اوکراینبا 50 هزار دلار کدوم کشورها میشه از هر طریقی اقامت قانونی خانوادگی گرفت؟؟؟
گرجستان
ارمنستان
اوکراینبا 50 هزار دلار کدوم کشورها میشه از هر طریقی اقامت قانونی خانوادگی گرفت؟؟؟
با صد هزار دلار اکراین میشه میدونمزورآباد کرج مشاهده پیوست 1248458
اگه دختر بودی امارات هم ویزای رایگان بهت میدادبا صد هزار دلار اکراین میشه میدونم
جای دیگه هم میشناسید بگید
پ.ن: شوما هم یه بند انگشت فاصله داری تا تشک به واسطه تلاوت اون سس تکراری اینجا کاری بکنی کردی وگرنه اونجا نمیکنی. (@zgg123)
با صد هزار دلار اکراین میشه میدونم
جای دیگه هم میشناسید بگید
پ.ن: شوما هم یه بند انگشت فاصله داری تا تشک به واسطه تلاوت اون سس تکراری اینجا کاری بکنی کردی وگرنه اونجا نمیکنی. (@zgg123)
با 50 هزار تا فکر میکنم گرجستان بتونی بگیری با خرید ملکبا 50 هزار دلار کدوم کشورها میشه از هر طریقی اقامت قانونی خانوادگی گرفت؟؟؟
السالوادوربا 50 هزار دلار کدوم کشورها میشه از هر طریقی اقامت قانونی خانوادگی گرفت؟؟؟
شما تو PV بهش اطلاعات بده ، بذار طی دوس بره از ایرانمن بشخصه اگر اطلاعات نمیدم بخاطر اینه که یه عده سوء استفاده میکنن و حق کسانی که مفید هستن و باید برن، ضایع میشه.
سیئرا لئونبا 50 هزار دلار کدوم کشورها میشه از هر طریقی اقامت قانونی خانوادگی گرفت؟؟؟
ایرانبا 50 هزار دلار کدوم کشورها میشه از هر طریقی اقامت قانونی خانوادگی گرفت؟؟؟
مطمئنین که هنوز چنین اقامتی رو میدن؟؟ من شنیده بودم برداشته شدهبا 50 هزار تا فکر میکنم گرجستان بتونی بگیری با خرید ملک
حالا خانوادگیش رو نمیدونم
برای کار از یکی اونجا بود پرسیدم گفت یا میری اوبر یا خونه رو اجاره میدی و...اوکراین که ارزون ترین کشور اروپاس . ولی از اون جاهاس که مهاجرت معکوس داره میزنه. از لحاظ اشتغال ضعیفه.
با حداقل 60 هزار تا میشه تو ترکیه خونه خرید ، روش اقامت 3 ساله میدن که قابل تمدیده.
این قیمت برای 4ساله که کلی هم بند و تبصره دارهاقامت تایلند با ۱۹ هزار دلار
برای کار از یکی اونجا بود پرسیدم گفت یا میری اوبر یا خونه رو اجاره میدی و...
ترکیه جای پیشرفت نداره هیچ وقت جزو یورو نخواهد شد
یعنی چطوری؟100 هزار تا ببری تو صنعت الکترونیک تایلند پادشاهی میکنی
نه زیاد تو سایتها خوندم ولی مطمئن نیستم که هنوز پابرجا باشهمطمئنین که هنوز چنین اقامتی رو میدن؟؟ من شنیده بودم برداشته شده
با ویزا imیعنی چطوری؟