اون منطقه یعنی بیرون اتاق 3جی داره داخل اتاق کنار پنجره هم بعضی لحظات هست که جدیدا قراره وردارن پنجره هارو.یه توضیح درباره این انتنها میدین یا لینکی ازشون؟و قیمت این مودم رو لطف میکنید.یه مدل تمیز باشه و سالم
اون منطقه یعنی بیرون اتاق 3جی داره داخل اتاق کنار پنجره هم بعضی لحظات هست که جدیدا قراره وردارن پنجره هارو.یه توضیح درباره این انتنها میدین یا لینکی ازشون؟و قیمت این مودم رو لطف میکنید.یه مدل تمیز باشه و سالم
از نظر بنده مودم های رومیزی با قیمت مناسب دو مدل زیر هستن با قیمت تقریبا ۴۰۰ تومنسلام وقت بخیر دوست عزیز
بین این مدلهای مودم رومیزی 4G کدومش بهتره با تشکر
این فقط روی 4G سوییچ شده یا 3G هم ساپورت میکنه؟از نظر بنده مودم های رومیزی با قیمت مناسب دو مدل زیر هستن با قیمت تقریبا ۴۰۰ تومن
Tp-link archer mr200
huawei b315
که مدل tp-link یه دونه دست دومش رو دارم
و اگر نمخواید زیاد هزینه کنید همین مدلی که در پست اول قرار دادم با قیمت ۲۰۰ تومن huawei b310 رو انتخاب کنید
فقط شبکه 4g ساپورت میکنهاین فقط روی 4G سوییچ شده یا 3G هم ساپورت میکنه؟
قیمت ؟که مدل tp-link یه دونه دست دومش رو دارم
330 تومن با ارسالقیمت ؟
سلامارزون تریم مودم 4g که دارید چی هست؟
مودم td lte هم دارید؟
برای من خط خش مهم نیست کارکرد مهمه, یه مودم دسته دوم از جای دیگه گرفتم بیشتر از 3 ماه کار نکرد
مودم usb 4g هم دارید؟
اون 90 تومنی اگر بهش اطمینان دارید عکس و مشخصاتش را پ خ کنید، اون مودم قبلی هم آنلاک شده بود یعنی مودم آنلاک نشده هم دارید که کیفیتش بالاتر باشه؟سلام
در حال حاضر از ۹۰ تومن هست به بالا
مودم td lte نداریم متاسفانه
اگه مودم دست دومی که گرفتید از اپراتور های تیشک و فست لینک بوده و سه ماه بیشتر کار نداده ممکنه بخاطر انلاک غیر اصولی بوده باشه
مودم 4g usb نداریم ولی مودم های موجود از طریق کابل usb هم اینترنت رو میتونن به کامپیوتر انتقال بدن
البته بنده فعلا فقط مودم های داخل سایت رو میتونم براتون بفرستم چون در حال حاضر ایران نیستم
عکسش تو سایت هست اگه چک کنید بهتره صبر کنید از سفر برگردم شاید موارد بهتری رو انتخاب کنید و بنده بد قول در نیام پیشتوناون 90 تومنی اگر بهش اطمینان دارید عکس و مشخصاتش را پ خ کنید، اون مودم قبلی هم آنلاک شده بود یعنی مودم آنلاک نشده هم دارید که کیفیتش بالاتر باشه؟
سلام بله داریم ولی فقط با دستگاه میدیم به صورت جدا باطری فروخته نمیشهبرای
E5577s-932
باتری میخواستم. موجود دارید؟
سلامسلام ارزونترین مودمی که 3G داشته باشه چی موجود دارید؟
مودم زیر موجوده؟از 3G پشتیبانی میکنه؟ ومدل USB که گفتید تازگی اضافه شده کجا میتونم مشخصاتش رو ببینم؟تو سایت تون موجوده؟
https://www.modem4g.net/product/huawei-e5377ts-32-id41642/