- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,493
کی گفته؟پیک هاش راحت روزی 700 در میارن
بابا چه خبره؟!
یکی از دوستان تهرانی بیاد نظرشو راجب این شنیده بگه..
من که عمرا باور نمیکنم!
کی گفته؟پیک هاش راحت روزی 700 در میارن
زمانی هم که برای استخدام کارشناس تپسی رفته بودم..والا جوری دوستان در مورد درامد با موتور صحبت می کنن ، که من وسوسه شدم شغلمو ول کنم برم یه موتور بگیرم! روزی هفتصد تومن ، تو ماه ( چندروز استراحت) میشه نزدیک 17 18 میلیون!!
نمی دونم واقعا این درامدو دارن یا نه ولی رقم خیلی بالاییه!
کی گفته؟
بابا چه خبره؟!
من که عمرا باور نمیکنم!
من که دارم از تهران میرم..
تجربه چندان شیرینی نبود..
بجان افتک حتی اگه دوتا عکس هم گرفته باشم توش..( بخصوص زیر خشتک برج آزادی بقول افتک :دی )
ولی از اونطرف خوب بود که دیگه تا آخر عمر فکر زندگی تو تهران تو ذهنم نمیاد..
پ ن : البته این حرفا برای ماها هست که برای مهاجرت و کار میایم تهران.. شاید تهران برای کسی که ساکنش بوده و شهر محل زندگیشه یه تعریف و حال و هوای دیگه داشته باشه..
من که دارم از تهران میرم..
تجربه چندان شیرینی نبود..
بجان افتک حتی اگه دوتا عکس هم گرفته باشم توش..( بخصوص زیر خشتک برج آزادی بقول افتک :دی )
ولی از اونطرف خوب بود که دیگه تا آخر عمر فکر زندگی تو تهران تو ذهنم نمیاد..
پ ن : البته این حرفا برای ماها هست که برای مهاجرت و کار میایم تهران.. شاید تهران برای کسی که ساکنش بوده و شهر محل زندگیشه یه تعریف و حال و هوای دیگه داشته باشه..
اینجا یک چاهکشی اومده یک تعمیرگاه دوچرخه توی خیابون اصلی زده (خیابونی که هر شغلی از اجاره اش برنمیاد)، مار خیابونو پیاده رو رو با هم ماییده. از بس سرش شلوغهاصفهان تعمیرکارهاش فنی هستند و از خیلی از شهر ها برای تعمیر میرن اصفهان.به نظر من تهران با اصفهان تو این زمینه فرقی نداره.
مورد عجیبیه که مشتری نداری.شاید ایراد از جای دیگه است
700 تومن هر سفر هم بهش 20 تومن بدن حدود 30 بار باید از این ور شهر بره اون ور .جونش رو کف دستش بزاره.با پلیس درگیری داشته باشه و....والا جوری دوستان در مورد درامد با موتور صحبت می کنن ، که من وسوسه شدم شغلمو ول کنم برم یه موتور بگیرم! روزی هفتصد تومن ، تو ماه ( چندروز استراحت) میشه نزدیک 17 18 میلیون!!
نمی دونم واقعا این درامدو دارن یا نه ولی رقم خیلی بالاییه!
جهنم موتور..700 تومن هر سفر هم بهش 20 تومن بدن حدود 30 بار باید از این ور شهر بره اون ور .جونش رو کف دستش بزاره.با پلیس درگیری داشته باشه و....
جوک خوبی گفتیچقدر از تهران بد میگید
وقتشه تهرانیای اصیل مثل بنده و @Webmoney-XCH به صحنه بیان
تا حالا تو عمرت راننده تاکسی یا پیک موتوریه پولدار دیدی؟کی گفته؟
بابا چه خبره؟!
من که عمرا باور نمیکنم!