• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهاجرت به شهر های شمالی

MVGroup

Registered User
لایک‌ها
180
تجربیات من از 3 سال زندگی در شمال:

- مستاجر نباش. اینا فرهنگ مستاجری ندارند. صاحبخانه، مستاجر را در حد سرایدار می دونه. هیچ حق و حقوقی برای مستاجر قائل نیستند. مستاجری اصلا مثل تهران نیست. انگار برده گرفتند. شده یک کلبه 10 متری بخری مال خودت باشه و البته سند داشته باشه. همون 10 متر اگر سند نداشته باشه، همسایه ها می آن ادعای مالکیت می کنند و کاری از دستت بر نمی آد. همون 10 متر حتما باید دیوار (اینجا بهش می گن حصار) داشته باشه. بدون در و دیوار، همسایه ها سرشون می اندازن می آن تو.

- وقتی می ری مغازه بگو من اینجا ساکن دائم و همسایه هستم و مهمان نیستم. توریست ها را تیغ می زنند.

- شهرهای شمالی مهاجر از سراسر ایران داره، سعی کن پیداشون کنی و باهاشون دوست بشی. معمولا آدم های خیلی بهتری هستند. حتی از جنوب کشور اینجا ساکن هستند.

- تابستان ها اگر اینجا نمونی خیلی بهتره. چون هم گرمه و بدتر از اون، خیلی آب و برق قطع می شه. اگر مجبور بودی تابستان بمونی اینجا حتما به فکر آب و برق بک آب باش.

- اکثر شمالی ها از سگ می ترسند، یک سگ توی حیاط خونه مثل یک فرشته نجات می مونه.
شما ساکن کدوم شهر بودی؟
این رفتارهایی که میگید رو من بیشتر از طرف روستایی ها دیدم، یا مناطق حاشیه شهر که روستاییها به اونجا مهاجرت کردن.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
- اکثر شمالی ها از سگ می ترسند، یک سگ توی حیاط خونه مثل یک فرشته نجات می مونه.
283d.gif

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
بحث داره به حاشیه میره و قومی و قبیله ای میشه
همه جا آدم خوب و بد هست
استارتر اگه جای توریستی بی حاشیه میخوای جزایر جنوبی بد نیست، از ۱۲ماه ۳ماهش تابستونه

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
برخورد رو یادم رفت
من جنوب رفتم چقدر خونگرم بودن چقدر باحال بودن چندتا شهر هم رفتم
ولی شمال . اوه اوه
زورشون میاد جواب بدن. از غریبه ها بدشون میاد (تازه طرف داره از بقالیش خرید میکنه و ویلا ازش اجاره کرده )
باید بری جایی که کمتر شمالی ببینی. بگرد پیدا میکنی

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
چی شد نرفتی

mjs7

Registered User
لایک‌ها
174
برخورد رو یادم رفت
من جنوب رفتم چقدر خونگرم بودن چقدر باحال بودن چندتا شهر هم رفتم
ولی شمال . اوه اوه
زورشون میاد جواب بدن. از غریبه ها بدشون میاد (تازه طرف داره از بقالیش خرید میکنه و ویلا ازش اجاره کرده )
باید بری جایی که کمتر شمالی ببینی. بگرد پیدا میکنی
طبق آمار مهاجر پذیر ترین شهر مازندران آمل هست
اونجا مهاجر زیاد هست و طبیعتاً از این نظر برای مهاجرت مناسب تر هست

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
جعفر اگه بقالی داشتم، میبردمت اون پشت چند نفری میریختیم سرت اینقدر با چوب میزدیمت تا دیگه به شمالی های خونگرم توهین نکنی
157fs40954.gif

jupv7v7eau6q6a90.gif

r4vuzzk353hmh33dd9s7.gif

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
شمال فقط به درد مسافرت در حد ۳-۴ روز میخوره برای زندگی مفت نمیارزه همه چیز که اب و هوا نیستش فرهنگ و امنیت و محیطی که بچه های شما قراره توش بزرگ بشن هم مهمه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
جعفر اگه بقالی داشتم، میبردمت اون پشت چند نفری میریختیم سرت اینقدر با چوب میزدیمت تا دیگه به شمالی های خونگرم توهین نکنی
157fs40954.gif

jupv7v7eau6q6a90.gif

r4vuzzk353hmh33dd9s7.gif
چرا بزنیش ؟ کارهای خیلی مفیدتری میشه باهاش انجام داد 😄

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
157fs40954.gif

jupv7v7eau6q6a90.gif

r4vuzzk353hmh33dd9s7.gif
همدان نیومده
2779.gif
ببینه شمالیا چقدر رفتارشون بهتره
47splvo.gif

