• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهندسی مکانیک

linghuchong

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
14 ژوئن 2006
نوشته‌ها
5,569
لایک‌ها
2
سن
46
محل سکونت
Victoria
سلام به همگي .
دوستان با عرض معذرت
يكح درخواست داشتم از همه دوستان مكانيكي

استاد ما يك پروژه خواسته در مورد در وسايل اندازه گيري پيشرفته (‌فوق ليسانس )‌
حالا من در مورد دستگاهاي cmm مطالبي پيدا كردم ولي دنبال دو 2 موضوع ديگه هم هستم .

گفتم درخواستومو اينجا بدك شايد كه شما بتونيد كمكم كنيد تا زودتر به نتيجه برسم .
( تا شنبه 21 بهمن فرصت دارم تا موضوع رو با استاد هماهنگ كنم .)‌

پيشاپيش از لطف همه دوستان ممنون و متشكرم .....
سلام
راجب به هر چيزی ميتونه باشه؟:eek:
اگه باشه ميتونين در مورد PIV - Rarticle image velocimetry هم صحبت کنين. اين سيستم شامل يک
ليزر با قدرت بالا (class 4) و يک high speed camera با توانايی گرفتن بيشتر از 10000 image per second هست و برای اندازه گيری سرعت سيالات و ديدن flow patterns, vortices و eddies استفاده ميشه.

تا اونجا که من ميدونم اين تجهيزات هنوز تو ايران نيومده و اگه اطلاعات بيشتری خواستي و به درد کارتون ميخوره به من بگين که در بيشتر براتون توضيح بدم.:happy:
 

usb

Registered User
تاریخ عضویت
2 فوریه 2005
نوشته‌ها
192
لایک‌ها
0
سن
42
سلام linghuchong عزيز.

در مورد موضوع نه زياد فرقي نميكنه كه چي باشه . فقط در مورد وسايل و سيستمهاي اندازه گيري ( مربوط به مهندسي مكانيك باشه ) .
PIV - Particle image velocimetry
به نظر موضوع جالبي مياد . فقط اگر فارسي باشه كه محشره

بازم ازت ممنونم كه با اين سرعت جواب دادي .
 

linghuchong

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
14 ژوئن 2006
نوشته‌ها
5,569
لایک‌ها
2
سن
46
محل سکونت
Victoria
سلام linghuchong عزيز.

در مورد موضوع نه زياد فرقي نميكنه كه چي باشه . فقط در مورد وسايل و سيستمهاي اندازه گيري ( مربوط به مهندسي مكانيك باشه ) .
PIV - Particle image velocimetry
به نظر موضوع جالبي مياد . فقط اگر فارسي باشه كه محشره

بازم ازت ممنونم كه با اين سرعت جواب دادي .
خواهش ميکنم فقط خدا کنه به دردتون بخوره!:happy:

راستش من مطلب فارسی در اين مورد ندارم ولی ميتونم مقاله در مورد کاربرد هاش يا سايت هايی که در مورد طرز کار اين روش صحبت ميکنن بهتون معرفی کنم چون من خودم تز دکترام در رابطه با اين روش هست:wacko:

اين روش همون طور که گفتم فقط شامل يه دستگاه نيست و يه مجموعه اندازه گيری هست و 100% کاربرد مکانيک سيالاتی داره:).

نحوه کارش هم اينه که سيالتون رو با seed دانه های بسيار ريز در حد ميکرون، مخلوط ميکنين، بعد ليزر به صورت يک sheet به مسير حرکت سيال تابيده ميشه. در همين حال يه دوربين CCD در حال عکس گرفتن از سيال هست. فاصله زمانی بين عکس گرفتن دوربين با تابش ليزر کاملن هماهنگ است و شما هم زمان t که زمان بين هر تابش هست رو دارين. کامپيوتر light intensity هر image رو با image بعدی اندازه ميگيره و به اينترتيب ميتونه جابجايی هر کدوم از اين seed ها رو در فاصله زمانی بسيار کم يعنی مثلاً 1/10000s اندازه گيری بکنه. باداشتن جابجايی و زمان ميتونيم سرعت و vorticity و ... رو محاسبه کنيم.

البته اندازه گيری جابجايی seed ها خيلی پيچيده تر از اينی هست که من برای شما گفتم و از تبديل فوريه استفاده ميشه و روابط خيلی سخت تری که چون خيلی پيچيده هستن، برای اين محاسبات از نرم افزار Davis استفاده ميشه که مخصوص محاسبات piv هستن.

فکر ميکين اين به دردتون بخوره؟:eek:

piv.gif

 

lonelinesspains

Registered User
تاریخ عضویت
7 آگوست 2006
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
5
سلام خوبید دوستان ؟!

.


اگه ممکنه چارت آموزشی واحد ها و دورس کارشناسی مکانیک سیالات رو برای دانلود بگذارید .

.

که دروس پیش نیاز و هم نیاز مشحص شده باشه .

یا اگه ادرسی هست که این اطلاعات رو داشته باشه لینکش رو بدید .


مرسی . :blush:
 

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2004
نوشته‌ها
1,437
لایک‌ها
4
سلام خوبید دوستان ؟!

.


اگه ممکنه چارت آموزشی واحد ها و دورس کارشناسی مکانیک سیالات رو برای دانلود بگذارید .

.

که دروس پیش نیاز و هم نیاز مشحص شده باشه .

یا اگه ادرسی هست که این اطلاعات رو داشته باشه لینکش رو بدید .


مرسی .
با سلام
مگر دانشگاه شما چنين چارتي را ندارد؟؟؟؟
1.gif
 

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2004
نوشته‌ها
1,437
لایک‌ها
4
ليست كاملي از سايتهاي مكانيك:

http://www.solid.ikp.liu.se/solidbook/

اين ساين معرفي کننده کتابه اي مرجع مهندسي مکانيک مي باشد . در اين سايت کتاب هاي مرجع اين رشته را مي توان از طريق LINK هاي قرار داده شده مشاهده کرد .
http://design.alfred.edu/mechanics.html

اين سايت MECHANIC EQUATION نام دارد و در آن فرول هاي رشته مهندسي مکانيک ارائه مي شود . فرمول هاي ترکيبي جديد را مي توان در اين سايت جستجو کرد . همچنين اطلاعات مکانيک ، فرمول هاي مکانيک ، HANDBOOK ، تمرينات ارائه شده مکانيک و فرمول هاي متفرقه را مي توان در اين سايت مشاهده کرد .
http://home.hetnet.nl/~paul_voorhaar/Pipestress/index.html

شعار اين سايت اين است که : نرم افزارهاي کامپيوتري قادر به محاسبات ساخت مي باشند ولي يک مهندس واقعي و طراح فقط مي تواند از اين ابزارها بهره صحيح ببرد . اين سايت درباره مهندسي مکانيک گرايش PIPING بحث مي کند . انواع محاسبا و منابع مرجع اطلاعاتي مناسبي را مي توان در اين سايت در اين زمينه بدست آورد که کاملا به مهندسين اين رشته کمک مي کند تا با نهايت اطمينان به کار خود بپردازند .
http://www.mme.tcd.ie/~jbadger/grindingpage.html

در اين سايت مي توان با ماشينکاري و تاريخچه آن آشنا شد. ماشينکاري يکي از زير گروه هاي مکانيک مي باشد که کاربرد بسيار وسيعي در صنايع دارد . در سايت مي توان به اطلاعاتي درزمينه اين روش توليد از ابتدا تا کنون بدست آورد .
www.steamforum.com

اين سايت به نام STEAM & POWER در اينترنت قرار داده شده است و در اين سايت به نيروي بخار و انرژي حاصل از آن و استفاده هايي که از اين نيرو در صنايع به عمل مي آيد پرداخته مي شود . در اين سايت امکان SEARCH درمورد اين مبحث وجود دارد . همچنين يک مرجع اطلاعاتي قدرتمند از اطلاعات بخار، نحوه توليد و استفاده از آن را در اين سايت مي توان مشاهده کرد .
www.engineering.com

سايت ENGINEERING.COM همان طور که از اسم آن بر مي آيد در مورد مباحث مهندسي صحبت مي کند . در سايت مي توان موضوعاتي را که مد نظر مان است را از دو روش ، يکي داخل منابع سايت و ديگري از منابعWEB جستجو کنيم . همچنين مي توان بسياري مطالب و مقالات را در اين سايت مورد مطالعه قرار داد و استفاده کرد . از امکانات ديگري که در اين سايت قرار داده شده است مي توان به LINK هايي به سايت هاي معتبر مهندسي مکانيک نام برد .
http://www.memagazine.org/

مجله ONLINE مهندسي مکانيک را در اين سايت مي توان پيدا کرد . همچنين اطلاعاتي در زمينه مهندسي مکانيک ، علت تاسيس اين نشريه ، انجمن مهندسي مکانيک امريکا و اخبار و رويدادها را مي توات در اين سايت مشاهده کرد . غير از مجله اصلي ، مي توان مجله POWER & ENERGY و ONLINE EXCLUSIVE و تعدادي مجله ديگر را نيز مي توان از طريق اين سايت در دسترس داشت .
http://www.machinedesign.com/

