• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهاجرت به تهران برای کار

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
این عزیز تا الان چیکار میکرده ؟ چرا باید 400 بده به شما ؟
تا الان موتور تعمیر میکرده و شاگرد داشته الان دست تنها شده.چون من براش روزی 2 میلیون سود دارم که میخواد 400 بهم بده

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
موتور
خب اولش باید شاگردی کنم تا دستم بیاد تهران چطوریه
بعد که یکم پول جور شد میرم برا خودم مغازه میزنم.هر موقع گفت نیا میرم یه جای دیگه چیزی که تهران زیاده کار اونم برا من که اوستا کارم
ادم خوبیه رفیق رفیقمه.اگه خواست پول نده و بازی در بیاره که نمیرم.تو گمرک تهران معروفه
دقیقا فکر میکنم اگه برم تهران خوب اسم در بیارم و مشهور بشم چون کارم خوبه
من منظورم ماشین های رده بالا بود بیشتر...چون پول تو اوناس

موتور شاید انچنان معروفیت داشتن تو تهران مهم نباشه براش چون موتور زیاده و تعمیرکار موتور هم زیادن...بعد تعمیرات موتور به نسبت ماشین خب ساده تر و کم هزینه تره معمولا در نتیجه خیلی شاید کسی مثلا از شمال تهران بلند نشه بیاد مثلا گمرک موتور تعمیر کنه ولی برای ماشین رده بالا از زیر سنگ هم باشه بلند میشن میان ....حالا کار نداریم به این فعلا/
------
ولی خب چون موتور زیاده تهران تعمیرات هم زیاده به نسبت دیگه. در نتیجه فکر میکنم اگر بتونید کسی رو پیدا کنید که باهاش همکاری کنید و کم کم پیشرفت کنید خوب باشه. ولی خب هزینه ها هم بالاست تهران و کلی باید برای جای خواب و خورد خوراک و اینا هزینه بدید. نمیدونم زن و بچه داری شما یا مجردی؟

مجرد باشی راحت تری با زن و بچه هرجایی نمیتونی بری اجاره کنی و کلا باید نگران خیلی چیزا باشی/

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
تا الان موتور تعمیر میکرده و شاگرد داشته الان دست تنها شده.چون من براش روزی 2 میلیون سود دارم که میخواد 400 بهم بده

2 تومن که خودش درمیاورده + 2 تومنم شما براش در میارید = روزی 4 میلیون تومن سود
ایشالا که خیره

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
2 تومن که خودش درمیاورده + 2 تومنم شما براش در میارید = روزی 4 میلیون تومن سود
ایشالا که خیره
دست تنها که 2 تومن نمیتونه 1 تومن میتونه
2 نفر که باشیم 2 تومن میتونه در بیاره 400 بده به من

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
واسه تعمیر موتور به شما روزی 400 میده ؟!
اگه واقعا بهش اعتماد داری و مطمئنی میده ، که زندگی توی تهران چیز خاصی نیست ! چرا سوئیت 30 متری ؟!
یدونه واحد 50 متری نوساز با 20 رهن و ماهی 3 اجاره میکنی :rolleyes:
سوئیت و مسافرخونه و این حرفا معنی نداره ! شما بیا یک هفته یدونه مسافرخونه بمون و کارت رو شروع بکن و طی همون 1 هفته هم یه خونه اجاره بکن و تموم

ولی روزی 400 هزار تومن ؟!!! الان یک مدیر با 20 سال سابقه کاری و تخصص هم ماهی 10 میلیون به بالارو به زور میگیره ، بعد چرا باید یک نفر روزی 400 بده ؟!
خودش قطعا تخصص داره که اینکار رو میکنه ،پس قاعدتا نیازی به متخصص نداره
با ماهی 12 تومن میتونه 4 نفر کارگر استخدام بکنه و مشتری های بیشتری رو داشته باشه و درآمدش بیشتر بشه

یکم در مورد اینکه طرف چه خوابی دیده ، شکاک باش:rolleyes:

