دوست عزیز من محیط کارم یجورمحیط صنعتی هست که داخل یه اتاق با دیوارهای بتنی کار میکنیم و انتن خیلی ضعیفه دنبال یه مودم با انتن دهی خیلی خوب هستم.بهترین انتن رو کدوم مودمتون میده و ایا تا ده متر رو راحت پوشش میده؟
سلام
بنده طبق تجربیات خودم یه توضیحی در مورد انتن دهی مودم ها بگم جاهایی که اصلا انتن 4g نیست به صورت معمول و از دکل خیلی دور هستید و طبق تست هایی که در اون منطقه انجام دادید نتونستید با هیچ گوشی هم انتن 4g رو بگیرید تنها یک راه دارید که انتن خارجی به پنجره یا پشت بوم وصل کنید
ولی مودم هایی که دارای انتن هستند( انتن خارجی روی خود دستگاه هستند) مثل tp-link archer mr200 یا Huawei b315 که نسبت به مودم های همراه انتن دهی بهتری دارند رو من تست کردم تنها مودمی که انتن دهیش نسب به بقیه مودم های همراه بهتر بود مدل E5372s-32 بود
و هر جا که دو مودم معرفی شده که رومیزی هستند و دارای انتن بودن میتونستن اینترنت رو از دکل 4g بگیرن مدل E5372 هم این انتن دهی رو داشت
برای همین دوستانی که انتن دهی براشون تو اولویت هست پیشنهاد میکنم مدل E5372s-32 رو انتخاب کنند البته باز هیچ تضمینی نیست که همه جا بتونید چه با این مودم و چه با مودم های دیگه ای که در بازار هستند بتونید به نتیجه برسید