برگزیده های پرشین تولز

موضوعات عمومی بخش شبکه

cyrus0090

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 مارس 2010
نوشته‌ها
11
لایک‌ها
1
سلام
مرسی و ممنون از توضیحات و مطالب مفیدتون. واقعا ممنونم.
من تازه شروع به یادگیری شبکه کردم واسه همین قبل از هرچیز جا داره عذرخواهی کنم از همه ی دوستان و اساتید که به خاطر سوال پیش پا افتادم دارم وقتتونو میگیرم
سوال: من روی پردازنده ی celeron 2.6 کدوم ورژن از نرم افزار
VMware Workstation رو میتونم نصب کنم؟
چون هر ورژنی نصب میکنم خطا میده که cpu ضعیفه!
تا الآن 10 و 9 رو امتحان کردم.
ممنون میشم اگه از دوستان کسی جوابمو بده.
بازم مرسی:)
 

werty12

Registered User
تاریخ عضویت
3 می 2011
نوشته‌ها
2,878
لایک‌ها
278
محل سکونت
زاهدان
سلام به همه دوستان - من یه گیم نت دارم که 6 تا کلاینت داره و خودم سرور هستم (کلا 7 تا سیستم) - برنامه گیم پورت روی سیستم ها هست و بدون مشکل کار میکنه ولی جدیدا مشتری های حرفه ای پیدا کردم که میخوان آنلاین بازی کنن (گرنا که مخصوص وارکرافت باز ها هست ) - حالا من به یه مشکل خیلی بزرگ برخوردم - همونطور که خودتون میدونید گیم پورت خودش یه آی پی و پورت برای وصل شدن داره که باید توی برنامه نسخه سرور و کلاینت یکی باشه
کارت شبکه سرور آنبرد هست - کلاینت ها هم همینطور - مودم با یو اس بی وصل هست به سرور

هاب سوییچ هم 8 پورت هست - بنده آی پی هاب رو دادم به کارت شبکه و از این طریق سیستم ها شبکه هستن ولی الان طریقه اشتراک گذاشتن اینترنت مودم برروی شبکه رو بلد نیستم
این روش ها رو امتحان کردم :

آی پی قبلی سر جاشه و gate way رو آی پی مودم دادم و dns هم آی پی مودم هست ولی نتیجه : اینترنت روی سیستم ها شیر میشه ولی برنامه گیم پورت وصل نمیشه حتی من آی پی رو که به gateway دادم به برنامه گیم پورت وارد میکنم بازم وصل نمیشه

یکی از دوستان گفت مودم رو با کابل لن به سوییچ وصل کن و همین کارو کردم ولی بازم همون نتیجه حاصل شد

ویندوز سرور و کلاینت ها ایکس پی هست

ممنون میشم کسی تجربه این مشکل رو داره راه حلش رو باهام درمیون بزاره
 

werty12

Registered User
تاریخ عضویت
3 می 2011
نوشته‌ها
2,878
لایک‌ها
278
محل سکونت
زاهدان
سلام دوستان بنده وقتی به اینترنت وصل هستم و میرم داخل بازی کانتر 1.6 خودش بدون هیچ ارور یا کار دیگه ای میپره بیرون و نمیشه باز کرد
این مشکل قابل حله ؟ وقتی سیم مودم رو قطع میکنم یا disable میکنمش کانتر درست میشه

ممنون میشم راهنماییم کنید
 

esmigel

Registered User
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2007
نوشته‌ها
1,446
لایک‌ها
417
سن
41
محل سکونت
زاهدان
سلام
دوستان اصطلاح پرش لینک به چی میگن؟
 

esmigel

Registered User
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2007
نوشته‌ها
1,446
لایک‌ها
417
سن
41
محل سکونت
زاهدان
چرا از اسپلیتر که استفاده میکنم هم نویز تلفن بیشتر میشه هم سرعت کم میشه؟ همونایی داخل پک tp-link هست...دوتارو هم امتحان کردم!
 

dinky

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 می 2013
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
1
محل سکونت
مشهد
سلام.
من مبین نت جیبی دارم.
با کامپیوترم به راحتی استفاده میکنم.
اما با گوشی که متصل میشم نمیتونم استفاده کنم.
در صورتی که به آنتن متصل میشم اما از هیچ نرم افزاری نمیتونم استفاده کنم. نه مرورگر و نه واتساپ و امثال اون...
لطفا بهم کمک کنید.
 

arshiaemami

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 آپریل 2014
نوشته‌ها
11
لایک‌ها
0
سن
41
یک شرکت معتبر بین المللی برای تکمیل پرسنل فروشگاه خود در شهر آلمهولت سوئد استخدام می نماید.
شغل های مورد نیاز:
- مدیر پروژه
- طراح وب سایت و برنامه نویس وب
- متخصص شبکه (لینوکس و ویندوز)