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
من منظورم ماشین های رده بالا بود بیشتر...چون پول تو اوناس

موتور شاید انچنان معروفیت داشتن تو تهران مهم نباشه براش چون موتور زیاده و تعمیرکار موتور هم زیادن...بعد تعمیرات موتور به نسبت ماشین خب ساده تر و کم هزینه تره معمولا در نتیجه خیلی شاید کسی مثلا از شمال تهران بلند نشه بیاد مثلا گمرک موتور تعمیر کنه ولی برای ماشین رده بالا از زیر سنگ هم باشه بلند میشن میان ....حالا کار نداریم به این فعلا/
------
ولی خب چون موتور زیاده تهران تعمیرات هم زیاده به نسبت دیگه. در نتیجه فکر میکنم اگر بتونید کسی رو پیدا کنید که باهاش همکاری کنید و کم کم پیشرفت کنید خوب باشه. ولی خب هزینه ها هم بالاست تهران و کلی باید برای جای خواب و خورد خوراک و اینا هزینه بدید. نمیدونم زن و بچه داری شما یا مجردی؟

مجرد باشی راحت تری با زن و بچه هرجایی نمیتونی بری اجاره کنی و کلا باید نگران خیلی چیزا باشی/
ماشین رده بالا هم خوبه ولی من بلد نیستم باید برم یاد بگیرم
خب بالای تهران فکر کنم کمتر از گمرگ موتور وجود داشته باشه.کلا هر جا فقیر باشن موتور بیشتره
مجردم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
من فکر میکنم این شخص منظورش این بوده که اگر بازار خوب بود و مثلا روزی 2 تومن کار کردیم 400 تومنش برای شما, حالا اگر بازار خراب بود و هفته ای 2 تومن کار کردیم یعنی هفته ای 400 تومن برای شما
یعنی پورسانتی با شما کار بکنه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
بنظرم معازه خودتون رو جمع نکنید و پل پشت سرتون رو خراب نکنید..به یک ماهی تستی بیاید..
کار کنید..مسافر خونه یا سوییت یا جایی ساکن بشید..
همه ابعاد زندگی و هزینه ها و محیط کار و تصفیه حساب و و و و .. رو به چشم ببینید و لمس کنید بعد تصمیم نهایی رو بگیرید..
شاید هم این یه موقعیت خوب تو زندگیتون باشه و ماها داریم زود قضاوت میکنیم..اگر هم دیدید قضیه اونطوری که فکر میکردید نبود خیلی راحت برمیگردید به شهر و کار خودتون و در آینده هم فکرتون درگیر نمیشه که کاش تهران میرفتم و اون فرصت رو از دست دادم و ..

با پست بالایی هم موافقم

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ماشین رده بالا هم خوبه ولی من بلد نیستم باید برم یاد بگیرم
خب بالای تهران فکر کنم کمتر از گمرگ موتور وجود داشته باشه.کلا هر جا فقیر باشن موتور بیشتره
مجردم
دادا اینو هم در نظر بگیر که موتور افراد ثروتمند با افراد فقیر فرق داره و هزینه های دریافتی هم فرق داره.

بعد روزی 400 تومن یعنی میشه ماهیانه 12 میلیون تومان...شما اگر مجرد باشی نهایت نهایت یه جا معمولی بگیر ماهی 3 میلیون اجاره بده 9 میلیون یعنی سود خالص؟ حالا میگیم 2 میلیون هم خورد خوراک اینا بشه چون 1 نفری یعنی کلا ماهی 6-7 میلیون سود خالص؟

من این رقمها رو بعید میدونم....شاید موتور سازه یه روز 700 تومن در بیاره یه روز 1200 یه روز هم 100 تومن یه موقع هم هیچ /ولی مطمینا هر روز نیست این داستان

این رو فکر کن روش....کاملا بعید هست گفته شما که روزی 2 میلیون در میاره یعنی ماهی طرف داره 60 میلیون درامد داره؟!