سايت MACHINE DESIGN ارائه کننده يکي از مجلات پر سابقه در زمينه مهندسي مکانيک مي باشد . در اين سايت علاوه بر مجله مي توان گزارش ها و مقالات بسياري در زمينه طراحي در مهندسي مکانيک را يافت کرده و از آنها بهره برد . آرشيو اطلاعات ، تکنولوژي ، صنايع ، دپارتمان ها ، اخبار صنعتي ، کتباخانه CAD و E-BOOK هاي مجاني ، مراکز فن آوري و بسياري مسير ديگربراي کسب اطلاعات را مي توان در اين سايت مشاهده کرد .
http://www.theengineer.co.uk/Home/Default.aspx

اين سايت به معرفي مجله ENGINEER مي پردازد . اين مجله درباره مهندسي مکانيک و رشته هاي وابسته به آن به فعاليت مشغول مي باشد. در اين سايت مي توان به ابزار جستجو دست يافت ، همچنين اخبار و رويدادها ، مهندسي طراحي ، مهندسي توليد ، توليدات ، LINK به سايت هاي مربوط و موارد بسيار ديگر را مي توان در اين سايت مشاهده کرد .
www.mcb.co.uk/ec.htm

در اين سايت با ژورنال مهندسي مکانيک گرايش طراحي جامدات و CAD آشنا مي شويم . در اين سايت مواردي چون توليدات ، کتابخانه ها ، آرشيو ژورنال ها ، LINK و اخبار و رويدادهاي مهم را مي توان مشاهده کرد . همچنين امکان ثبت نام در سايت و دريافت مجله از طريق پست الکترونيکي وجود دارد .
http://www.ihsurc.com/index.html

سايت موسسه IHS که يکي از مراکز اطلاعاتي و منابع درسي براي دانشگاه ها مي باشد . در اين سايت مي توان به اطلاعاتي در زمينه مهندسي مادر ( مهندسي مکانيک ) دست پيدا کرد . امکانات SEARCH نيز در اين سايت قرار داده شده است . SE اين مجموعه را مي توان از طريق اين سايت مطالعه کرد و براي اين کار بايد به عضويت سايت در آمد .
http://www.engr.colostate.edu/~dga/mechatronics/

در اين سايت مي توان به يک مرجع اطلاعاتي در زمينه مکاترونيک که تلفيقي از مکانيک و الکترونيک است و معمولا در ساخت روبات ها به کار مي رود دست پيدا کرد . در اين سايت مي توان ليستي از منابع اصلي و مرجع در اين رابطه را در اختيار داشت و از آن بهره برد .
http://www.ite.com/~itekb/whitepaper/white_paper.htm

سايت ITE را مي توان به عنوان يک مرجع بسيار کامل و DATABASE در زمينه مهندسي مکانيک معرفي کرد . اين DATABASE و HAND BOOK که در اين سايت ارائه مي شود حاوي INDEX مي باشد و مي توان از آن به عنوان راهنماي بسيار قدرتمندي در مهندسي مکانيک نام برد که با استفاده از آن مي توان به اطلاعات بسيار ارزشمندي دست يافت .
http://www.inspectioneering.com/

در اين سايت با يک مجله آشنا مي شويم که در مورد بازرسي توليدات به ارائه مطالب مي پردازد . انواع روش هاي بازرسي ، درصد ريسک و خطا در بازرسي هاي اتفاقي ، ايمني توليدات و ابزار آلات مورد نياز بازرسي ها را در اين سايت مي توان مشاهده کرد .
http://edwardspub.com/journals/IJHEX/

اين سايت به معرفي نشريه بين المللي مبدل هاي حرارتي مي پردازد . اين نشريه امريکائي از معتبر ترين مجله هاي منتشر شده در اين رابطه در سطح جهاني مي باشد . در اين سايت امکان دريافت اين مجله تنها با داشتن کارت هاي اعتباري بين المللي ( که در دسترس مراکز دانشگاهي و آموزش عالي قرار دارد ) مقدور مي باشد .
http://www.engineerstoolbox.com/

سايت موسسه ETBX در مورد مهندسي مکانيک و اصول کار اين رشته به ارائه نشريات و آموزش هايي مي پردازد . براي استفاده از اين سايت بايد فرم عضويت سايت را پر کرده و در سايت REGISTER انجام داد . پس از عضو شدن مي توان از امکانات اين سايت بهره برد . امکانات جانبي اين سايت عبارت اند از ENGINEERING LINKS و ETBX DOCUMANTIONS.
http://www.efunda.com/home.cfm

در اين سايت با يک نشريه الکترونيکي ONLINE آشنا مي شويم که درباره مهندسي مکانيک به ارائه مطالب مي پردازد . مواد ، مرکز طراحي ، تجزيه و تحليل ها ، تبديل واحدها ، فرمول ها ، محاسبات رياضي و امکانات SEARCH را مي توان در اين سايت مشاهده و از اين امکانات استفاده کرد .
http://www.engineersedge.com/

اين سايت EDGE يک سايت خبر رساني و آموزشي در زمينه مهندسي مکانيک مي باشد . در اين سايت به مواردي همچون DATABASE طراحي هاي مهندسي ، DOWNLOAD ، LINK ، امکان ثبت نام در سايت و عضو شدن ، سرويس هاي پشتيباني ، منابع مکانيک سيالات ، اندازه ها و مقياس هاي استاندارد از قبيل قطر مته ها ، سطوح ، واحد هاي محاسباتي و امکانات ديگري را مي توان در اين سايت در اختيار داشت .
http://euler9.tripod.com/

اين سايت را مي توانبه عنوان يک مرجع براي دسترسي به سايت هاي مرجع و E-BOOK هاي مکانيک نام برد . در اين سايت آدرس دسترسي به اين مراجه و منابع آورده شده است و مي توان از اين طريق به سايت هاي مورد نظر دسترسي پيدا کرد . بسياري از E-BOOK هاي مکانيک در اين سايت داراي LINK مي باشند .
http://www.brad.ac.uk/research/mbdmst/rotordynamic/

اين سايت به موضوع حرکت دوراني و ROTOR DYNAMIC متمرکز شده است . در سايت امکان دريافت اطلاعات و پاسخ سوالات مطرح شده ممکن مي باشد .
http://www.nssn.org/

اين سايت به عنوان يکي از مراجع بين المللي براي شناخت و دريافت استاندارد هاي رايج در سطوح جهاني مهندسي مکانيک محسوب مي شود . در سايت مي توان انوتع تبديل واحد ها ، استانداردهاي ماشينکاري و انماع فعاليت هاي مرتبط با مهندسي مکانيک را مشاهده و درباره آن اطلاعات لازم را کسب کرد .
http://www.efluids.com/

سايت EFLUIDS يک سايت اطلاع رساني در زمينه گرايش سيالات مکانيک مي باشد . در اين سايت با مواردي چون گالري تصاوير ، آموزش ، اخبار و اطلاعات ، امکان عضو شدن در سايت ، انتشارات ، تحقيقات به عمل آمده و LINK هاي مرتبط روبرو شد و از آنها استفاده کرد .
http://www.fluidmech.net/

دانشکده مکانيک دانشگاه کمبريج در اين سايت به معرفي مرجع FLUID MECHANICS خود مي پردازد . مرجع الکترونيکي معرفي شده در اين سايت مجاني نمي باشد و بايد براي دريافت نسخه کامل آن مبلقي را به اين دانشگاه پرداخت کرد . اما مي توان به مطالبي که به صورت مجاني و براي معرفي و نشان دادن قدرت اين DATABASE در سايت قرار داده شده است استفاده کرد . اين مطالب درباره قوانين برنولي ، روغن کاري ، سدهاي صوتي و امواج آب مي باشند . همچنين امکان دريافت مطالب ديگر در زمينه مهندسي مکانيک از طريق LINK هايي که در اين سايت ارائه شده اند فراهم آمده است .
http://ercoftac.mech.surrey.ac.uk/

اين سايت مربوط به کميته تحقيقات اروپا در زمينه سيالات ، آشفتگي در سيالات TURBULENCE و احتراق مي باشد . در سايت به INDEX دسترسي وجود دارد و مي توان مطالب را از آن استخراج کرد . علاوه بر اين اخبار و رويدادهاي جديد را نيز مي توان در سايت مشاهده کرد . همچنين LINK هاي بسياري به منابع علمي ارائه شده در سايت هاي مرتبط را نيز مي توان در اين سايت مشاهده کرد .
http://www.epower-propulsion.com/

اين سايت درباره پيش رانش يا PROPULSION به ارائه مطالب مي پردازد . اين سايت کاملا مجاني مي باشد و در آن مي توان مطالب بسياري در زمينه نيروي پيش رانش فراگرفت . در سايت آموزش ، انتشارات ، تحقيقات و مقاله ها ، انجمن هاي تخصصي و LINK هاي مرتبط را مي توان مشاهده کرد .
http://www.funneller.com/

اين سايت که به سه زبان انگليسي ، آلماني و روسي منتشر شده است درباره آيروديناميک و مسائل پيش آمده درباره اين علم بحث مي کند . مطالبي درباره اصول آيروديناميک ، مواد مورد استفاده در صنايع هوافضا ، صنايع خودروسازي و مطالبي درباره حالت آيروديناميکي پرندگان را مي توان در اين سايت فراگرفت .
http://www.maths.qmul.ac.uk/~hve/MAS209/

