روستای یوش و بلدهبرنامه نویسم و فرقی نمیکنه مکانم کجا باشه
پروژه ها رو دور کاری انجام می دم
البته با حداقل حقوق کارمند هم هستم ولی خیلی وقت هست تصمیم دارم بیام بیرون
بهترین زمان خرید توی بازار رکودی هستبنظرم یه چندماهی تو آمل مستأجر باش بعد تصمیم به خرید خونه بگیر. تا خودت تجربه نکنی، نمیتونی تصمیم درستی بگیری.
چون بچه مدرسه ای دارم ترجیهم اینه سمت شهر های پر امکانات برمروستای یوش و بلده
بهشت و ساکت
واقعیه ! گرد و غبار از بیابون قره قوم ترکمنستان میادلب دریا هم هواش خراب بود انگار
واقعیه یا جو میدن؟
ممنونمن سال ۹۲ ۹۳ توی آمل دانشجو بودم که دو سال و نیم شد اونجا خوابگاه داشتیم و بعضی بچه ها هم خونه داخل شهر اجاره کرده بودن شهر کوچیک و خوبیه برای زندگی امکاناتش هم خوبه با دریا هم حدود نیم ساعت فاصله داره من که آخر هفته ها میومدم تهران و اول هفته برمیگشتم دانشگاه بعضی هفته ها هم میموندم
آب و هواش هم شرجیه مثل بقیه شهرهای شمالی تابستون هم ترم برداشته بودم و دو ماه اونجا بودیم هوا هم گرم و شرجی بود که آب و هواش رو باید ببینی مشکلی نداری باهاش مثلا وقتی اتوبوس میرسید آمل میخاستیم پیاده بشیم انگار داری وارد حمومی میشی که یک نفر تازه اومده بیرون و رطوبت داشت و شرجی بود زمستون و پاییز هم که هواش بیشتر ابری بارونی بود و روزا دلگیر بود واسم چون شاید دو سه روز آفتاب رو نمیدیدی یه دفعه دو روز یا سه روز پشت سر هم بارون میومد همین بارندگی هم یه وقتایی دردثر میشد برامون توی رفت و آمد داخل شهر این از آب و هواش
در مورد مردمش هم مثل بقیه شهرهای شمالی مهمون نواز نیستن و با غریبه ها مخصوصا تهرانی ها میونه خوبی ندارن آدم خوب و با معرفت هم البته داخلشون بود ولی در کل شاید ۹۰ درصدشون رفتارشون زیاد جالب نیست و گرم و مهمون نواز نیستن اصلا
باز هم باید حداقل یک ماه اونجا زندگی کنی ببینی با آب و هوا و رفتار مردم و فرهنگشون و محیطش کنار میای یا نه
بعضی شهرها مردمش غریب کش هستن و با غریبه ها خوب نیستن بعضی شهرها هم مهمون نواز و خونگرم هستن در کل آدم خوب و بد همه جا هست
یه تحقیق هم راجع به گرگان بکن اونجا هم طبیعت بکری داره و آب و هواش هم خوبه
ممنون
گرگان و کلا شرق خزر هم به خاطر وضعیت نا مناسب خلیج گرگان ممکنه به مشکل بخورن و طوفانی که دو روز پیش از ترکمنستان اومده بود گرگان رو هم درگیر کرده بود
یک گزارش اومده بود که آمل به خاطر شهرک صنعتیش کثیف ترین هوا رو توی شهر های شمالی داره روی بابل و ساری هم دارم تحقیق می کنم
ولی در نهایت باید یکی دو هفته ای برم شهر ها رو از نزدیک بررسی کنم اگهی های دیوار رو حضوری برم تا بعد تصمیم بگیرم
ممنون
گرگان و کلا شرق خزر هم به خاطر وضعیت نا مناسب خلیج گرگان ممکنه به مشکل بخورن و طوفانی که دو روز پیش از ترکمنستان اومده بود گرگان رو هم درگیر کرده بود
یک گزارش اومده بود که آمل به خاطر شهرک صنعتیش کثیف ترین هوا رو توی شهر های شمالی داره روی بابل و ساری هم دارم تحقیق می کنم
ولی در نهایت باید یکی دو هفته ای برم شهر ها رو از نزدیک بررسی کنم اگهی های دیوار رو حضوری برم تا بعد تصمیم بگیرم
چون احتمالا نیاز باشه سالی چند بار مشهد برم رفت و آمد از گیلان به مشهد سخت هستمن تعریف گیلان رو بیشتر شنیدم
شهرای گیلانو هم مد نظر داشته باش
امکان مهاجرت به خارج ایران رو ندارم والا راه حل اصلی مهاجرت به یک کشور دیگه هست.کلا وضعیت کشور بحرانی هست
استان ما که یکی از بهترین و استاندارد ترین آب و هوا رو داشت داره نابود میشه آذربایجان غربی رو میگم
تابستون که میشه هوا همش چرکینه و بعضی وقتا گرد و غبار از سمت عراق میاد بعضی وقتا طوفان نمک میاد همه جا سفید میشه
بعضی روستاها دیگه آب ندارن پارسال و امسال برای زمین هایی که تو روستا داریم رفتیم با تانکر آب خریدیم و جواب هم نداد دیگه وقتش هست بیخیالش بشیم