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
واسه تعمیر موتور به شما روزی 400 میده ؟!
اگه واقعا بهش اعتماد داری و مطمئنی میده ، که زندگی توی تهران چیز خاصی نیست ! چرا سوئیت 30 متری ؟!
یدونه واحد 50 متری نوساز با 20 رهن و ماهی 3 اجاره میکنی :rolleyes:
سوئیت و مسافرخونه و این حرفا معنی نداره ! شما بیا یک هفته یدونه مسافرخونه بمون و کارت رو شروع بکن و طی همون 1 هفته هم یه خونه اجاره بکن و تموم

ولی روزی 400 هزار تومن ؟!!! الان یک مدیر با 20 سال سابقه کاری و تخصص هم ماهی 10 میلیون به بالارو به زور میگیره ، بعد چرا باید یک نفر روزی 400 بده ؟!
خودش قطعا تخصص داره که اینکار رو میکنه ،پس قاعدتا نیازی به متخصص نداره
با ماهی 12 تومن میتونه 4 نفر کارگر استخدام بکنه و مشتری های بیشتری رو داشته باشه و درآمدش بیشتر بشه

یکم در مورد اینکه طرف چه خوابی دیده ، شکاک باش:rolleyes:
اره دیگه
فوقش نداد که نمیرم.یه نفر دیگه سراغ دارم اون میگه 300 میده.اونی که 300 میده سمت پیروزیه میگه الان که دست تنهام 500-600 در میارم اگه با هم کار کنیم 700-800 درمیارم که 40 درصدش که حدودا 300 تومنه بهت میدم
کدوم سمت تهران 50 متری نوسازم با 20 رهن و ماهی 3 اجاره میدن؟اگه بتونم بگیرم و یه زید هم جور کنم اون برا خودش کار کنه منم برا خودم شب بریم پیش هم بخوابیم که دیگه نونم تو گازوئیله
روزی 400 تومن که پول نیست.الان یه اسنپی تو تهران روزی 400 دربیاره راضی نیست.اون مدیر نشسته پشت صندلی خودکار دستش گرفته و با گوشی بازی میکنه چیکار به من داره که باید بنزینی و روغنی بشم و کمر درد و زانو درد بگیرم و با صد تا سر و کله بزنم و کار فنی کنم؟
خودش تخصص داره ولی دست تنهاست.نیاز به متخصص داره چون کسی که متخصص نیست بلد نیست کار کنه
نمیخواد یه نفر بره کمکش که کار بلد نیست میخواد کار بلد باشه و هی سوال نپرسه و خودش اوستا باشه
اون کارگر ها فرق سیب زمینی رو با پیاز نمیدونن چه برسه بخوان موتور سیکلت تعمیر کنن
چه خوابی میتونه دیده باشه مثلا؟اگه گفته بود پول بیار شاید میخواست کلاه بذاره ولی الان که پول نمیخواد ازم

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
من فکر میکنم این شخص منظورش این بوده که اگر بازار خوب بود و مثلا روزی 2 تومن کار کردیم 400 تومنش برای شما, حالا اگر بازار خراب بود و هفته ای 2 تومن کار کردیم یعنی هفته ای 400 تومن برای شما
یعنی پورسانتی با شما کار بکنه
روزی 400 قطعی حالا شاید یه روز وضع کار خوب نبود 300
هم درصدی میتونم باهاش کار کنم هم روزمزد
اینم در نظر داشته باش روزی حدودا 12-15 ساعت باید مثل اسب براش کار کنی تا 400 بده

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
دادا اینو هم در نظر بگیر که موتور افراد ثروتمند با افراد فقیر فرق داره و هزینه های دریافتی هم فرق داره.