اين سايت مربوط به دانشکده مهندسي مکانيک دانشگاه سلطنتي لندن مي باشد . در سايت امکان دريافت کامل کتاب FLUID MECHANICS براي مراجعه کنندگان فراهم مي باشد. اين کتاب در 8 فصل و چندين دوره مسايل ارائه مي شود . تمام فايل ها به صورت فرمت PDF مي باشند .
http://www.colorado.edu/MCEN/flowvis/






http://hot-streamer.com/antibubbles/

در اين سايت به حباب ها پرداخته مي شود . همچنين مي توان مطالب پايه حباب ها ، ايمني ، حباب هاي صابوني و بسياري عوامل و مسائل مرتبط با حباب ها را در اين سايت فرا گرفت و در صورت لزوم مي توان از آرشيو تصاوير سايت براي يادگيري بيشتر استفاده کرد .
http://www.vennemann-online.de/waterwaves.html

در اين سايت به امواج آب پرداخته مي شود . اطلاعات و موارد دانستني درباره آب و امواج پديد آمده در آن را مي توان در اين سايت مطالعه کرد . همچنين LINK هاي زيادي در اين سايت در همين زمينه قرار داده شده است تا مراجعه کننده بتواند کاملا با امواج آب و جرياناتي که بر اثر امواج در آب ايجاد مي شود مطلع گردد .
http://www.erc.wisc.edu/~debussch/research/

در اين سايت با يک پروژه درباره Heat and Mass Transfer inTurbulent Reacting and Non-Reacting Flows آشنا مي شويم . اين سايت کاملا به همين موضوع مي پردازد . همچنين مي توان مطالب زيادي از قبيل منابع تحقيقاتي اين پروژه را در اين سايت مشاهده کرد .
http://fluid.power.net/

سايت FLUID POWER NET ارائه دهنده مقالات و اطلاعات گسترده و کاملي درباره سيالات و خواص آنها مي باشد . در سايت مي توان مطالبي مثل تحقيقات به عمل آمده ، نرم افزار ، آموزش ، جستجوي اطلاعات ، وارد کردن اطلاعات و بسياري موارد ديگر را مشاهده کرده و آنها را مطالعه کرد .
http://www.galleryoffluidmechanics.com/

سايت Gallery of Fluid Mechanics همان طور که از اسم آن بر مي آيد يک DATABASE از تصاوير موجود در زمينه مکانيک سيالات مي باشد . در سايت مي توان انواع و اقسام تصاوير موجود از رفتار سيالات را مشاهده کرد .
http://www-math.mit.edu/~bush/gallery.html

سايت FLUIDE PHOTO GALLERY يک سايت از تصاوير موجود در آلبوم موسسه طراح اين سايت در زمينه مواد سيال مي باشد .
http://www.efluids.com/efluids/pages/gallery.htm

اين سايت که به شرکت EFLUIDS تعلق دارد يک PHOTO GALLERY قوي در زمينه تصاوير مهندسي مکانيک را در اختيار مراجعه کنندگان قرار مي دهد . آيروديناميک ، سيالات ، گازها ، جامدات و رفتارهاي آب از جمله تصاويري مي باشند که در اين سايت به طور گسترده به کار گرفته شده اند .
http://www.vibrationdata.com/

اين سايت به ارائه اطلاعات در زمينه VIBRATION مي پردازد . اين سايت امکان جستجو در زمينه موضوع VIBRATION را فراهم مي کند ، علاوه بر اين مي توان به عناويني مثل : آموزش ، نرم افزارهاي مربوط ، دوره هاي مرتبط با SHOCK & VIBRATION که در اين مجتمع برگزار مي شود ، آکوستيک و همچنين گروه آناليزگر اطلاعات بدست آمده در اين سايت دسترسي پيدا کرده و از آنها بهره برد .
http://www.ecgcorp.com/avsite/index.html

اين سايت يک منبع اطلاع رساني در زمينه تجزيه و تحليل سيگنال هاي بدست آمده در TEST هاي ACOUSTIS و VIBRATION مي باشد . در سايت اخبار و اطلاعات مرتبط با موضوع اصلس سايت درج شده است . همچنين مواردي چون بررسي اصوات و لرزش ها ، مقالات ارائه شده و نيز نرم افزارهاي مرتبط با اين موضوع را مي توان در اين سايت مشاهده کرد .
http://www.gmi.edu/~drussell/Demos.html

سايت Acoustics and Vibration Animations سايت جالبي است که درآن فيلم هاي کوتاه انيميشن آموزشي درباره علوم آکوستيک و لرزش در آن موجود است . اين سايت حاوي ليستي از موضوعات VIBRATION و ACOUSTIC است که مي توان با انتخاب آنها به فيلم هاي آموزشي دررابطه با آن موضوع دسترسي پيدا کرد .
http://www.sandvmag.com/

در اين سايت مي توان به يک مجله در رابطه با کنترل لرزش و صدا دسترسي پيدا کرد . اين مجله مطالبي چون جداول ارائه شده در راستاي اين رشته را در اين سايت ارائه مي کند . همچنين مي توان عناويني چون جستجو ، DOWNLOAD و LINK را در اين سايت مشاهده کرد و از آنها استفاده نمود .
http://order.ph.utexas.edu/

اين سايت به کاربرد آمار در مکانيک مي پردازد . نحوه تجزيه تحليل گراف ها را نيز در اين سايت مي توان فرا گرفت . در سايت علاوه بر موضوعاتي که اشاره شد امکان برقراري ارتباط با مرکز و درخواست دريافت جزوه آموزشي اين موسسه در اين سايت پيش بيني شده است .
http://cmm.info.nih.gov/intro_simulation/course_for_html.html

اين سايت توسط گروهي از محققان امريکائي در زمينه مکانيک کوانتوم تاسيس شده است . در اين سايت به شبيه سازي مولکول هاي درشت پرداخته مي شود و در راستاي همين امر يک کتاب مرجع در اين سايت قرار داده شده تا علاقمندان بتوانند از آن بهره ببرند . اين کتاب و چند منبع اطلاعاتي ديگر که در اين سايت وجود دارند به صورت ليست هايي از فهرست آنها در سايت قرار داده شده اند و مي توان به آنها دسترسي داشت .
http://www-theory.chem.washington.edu/~trstedl/quantum/quantum.html

اين سايت با نام Intro to Quantum Mechanics در زمينه رفتارها و نحوه بررسي در مکانيک کوانتوم به بررسي و اطلاع رساني مي پردازد . در سايت مي توان اطلاعاتي درباره مکانيک کوانتوم ، نحوه بررسي گراف هاي بدست آمده و چگونگي رفتار کوانتوم را بدست آورد که مي تواند براي محققان و علاقمندان اين رشته کاملا مفيد و کاربردي باشد .
http://www.vjquantuminfo.org/

اين سايت به ارائه مقالات و نتايج تحقيقات در زمينه QUANTUM مي پردازد . کتاب هاي الکترونيکي ، مقالات الکترونيکي و چاپي و همچني LINK هاي قرار داده شده در اين سايت و امکانات SEARCH اين سايت آن را به يک مرجع تحقيقاتي در زمينه QUANTUM تبديل کرده است .
http://www.ussdams.org/

جامعه سدهاي امريکا در اين سايت به معرفي خود مي پردازد . در اين سايت اطلاعات فني ، کنفرانس ها ٍ پروژه هاي انجام شده و پروژه هاي در دست ساخت اعم از سدهاي بزرگ و کوچک ، برنامه هاي آموزشي و مجله منتشر شده دراين موسسه را مي توان مشاهده کرد .
www.desertusa.com/colorado/parker_dam/du_parkerdam.html

در اين سايت با شرکت سازنده سد به نام PARKER آشنا مي شويم . اين شرکت سدي را بر روي رودخانه کلورادو ساخته است و در اين سايت مراجعه کنندگان را با سد و درباره موارد جانبي مانند محيط زيست ، کشاورزي و حيات وحش که توسط اين سد از خشکي نجات داده شده اند صحبت به ميان مي آورد .
http://users.owt.com/chubbard/gcdam/

در اين سايت با پروژه تاسيس يک سد در کلمبيا آشنا مي شويم . در سايت مي توان اطلاعاتي چون عکس ، اطلاعات فني ، اطلاعات جغرافيائي منطقه و LINK هاي مرتبط با اين پروژه را مشاهده کرد .
http://www.sunsetcities.com/hoover-dam.html

شرکت متخصص در ساخت سد HOOVER در اين سايت به معرفي شرکت و ساخته هاي خود مي پردازد . در سايت مي توان يک آلبوم عکس از سدهاي ساخته شده توسط اين شرکت را مشاهده کرد . همچنين LINK هايي به سايت هاي سدهاي ساخته شده در سايت قرار داده شده است . اطلاعات فني و جغرافيائي سدهاي ساخته شده را نيز مي توان از اين سايت دريافت کرد .
http://www.people.cornell.edu/pages/tw36/

