته بنده خدا رو به زور تويه سن كم برده مهد كودك وقتي پدري اين كارو بكنه صد در صد بچه هم اون رو در آينده ميفرسته مهد كودك بزرگسالان:D و دلايل ديگه.
كسايي هم كه ميگن هزينه هاش زياده بهشون حق ميدم من خودم هنوز ازدواج نكردم ولي يادتون باشه اگر كسي رو انتخاب كنيد كه شما رو فقط به خاطر خودتون و اون چيزي كه هستيد بخواد اون موقع است كه ازدواج براتون شيرين ميشه و نه محدود شدن.سخته ولي جوينده يابنده است
اون كسايي هم كه ميترسن در آينده نسبت به همسرشون بي تفاوت باشن و به قولي براي هم ديگه تكراري بشن بايد دو نكته رو در نظر داشته باشن و اون هم اينه كه اولا براي چيزي كه هنوز اتفاق نيافتاده جايز نيست كه آدمي اندوهگين بشه و دوم اينكه هزاران زن و شوهر دارن باهم زندگي ميكنن و بعد از ده ها سال زندگي مشترك نميتونن يك روز دور بودن از همديگه رو تحمل كنن.
مرد بالاخره نياز داره وقتي از سركار برميگرده يه نفر با روي باز و لبخند ازش استقبال كنه و با خسته نباشيد گفتن و عشق ورزيدن بهش خستگي رو از تنش دور كنه و اينكه اون رو از بسياري از مشكلات اخلاقي و اجتماعي دور كنه.كسي كه وقتي مشكلات زندگي و مسائل روزمره بهش فشار مياره بتونه در آغوش و از گرماي محبت آميز دستهاش آرامش بگيره.
كسي كه تويه خوشي ها و غم ها دوشا دوشش راه بياد.
با چشم باز انتخاب كنيد تا پشيمون نشيد.
اين نصيحت ها رو از يه جوجه روان شناس بپذيريد:D

هر چی گشتم دکمه تشکر پیدا نکردم . تشکر دوست عزیز

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
به نظر من تنها مشکل اساسی فعلی بحث پول و مادیاته .
سخت گیری های خانواده ی طرف اگر طرفتون رو بشناسید و اون هم شما رو بشناسه و جفت طرفین خواهان باشن دیگه وجود نخواهد داشت .
مهریه هم به همچنین، کسی که طرفشو بخواد و خوبی هاش رو به بدیهاش ترجیح بده می تونه مهریه رو هم منطقی و پایین در نظر بگیره .
تفاوت های رفتاری هم عادیه و قاعدتا مرد و زن کاملا که شبیه هم نمیشن. همین اختلاف عقاید و سلایق هست که باعث میشه شروع زندگی
یکنواخت نباشه .
خلاصه از نظر من مشکل مادی و فراهم کردن حداقل های زندگی بزرگترین مشکل است .
مابقی مسائل بستگی به طرف آدم داره و قابل حل است .

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
ازدواج . . .! چی هست؟! . . . :D
با این مشکلات و مسائل اقتصادی و بالا رفتن سطح توقعات خانواده ها و ... ترجیح می‌دم فعلا نظاره گر باشم...

boomshakaraka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من پول و خونه و ماشین هم داشتم ازدواج نمیکردم چون اومدیم خانم گفت پات بو میده اونوقت تکلیف چیست؟؟ منم که لر، پاهام بوی کیمچی اصل کره ای میده!

لایک‌ها
151
این قانون مهریه واقعا تحریف شده و یکی از معضلات ازدواج شده ادم باید چیزی رو که داره مهر زنش بکنه نه چیزی رو که نداره و هیچوقت هم بدست نمیاره
همون 14 تا سکه هم زیاده
این مهریه از زمان پیامبر بوده ولی اونموقع هم هر کی هر چی داشته و دلش میخواست رو مهر زنش میکرد ولی الان خیلی مسخرست واقعا قانون مهریه تحریف شدست و کاملا مشخص دست بردن توش یه مشت قانون گذار و مرجع تقلید ترسو هم داریم که هنوز نمیفهمن که بعضی قانونها باید بر اساس زمان کمی تغییر کنن و این تغییر قانون به عهده شماست که باعث بشه جامعه به منجلابی که الان توش هستیم گرفتار نشه
ولی افسوس قانونها فقط توسط این افراد رو نویسی میشن و بس
الان مسئول همه این فساد ها بی بند و باریها و ازدواج نکردن جوونها شمایین

درود به شرفت
اره واقعا اینها همه مسئول هستن ولی مثل کبک سرشون کردن تو برف واقعا متاسفم

cezar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

omidgs

Registered User
لایک‌ها
8
یکی از دلایلی که من ازدواج نکردم اینه که از یک طرف شور و نشاط جوانی و دلبستگی عاطفی و غزیزی به یک نفر زمانی که خودت چیزی نداری و زمانی که قول معروف به جایی میرسی دیگه نه کسی واسه دوست داشتن مونده نه اون شور و حرارت اولیه . خیلی ها ریسک میکنن و همون اول با اینکه چیزی ندار میرن سراغ ازدواج .من عقلم بهم این اجازه رو نداد که سراغ این کار برم الان چند سال گذشته و خیلی از چیزایی که میخواستم رو بدست آوردم اما الان مشکل اینه که اونی رو که دوست داشتم ندارم

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
یکی از علت های ازدواج نکردن میتونه پاسخ گویی به نبازهای جنسی باشه.این روزا بیشتر دخترا تا حدودی پاین و نه نمیگن.پسرا هم تنوع طلب شدن

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

بالا