بعد روزی 400 تومن یعنی میشه ماهیانه 12 میلیون تومان...شما اگر مجرد باشی نهایت نهایت یه جا معمولی بگیر ماهی 3 میلیون اجاره بده 9 میلیون یعنی سود خالص؟ حالا میگیم 2 میلیون هم خورد خوراک اینا بشه چون 1 نفری یعنی کلا ماهی 6-7 میلیون سود خالص؟

من این رقمها رو بعید میدونم....شاید موتور سازه یه روز 700 تومن در بیاره یه روز 1200 یه روز هم 100 تومن یه موقع هم هیچ /ولی مطمینا هر روز نیست این داستان

این رو فکر کن روش....کاملا بعید هست گفته شما که روزی 2 میلیون در میاره یعنی ماهی طرف داره 60 میلیون درامد داره؟!
یکی از بچه ها هم زنگ زو گفت کار پیدا کردم تهران. ماهی 5 تومن...
گفتم چی؟
گفت مونتاژ قطعات تو یه کارگاه..
با جای خواب و غذا..

گفتم گول نخوری بابا..
میای می بینی کار دو تا آدم رو میریزن سرت آخرش هم یه جای خواب در حد کارگرای ساختمونی و با غذای با کمترین کیفیت بهت میدن.
تهران اگه موفعیت کاری خوبی توش باشه رو زمین نمونه..تا اینکه یارو از تهران بیاد تو بخش دیوار اهواز آگهی استخدام تهرانو بزنه..

بعضی ها واقعا وجدان ندارن..دیگران رو از یجای دیگه میکشونن تهران واسه چه شغل ها با چه وضعیت هایی!!
خدا میدونه ایناییکه آگهی کار و استخدام در خارج میزنن دیگه چطور آدمایی هستن..

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
اره دیگه
فوقش نداد که نمیرم.یه نفر دیگه سراغ دارم اون میگه 300 میده.اونی که 300 میده سمت پیروزیه میگه الان که دست تنهام 500-600 در میارم اگه با هم کار کنیم 700-800 درمیارم که 40 درصدش که حدودا 300 تومنه بهت میدم
کدوم سمت تهران 50 متری نوسازم با 20 رهن و ماهی 3 اجاره میدن؟اگه بتونم بگیرم و یه زید هم جور کنم اون برا خودش کار کنه منم برا خودم شب بریم پیش هم بخوابیم که دیگه نونم تو گازوئیله
روزی 400 تومن که پول نیست.الان یه اسنپی تو تهران روزی 400 دربیاره راضی نیست.اون مدیر نشسته پشت صندلی خودکار دستش گرفته و با گوشی بازی میکنه چیکار به من داره که باید بنزینی و روغنی بشم و کمر درد و زانو درد بگیرم و با صد تا سر و کله بزنم و کار فنی کنم؟
خودش تخصص داره ولی دست تنهاست.نیاز به متخصص داره چون کسی که متخصص نیست بلد نیست کار کنه
نمیخواد یه نفر بره کمکش که کار بلد نیست میخواد کار بلد باشه و هی سوال نپرسه و خودش اوستا باشه
اون کارگر ها فرق سیب زمینی رو با پیاز نمیدونن چه برسه بخوان موتور سیکلت تعمیر کنن
چه خوابی میتونه دیده باشه مثلا؟اگه گفته بود پول بیار شاید میخواست کلاه بذاره ولی الان که پول نمیخواد ازم
آقا اول کار خونه نگیر..
آدم زرنگ کمترین ریسکو میکنه که کمترین باخت رو بده..
بیا یه مدت کار کن.. بعد تصمیم بگیر..
اگه راضی بودی و خواستی بمونی با خیال راحت خونه بگیر..

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
بنظرم معازه خودتون رو جمع نکنید و پل پشت سرتون رو خراب نکنید..به یک ماهی تستی بیاید..
کار کنید..مسافر خونه یا سوییت یا جایی ساکن بشید..
همه ابعاد زندگی و هزینه ها و محیط کار و تصفیه حساب و و و و .. رو به چشم ببینید و لمس کنید بعد تصمیم نهایی رو بگیرید..
شاید هم این یه موقعیت خوب تو زندگیتون باشه و ماها داریم زود قضاوت میکنیم..اگر هم دیدید قضیه اونطوری که فکر میکردید نبود خیلی راحت برمیگردید به شهر و کار خودتون و در آینده هم فکرتون درگیر نمیشه که کاش تهران میرفتم و اون فرصت رو از دست دادم و ..