اين سايت متعلق به يک دکتر جوان چيني مي باشد که در دانشگاه cornell به تدريس مشغول است . اين دکتر در زمينه سدها فعاليت مي کند و گرايش وي شبيه سازي سه بعدي براي سطوح آزاد سيالات مي باشد . در اين سايت مي توان رساله دکتراي اين دکتر و نيز ANIMATION هايي از سدها و علل شکستن آنها را DOWNLOAD کرد .
http://www.sali.freeservers.com/engineering/cfd/

در اين سايت با يگ نرم افزار شبيه ساز به نام COMPUTATIONAL FLUID DYNAMICS آشنا مي شويم يه به اختصار CFD نام گرفته است . اين نرم افزار توانائي شبيه سازي رفتار سيالات و گازها را براي تقريبا همه حالات دارا مي باشد . تعيين حالت آيروديناميک هواپيماها ، کشتي ها ، نيروهاي وارده به سدها و همچنين يک گالري از تصاوير خروجي اين نرم افزار را مي توان از مطالبي دانست که در اين سايت مي توان مشاهده کرد .
http://www.mel.nist.gov/

دراين سايت با مجله اي الکترونيکي آشنا مي شويم به نام MANUFACTURING ENGINEERING LABORATORY که به MEL مشهور است . در اين سايت به ارائه مطالب و تحقيقاتي که در زمينه مهندسي مکانيک به عمل آمده است پرداخته مي شود . منابع تحقيقاتي که در آنها مي توان نتايج بسياري از تحقيقات محققان را مطالعه کرد از جمله امکاناتي است که در اين سايت قرار داده شده است . همچنين مجله و آرشيو آن در اختيار بازديدکنندگان از سايت قرار دارد . اخبار و رويدادهاي جديد دنياي مکانيک نيز در اين سايت قابل دسترس مي باشند .
http://www.helixtech.com.au/prod02.htm

اين سايت به معرفي يک نرم افزار در زمينه مديريت کردن و کنترل پمپها مي پردازد . اين نرم افزار با شبيه سازي کردن يک پمپ مي تواند به مهندسين کمک کند تا قبل از استفاده از يک پمپ آنرا امتحان کرده و از کارآئي آن در سيستم اطمينان حاصل کنند . همچنين اين نرم افزار براي آموزش اصول کار پمپ ها به دانشجويان و مهندسين تازه کار بسيار مناسب مي باشد . در سايت مي توان مطالبي از قبيل شبکه لوله ها ، طراحي خطوط لوله ، تصاوير نرک افزار که براي آشنائي از فرم کلي آن در صفحه اول قرار گرفته است را نيز مطالعه کرد .
http://wings.avkids.com/

در اين سايت مي توان به يک منبع اطلاعاتي قدرتمند در زمينه هوانوردي و صنعت هوافضا دست يافت . در اين سايت مي توان به مواردي چون اطلاعاتي درباره پل هاي دوتکه ، منبع اطلاعاتي هوافضا ، آموزش ، يک DICTIONARY تخصصي هوافضا ، بازديد مجازي از NASA و همچنين راهنماي علمي مهندسان دسترسي پيدا کرد .
http://physics.nist.gov/PhysRefData/contents.html

در اين سايت مي توان به يک REFRENCE درباره مباني اطلاعاتي فيزيک مکانيک دست پيدا کرد . در اين سايت منابع اطلاعاتي کاملي درباره مکانيک ، اطلاعات اتمي مواد ، طيف سنجي اتمي مواد ، طيف سنجي مولکولي ، اطلاعات اشعه هاي گاما و X براي مواد ، اطلاعات تشعشع مواد و اطلاعاتي درباره فيزيک اتمي را مي توان دردسترس داشت .
http://www.sme.org/cgi-bin/find-issues.pl?&&ME&SME&

اين سايت به معرف يک نشريه درمورد مهندسي مکانيک گرايش توليد و ساخت مي پردازد . در سايت مي توان به آرشيو اين مجله ماهانه از سال 2000 دسترسي داشت . همچنين کتابخانه ، اخبار و رويدادها ، LINK ، آموزش و فايل هاي چندرسانه اي قابل DOWNLOAD از مواردي مي باشند که در سايت امکان دسترسي به آنها فراهم آمده است .



http://www.smeir.ir/

پايگاه اطلاع رساني مهندسي ساخت و توليد ايران در اين سايت قرار دارد . در اين سات فارسي امکان جستجو در مطالب سايت موجود مي باشد . همچنين سايت داراي زير مجموعه هاي اصلي اندازه گيري ، ماشين کاري و مهندسي جوش مي باشد . در اين پايگاه اخبار روز دستاوردهاي فني مهندسان ايراني و خارجي در زمينه ساخت و توليد را مي توان مطالعه کرد . همچنين اخبار دانشگاه ها ، پرسش و پاسخ ، نمايشگاه ها ، همايش ها ، تازه هاي نشر ، دوره هاي برگزار شده در اين موسسه و معرفي پروژه از ديگر مطالب خ.اندني اين پايگاه محسوب مي شوند.
http://www.kurtworkholding.com/news/4390.html

در اين سايت با شرکت KURT که سازنده قالب و دستگاه هاي تزريق مذاب مي باشد آشنا مي شويم . در سايت مي توان با تکنولوژي به کار گرفته شده در اين شرکت آلماني در توليد قالب و نيز دستگاه هاي تزريق دايکاست آشنا شد و ليست محصولات توليد شده در اين شرکت را نيز مي توان مشاهده کرد . در سايت مي توان به عناويني چون اخبار ، LINK ، امکان DOWNLOAD نرم افزار و فيلم هاي آموزشي و همچنين جستجو در سايت برخورد کرد .
http://www.nae.edu/

اين سايت متعلق به آکادمي بين المللي مهندسي مي باشد . در اين سايت مي توان مواردي از قبيل پروژه هاي مهندسي ، انتشارات ، اخبار و رويدادها و LINK هاي مرتبط با مهندسي را مشاهده کرد و درباره آنها به کسب اطلاعات پرداخت . همچنين امکان SEARCH در سايت فراهم آمده است . علاقمندان به اين سايت مي توانند در سايت ثبت نام کرده و به اعضاي آن بپيوندند . مجلات منتشر شده در اين موسسه را مي توان از طريق E-mail دريافت کرد .
http://www.asme.org/

در اين سايت با يک مرکز اطلاعاتي در زمينه مهندسي مکانيک ( مهندسي مادر) آشنا مي شويم . در اين سايت مي توان به اطلاعات و اخبار دنياي مهندسي ، توليدات جديد ، دوره هاي آموزشي مجازي ، امکانات جستجو در سايت ، منابع اطلاعاتي ، مجله اختصاصي منتشر شده در سايت ، استانداردها و منابع اطلاعاتي مورد نياز براي يک مهندس و همچنين کتابخانه و LINK به منابع اطلاعاتي و REFRENCE هاي معتبر دسترسي پيدا کرد و از اين امکانات ارائه شده بهره برد .
http://www.sae.org/servlets/index

در اين سايت با مجله الکترونيکي ONLINE آشنا مي شويم که SAE INTERNATIONAL نام دارد . در اين سايت مي توان به منابع خبري و اطلاعاتي زيادي درزمينه مهندسي تويد در گرايش هاي اتومبيل ، صنايع هوافضا ، وسايل حمل و نقل، موتورهاي مسابقه اي براي اتومبيل هاي مسابقه اي ، مطالب آموزشي براي دانشجويان ، اطلاعات آماري در زمينه مهندسي توليد و همچنين امکان دريافت مجله و نيز جستجو در سايت و امکان ثبت نام در سايت دسترسي داشت و از آنها استفاده کرد .
http://www.imeche.org.uk/

در اين سايت با INSTITUTION OF MECHANICAL ENGINEERS آشنا ميشويم . در اين سايت اطلاع رساني مي توان به وسيله امکانات SEARCH قرار داده شده در سايت به مطالبي که مد نظر است دست پيدا کرد و از آن اطلاعات استفاده کرد . در اسيت همچنين آخرين اخبار دنياي مهندسي مکانيک و آخرين رويدادهاي اين رشته را مي توان مشاهده کرد . افراد علاقمند مي توانند در اين سايت عضو شوند .
http://www.sem.org/

در اين سايت با جامعه مهندسي مکانيک تجربي آشنا مي شويم . در صفحه اصل سايت مي توان مطالبي چون اخبار ، کنفرانس ها ، انتشارات ، راهنماي تکنيکي ، آموزش و دانشجويان و FREE DOWNLOADS را مشاهده کرد .
http://www.fisita.com/

موسسه FISITA که در اين سايت به معرفي خود مي پردازد يک موسسه خصوصي است که در زمينه طراحي و ساخت خودرو به شرکت هاي خودرو سازي خدمات مشاوره اي طراحي و ساخت و تکنولوژيکي ارائه مي کند . اين شرکت با داشتن يک گروه بزرگ از مهندسين مکانيک در سراسر دنيا و نمايندگي در کشورهاي مختلف به ارائه خدمات مي پردازد . در اين سايت مي توان به مجله اختصاصي منتشر شده در اين موسسه که به صورت الکترونيکي در اين سايک قابل دسترسي براي علاقمندان مي باشد دسترسي پيدا کرد ، همچنين امکانات SEARCH در WEB نيز در اين سايت قرار داده شده است تا مراجعان بتوانند مطالب خود را از طريق اين موتور جستجو در اينترنت جستجو کنند .
http://www.autoline.org/EAIG/index.html

