• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میزان تقریبی درآمد یه همچین سایتی !!!

campfarsi

Registered User
لایک‌ها
162
آقا شما یه مغازه !داری که روزی 3000 نفر میان توش، حالا دیگه دست خود آدمه که چطوری بتونه ازشون پول در بیاره
حرف تون درسته اما برای سایت تخصصی و فروشگاهی نه تفریحی ... بدست آوردن این آمار برای سایت تفریحی بمراتب آسون تر از ی سایت تخصصی هست

haftir

Registered User
لایک‌ها
470
آقا شما یه مغازه !داری که روزی 3000 نفر میان توش، حالا دیگه دست خود آدمه که چطوری بتونه ازشون پول در بیاره
حرفتون شاید برای سایت فروشگاهی درست باشه ولی برای سایت تفریحی غلطه . سایت تفریحی بیشتر شبیه پارکه ، که شما توش ی دکه میزنید برای فروش محصولتون .

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
حرفتون شاید برای سایت فروشگاهی درست باشه ولی برای سایت تفریحی غلطه . سایت تفریحی بیشتر شبیه پارکه ، که شما توش ی دکه میزنید برای فروش محصولتون .
آفرین ، یه پارکه! تو پارک بهترین دکه ها رو میشه زد . من مطمئنم میشه از بازدیدکننده تفریحی پول ساخت ...

all of

Registered User
لایک‌ها
416
حرفت درسته ولی استارتر میگه سایت تفریحی هستش و یک سایت تفریحی بیشتر ازین چیزی که دوستان میگن نمیشه ازش درآورد مگه شما راه حلی داشته باشی که بگی بقیه هم استفاده کنن

campfarsi

Registered User
لایک‌ها
162
موافقم البته مینیمم 100 تومن فقط کافیه دو تا پاپ آپ بذاری
آواتارت کیه؟
julia
من خودم ی وب نیمه تعطیل دارم حدودا 14 کیلو ای پی داره ماهی 500 ازش درمیاد پاپ هم توش میذارم بنظرم درامدش همون صد تومن بشه خوبه

all of

Registered User
لایک‌ها
416
julia
من خودم ی وب نیمه تعطیل دارم حدودا 14 کیلو ای پی داره ماهی 500 ازش درمیاد پاپ هم توش میذارم بنظرم درامدش همون صد تومن بشه خوبه
اگه تک پاپ آپ میذاری و فقط درآمدش از پاپ آپ درآمد خیلی خوبیه ولی با این تعدادآی پی فقط از پاپ آپش میشه بالای 650 تومن درآورد خواستی بگو بهت بگم چجوری
کمپفا رو میگی دیگه ؟؟؟

campfarsi

Registered User
لایک‌ها
162
اگه تک پاپ آپ میذاری و فقط درآمدش از پاپ آپ درآمد خیلی خوبیه ولی با این تعدادآی پی فقط از پاپ آپش میشه بالای 650 تومن درآورد خواستی بگو بهت بگم چجوری
کمپفا رو میگی دیگه ؟؟؟
من منظورم سیستم های پاپ آپ نبود ی محصول فروشگاهیه حرفتون درسته اگه میشه بگو چجوری استفاده کنم ؟
اون نه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
به ما هم پی ام خصوصی بدین این راهتون رو خیر از جوانی ببینید

h67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
ماهانه 1 میلیون میشه با 3000 ای پی داشت . راحت

این برای سایت انگلیسی حتی تفریحیش کاملا منطقیه ولی برای سایت ایرانی اونم تفریحی کاملا غیر منطقی و رویاییه (مگر فیلم فقر و فحشا و اینجور چیزا تو بفروشین)
--------------------

میانگین درآمد همچین سایتی با این میزان بازدید بین 250-350 هست (سایت خودم با این تعداد بازدید بود و فقط با سیستم کلیکی اکسین ادز کار می کردم)
در ضمن پاپ آپ فقط باعث فرار کاربر میشه و هیچوقت برای شما درآمد پادار نخواهد داشت و مستقیم میرید تو لیست سیاه ...