با پست بالایی هم موافقم
منم همینو بگم
اگه برم ضرر نمیکنم.چیزی از دست نمیدم
برم اگه نشد فوقش برمیگردم.ولی اگه نرفتم بعدا پشیمون میشم و فکر میکنم یه فرصت رو از دست دادم

حساب اینم بکن که اگه همون فقیره کارش گیر باشه و موتور وسیله دستش و منبع درامدشه وقتی خراب شد کلی پول میشه ازش بگیری چون کارش گیره
خورد و خوراک و لباس و بنزین و این چیزا رو حساب نکردی.حالا همون 6-7 تومن سود خالص فرض کن.تو این دوره پولی نیست در جایی که یه پراید مدل 80 پوسیده رو میگن 50 میلیون یه هوندا ایرانی شده 30 میلیون خط فقر شده 10 تومن
اینقدر سرش شلوغه که میره در رو میبنده قایم میشه و مشتری ها رو رد میکنه
روزی 2 میلیون دست تنها در نمیاره.دست تنها روزی 1-1200 در میاره که میشه ماهی 30 تومن که باید کرایه و پول قبض و مالیات و خرج خودش هم ازش کم کنه

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
یکی از بچه ها هم زنگ زو گفت کار پیدا کردم تهران. ماهی 5 تومن...
گفتم چی؟
گفت مونتاژ قطعات تو یه کارگاه..
با جای خواب و غذا..

گفتم گول نخوری بابا..
میای می بینی کار دو تا آدم رو میریزن سرت آخرش هم یه جای خواب در حد کارگرای ساختمونی و با غذای با کمترین کیفیت بهت میدن.
تهران اگه موفعیت کاری خوبی توش باشه رو زمین نمونه..تا اینکه یارو از تهران بیاد تو بخش دیوار اهواز آگهی استخدام تهرانو بزنه..

بعضی ها واقعا وجدان ندارن..دیگران رو از یجای دیگه میکشونن تهران واسه چه شغل ها با چه وضعیت هایی!!
خدا میدونه ایناییکه آگهی کار و استخدام در خارج میزنن دیگه چطور آدمایی هستن..
باز اگه 5 تومن بهش بدن و کار دو تا ادم رو بریزن سرش و در حد کارگرای ساختمونی بهش جای خواب و غذا بدن میصرفه
ولی به قول خودت تهران هم بیکار زیاد هست کار خوب باشه همونا میرن نه یارو تو دیوار اهواز آگهی استخدام تهران بزنه
آقا اول کار خونه نگیر..
آدم زرنگ کمترین ریسکو میکنه که کمترین باخت رو بده..
بیا یه مدت کار کن.. بعد تصمیم بگیر..
اگه راضی بودی و خواستی بمونی با خیال راحت خونه بگیر..
خودت الان اهوازی یا تهران
نه حواسم هست که اول خونه نگیرم.باید یکی دو ماه بمونم و مطمئن بشم برام میصرفه و راضی ام بعد خونه میگیرم

Last edited:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
کدوم سمت تهران 50 متری نوسازم با 20 رهن و ماهی 3 اجاره میدن؟
شرق تهران سمت دماوند و سبلان و پیروزی و ...
غرب سمت نواب و ستارخان و ...
خیلی جاها میتونی بگیری ( شاید 50% تهران )
الان یه اسنپی تو تهران روزی 400 دربیاره راضی نیست
اولا روزی 400 سود خالص طرف نیست ! هزینه هاش رو کم بکنی حداکثر 150 براش میمونه . لازم به ذکره که برای روزی 400 هزار تومن باید از 8 صبح تا 12 شب کار بکنه
دوما کسی که توی اسنپ کار میکنه حداقل 100 تومن ماشینشه که با فرض اینکه روزی 150 تومن گیرش بیاد و 25 روز ماه هم کار بکنه در سال 45 تومن میشه
افت قیمت ماشین هم تازه هستش
اون مدیر نشسته پشت صندلی خودکار دستش گرفته و با گوشی بازی میکنه چیکار به من داره که باید بنزینی و روغنی بشم و کمر درد و زانو درد بگیرم و با صد تا سر و کله بزنم و کار فنی کنم؟
اون مدیر رو یهویی از توی کوچه پیدا نکردن که دستش رو بگیرن و بنشونن پشت میز
یا کارش خصوصیه و اونقدری کار کرده و زحمت هاش رو کشیده که پولش رو داشته و کسب و کار خودش رو راه انداخته
یا برای یک شرکت خصوصی کار میکنه که شرکت خصوصی الکی به کسی حقوق نمیدن مگه اینکه براشون ارزش داشته باشه و به خاطر بازی با گوشی حقوق نمیدن
یا کارش دولتیه که صرفا با داشتن پارتی به اونجا رسیده ولی شاید 1 نفر از هر 10 نفر اینطوری باشن