شمال فعلا نسبتا خوب هست البته اونجا هم میگن جدیدا گرد و خاک میاد چشم به هم بزنی ۱۰ سال گذشته مثل استان های شرقی شده
شخصا خودمون نوک شمال غرب که زندگی میکنیم دیگه بالاتر نمیتونیم بریم مگر اینکه مهاجرت کنیم به کشورهای اطراف که اصلا تعریفی ندارن
اگر میتونید و توانش رو دارید برای اقامت کاری کشورهای بالکان اقدام کنید حداقل آینده تجاری و زیستی خودتون و بچه هاتون تامینه
ممنون از وقتی که گذاشتیدطبق آمار در دو سال گذشته بیش از ۸۰۰ هزار نفر به مازندران مهاجرت کردن ،من خودم اهل ساری هستم اینجا زندگی میکنم و هیچ جا رو با شمال عوض نمیکنم
چند تا فکت هست که میگم شاید بدرد بخوره
- دریا حدود ۲۰ دقیقه جنگل ۵ دقیقه با شهر فاصله داره اما خودمون به ندرت دریا میریم بشخصه سالی یکبار هم نمیرم
- تو فصل گرم مثل الان بخاطر رطوبت بالای هوا و شرجی بودن ، گرمی هوا بشدت آزاردهنده میشه ، مثلا اگه دمای هوای ۳۶ درجه باشه تقریبا برابری میکنه با ۴۵ درجه مشهد ، به همین دلیل اینجا بدن آدم عرق زیاد میکنه
- از لحاظ ترافیک اوضاع شهرهای شمالی زیاد جالب نیست ، هر چند بدلیل عدم وسعت شهرها قابل تحمله ، شهر نُقلی هستش خیابون هاش خیلی بزرگ نیستن ، اکثر محدوده های شهر رو پیاده میشه رفت و آمد کرد
- از نظر شهرسازی بنظر من بهترین گزینه گرگان هستش تو استان گلستانه ، اما حداقل یسر و گردن از شهرهای مازندران لولش بالاتره
- شهرهای شمالی خیلی بهم نزدیکن ، یعنی مثلا از ساری به قائمشهر ۱۰ دقیقه زمان میبره از قائمشهر به بابل ۱۰ دقیقه و همینجوری ادامه پیدا میکنه ، با ۴۰ دقیقه رانندگی ۷-۸ شهر در دسترسه
- آدم های خوب و بد همه جا وجود دارن یه جمله کلیشه ایه ولی واقعیت داره ، پس تو شمال هم ممکنه آدم بد ، بی فرهنگ وجود داشته باشه ، اما اکثرا خونگرم و بی ریا هستن
- استان های شمالی پر باران ترین مناطق کشور هستن ، اما خشکسالی و کم آبی هم به این جا کشیده شده ، مثلا امسال بخش زیادی از زمین های شالیزارهای روستاهای اطراف ساری اجازه کشت برنج نداشتند ، در این حد که دایی من ۵۰ سال شغلش کشاورزی هستش بدلیل نبود آب نتونست برنج بکاره ، در گذشته دوران بچگی یادم ما اینجا شاید ماه به ماه رنگ افتاب رو نمی دیدم بخاطر بارون ، اوضاع سد سلمیان تنگه که تامین کننده آب ساری و مناطق اطراف هست تقریبا خرابه
- مردم مازندران در صحبت کردنشون لهجه زیاد دارن، تقریبا اکثر شهرها اینجوریه ، اما شدت لهجه شهر با شهر فرق داره مثل سمت آمل ، نور لهجه هاشون خیلی غلیظتره تا ساری و قائمشهر بابلسر .. حالا بحث زبان شناسی اینجا مطرح نیست اما منظور از لهجه همین صحبت فارسی اما تغییرات آوایی هستش ، البته گویش که باز خودش بحثش جدا میشه
- از لحاظ گرونی ، همه جای ایران با این وضعیت اقتصادی کشور تقریبا مثل همه ، یسری از شهرهای ساحلی به دلیل مسافرپذیر بودن یه مقداری گرونتر هستن
- خوشبختانه بدلیل کمتر صنعتی بودن شهرهای شمالی آلودگی هوا تقریبا نداریم (شهر آمل میگن صنعتیه اما شهر صنعتی میشه اراک بنظرم)، اما متاسفانه آلودگی محیط زیستی زیاد داریم ، تقریبا میری جنگل جایی نمی بینی زیاله نریخته باشن ، خود مردم بومی بیشتر روی این موضوع حساسن و رعایت میکنن
یسری از دوستان ممکنه تجربیات منفی از اینجا داشته باشن که نظراتشون قابل احترامه ، در کل این چند تا مورد گفتم شاید بدرد بخوره
اصولا شهرهای مازندران از لحاظ توسعه شهری خیلی پیشرفتی نداشتن ، شاید بخاطر بی خیال بودن مردم و به همین علت مطالبه گر نبودن باشه ، ولی مردم تو چند سال اخیر یه مقدار بهتر شدن ، شاید خیلی ربطی به این بحث نداشته باشه ولی مازندران بعد از سیستان و بلوچستان بیشترین تعداد کشته رو تو اعتراضات پارسال داشتهممنون از وقتی که گذاشتید
پیشنهادتون بین ساری و آمل کدوم هست و امکانات کدوم شهر بهتر هست؟
آب و هوا که مشابه هم هستن ولی آمل چون اولین شهر شمالی از جاده هراز هست پنجشنبه جمعه ها فکر می کنم خیلی شلوغ می شه