rouzegar1365

Registered User
لایک‌ها
143
این برای سایت انگلیسی حتی تفریحیش کاملا منطقیه ولی برای سایت ایرانی اونم تفریحی کاملا غیر منطقی و رویاییه (مگر فیلم فقر و فحشا و اینجور چیزا تو بفروشین)
--------------------

میانگین درآمد همچین سایتی با این میزان بازدید بین 250-350 هست (سایت خودم با این تعداد بازدید بود و فقط با سیستم کلیکی اکسین ادز کار می کردم)
در ضمن پاپ آپ فقط باعث فرار کاربر میشه و هیچوقت برای شما درآمد پادار نخواهد داشت و مستقیم میرید تو لیست سیاه ...
خارجی مد نظر داشتم

m_3da

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان بنده هم سایت دارم روزان هدو هزار ای پی داره میشه بگین حداکثر درامدو چطور میتونم بدست بیارم الان درامد ماهیانه ام 120 تومان است ممنون.

reza-taker

Registered User
لایک‌ها
180

دقیقا حرف شما درسته :general601:

حرف تون درسته اما برای سایت تخصصی و فروشگاهی نه تفریحی ... بدست آوردن این آمار برای سایت تفریحی بمراتب آسون تر از ی سایت تخصصی هست

فرقی نمیکنه چه سایتی باشه بستگی به صاحب اون سایت داره که چطوری درامد به دست بیاره :)

به جای دکه میشه پشمک هم فروخت :D سایت تفریحی همه نوع مردمی میان داخلش و راحت تر میشه از پول درامورد

حرفت درسته ولی استارتر میگه سایت تفریحی هستش و یک سایت تفریحی بیشتر ازین چیزی که دوستان میگن نمیشه ازش درآورد مگه شما راه حلی داشته باشی که بگی بقیه هم استفاده کنن

بستگی به صاحب اون سایت داره که چطوری درامد به دست بیاره :) باید مخ طرف کار کنه و راه درامد زایی رو بل باشه . اینجوری با 3 هزارتا ip میشه راحت درامد 600-700 تومان حتی 1 میلیون هم دراورد :)

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
دقیقا حرف شما درسته :general601:

فرقی نمیکنه چه سایتی باشه بستگی به صاحب اون سایت داره که چطوری درامد به دست بیاره :)

به جای دکه میشه پشمک هم فروخت :D سایت تفریحی همه نوع مردمی میان داخلش و راحت تر میشه از پول درامورد

بستگی به صاحب اون سایت داره که چطوری درامد به دست بیاره :) باید مخ طرف کار کنه و راه درامد زایی رو بل باشه . اینجوری با 3 هزارتا ip میشه راحت درامد 600-700 تومان حتی 1 میلیون هم دراورد :)

لطفا راهش رو بگید !
پاپ آپ ؟
همکاری در فروش ؟
هر دو با هم ؟
سایت بنده با 5000 آیپی 4 سال سابقه رنک 1 ، این قدر درامد نداره :|
البته پاپ آپ نذاشتم ...

rouzegar1365

Registered User
لایک‌ها
143
لطفا راهش رو بگید !
پاپ آپ ؟
همکاری در فروش ؟
هر دو با هم ؟
البته پاپ آپ نذاشتم ...
4 سال سابقه فقط 5000 ای پی !!!

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
4 سال سابقه فقط 5000 ای پی !!!
درسته !
سایت اختصاصیه و در زمینه ی اموزش المپیادی های ایران هست ... ولی خب به شکل منفور پاپ آپ + پست ثابت رولکس اصلی اگر بزارم شاید ماهی بیشتر از 1 و نیم میل درامد خالص باشه :D

reza-taker

Registered User
لایک‌ها
180
لطفا راهش رو بگید !
پاپ آپ ؟
همکاری در فروش ؟
هر دو با هم ؟
البته پاپ آپ نذاشتم ...

هر دوتاش با هم

بالا