در اين سايت با گروه پيشرو صنعت خودرو در اروپا آشنا مي شويم . اين گروه به تحقيقات در زمينه خودرو و تکنولوژي هاي جديد که مي توان در اين صنعت به کار گرفت مي پردازد . سايت اطلاع رساني اين گروه يک منبع خوب اطلاعاتي براي مطلع شدن از پيشرفت هاي صنايع خودروئي در جهان مي باشد . همچنين اطلاعاتي در زمينه هاي توليدات ، پروژه هاي در دست تحقيقات ، کنفرانس ها ، پيشرفت هاي تلکترونيک و کاربردهاي آن در صنعت خودرو ، نتايج تحقيقات و همچنين آموزش هاي مجازي در زمينه روش هاي تحقيق در اينترنت را مي توان در اين سايت مورد مطالعه قرار داد.
http://www.automotive-technology.com/

در اين سايت به مجله AUTOMOVE TECHNOLOGY برخورد مي کنيم . اين مجله يک پايگاه اطلاع رساني در زمينه خودرو و صنايع مربوط به آن مي باشد . در صفحه اصلي اين سايت مي توان مطالبي چون پروژه هاي صنعتي ، INDEX براي يافتن اطلاعات مورد نياز ، توليدات و اخبار مربوط به محصولات توليد شده در صنايع و همچنين امکانات SEARCH در سايت را مشاهده کرد .
http://www.alldata.com/

سايت AUTOZONE يک سايت اطلاع رساني در زمينه خودرو و صنايع وابسته مي باشد . در اين سايت مي توان به مطالبي چون اخبار روز صنايع خودرو ، محصولات جديد توليد شده و همچنين اطلاعاتي براي حرفه اي هاي خودرو و اتومبيل هاي خاص دسترسي پيدا کرد .
http://arc.engin.umich.edu/

در اين سايت مي توان با مرکز تحقيقات خودروي ARC آشنا شد . اين مرکز درزمينه تکنولوژي هاي جديد و فناوري هاي به کارگفته شده در خودروهاي جديد به تحقيق مي پردازد . در صفحه اول اين سايت مي توان موارد زير را مشاهده کرد : پروژه هاي تحقيقاتي ، اخبار و رويدادهاي سايت ، نرم افزار و امکان برقراري ارتباط با سايت .
http://www.uscar.com/

در اين سايت با موسسه اطلاع رساني خوردو USCAR آشنا مي شويم . اين موسسه در سايت خود به معرفي خودروهاي توليد شده در ايالات متحده مي پردازد و درباره فناوري به کار رفته در آنها اطلاعاتي را در اختيار بازديدکننده قرار مي دهد . در اين سايت و در صفحه اصلي مواردي چون خودروهاي امريکائي ، محققان موسسه ، امکانات جستجو ، LINK و اخبار محصولات توليدي جديد به چشم مي خورد .
http://me.lsu.edu/tier/

در اين سايت با مرکز تحقيقات و نوآوري در موتورهاي جت آشنا مي شويم . در اين سايت مي توان موادي چون LINK ، انتشارات ، پروژه هاي در دست انجام ، مراکز صنعتي و مرکز تحقيقاتي را در صفحه اول مشاهده کرد .
http://appl003.lsu.edu/mech/mechweb.nsf/index

در اين سايت دپارتمان مهندسي مکانيک دانشگاه ايالتي لويسيانا به معرفي خود و فعاليت هايي که انجام مي دهد مي پردازد . در سايت مي توان به اخبار جديد دسترسي پيدا کرد . همچنين تحقيقات به عمل آمده در اين دانشکده و رويدادهاي مهم را مي توان در سايت مشاهده کرد .
http://www.iasme.org/

اين سايت متعلق به جامعه بين المللي مهندسي مکانيک IASME مي باشد . در اين سايت مي توان اطلاعاتي درباره کنفرانس هاي تشکيل شده در اين موسسه ، ژورنال هاي منتشر شده ، اعضاي گروه و کتاب هاي موجود بدست آورد .
http://www.raeng.org.uk/

در اين سايت مي توان با آکادمي سلطنتي مهندسي مکانيک انگلستان آشنا شد . در اين سايت مي توان به اخبار و رويدادها ، انتشارات ، آموزش ، تحقيقات به عمل آمده ، SITE INDEX ، کنفرانس ها و همچنين LINK به سايت هاي مربوط دست پيدا کرد و از اين منابع اطلاعاتي بهره برد . همچنين امکانات SEARCH در سايت قرار داده شده است و مي توان با استفاده از گزينه QUICK INDEX به موارد و اطلاعات مورد نظر در سايت در حداقل زمان دست پيدا کرد .
http://www.directindustry.com/

اين سايت يک سايت اطلاع رساني در زمينه مهندسي مکانيک و رشته هاي جانبي آن مي باشد . در سايت مي توان به مواردي چون امکانات SEARCH ، ليست تقسيم بندي هاي اطلاعت موجود در سايت دسترسي داشت . اين سايت به مقالات و نشريه هايي درزمينه هيدروليک ، پنوماتيک و اصول اتوماسيون به کار رفته در آن اشاره دارد و مي توان اطلاعات مناسبي را در اين زمينه ها از آن استخراج کرد .
http://www.newequipment.com/

اين سايت مربوط به يک ژورنال اطلاعاتي در زمينه مهندسي مکانيک به نام NED مي باشد . درسايت اين ژورنال مي توان به مواردي چون راهنماي توليدات صنعتي ، مرکز انتشارات و اخبار و اطلاعات جديد در دنياي مکانيک دست پيدا کرد . امکانات SEARCH هم در اين سايت قرار داده شده است تا بتوان به مطالب مورد نظر در اين سايت دسترسي داشته باشيم . همچنين زيرمجموعه هايي از مهندسي مکانيک را مي توان در اين سايت يافته و از آنها به کسب اطلاعات پرداخت .
http://www.motionsystemdesign.com/

اين سايت به موسسه MOATION SYSTEM DESIGN تعلق دارد که در زمينه ساخت و طراحي سيستم هاي حرکتي صنعتي فعاليت دارد . اين موسسه در اين سايت به انتشار نشريه الکترونيکي حاوي اطلاعات فني و مدل هاي توليدات خود مي پردازد . امکانات SEARCH در سايت قرار داده شده است . همچنين مي توان به مواردي چون آرشيو مجله از سال 1993 تا کنون ، تکنولوژي ، روزنامه موسسه و اخبار اشاره کرد .
http://www.mwdonline.com/scripts/default.asp

مجله PRODUCTION TECHNOLOGY NEWS در اين سايت در دسترس علاقمندان قرار دارد . در اين مجله به معرفي تازه هاي توليدات تکنولوژيکي در زمينه مهندسي مکانيک پرداخته مي شود . امکانات SEARCH در سايت فراهم آمده است . همچنين آگهي هاي بازرگاني زيادي را در اين سايت مي توان مشاهده کرد . مجله اين سايت را مي توان با REGIST کردن در اين سايت از طريق پست الکترونيکي دريافت کرد .
http://www.americanmachinist.com/

اين سايت مربوط به موسسه AMERICAN MACHINIST مي باشد که در ارتباط با تازه هاي توليد در امريکا به ارائه مطالب و اطلاعات مي پردازد . در اين سايت امکان SEARCH فراهم آمده است . همچنين مي توان به مواردي چون روش پيدا کردن راه حل مشکلات ، مرکز اطلاعاتي ، چارت ابزارهاي برشي ، دپارتمان هاي موسسه ، رويدادهاي صنعتي ، روزنامه الکترونيکي ، آرشيو انتشارات و موتور جستجوي داخلي سايت که در صفحه اصلي سايت آمده اند اشاره کرد .