رشته های مرتبط: صنایع - مدیریت - مدیریت اجرایی - مدیریت (مدیریت پروژه) - مهندسی نرم افزار - مهندس کامپیوتر - مهندسی فناوری اطلاعات IT

"لازم به ذکر است محل کار کشور سوئد می باشد و متقاضیان پس از پذیرفته شدن برای همکاری به کشور سوئد خواهند رفت "
برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره موبایل
(امامی)09378301574
[email protected]
تماس بگیرید
زمان ثبت نام محدود است
 

mac man

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2012
نوشته‌ها
236
لایک‌ها
63
محل سکونت
مشهد
سلام
من ميخوام از كامپيوتر محل كار remote بزنم به كامپيوتر خونه....ميشه؟
 

shahrokh92

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 می 2014
نوشته‌ها
38
لایک‌ها
3
سن
29
سلام دوستان
یک ماهه که اینترنتم بدون پروکسی هیچ سایتی رو باز نمی کنه ( با چندتا ویندوز و چندتا لپ تاپ تست کردم )
با گوشی هم که وصل می شم فقط با اپرا میتونم سایت بروز کنم و فقط واتز اپ کار می کنه
اینترنتم وایرلس هستش و از isp اکانت تست گرفتم بازم مشکل حل نشد
دوستم هم از همین isp اینترنت میگیره و به همون فرستنده ای وصله که من وصلم ، آنتن هردومون هم sxt 5hpnd هستش
ولی دوستم مشکلی نداره
آنتن رو ریست کردم دوباره کانفیگ کردم بازم نشد
اما وقتی آنتن رو bridge می کنم این مشکل رو ندارم
مشکل از کجاست ؟
چیکارش کنم !؟ :(
 

arashghazali

Registered User
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2012
نوشته‌ها
1,029
لایک‌ها
62
محل سکونت
tehran
سلام دوستان
من يك nas به روتر وصل كردم واسه setup دستگاه ip adress دستگاه مي خواد من از كجا ايپي بدم يا بفهمم ايپيش چي هست
ممنون ميشم كمك كنيد


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

saieed1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2013
نوشته‌ها
27
لایک‌ها
1
3667267483.png
 

moosavi.sm89

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2011
نوشته‌ها
1,626
لایک‌ها
394
سلام خدمت دوستان،
بنده یک مشکلی دارم گفتم شاید به دست شما عزیزان حل بشه.
رو سیستم محل کار چون اینترنت از طریق Proxy استفاده میشه
بعضی از برنامه ها مثل BlueStack که شبیه ساز اندرویده نمیتونه
به اینترنت دسترسی پیدا کنه، بنده یک مودم3g دارم که وقتی به سیستم
متصل میکنم و کارت شبکه اصلی رو قطع میکنم اینترت برنامه وصل میشه و اکیه....

خواستم ببینم برنامه ای هست که بشه باهاش مدیریت کرد ترافیکهای این برنامه رو
به مودم3G ارسال کنه؟
 

محمد900

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 سپتامبر 2014
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
1
سن
30
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز من می خواستم یک شرکت ارائه دهنده اینترنت راه اندازی بکنم و متاسفانه اطلاعی از مدارک مورد نیاز و شرایط و هزینش نداشتم به همین دلیل مزاهم شما دوستان شدم اگر این چتد سوالم رو جواب بدین خیلی ممنون می شم.
1.آیا باید شرکت خاصی ثبت بکنم؟و چه مدرک تحصیلی باید داشته با شم{چچون من خودم دیپلم کامپیوتر }و بنا به دلایلی امکان ادامه تحصی هم ندارم؟
2.آیا adsl بهتره یا wireless من خودم بیشتر به wireless تمایل دارم چون شنیدم هزینش کمتره
برای نمایندگی گرفتن هرکدومشون اگر شرتی رو معرفی بکنید ممنون می شم.

با سپاس
 

Pars207

Registered User
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
3,817
لایک‌ها
1,221
محل سکونت
شهر زیبای خدا
سلام دوستان
من یک ویندوز سرور 2010 دارم ،کلاینت ها هم ویندوز xp و 7 هستن
حالا میخوام یک فولدر در سرور به اشتراک بزارم فقط چند کلاینت با رمز عبور بتواند به محتویات ان دسترسی داشته باشد
 

shahrokh92

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 می 2014
نوشته‌ها
38
لایک‌ها
3
سن
29
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز من می خواستم یک شرکت ارائه دهنده اینترنت راه اندازی بکنم و متاسفانه اطلاعی از مدارک مورد نیاز و شرایط و هزینش نداشتم به همین دلیل مزاهم شما دوستان شدم اگر این چتد سوالم رو جواب بدین خیلی ممنون می شم.
1.آیا باید شرکت خاصی ثبت بکنم؟و چه مدرک تحصیلی باید داشته با شم{چچون من خودم دیپلم کامپیوتر }و بنا به دلایلی امکان ادامه تحصی هم ندارم؟
2.آیا adsl بهتره یا wireless من خودم بیشتر به wireless تمایل دارم چون شنیدم هزینش کمتره
برای نمایندگی گرفتن هرکدومشون اگر شرتی رو معرفی بکنید ممنون می شم.

