• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهاجرت (n)

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
‏فرانسه بی‌قانونه، آمریکا هزینه درمان گرونه، انگلیسیا نژادپرستن، سوئدیا یبسن
javab.gif

‏ایران خوبه ایران
man.gif
good.gif

بی زحمت در مورد آلمان ها و کانادایی ها هم اظهار نظر بفرما ، کسب فیض کنیم

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
‏فرانسه بی‌قانونه، آمریکا هزینه درمان گرونه، انگلیسیا نژادپرستن، سوئدیا یبسن
javab.gif

‏ایران خوبه ایران
man.gif
همه جا آسمون یک رنگه بهتره. وقتی پول نداری. زبان بلد نیستی .هیچ هنری هم نداری. هیج جا هم رات نمیدن . دو مورد هست بی نظیر و پرکاربرده در این شرایط. یکی همه جا آسمون یک رنگه. یکی هیجا خاک میهن نمیشه
hugly.gif

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
France does not offer a real estate visa. Buying property in France is not considered an investment with a path to residency and will never turn into a citizenship.

!!!

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
فرانسه اقامت خود حمایتی میده. یعنی باید مالیات بدی، خونه اجاره کنی حق شغل داشتن هم نداری (باید داخل کشور خودت درآمد passive داشته باشی)
تو اروپا یونان و پرتغال با 250-500 هزار یورو با خرید ملک شهروندی میدن
با چه مقدار سرمایه؟

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
فرانسه اقامت خود حمایتی میده. یعنی باید مالیات بدی، خونه اجاره کنی حق شغل داشتن هم نداری (باید داخل کشور خودت درآمد passive داشته باشی)
تو اروپا یونان و پرتغال با 250-500 هزار یورو با خرید ملک شهروندی میدن
بستردها.
فرانسه حالا چه شتی هست اجازه کار کردن نمیدن بعد اینهمه تیغ زدن؟
چنین شرایط سس شعری فقط به درد یکی مثل همونی که به جون مون انداختن میخوره! که اونجا تو نوفل لوشاتو میخورد میخوابید نونشم از اینور میرسید!
اون یونان و پرتغالم به غوز ابلیس نمیرزن
ولی در کل اون خود حمایتی اتریش و فرانسه از گنج قارونی که این دو تا برای فروش خاک pp آلودشون طلب میکنن هم کرسی شرتره و گویا با توجه به آ خوندها چنین چیزیو تدارک دیدن که هم پول بریزی حلقومشون هم نونت از اینور برسه

با این تفاسیر برای من ففط میمونه دومینیکن! اون چطوریه صد هزار دلار بریزی حلقومشون و خودتو برسونی انگلیس صفر میشی. انگلیسم تا نود روز میشه موند بعد... ؟
بعد این چه کامان ولثیه که با پاسش انگلیس میشه رفت ولی استرالیا و کانادا نه؟
تو qoura خوندم با پاس دومینیکن بخوای انگلیس بمونی اسپانسر اینا میخوای ضمنا...
یه تف به اپوزیسیون و ایرانیای اونور اینهمه مدت باید یه جزیره تو اقیانوس آرام میخریدن همه بریم اونجا... حتی یه ستاره تو آسمون نداریم... هیهات...

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
درمورد این دومینیکا بگید... فرقش با دومینیکن چیه و با پاسش چطور میشه بعد اینکه پولمونو پاش دادیم و یون لخت رسیدیم انگلیس اونجا بمونیم... بعد بازگشت مال اصلا نداره و اون صدهزار دلار میپره؟ یورو و شنگنم بیخیال mom به خطان...
ما اگه 250 هزار یورو داشتیم بدیم یونان ملک بخریم
یا تو حلق ماکرون پول تیلیاردی بریزیم و بخوریم بخوابیم مملکتش... همین ایران میموندیم چون صد در صد وصل به نزام بودیم...

بابا 250 هزار یورو میدونید چقدره... خاک پرتغال و یونان از طلا هم باشه و کل حوزه شنگنم بتونی بری و هر کشورم رییس جمهور و پادشاه و نخست وزیر دم مرز بیان دارکوبی بزنن و از اونور تو ایران حکم تیرتم داده باشن ارزش نداره

Last edited:

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
پاتوق ، قدرت عجیبی داره.
همین تاپیک اگر تو بخش مرتبط زده میشد ، عمرا" انقدر باز خورد و تبادل میدیدیم ازش
پاتوق از همه قشر جامعه یه نماینده داره

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
این درآمد پسیو یاد پسیو اکتیو که شادی میگفت افتادم...
از اونجایی که روهانیت معزز پسیون و کل عمر نون دادن خوابیدن اروپاییها هم چنین پکیج مهاجرتی برای عزیزان درنظر گرفتن...