این مدلی فکر بکنی ،شما همیشه انتظار یه حقوق بالا رو داری و باعث میشه فرصت های معقول و منطقی رو رد بکنی و برعکس جذب فرصت های تله دار بشه :rolleyes:

خودش تخصص داره ولی دست تنهاست
من چند سال قبل پیش یک دندون پزشکی میرفتم که توی مطبش فقط خودش تحصیل کرده بود . درحالی که بیشتر از 10 نفر اپراتور زن گذاشته بود و خودش صرفا معاینه میکرد و به اپراتورها میگفت چیکار بکنن و خودش صرفا روی اونا نظارت میکرد
پول درووردن سخته . کسی که واقعا پول در بیاره برای حقوق دادن دست و دلباز نمیشه و سعی میکنه تا جایی که ممکنه فرایندش رو بهینه بکنه

من اینارو گفتم که مراقب باشید درگیر تله نشید
دست و دلبازی توی هرکاری خطرناکه
کلاهبرداری صرفا ندادن حقوق نیست :p
شما بیا ببین بنده با یه شناسنامه و کارت ملی و امضا چه بلاهایی میتونم سر طعمه بیارم !
بیا ببین با یک شرکت کاغذی و مدیر عامل ظاهری چه کارایی که نمیتونم به نامش بکنم ! اصلا مدیر عامل چیه ، سهامدار ! حتی 1% :p
اینقدر اتفاقای عجیب غریب میوفته که خبر نداری
اینکه حقوقت رو نده یه چیزه ( بهترینشه ) و اینکه حقوقت رو نده و بدهکار هم بشی یه چیز دیگست
من نمیگم این شخص اینکار رو میکنه ولی همینکه شما گفتی روزی 400 من اول ذهنم سمت این مسائل رفت

هرچیزی که فکرش رو بکنی میتونه اتفاق بیوفته . این کار میتونه شروع یکسری کارای دیگه باشه ، میتونه با جلب اعتمادت به خاطر حقوق نجومی سوء استفاده های بعدی رو بکنه و ...
میتونه به بهانه حقوق بالا به عنوان یک تضمین کننده نشونت بده ( تضمین هرچیزی چه تعهد مالی و چه امانت )

برای کارهای غیر قانونی ، قدم اول همیشه پرداختی بالا برای جلب اعتماده که حس طمع رو توی شخص زنده بکنی . بعد قدم های رویایی بعدی رو نشون بدی و هدفت رو اجرا بکنی
شما فرض کن توی اسنپ باکس کار میکنی . یه بسته رو از مبدا تحویل میگیری که به مقصد بدی و مقصد به شما یه بسته دیگه میدن که خارج از اسنپ باکس به مقصد دوم ببری و بابت اینکه حوصله و وقت یک درخواست سفر دیگه رو ندارن و اینکه جبران میکنن ، درگیر حمل چیزی بشی که اگه ازت بگیرن کلا اون بار بی صاحاب میشه:D
بعد آخر سر شما میبینی به خاطر 50 هزار تومن بیشتر یه چیزی رو گردنت انداختن که اگه 1 میلیارد هم میدادن حاضر نبودی این ریسک رو بکنی