با سپاس
بله ، ابتدا ثبت شرکت با موضوع مرتبط سپس شما نیاز به مجوز از سازمان تنظیم مقررات رادیویی دارید ( در صورتی که ارائه دهنده اینترنیت وایرلس باشید )
 

handynasty

Registered User
تاریخ عضویت
20 آپریل 2013
نوشته‌ها
901
لایک‌ها
364
محل سکونت
تهران
اینو صرفا واسه اطلاع میگم نه چیز دیگه ای (هدف تجاری یا فروش مارکی خاص ...)، دوستان بد نیست بدونید ویژگی WPS یا همون Wifi Protected Setup که روی بسیاری از دستگاههای وایرلس و روترها تعبیه شده، به خودی خود یه باگ یا حفره خطرناک امنیتی به شمار میره.
سعی کنید اصلا ازش استفاده نکنید و اگه مودم- روتر شما بهتون اجازه غیرفعال کردن این ویژگی رو میده، حتما اینکارو بکنید و خاموشش کنید.
علتش هم اینه که روشن بودن این ویژگی به هکرها اجازه میده که ظرف چند ساعت حتی رمز WPA2-PSK رو هم دور بزنن و فقط با بدست آوردن چهار رقم اول WPA PIN مثل آب خوردن به شبکه وایرلس شما وصل بشن.
میتونید توی منابع مختلف جستجو کنید ببینید که این موضوع کاملا صحت داره. متاسفانه محصولات (روتر) ساخت شرکت هایی اتفاقا خیلی معروف
مثل Cisco یا Zyxel و یا از همه شون بدتر NetGear اصلا امکان غیرفعال کردن این نقطه ضعف امنیتی رو به کاربر 1- یا نمیدهند، و یا 2- ظاهرا غیرفعال میشه ولی عملا خاموش نمیشه و در نتیجه کاربر فکر میکنه که به خیال خودش مثلا فلان تیک رو از جلوی فلان گزینه برداشته اما در ماهیت امر، WPS همچنان فعاله و راه ورود به شبکه باز.
پیش از خرید روتر حتما سرچ کنید تا مودم تون از جمله این مودم روترهای دارای این ضعف نباشه.
 

ah76

Registered User
تاریخ عضویت
14 ژوئن 2012
نوشته‌ها
266
لایک‌ها
17
محل سکونت
قم
کسی یه برنامه سراغ داره بشه باهاش اس داد یا تماس گرفت؟؟تو ویندوز با مودم 3جی
 

mohsen_d_62

Registered User
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2008
نوشته‌ها
702
لایک‌ها
58
محل سکونت
تهران
سلام دوستان
من یک ویندوز سرور 2010 دارم ،کلاینت ها هم ویندوز xp و 7 هستن
حالا میخوام یک فولدر در سرور به اشتراک بزارم فقط چند کلاینت با رمز عبور بتواند به محتویات ان دسترسی داشته باشد
قاعدتا باید ویندوز سرور را بخاطر راه اندازی دامین استفاده کرده باشید. در این حالت برای فولدر شیر شده فقط دسترسی یوزرهایی را باز کنید که مجاز هستن
 

mohsen_d_62

Registered User
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2008
نوشته‌ها
702
لایک‌ها
58
محل سکونت
تهران
سلام
من ميخوام از كامپيوتر محل كار remote بزنم به كامپيوتر خونه....ميشه؟
از نرم افزار TeamViewer استفاده کنید.برای راحتی کار یک پسوورد استاتیک برای نرم افزار در منزل ست کنید
 

rt912

Registered User
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
316
لایک‌ها
392
سلام يه سوال دارم خيلي برام حياتيه بايد تا فردا درست بشه وگرنه بد جوري برام دردسر ميشه لطفا اگر ميدونيد پاسخ بدهيد خيلي لطف بزرگي ميكنيد:
يكي از كامپيوترهاي شركت مشكلي پيدا كرد و مجبور شديم ويندوز رو عوض كنيم الان از شبكه خارج شده اما متاسفانه فراموش كردم تنظيمات و آي پي هاش رو يادداشت كنم
كسي ميدونه الان چه طوري بايد بفهمم كه چه آي پي اي بايد براش تنظيم كنم؟
در كامپيوتر سرور چنين اطلاعاتي هست؟
 
بالا