امیرمشاهده پیوست 1327490
@mjs7 شمال اومدی یدونه از اینا باید تو ماشینت بذاری
چون ما غریبه ببینیم با همین چوب میوفتیم دنبالش و میزنیمش
-----------------------
جدا از شوخی چیزهایی که دوستان میگن زیاد با واقعیت فاصله داره
مگر این که بری توی روستاها خونه بخری که همه بدونن غریبه هستی
ولی شهرهایی مثل ساری یا گرگان و گنبد و... که بزرگ هستن اینقدر مهاجر هست که تا خودت نگی کجایی هستی کسی نمیفهمه
کسی به کسی کاری نداره. اون مال قدیم بود
دوستان میان مسافرت شمال خب طرف حسابشون با عوارضی و ویلا اجاره بده و بقالی لب ساحل یا توی جنگل هست که دلال هستن
وگرنه شما توی شهر باشی میری از کوروش خرید میکنی. پلاکت مال اینجا باشه عوارض نمیدی
آخه این حرف ها چیه
همین شهر گرگان تعداد مهاجر ها از بومی ها بیشتر هست. همه هم فارسی حرف میزنن حتی توی همون مازندران
این که بگن خب شما مشهدی هستی ما بیاییم حالتو بگیریم که نیست.
فرهنگ ها متفاوت هست شما از یک محیط با آداب و رسوم متفاوت بیایی منطقه دیگه ممکنه برات سخت باشه
-------
با احترام و ارادت نسبت به همه دوستان
والا دوماهه تو ماشین هست خودمم نمیدونم چیهامیر
خشاب اسلحه تو صندوق عقبت چیکار میکنه
لامصب من دیگه شمال نمیام
مشاهده پیوست 1327491
مشاهده پیوست 1327492
اسممو اشتباه تگ کردی حلقومی
سلامسلام دوستان
با خشکسالی های چند ساله که توی شرق ایران بدتر از بقبه جا ها بوده کیفیت اب و هوا توی مشهد خصوصا امسال خیلی پایین اومده و احتمالا اوضاع هر سال بدتر هم می شه
کارم نیاز به مکان ثابت نداره و با مهاجرت به مشکل درامد نمی خورم
خانمم هم مشکلی با دوری از پدر و مادر نداره
توی مازندارن به نظرم آمل امکانات (مدرسه بیمارستان مراکز خرید و ...) بهتری داره و هزینه ها هم چون مثل شهر های ساحلی توریستی نیست، کمتره
قیمت ملک هم فعلا اونقدر بالا نیست و میشه خونه مشهدم رو بفروشم و معادل خونه اینجا توی امل خونه بخرم و حتی فکر میکنم با این شرایط بی آبی توی کشور سرعت رشد ملک توی شهر های شمالی بیشتر از بقیه جاها بشه و شاید چند سال دیگه بخوام مهاجرت کنم دیگه نتونم با فروش ملک تو مشهد اون سمت ها خونه خوبی بخرم
البته یکسری مشکلاتی هم دارم مثل شرجی بودن هوا مخصوصا تو تابستان یا مهمانسرا شدن خونمون (هر کس از فامیل بیاد شمال مسقتیم میاد سمت ما :دی) یا نوع برخورد محلی ها با ما
با این شرایط به نظر تون مهاجرت به شمال کار عاقلانه ای هست؟
اگر تجربه ای از مهاجرت یا زندگی در شهر های شمالی دارین ممنون میشم راهنماییم کنید
گزینه ی استان آذربایجان شرقی (به خصوص خود تبریز) هم پیشنهاد قابل تاملیه به نظرم.سلام دوستان
با خشکسالی های چند ساله که توی شرق ایران بدتر از بقبه جا ها بوده کیفیت اب و هوا توی مشهد خصوصا امسال خیلی پایین اومده و احتمالا اوضاع هر سال بدتر هم می شه
کارم نیاز به مکان ثابت نداره و با مهاجرت به مشکل درامد نمی خورم
خانمم هم مشکلی با دوری از پدر و مادر نداره
توی مازندارن به نظرم آمل امکانات (مدرسه بیمارستان مراکز خرید و ...) بهتری داره و هزینه ها هم چون مثل شهر های ساحلی توریستی نیست، کمتره
قیمت ملک هم فعلا اونقدر بالا نیست و میشه خونه مشهدم رو بفروشم و معادل خونه اینجا توی امل خونه بخرم و حتی فکر میکنم با این شرایط بی آبی توی کشور سرعت رشد ملک توی شهر های شمالی بیشتر از بقیه جاها بشه و شاید چند سال دیگه بخوام مهاجرت کنم دیگه نتونم با فروش ملک تو مشهد اون سمت ها خونه خوبی بخرم
البته یکسری مشکلاتی هم دارم مثل شرجی بودن هوا مخصوصا تو تابستان یا مهمانسرا شدن خونمون (هر کس از فامیل بیاد شمال مسقتیم میاد سمت ما :دی) یا نوع برخورد محلی ها با ما
با این شرایط به نظر تون مهاجرت به شمال کار عاقلانه ای هست؟
اگر تجربه ای از مهاجرت یا زندگی در شهر های شمالی دارین ممنون میشم راهنماییم کنید
گزینه ی استان آذربایجان شرقی (به خصوص خود تبریز) هم پیشنهاد قابل تاملیه به نظرم.
و استان گیلان.
هر چند باز هم با دلایل شما برای ترک مشهد، موافق نیستم. البته این موضوع سلیقه ای و به نظر خودتون مربوطه.
مهاجرت به جزایر جنوبی چطوره؟! جدی!
یکی از بچه های فروم نوشته بود پوئن هم میدن برای زندگی در اونجا!
شرایطش چطوره؟
چه مدلی هستنمیخاید بدونید شمالیا چ مدل ادمایین بیاید پیش منسابقه ۲ سال درس خوندن تو رشت و داشتن ویلا بین آمل و محمود آباد
گیلانی ها ادمای خوبی هستن البته باید انزلی فاکتور بگیریم،مازندران کلا خوب نیستنحالا تو شهر های مختلف دوزش فرق میکنهچه مدلی هستن