http://www.33metalproducing.com/
در اين سايت با موسسه METAL PRODUCING&PROCESSING آشنا مي شويم که به انتشار مجله اي درباره فلزکاري و انجام انواع عمليات ماشين کاري بر روي فلزات به ارائه اطلاعات مي پردازد . در صفحه اول مواردي چون اخبار و رويدادهاي صنعتي ، سمينارها ، مجله تخصصي منتشر شده در سايت به صورت الکترونيکي ، امکانات SEARCH و آرشيو مطالب را مي توان مشاهده کرد .
http://www.fpweb.com/
سايت FLUID POWER WEB ارائه کننده يک مجله تخصصي درباره ابزارها و روش هاي ايجاد نيرو توسط سيالات و علم هيدروليک و پنوماتيک مي باشد . در اين سايت مواردي چون روزنامه الکترونيکي ، توليدات ، مطبوعات ، نرم افزارهاي مربوط ، LINK ، امکان دريافت منبع اطلاعاتي هيدروليک و پنومايتک و بسياري موارد ديگر را مي توان در صفحه اول مشاهده کرد .
http://www.fluidpowerdesign.com/esearch/FPSearch/FPSearchStart.asp?GLSITENO=200&where=ALL
در اين سايت با يک راهنما در طراحي محصولات تحت فشار سيالات مواجه مي شويم . اين اصول علم هيدروليک را مي توان در اين سايت در زير مجموعه هايي که در صفحه اصلي نشان داده شده اند مطالعه کرد .
http://www.gardnerweb.com/pm/
دراين سايت با مجله الکترونيکي PRODUCTION MACHINING آشنا مي شويم . اين مجله به ارائه مطالبي درزمينه ماشين کاري و توليداتي که از اين طريق به بازار وارد مي شوند مي پردازد . در سايت مي توان اخبار و رويدادها ، آرشيو مجله ، LINK به سايت هاي مرتبط و همچنين امکان دريافت مجله به صورت پست الکترونيکي را مشاهده کرد .
http://www.assemblymag.com/
ساين ASSEMBLY MAGAZINE ارائه کننده مجله مونتاژ مي باشد . در سايت اين مجله به اطلاعاتي درزمينه اطلاعات توليد ، تحقيقات صنعتي ، INDEX ، امکان CHAT و ارائه پرسش و دريافت پاسخ از متخصصان درباره مونتاژ ، آرشيو اطلاعات فني ، امکانات SEARCH ، اخبار و رويدادها ، امکان دريافت مجله توسط پست الکترونيکي و ساير خدمات ديگر مي توان دسترسي پيدا کرد .
http://www.tool-moldmaking.com/
اين سايت متعلق به نشريه TOOL - MOLDING مي باشد که درباره قالب و محصولات توليد شده از روش ريخته گري به ارائه مطالب مي پردازد . در سايت و در صفحه اصلي مي توان مطالبي چون آرشيو نشريه ، مرکز اطلاعاتي توليدات ، اخبار صنايع ، مجله هاي تجاري مرتبط و امکانات SEARCH را مشاهده کرد . همچنين اخبار و سمينارهاي جديد در راستاي موضوع سايت را مي توان در HOMEPAGE مشاهده کرد .
http://www.geartechnology.com/
سايت صنايع چرخ دنده اي ارائه کننده اطلاعات کاملي درباره تکنولوژي ساخت و روش هاي جديد استفاده از چرخ دنده ها را مي توان در اين پايگاه اينترنتي مشاهده کرد . در سايت اطلاعاتي چون ماشين هاي سازنده چرخ دنده ، ماشين کاري بدون چرخ دنده ، منابع تحقيقاتي ، ابزارهاي برشي و دنده تراش ، جنس چرخ دنده ها ، نرم افزار ، انواع چرخ دنده و همچنين منابع اطلاعاتي مهندسي و نيز انتشارات موسسه را مي توان مشاهده کرد .
http://www.valve-world.net/magazine/general.asp
اين سايت با مان VALVE WORLD MAGAZINE متعلق به موسسه انتشاراتي است که درباره VALVE ها و نحوه عملکرد آنها در صنايع به ارائه مطالب مي پردازد . در اين سايت امکانات جستجو ممکن شده است . همچنين مي توان درباره اي مجله اطلاعاتي بدست آورد ، مقالات فني درباره هيدروليک و مباحث دريچه ها را درباره VALVE ها را در سايت جستجو کرد و از آنها استفاده کرد . اخبار و رويدادهاي صنعتي را نيز مي توان در سايت مشاهده کرد . پروژه هاي در حال تکميل از ديگر مواردي اند که در سايت به آنها پرداخته مي شود .
http://www.amtonline.org/

سايت AMTONLINE يک سايت براي اطلاع رساني در زمينه مهندسي توليد مي باشد . در اين سايت به ارائه مطالبي درباره روش هاي توليد ، اخبار و رويدادهاي صنعتي ، استانداردهاي توليد ، انتشارات و منابع اطلاعاتي در اينترنت درباره اطلاعات فني مي پردازد .
http://www.jelpc.com/jelpcen/

سايت JELPC سايت معرفي کننده و آموزشي درباره دستگاه هاي پنوماتيک و هيدروليک مي باشد . در سايت مي توان مواردي چون محصولات توليدي ، پشتيباني فني ، طراحي با CAD ، مرکز اطلاعاتي و اخبار ، شيرها و المان هاي عمل کننده سيال و کاتالوگ هاي محصولات توليد شده را مشاهده کرده و درباره هرکدام به مطالعه پرداخت .
http://webbook.nist.gov/chemistry/fluid/

در اين سايت با خواص ترموفيزيکي مواد سيال آشنا مي شويم . در سايت امکان انتخاب سيالي که در نظر مراجعه کننده مي باشد وجود دارد ، سپس مي توان خواصي مثل حرارت ، فشار ، دانسيته ، انرژي ، روانروي ، ويسکوزيته و کشش سطحي را در آن سيال بدست آورد . اين اطلاعات براي محققان و متخصصان مکانيک سيالات بسيار لازم مي باشد . اين سايت مي تواند منبع اطلاعاتي خوبي براي اين اطلاعات باشد .
http://www.pnl.gov/microcats/

اين سايت يک منبع اطلاعاتي براي فرايندهاي ترموديناميکي مي باشد . در سايت مي توان به اطلاعاتي چون آموزش نکات تکنيکي ، تحقيقات ، پروژه هاي انجام شده ، انتشارات ، کنفرانس ها و امکانات SEARCH دسترسي پيدا کرد . بنابر مواردي که در سايت قرار دارند مي توان نتيجه گيري کرد که بهره برداري از اطلاعات آن براي دانشجويان مهندسي مکانيک سيالات لازم مي باشد .
http://web.mit.edu/lienhard/www/ahtt.html

در اين سايت مي توان Heat Transfer Textbook ارائه شده را دريافت کرد . اين TEXTBOOK برمبناي فرمت PDF مي باشد و بايد نرم افزار ACROBAT READER را براي خواندن آن روي سيستم نصب کرد .
http://www.tva.gov/power/hydro.htm

اين سايت به مقوله Hydroelectric Power اشاره دارد . انرژي بدست آمده از اين متد و روش و فناوري آن را مي توان از اين سايت فرا گرفت .
http://www.bfrl.nist.gov/

در اين سايت به موارد ايمني ساخت منازل و کلا ساختمان در برابر خطر زلزله و آتش سوزي اشاره مي شود . مقاله هاي ارائه شده و نتايج تحقيقات به عمل آمده ، کنفرانس ها ، استانداردهاي موجود ، انتشارات ، نرم افزار ، تحقيقات کاربردي و مقالات کاربردي آتش و زلزله را مي توان در سايت مشاهده کرد . همچنين امکانات SEARCH در اين سايت براي جستجو در مطالب داخلي آن موجود است .
http://blume.stanford.edu/

مرکز مهندسي زلزله واقع در دانشگاه STANFORD و دانشکده مکانيک اين سايت را راه اندازي کرده است . در اين سايت مي توان مواردي چون تحقيقات به عمل آمده ، اعضا ، انتشارات موسسه ، LINK و اطلاعات فني درباره سازه ها و ساختمان ها را مي توان در اين سايت مشاهده کرد .
http://peer.berkeley.edu/

مرکز تحقيقاتي مهندسي زلزله اقيانوس آرام موسس اين سايت مي باشد . در اين سايت که به PEER شناخته مي شود مواردي چون نتايج تحقيقات به عمل آمده ، آموزش ، همکاران و محصولات توليدي از قبيل نرم افزار را مي توان مشاهده کرد . همچنين مجله منتشر شده در اين موسسه را مي توان در اين سايت به صورت رايگان و از طريق پست الکترونيکي دريافت کرد .
http://earthquake.usgs.gov

اين سايت يک سايت اطلاع رساني علمي درزمينه زمين لرزه هاي اتفاق افتاده در سراسر دنيا محسوب مي شود . آخرين زلزله ، علوم و تکنولوژي ، امکان جستجو ، آموزش و همچنين اخبار مصور آخرين زلزله هاي اتفاق افتاده در کره زمين را مي توان در اين سايت مشاهده کرد .
http://www.eqnet.org/

اين سايت به نام شبکه اطلاعاتي زلزله معروف است . در اين سايت اطلاعاتي درباره آخرين زلزله هاي اتفاق افتاده ، تصاوير ماهواره اي از گسل ها ، اطلاعات فني از زلزله ، آموزش حرفه اي ، مهندسي زلزله و نقش آن در کم شدن صدمات وارد شده و کنفرانس هاي برپا شده در اين رابطه را مي توان در دسترس داشت . همچنين آرشيو اين سايت دربرگيرنده اطلاعاتي از زلزله هاي گذشته مي باشد که مي تواند در پيش بيني محل هاي اتفاق افتادن زلزله کمک کند .
http://www.eri.u-tokyo.ac.jp/

اين سايت متعلق به دانشکده مهندسي زلزله دانشگاه توکيو مي باشد. در اين سايت مي توان به اطلاعاتي درزمينه سمينارها ، تحقيقات به عمل آمده ، DATABASE درباره زلزله ها و منابع فني ، LINK به سايت هاي مرتبط ، امکانات جستجو و همچنين اخبار زلزله هاي اخير که اتفاق افتاده اند را در اين سايت کسب کرد . مرکز تحقيقات اين دانشکده درباره مواردي چون مکانيک زلزله ، ژئوديناميک ، زلزله هاي وابسته به آتشفشان هاو کنفرانس هاي بين المللي زلزله به ارائه اطلاعات مي پردازد .
http://www.ngdir.ir/PDefault.asp