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
اندازه آواتارت میفهمی دیگه
منو بگو برا کی دارم وقت میزارم تایپ میکنم
از قرار معلوم درکت از آواتارمم کمتره چون چیزی که گفتی جوکه. از بلغار و رومانی و یونان میان گدایی جاهایی مثل آلمان. اون پرتغالم ارزشی نداره. در کل دارن سواستفاده میکنن از همین یه مورد. زمان شاه به کشورهایی مثل دانمارک وام میدادیم... اینا که اونموقع و الان بدبخت روزگار بودن و هستن.
جاب آفر اینا رو هم کار ندارم اصلا دور ویزا رو خط کشیدم.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
از قرار معلوم درکت از آواتارمم کمتره چون چیزی که گفتی جوکه. از بلغار و رومانی و یونان میان گدایی جاهایی مثل آلمان. اون پرتغالم ارزشی نداره. در کل دارن سواستفاده میکنن از همین یه مورد. زمان شاه به کشورهایی مثل دانمارک وام میدادیم... اینا که اونموقع و الان بدبخت روزگار بودن و هستن.
جاب آفر اینا رو هم کار ندارم اصلا دور ویزا رو خط کشیدم.
بدبخت بودن و هستن بعد له له میزنی بری اونجاها
pare.gif

تو اصلا ده هزارتا دستت داری که دنبال راه حل میگردی خاله ی شل مغز
eydi.gif

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
قضیه خر و نقل و نباته دیگه منم متاسفانه یا خوشبختانه وقتشو ندارم بحث کنم
جاب آفرم نگو کار ندارم بگو عرضشو ندارم
از همون انگلایی هستی که @Webmoney-XCH میگفت میرن کشورای اروپایی آمریکایی رو به گند میکشن. برا امثالت فقط راه پناهندگی هست

ignore++
همون اول گفتم اشتباه کردم فحشت ندادم بی دلیل پاچه گرفتی. اما الانم باز نمیدم چون فحش بچه صلواته از قدیم گفتن... آدم روانپریش=بچه. فهمیدم کلا میزان نیستی.
ببین چه تفسیراتی برای خودش میبافه فقط از موضوعات مختلف اقامتهای مزخرف این کشورا و نخواستن راه جاب آفر (با پاس ایران کلا نمیخوام برم حالیش نیست) و...
زودتر خودتو به اولین روانپزشک نشون بده عزیز.
به چخم @zgg123 که ایگنور کردی فکر کردی چه شخصیت مهمی هستی بابا جان. 😂💩

Last edited:

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
همین دومینیکن که دوستمون گفت سایت دولتش گفته به ایرانیا هیچ پاسی نمیده اما این وکلا و شرکتهای مهاجرتی میگن نه

بی زحمت لینکشو بده منم ببینم کجا نوشته به ایرانیا پاس نمیده
France does not offer a real estate visa. Buying property in France is not considered an investment with a path to residency and will never turn into a citizenship

همونطور که گفتن صرف خرید ملک نیست. برنامه خود حمایتی هست که توضیح دادن بالا
بعد بازگشت مال اصلا نداره و اون صدهزار دلار میپره؟

نه دیگه من که گفتم mulla خور میشه. یه برنامه دیگه داره اون باید حدود 250 هزار تا بدی ولی اگر اشتباه نکنم بعد از پنج سال پس میده.

به نظر همون برنامه اقامت اتریش که افتک گفت از همه کمتر درمیاد .قبرس شمالی هم من شنیدم با خرید ملک اقامت میده .با چهل هزار تا هم خونه گیر میاد اونجا. منتها یادم نمیاد یکی از این قبرس ها خیلی جای ناجوری بود واسه زندگی و کلا وضعیت اقتصادی داغونی داره .یادم نمیاد قبرس شمالی بود یا جنوبی

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
اندازه آواتارت میفهمی دیگه
منو بگو برا کی دارم وقت میزارم تایپ میکنم
خوب داره از زاویه‌ای موضوع رو می‌بینه که ما نمی‌بینیم
حقیقتی که وجود داره، اروپا جنوبی به شدت به اروپا شمالی بدهکارن و اصل برگزیت هم به همین خاطر هست... پس گزینه یونان، قبرس، پرتغال، ایتالیا و اسپانیا اصلا مناسب نیست

میگه اگر این درامد رو داشتم که برم فرانسه اونجا بزنمش زمین، همینجا پادشاهانه زندگی میکردم / یا به صرف اینکه پاس شنگن گیرم بیاد که برم کشور دیگه کار و زندگی کنم، دنبال راهی هستم که مستقیم برم همونجا و این وسط برای فرانسه پول زمین نزنم