مثلا در مورد اسنپ عادی ، خیلی از راننده ها نمیدونن حمل بسته توسط راننده مسافر بری ، برخلاف قوانینه . متقاضی به عنوان مسافر درخواست میده و توی مبدا به شما پیشنهاد حمل یک بسته رو میدن که نمیدونی توش چیه !!!
توش میتونه شربت فرجاد، مواد نصرت ، سلاح قدرت یا دلارای افتک باشه:rolleyes:
یا اینکه بسته حاوی 1 دونه آیفون باشه و توی مقصد بگن 5 تا آیفون بوده و 4 تا رو پیچوندی . اسنپ میگه به من مربوط نیست . بیمه هم که نیست . مبدا هم میگه من 5 تا دادم . بعد باید پول 4 تا آیفون رو بدی
اونم به خاطر اینکه توی مبدا به شما پیشنهاد 10 هزار تومن کرایه بیشتر خارج از اپلیکیشن دادن:rolleyes:

شما همیشه به همه چیز مشکوک باشی به خصوص زمانی که پیشنهاد پول بیشتر میدن تا اعتماد جلب بشه و حداقل نکات امنیتی و کارایی که در حالت عادی مراقبشون بودی ، رو فراموش بکنی

نظر من رو میخوای ؟ از نظر من ماهی 12 میلیون تومن واقعا زیاده حتی برای یک شخص با سابقه 20 سال به بالا و شدیدا متخصص و پیراهن پاره کرده در اون موضوع;)

Last edited:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
حساب اینم بکن که اگه همون فقیره کارش گیر باشه و موتور وسیله دستش و منبع درامدشه وقتی خراب شد کلی پول میشه ازش بگیری چون کارش گیره
خورد و خوراک و لباس و بنزین و این چیزا رو حساب نکردی.حالا همون 6-7 تومن سود خالص فرض کن.تو این دوره پولی نیست در جایی که یه پراید مدل 80 پوسیده رو میگن 50 میلیون یه هوندا ایرانی شده 30 میلیون خط فقر شده 10 تومن
اینقدر سرش شلوغه که میره در رو میبنده قایم میشه و مشتری ها رو رد میکنه
روزی 2 میلیون دست تنها در نمیاره.دست تنها روزی 1-1200 در میاره که میشه ماهی 30 تومن که باید کرایه و پول قبض و مالیات و خرج خودش هم ازش کم کنه
این مثال که 6 تومن پولی نیست چون پراید پوسیده 50 تومنه که به نظر من قیاس مع الفارق هست و ربطی نداره.
-----
ولی در کل فکر میکنم در صورتی که کل جریان رو 100 در نظر بگیریم حدود 50-60 درصد حرفها و گفته ها و نظرات شما و اون فرد صحیح و قابل اتکا هست و بقیه اش فعلا روش حساب نکنید.
در این حالت میشه به روزی حدود 200 الی 250 تومن استناد کرد و تقریبا ماهانه 6-7 تومن درامد ناخالص(حالا هزینه ها و خرج و اینا دیگه بستگی داره کجا بری بمونی شب و چی بخوری و اینا که دیگه اون حالا نمیارم تو حساب) که خب میشه گفت منطقی هست برای حال حاضر و با توجه به گفته خودتون که الان 6 ماه هست 1 تومن هم درنیاوردید در شهر خودتون خب پس یه قدم خیلی خیلی مثبت رو به جلو هست دیگه.

با این دید اگر بیاید جلو یک قدم خیلی خوب به پیشرفت برداشتید/

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اگه برم ضرر نمیکنم.چیزی از دست نمیدم
برم اگه نشد فوقش برمیگردم.ولی اگه نرفتم بعدا پشیمون میشم و فکر میکنم یه فرصت رو از دست دادم
اینو موافقم
حتی اگه در عمل روزی 200 هزار تومن هم پیشنهاد دادن ، شما قبول بکن

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
داوود از کارمندای ویکی پدیا هست فکر کنم

بالا