پايگاه ملي داده هاي علوم زميني ايران را مي توان در اين سايت مشاهده کرد . در اين سايت مي توان مطالب گسترده اي از زلزله هاي ايران ، گسل هاي زلزله خيز و همچنين اخبار ، LINK ، آلبوم تصاوير ، کتابخانه ، نشريه ها ، مفالات و پروژه ها ، پرسش و پاسخ و اطلاعات فني براي مقاوم سازي ساختمان ها و نقشه هاي مهندسي دقيق براي جلوگيري از تخريب ساختمان ها را مي توان پيدا کرد .
http://nisee.berkeley.edu/

سرويس بين المللي مهندسي زلزله دانشکده مهندسي مکانيک دانشگاه BERKELEY در کاليفرنيا در اين سايت فعاليت مي کند . در اين سايت مي توان به اطلاعاتي درباره مواردي چون مهندسي زلزله و تحقيقات به عمل آمده در اين زمينه ، مهندسي زلزله در اقيانوس آرام ، آرشيو مهندسي زلزله ، بنا ها و سازه هاي ضد زلزله ، DATABASE ، نرم افزارهاي شبيه سازي زلزله و همچنين پروژه هاي در دست اقدام اين موسسه دست يافت .
http://www.ceri.memphis.edu/

در اين سايت با مرکز اطلاعات و تحقيقات زلزله آشنا مي شويم . درسايت مي توان اطلاعاتي درباره اطلاعات تکنيکي ، اطلاعات عمومي ، تحقيقات ، همکاران موسسه و همچنين اخبار و رويدادهاي زلزله در جهان را بدست آورد .
http://www.nsf.gov/dir/index.jsp?org=ENG

اين سايت يک خبرگزاري اطلاعات فني مهندسي در زمينه همندسي مکانيک و سازه مي باشد . مقالات بسيار و تحقيقات به عمل آمده که در اين سايت قرار دارند قابل دسترسي براي مراجعين مي باشد . انجمن ها و مراکز تحقيقاتي ساختمان و سازه که در اين سايت معرفي شده اند ، هر کدام مي توانند اطلاعات مفيدي را در اختيار بازديدکنندگان از سايت قرار دهند . در سايت امکانات جستجو قرار داده شده است . همچنين مي توان به دستاوردهاي جديد علم مکانيک در اين سايت دسترسي پيدا کرد و از آنها با خبر شد .
http://www.atcouncil.org/

در اين سايت با انجمن تکنولوژي کاربردي مهندسي مکانيک گرايش ساختمان و سازه آشنا مي شويم که در امريکا واقع شده است . نشريه هايي که در اين سايت معرفي مي شوند حاوي چکيده فعاليت هاي اين گروه مي باشد و در دسترس عموم قرار دارد . همچنين از طريق موارد قرار داده شده در صفحه اصلي سايت مي توان به اطلاعات جديد و کاربردي مفيدي دست پيدا کرد .
http://www.curee.org/

اين سايت به کنسرسيوم دانشگاه هاي تحقيق کننده مهندسي زلزله در کشور امريکا تعلق دارد . اين گروه دانشگاه ها از سال 1988 براي تبادل اطلاعات و تحقيقات انجام داده شده در هر کدام از اين دانشگاه ها تاسيس شده است قدرتمندترين منابع اطلاعاتي و مهندسي زلزله را در دست دارد . در سايت مي توان به اطلاعاتي درباره پروژه هاي تکميل شده و در دست پژوهش که اين موسسه روي آنها فعاليت مي کند دسترسي داشت . اخبار و اطلاعات فني حاصل از تحقيقات اين گروه در اين سايت موجود مي باشد .
http://nees.umn.edu/

گروه مهندسي زلزله دانشگاه MINNESOTA اين سايت را جهت معرفي فعاليت هاي انجام گرفته در اين موسسه برپا کرده است . اين موسسه داراي لابراتوار بزرگ و پيشرفته اي مي باشد که شبيه سازي زلزله ها را در آن انجام مي دهد . در سايت مي توان به اطلاعاتي درباره موسسه و فعاليت هاي انجام گرفته در آن دست يافت . پروژه ها ، امکانات ، انتشارات ، اطلاعات آموزشي ، LINK و آلبوم تصاوير سايت از مواردي مي باشند که مي توان در بازديد از اين سايت با آنها مواجه شد . همچنين اخبار و اطلاعات جديد زلزله و توليدات و فن آوري هاي جديد نيز در اين سايت ارائه مي شود .
http://studentorgs.utexas.edu/eeri/

اين سايت متعلق به دانشکده مهندسي زلزله دانشکده مهندسي زلزله دانشگاه تگزاس واقع در شهر AUSTIN مي باشد . اين سايت به ارائه اطلاعات درباره مهندسي زلزله و نتايج تحقيقات به عمل آمده در اين مرکز مي پردازد . همچنين اخبار و رويدادها ، اعضا ، منابع اطلاعاتي فني و معرفي ساير فعاليت هاي موسسه از موارد ديگري هستند که در سايت قرار داده شده اند .
 

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2004
نوشته‌ها
1,437
لایک‌ها
4
درباره هيدروليك

توسعه علم هيدروليك زماني شروع شد كه پاسكال دانشمند فرانسوي قوانين مربوط به فشار را كشف كرد(1650 ميلادي) و هيدروليك را به عنوان يك علم نوين پايه گذاري نمود. از آن تاريخ به بعد دوران شكوفايي هيدروليك پديد آمد و اين علم به نحو چشمگيري وارد بازار گرديد. امروزه هيدروليك در ساختمان ماشين آلات صنعتي، كشاورزي، راهسازي، هواپيمايي، كشتي سازي، اتوموبيل سازي، ماشينهاي ابزار، تاسيسات صنايع سنگين، معدن و . . . در مقياس وسيعي استفاده ميشود و روز به روز نيز افزايش ميابد.

2j2djzn.gif


هيدروليك فن آوري توليد، كنترل و انتقال قدرت توسط سيال تحت فشار است. بطور كلي يك سيستم هيدروليك چهار كار اساسي انجام ميدهد:

تبديل انرژي مكانيكي به قدرت سيال تحت فشار بوسيله پمپها

انتقال سيال تا نقاط مورد نظر توسط لوله ها و شلنگها

كنترل فشار، جهت و جريان سيال توسط شيرها

انجام كار توسط عملگرها

4dlrjf9.gif


قانون پاسكال:

قانون پاسكال پايه هيدروليك نوين است. اين قانون بيان ميكند كه فشار وارده به هر نقطه از يك مايع محدود بطور مساوي در تمام جهات منتقل شده و با نيروي مساوي بر رو سطوح مساوي اثر ميكند.

2000398018669073016_rs.jpg


قوانين پايه در هيدروليك:

سيال تحت فشار همواره مسير با مقاومت كمتر را براي عبور انتخاب ميكند

پمپ توليد دبي ميكند نه فشار

فشار تنها در برابر مقاومت يك مانع ايجاد ميشود

اصول كليدي فوق اگرچه ساده به نظر ميرسند ولي پايه واساس علم هيدروليك ميباشند. با داشتن درك صحيحي از اين قوانين به راحتي ميتوان حركت سيال در خطوط انتقال را دنبال و عملكرد سيستم را تحليل نمود.
 

hamed117

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 مارس 2007
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
سلام
من تازه وارد ابن سایت شدم ورشته ام ساخت وتولید است سوالاتی دارم
1.منبع مناسب برای تولید مخصوص و هیدرولیک چیست؟
2.در مورد انواع استراتژی ها در نرم افزارهای cam مطالبی را بگویید
3.در مورد CIMتوضیحاتی بدهید:rolleyes:
باتشکر اگه ممکن خیلی زود جواب بدید چون در آخر تعطیلات نوروزی باید همه اینهارو ارائه کنم:blush:
 

pejerz85

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژوئن 2006
نوشته‌ها
228
لایک‌ها
41
سلام linghuchong عزيز.