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
بیا بالا

@Silveregg

این اقامت دومینیکا یکم تحقیق کردم، بخوای از طریقش بری انگلیس بمونی تابعیت ایرانت مشکل ساز میشه فقط انگار میشه سفر نود روزه کرد شنگن و انگلیس. اگه راهی باشه بشه تابعیت ایرانو سوزوند باز میشه یه کارایی کرد. یه کارای دیگه هم که باهاش میشه کرد گرفتن پذیرشه از اروپا و کانادا و... که البته فقط برای خود آدم میشه نه خانواده و تمام اینام باز هزینه سنگین باید پیدا شی. یه فکری که الان به ذهنم رسیده اینه که برای ویزای کاریش خود دومینیکا یا یکی از جزایر کارائیب اقدام کنی همین دومینیکا بعد پنج سال تابعیت میده بدون یه قرون هزینه و بعد راحت میشه بری کشور بهتر. البته نمیدونم بشه یا نه چون جزیره ش کلهم هفتاد هزار نفر جمعیت داره بعید میدونم راه بدن البته تو یوتوب ویدیو از چند نفر هندی دیدم اونجا بودن تبلیغ کرده بودن برای کار در هتلهاش بدون مدرک زبان و...
همین کشورای کارائیب بشه خوبه اونای دیگه فکر کنم ویزا کاریشون برقرار باشه فقط پاس به ما نفروشن.
راستی برزیل هم شنیدم با خرید خونه اقامت میده اون چطوریه.
شیلی البته بشه خیلی بهتره

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
خوب داره از زاویه‌ای موضوع رو می‌بینه که ما نمی‌بینیم
حقیقتی که وجود داره، اروپا جنوبی به شدت به اروپا شمالی بدهکارن و اصل برگزیت هم به همین خاطر هست... پس گزینه یونان، قبرس، پرتغال، ایتالیا و اسپانیا اصلا مناسب نیست

میگه اگر این درامد رو داشتم که برم فرانسه اونجا بزنمش زمین، همینجا پادشاهانه زندگی میکردم / یا به صرف اینکه پاس شنگن گیرم بیاد که برم کشور دیگه کار و زندگی کنم، دنبال راهی هستم که مستقیم برم همونجا و این وسط برای فرانسه پول زمین نزنم
شما بری اروپا آلمان یا اتریش و کشورهای درست و حسابیش همین یونانی و پرتغالیا رو میبینی یا گدایی میکنن یا سر ساختمونا بیل و کلنگ میزنن. تهشم از اتحادیه یا مجبور میشن بندازنشون بیرون چون مصرفی ندارن یا راشون نمیدن دیگه
پولی که بابت خاک کشورشون میگیرن در کل جوکه. 250 هزار یورو اگه انگلیس میگرفت آره ارزش داشت یا نروژ
اون اقامت فرانسه و اتریش که باز گنج قارون بهشون بدی حتی برای توالت شوری هم بهت اجازه کار ندن جوک تر.
همینه میگم باید اول پاس ایرانو انداخت دور

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
همه جا آسمون یک رنگه بهتره. وقتی پول نداری. زبان بلد نیستی .هیچ هنری هم نداری. هیج جا هم رات نمیدن . دو مورد هست بی نظیر و پرکاربرده در این شرایط. یکی همه جا آسمون یک رنگه. یکی هیجا خاک میهن نمیشه
hugly.gif
اینجا کاری کردی کردی (تو بصیج و صپاه) نکردی اونورم نمیتونی :)

پ.ن: صید سه پایه ای جمع کنی بریم سمت کارائیب و آمازون اینا؟

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
شما بری اروپا آلمان یا اتریش و کشورهای درست و حسابیش همین یونانی و پرتغالیا رو میبینی یا گدایی میکنن یا سر ساختمونا بیل و کلنگ میزنن. تهشم از اتحادیه یا مجبور میشن بندازنشون بیرون چون مصرفی ندارن یا راشون نمیدن دیگه
پولی که بابت خاک کشورشون میگیرن در کل جوکه. 250 هزار یورو اگه انگلیس میگرفت آره ارزش داشت یا نروژ
اون اقامت فرانسه و اتریش که باز گنج قارون بهشون بدی حتی برای توالت شوری هم بهت اجازه کار ندن جوک تر.
همینه میگم باید اول پاس ایرانو انداخت دور
حقیقتش اگر مدرک تحصیلی یا تخصص در حوزه IT داشتید می‌تونستم کمک کنم ولی این مدل کیس‌های پول بده بیا بهت پاس بدم رو بلد نیستم

الان امتیاز کانادا شده 350 تا که واقعا یک موقعیت استثنایی هست با یک ایلس 6.5 هم میشه به راحتی امتیاز رو اورد

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
حقیقتش اگر مدرک تحصیلی یا تخصص در حوزه IT داشتید می‌تونستم کمک کنم ولی این مدل کیس‌های پول بده بیا بهت پاس بدم رو بلد نیستم

الان امتیاز کانادا شده 350 تا که واقعا یک موقعیت استثنایی هست با یک ایلس 6.5 هم میشه به راحتی امتیاز رو اورد
کارشناسی دارم... که شوربختانه تو حوزه آی تی نیست
آیلتس ۶ هم ایضا.

فقط کارشناسیم بدبختی برای سال 92 ه (شمسی)
ایلتسمم 2018 فکر کنم به جفتش ایراد بگیرن.

بالا