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
سلام دوستان
با خشکسالی های چند ساله که توی شرق ایران بدتر از بقبه جا ها بوده کیفیت اب و هوا توی مشهد خصوصا امسال خیلی پایین اومده و احتمالا اوضاع هر سال بدتر هم می شه
کارم نیاز به مکان ثابت نداره و با مهاجرت به مشکل درامد نمی خورم
خانمم هم مشکلی با دوری از پدر و مادر نداره
توی مازندارن به نظرم آمل امکانات (مدرسه بیمارستان مراکز خرید و ...) بهتری داره و هزینه ها هم چون مثل شهر های ساحلی توریستی نیست، کمتره
قیمت ملک هم فعلا اونقدر بالا نیست و میشه خونه مشهدم رو بفروشم و معادل خونه اینجا توی امل خونه بخرم و حتی فکر میکنم با این شرایط بی آبی توی کشور سرعت رشد ملک توی شهر های شمالی بیشتر از بقیه جاها بشه و شاید چند سال دیگه بخوام مهاجرت کنم دیگه نتونم با فروش ملک تو مشهد اون سمت ها خونه خوبی بخرم

البته یکسری مشکلاتی هم دارم مثل شرجی بودن هوا مخصوصا تو تابستان یا مهمانسرا شدن خونمون (هر کس از فامیل بیاد شمال مسقتیم میاد سمت ما :دی) یا نوع برخورد محلی ها با ما

با این شرایط به نظر تون مهاجرت به شمال کار عاقلانه ای هست؟
اگر تجربه ای از مهاجرت یا زندگی در شهر های شمالی دارین ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
مرخصی گرفتی و امروز و فردا احتمالا راهی شمال هستی. ان شاالله خوش بگذره.
دلایل تصمیم به رفتنت از مشهد رو قبول ندارم تا حدی. اینجا توضیح نمیدم چون بعضی اعضای پی تی وقتشونو با جواب دادن به چنین مطالبی پر می کنن. خواستی پخ بده. اما خودت پیام اولتو بخون و روی کاغذ بنویس. باور کن اینا دلیل بر رفتن نیست. شاید با یه جا به جایی کوچیک مسائلی حل میشه. گفتم اینجا زیاد توضیح نمیدم.
اما اگر وضعیت در مقصد (هر شهر یا جایی که انتخاب کنی) رو ترجیح میدی، جا به جایی کامل نکن. یه سال برین اونجا زندگی کنین. خونه رو اجاره بده و اونجا اجاره کن. یه چنین حرکتی. و مطمئن شو و بعدش جا به جا شو.
چون فرزند دانش آموز داری، یک سال تحصیلی بمونید و تست کنید. مردم، فرهنگ، امکانات و ... مهم هستن.

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
اگه کار دولتی داری یه سال مرخصی بدون حقوق بگیر جو نگیرت کلا استعفا بدی

mjs7

Registered User
لایک‌ها
174
سلام
مرخصی گرفتی و امروز و فردا احتمالا راهی شمال هستی. ان شاالله خوش بگذره.
دلایل تصمیم به رفتنت از مشهد رو قبول ندارم تا حدی. اینجا توضیح نمیدم چون بعضی اعضای پی تی وقتشونو با جواب دادن به چنین مطالبی پر می کنن. خواستی پخ بده. اما خودت پیام اولتو بخون و روی کاغذ بنویس. باور کن اینا دلیل بر رفتن نیست. شاید با یه جا به جایی کوچیک مسائلی حل میشه. گفتم اینجا زیاد توضیح نمیدم.
اما اگر وضعیت در مقصد (هر شهر یا جایی که انتخاب کنی) رو ترجیح میدی، جا به جایی کامل نکن. یه سال برین اونجا زندگی کنین. خونه رو اجاره بده و اونجا اجاره کن. یه چنین حرکتی. و مطمئن شو و بعدش جا به جا شو.
چون فرزند دانش آموز داری، یک سال تحصیلی بمونید و تست کنید. مردم، فرهنگ، امکانات و ... مهم هستن.
سلام
سلامت باشید
یک دلیلم آب و هوا هست که با این خشکسالی ها چند سال اینده خیلی از مردم از مناطق کم اب ایران به سمت مناطق پر آب مهاجرت می کنن و این مهاجرت از چند سال پیش شروع شده
یک دلیلم سرمایه گذاری هست و فکر می کنم به خاطر تقاضای بیشتر در شمال سرعت رشد ملک در اونجا بیشتر باشه و در نهایت اگه تصمیم گرفته دوباره برگردم مشهد، خونه بهتری می تونم بخرم
دلیل سوم هم شاید یکنواخت شدن زندگی باشه و چون ما یکبار بیشتر زندگی نمی کنیم شاید با مهاجرت به یک منطقه خوش آب و هوا احساس بهتری داشته باشم.