در مورد موضوع نه زياد فرقي نميكنه كه چي باشه . فقط در مورد وسايل و سيستمهاي اندازه گيري ( مربوط به مهندسي مكانيك باشه ) .
PIV - Particle image velocimetry
به نظر موضوع جالبي مياد . فقط اگر فارسي باشه كه محشره

برو راجع به atos بنویس که یه دستگاه cmm نوری است داخل ایران هم موجود است.
 

pejerz85

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژوئن 2006
نوشته‌ها
228
لایک‌ها
41
من دارم روی یه موتور ضد جاذبه کار میکنم البته شاید اینجا نوشتن و سوال کردن بی معنی باشه چون احتمالا کسی در اینجا حتی در موردش چیزی نشنیده ولی اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم.:wacko:
 

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2004
نوشته‌ها
1,437
لایک‌ها
4
من دارم روی یه موتور ضد جاذبه کار میکنم البته شاید اینجا نوشتن و سوال کردن بی معنی باشه چون احتمالا کسی در اینجا حتی در موردش چیزی نشنیده ولی اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم.
پروژه واقعا جالبي هستش ولي فكر كنم در رشته هوا و فضا بيشتر كاربرد داره
اگر مقاله اي پيدا كردي اينجا قرار بده ما هم استفاده كنيم
 

amir_hma

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2006
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
0
دوستان در باره ی مکانیزم خشاب ها(خشاب اسلحه) اگه مطلب دارید بذاریدپروژه طراحی 1 من قسمت فنر همینه.
ممنون.
 

mehrdad840

Registered User
تاریخ عضویت
20 جولای 2005
نوشته‌ها
23
لایک‌ها
0
سلام

دوستان لینکی از کتابهای مرجع ABAQUS به صورت E-book دارند ؟
 

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2004
نوشته‌ها
1,437
لایک‌ها
4

mehrdad840

Registered User
تاریخ عضویت
20 جولای 2005
نوشته‌ها
23
لایک‌ها
0
http://www.engin.brown.edu/courses/En175/Abaqustut/abaqustut.htm

اينم از اموزش كامل كه از خود شركت هست
بديش اينه كه انلاين هستش:
http://www.abaqus.com/support/v66/books/sgb/default.htm

اينم از يك منبع خوب ديگه:
http://scv.bu.edu/Graphics/abaqusdocs/v6.5/


دستت درد نکنه خیلی خوب بود .... خیلی خیلی ممنون :)

اما کسی PDF اونو نداره من قبل عید رو رپید لینکش رو پیدا کردم که پاک شده :evil2:
 

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2004
نوشته‌ها
1,437
لایک‌ها
4
توربین های بادی

انرژي باد نظير ساير منابع انرژي تجديد پذير، بطور گسترده ولي پراكنده در دسترس مي‌باشد. تابش نامساوي خورشيد در عرض‌هاي مختلف جغرافيايي به سطح ناهموار زمين باعث تغيير دما و فشار شده و در نتيجه باد ايجاد مي‌شود. به علاوه اتمسفر كره زمين به دليل چرخش، گرما را از مناطق گرمسيري به مناطق قطبي انتقال مي‌دهد كه باعث ايجاد باد مي‌شود. انرژي باد طبيعتي نوساني و متناوب داشته و وزش دائمي ندارد.
از انرژي هاي بادي جهت توليد الكتريسيته و نيز پمپاژ آب از چاهها و رودخانه ها، آرد كردن غلات، كوبيدن گندم، گرمايش خانه و مواردي نظير اينها مي توان استفاده نمود. استفاده از انرژي بادي در توربين هاي بادي كه به منظور توليد الكتريسته بكار گرفته مي شوند از نوع توربين هاي سريع محور افقي مي باشند. هزينه ساخت يك توربين بادي با قطر مشخص، در صورت افزايش تعداد پره ها زياد مي شود.
Wind2.gif
توربينهاي بادي چگونه كار مي كنند ؟
توربين هاي بادي انرژي جنبشي باد را به توان مكانيكي تبديل مي نمايند و اين توان مكانيكي از طريق شفت به ژنراتور انتقال پيدا كرده و در نهايت انرژي الكتريكي توليد مي شود. توربين هاي بادي بر اساس يك اصل ساده كار مي كنند. انرژي باد دو يا سه پره اي را كه بدور روتور توربين بادي قرار گرفته اند را بچرخش در مي آورد. روتور به يك شفت مركزي متصل مي باشد كه با چرخش آن ژنراتور نيز به چرخش در آمده و الكتريسيته توليد مي شود.
توربين هاي بادي بر روي برج هاي بلندي نصب شده اند تا بيشترين انرژي ممكن را دريافت كنند بلندي اين برج ها به 30 تا 40 متر بالاتر از سطح زمين مي رسند. توربين هاي بادي در باد هايي با سرعت كم يا زياد و در طوفان ها كاملا مفيد مي باشند
همچنين مي توانيد براي درك بهتر چگونكي عملكرد يك توربين بادي به انيميشني كه به همين منظور تهيه شده توجه كنيد تا با چگونگي چرخش پره ها٬ شفت و انتقال نيروي مكانيكي به ژنراتور و در كل نحوه عملكرد يك توربين بادي آشنا شويد.
توربينهاي بادي مدرن به دو شاخه اصلي مي‌شوند :
1- توربينهاي با محور افقي (كه در شكل زير نمونه اي از اين نوع توربين ها را مشاهده مي كنيد)
2- توربينهاي با محور عمودي
Wind3.jpg
مي‌توان از توربينهاي بادي با كاركردهاي مستقل استفاده نمود، و يا مي‌توان آنها را به يك ” شبكه قدرت تسهيلاتي “ وصل كرد يا حتي مي‌توان با يك سيستم سلول خورشيدي يا فتوولتائيك تركيب كرد. عموماً از توربينهاي مستقل براي پمپاژ آب يا ارتباطات استفاده مي‌كنند ، هرچند كه در مناطق بادخيز مالكين خانه‌ها و كشاورزان نيز مي‌توانند از توربينها براي توليد برق استفاده نمايند مقياس كاربردي انرژي باد، معمولا ً‌تعداد زيادي توربين را نزديك به يكديگر مي‌سازند كه بدين ترتيب يك مزرعه بادگير را تشكيل مي‌دهند.
Wind4.jpg
داخل توربين بادي به چه صورت مي باشد:
Wind5.jpg
1- باد سنج (Anemometer): اين وسيله سرعت باد را اندازه گرفته و اطلاعات حاصل از آنرا به كنترل كننده ها انتقال مي دهد.
2- پره ها (Blades) : بيشتر توربين ها داراي دو يا سه پره مي باشند. وزش باد بر روي پره ها باعث بلند كردن و چرخش پره ها مي شود.
3- ترمز (Brake) : از اين وسيله براي توقف روتور در مواقع اضطراري استفاده مي شود. عمل ترمز كردن مي تواند بصورت مكانيكي ٬ الكتريكي يا هيدروليكي انجام گيرد.
4- كنترولر (Controller) : كنترولر ها وقتي كه سرعت باد به 8 تا 16 mph ميرسد ما شين را٬ راه اندازي مي كنند و وقتي سرعت از 65 mph بيشتر مي شود دستور خاموش شدن ماشين را مي دهند. اين عمل از آن جهت صورت ميگيرد كه توربين ها قادر نيستند زماني كه سرعت باد به 65 mph مي رسد حركت كنند زيرا ژنراتور به سرعت به حرارت بسيار بالايي خواهد رسيد.
5- گيربكس (Gear box) : چرخ دنده ها به شفت سرعت پايين متصل هستند و آنها از طرف ديگر همانطور كه در شكل مشخص شده به شفت با سرعت بالا متصل مي باشند و افزايش سرعت چرخش از 30 تا 60 rpm به سرعتي حدود 1200 تا 1500 rpm را ايجاد مي كنند. اين افزايش سرعت براي توليد برق توسط ژنراتور الزاميست. هزينه ساخت گيربكس ها بالاست درضمن گير بكس ها بسيار سنگين هستند. مهندسان در حال انجام تحقيقات گسترده اي مي باشند تا درايو هاي مستقيمي كشف نمايد و ژنراتورها را با سرعت كمتري به چرخش درآورند تا نيازي به گيربكس نداشته باشند.
6- ژنراتور (Generator) : كه وظيفه آن توليد برق متناوب مي باشد.
7- شفت با سرعت بالا (High-speed shaft) : كه وظيفه آن به حركت در اوردن ژنراتور مي باشد.
8- شفت با سرعت پايين (Low-speed shaft) : رتور حول اين محور چرخيده و سرعت چرخش آن 30 تا 60 دور در دقيقه مي باشد.
9- روتور (Rotor) : بال ها و هاب به روتور متصل هستند.
10- برج (Tower) : برج ها از فولاد هايي كه به شكل لوله درآمده اند ساخته مي شوند. توربين هايي كه بر روي برج هايي با ارتفاع بيشتر نصب شده اند انرژي بيشتري دريافت مي كنند.
11- جهت باد (Wind direction) : توربين هايي كه از اين فن آوري استفاده مي كنند در خلاف جهت باد نيز كار مي كنند در حالي كه توربين هاي معمولي فقط جهت وزش باد به پره هاي آن بايد از روبرو باشد.
12- باد نما (Wind vane) : وسيله اي است كه جهت وزش باد را اندازه گيري مي كند و كمك مي كند تا جهت توربين نسبت به باد در وضعيت مناسبي قرار داشته باشد.
13- درايو انحراف (Yaw drive) : وسيله ايست كه وضعيت توربين را هنگاميكه باد در خلاف جهت مي وزد كنترول مي كند و زماني استفاده مي شود كه قرار است روتور در مقابل وزش باد از روبرو قرار گيرد اما زماني كه باد در جهت توربين مي وزد نيازي به استفاده از اين وسيله نمي باشد.
14- موتور انحراف (Yaw motor) : براي به حركت در آوردن درايو انحراف مورد استفاده قرار مي گيرد.

اميدوارم با مطالعه اين مقاله چگونگي عملكرد توربين هاي بادي بيش از پيش براي شما دوستان و كاربران محترم روشن شده باشد.

با تشکر از :
manufacturengineers.blogfa.com
 
بالا