• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهاجرت (n)

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
یه هفته س یه کوفتی سر کار رفته تو چشمم نرفتم دکتر. الانم برم بکپم
کاش ساشا سبحانی بودیم سوار هواپیما میشدیم میرفتیم.
شب خشک.

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
با صد هزار دلار اکراین میشه میدونم
جای دیگه هم میشناسید بگید

پ.ن: شوما هم یه بند انگشت فاصله داری تا تشک به واسطه تلاوت اون سس تکراری اینجا کاری بکنی کردی وگرنه اونجا نمیکنی. (@zgg123)
😎👺😉👺😊
اگه دختر بودی امارات هم ویزای رایگان بهت میداد :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
با صد هزار دلار اکراین میشه میدونم
جای دیگه هم میشناسید بگید

پ.ن: شوما هم یه بند انگشت فاصله داری تا تشک به واسطه تلاوت اون سس تکراری اینجا کاری بکنی کردی وگرنه اونجا نمیکنی. (@zgg123)
😎👺😉👺😊

اوکراین که ارزون ترین کشور اروپاس . ولی از اون جاهاس که مهاجرت معکوس داره میزنه. از لحاظ اشتغال ضعیفه.
با حداقل 60 هزار تا میشه تو ترکیه خونه خرید ، روش اقامت 3 ساله میدن که قابل تمدیده.

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
من قصد جسارت ندارم
اگه کسی دوس داره مهاجرت کنه اول ی سفر چند روزه بره به کشور مورد نظر رفتار مردم اون کشور با خودش رو سبک سنگین کنه ببینه چجوریاس بعد فکر مهاجرت باشه بیشتر اروپا و آمریکا نژاد پرست هستن

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
من بشخصه اگر اطلاعات نمیدم بخاطر اینه که یه عده سوء استفاده میکنن و حق کسانی که مفید هستن و باید برن، ضایع میشه.
شما تو PV بهش اطلاعات بده ، بذار طی دوس بره از ایران
ایشون بره ، انگار من رفتم.در این حد یعنی.

بذار بره راحت شه ، نایب الزیاره ی ما باشه :دی

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
اوکراین که ارزون ترین کشور اروپاس . ولی از اون جاهاس که مهاجرت معکوس داره میزنه. از لحاظ اشتغال ضعیفه.
با حداقل 60 هزار تا میشه تو ترکیه خونه خرید ، روش اقامت 3 ساله میدن که قابل تمدیده.
برای کار از یکی اونجا بود پرسیدم گفت یا میری اوبر یا خونه رو اجاره میدی و...
ترکیه جای پیشرفت نداره هیچ وقت جزو یورو نخواهد شد

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
و همانا کسانی که در این تاپیک اسپم میدهند به زودی یان خواهند داد...

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
برای کار از یکی اونجا بود پرسیدم گفت یا میری اوبر یا خونه رو اجاره میدی و...
ترکیه جای پیشرفت نداره هیچ وقت جزو یورو نخواهد شد

ترکیه ؟ آخه ادم ریسک مهاجرت رو بپذیره برای ترکیه ؟ : ))))
یکی مثل اردوغان بیلمز تر از این حرفاست ، یهو میزنه زیر کاسه کوزه ی همه ، پرتشون میکنه بیرون از کشورش

----

البته اگه فنی هستی و تنگ و باهوش ،

المان هلند فنلاند تقریبا المانی زبان
استرالیا کانادا هم انگلیسی زبان های مناسب تری هستن برای ایرانی ها

برای شروع تا موقعی که از ایران بری بیرون ، بشین فکر کن یه کار برای خودت دست و پا کن یا یاد بگیر ، که چطوری میتونی با دورکاری یا فریلنسری خرج خودتو در بیاری ، حداقل تا موقعی که اجازه کار داشته باشی . اوبر و اینا برای بیرونه. شما اگه بخوای قاچاقی بری ، به هر حال احتمال زندانی شدن یا تو کمپ موندن رو در سرنوشتِ مهاجرتیت داری . البته ایشالا که 1 درصده احتمالش .( ادم پرون ها زیاد زر میزنن و هیچچچچچچچ وقت قابل اعتماد نیستن و نمیدونیم چه نقشه ای برای نون ما کشیدن )

و فاکتور سن رو هم در نظر بگیر.
مثال ساده :
خود من 20 سالم که بود 15 هزار یورو دست و پا کرده بودم برای پریدن و قاچاقی رفتن به انگلیس با یوروی 800 تومن این حدود . بعد گفتم گیریم که چند سال از عمرم هم پرتی داشته باشم و کمپ و گرفتاری و انتظار و اینا ، تا خودمو تو اجتماع حل کنم ، نهایتا 4 تا 7 سال از سنم رو تو این داستانا باشم ، دیگه از 28 به بعدمو برای خودم و ادامه ی زندگیم هستم و یه جوونه 28 ساله ، با کلی اینده ی پیش روی روشن.
اما الان دیگه سنم اجازه نمیده ، متاهلم و زندگی و شغل و... اجازه نمیده. شما فک کن ، قاچاقی بخوام حرکت بزنم با زن و بچه ، 40 سالگی رها میشم . حالا تازه بشین مَپ بچین : ))))

از همه ی این ها که بگذریم ، شما ، من نیستی . رفیقت هم نیستی ، داداشت هم نیستی ، خودتی . بشین هدف گذاری و برنامه ریزی کن و ببین چجوری به نفعته
و از همه مهم تر ، اگر اینجا وابستگی ای داری ، قطعش کن. #روش_های_گازانبری

بازم گفتنی هست ، یه چیزایی ، خرده چیزی ، در حد فهم ام .
حالا کم کم طی مسیر تاپیک مینویسم .

Last edited:
بالا