اجاره فکر خوبی هست ولی الان با بررسی هایی که انجام دادم می تونم معادل خونه ای که دارم اونجا خونه بخرم ولی یکی دو سال دیگه هیچ تضمینی نیست که نسبت ها به این شکل بمونه

دو تا ریسک باید بکنم
یکیش این هست که ممکنه توی خرید ملک سرم رو کلاه بره و همینی هم که هست رو از دست بدم
یکیش هم این هست که الان اگه استعفا بدم با سنی که دارم دیگه نمی تونم کار اداری یا کارمندی داشته باشم

اگه کار دولتی داری یه سال مرخصی بدون حقوق بگیر جو نگیرت کلا استعفا بدی
کارم نیمه دولتی هست و اونجا هم برنامه نویسی انجام می دم
جایی که من هستم حداقل حقوق رو می دن و آینده و پیشرفت شغلی هم نداره. 5 سال دارم برنامه نویسی می کنم براشون و 5 سال دیگه هم باشم (که بعید می دونم اونجا تا 5 سال دیگه وجود خارجی داشته باشه) از میزم تکون نمی خورم
مرخصی بدون حقوق رو مطرح می کنم ولی چون جای بزرگی نیست فکر نمی کنم اونجا همچین قابلیتی داشته باشه

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
سلام
سلامت باشید
یک دلیلم آب و هوا هست که با این خشکسالی ها چند سال اینده خیلی از مردم از مناطق کم اب ایران به سمت مناطق پر آب مهاجرت می کنن و این مهاجرت از چند سال پیش شروع شده
یک دلیلم سرمایه گذاری هست و فکر می کنم به خاطر تقاضای بیشتر در شمال سرعت رشد ملک در اونجا بیشتر باشه و در نهایت اگه تصمیم گرفته دوباره برگردم مشهد، خونه بهتری می تونم بخرم
دلیل سوم هم شاید یکنواخت شدن زندگی باشه و چون ما یکبار بیشتر زندگی نمی کنیم شاید با مهاجرت به یک منطقه خوش آب و هوا احساس بهتری داشته باشم.

اجاره فکر خوبی هست ولی الان با بررسی هایی که انجام دادم می تونم معادل خونه ای که دارم اونجا خونه بخرم ولی یکی دو سال دیگه هیچ تضمینی نیست که نسبت ها به این شکل بمونه

دو تا ریسک باید بکنم
یکیش این هست که ممکنه توی خرید ملک سرم رو کلاه بره و همینی هم که هست رو از دست بدم
یکیش هم این هست که الان اگه استعفا بدم با سنی که دارم دیگه نمی تونم کار اداری یا کارمندی داشته باشم

کارم نیمه دولتی هست و اونجا هم برنامه نویسی انجام می دم
جایی که من هستم حداقل حقوق رو می دن و آینده و پیشرفت شغلی هم نداره. 5 سال دارم برنامه نویسی می کنم براشون و 5 سال دیگه هم باشم (که بعید می دونم اونجا تا 5 سال دیگه وجود خارجی داشته باشه) از میزم تکون نمی خورم
مرخصی بدون حقوق رو مطرح می کنم ولی چون جای بزرگی نیست فکر نمی کنم اونجا همچین قابلیتی داشته باشه

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
اول برو ببین با مردمش میتونی کنار بیای.اخلاقای افتضاحی دارند

بالا