عرض کردم سایت اختصاصیه نمیتونم این موارد رو بذارم :|هر دوتاش با هم
درامد ما بر خلاف بقیه در زمان امتحانات به علت فروش بیشتر جزوه بیشتره :ی
عرض کردم سایت اختصاصیه نمیتونم این موارد رو بذارم :|هر دوتاش با هم
عرض کردم سایت اختصاصیه نمیتونم این موارد رو بذارم :|
درامد ما بر خلاف بقیه در زمان امتحانات به علت فروش بیشتر جزوه بیشتره :ی
سلامjulia
من خودم ی وب نیمه تعطیل دارم حدودا 14 کیلو ای پی داره ماهی 500 ازش درمیاد پاپ هم توش میذارم بنظرم درامدش همون صد تومن بشه خوبه
خوب راهشو به بقیه هم یاد بدیددقیقا حرف شما درسته :general601:
فرقی نمیکنه چه سایتی باشه بستگی به صاحب اون سایت داره که چطوری درامد به دست بیاره
به جای دکه میشه پشمک هم فروختسایت تفریحی همه نوع مردمی میان داخلش و راحت تر میشه از پول درامورد
بستگی به صاحب اون سایت داره که چطوری درامد به دست بیارهباید مخ طرف کار کنه و راه درامد زایی رو بل باشه . اینجوری با 3 هزارتا ip میشه راحت درامد 600-700 تومان حتی 1 میلیون هم دراورد
![]()
من چی بگم وا... بستگی به سایتی داره که میخواید ازش درامد کسب کنیدخوب راهشو به بقیه هم یاد بدید
شما چن نمونه سایت تفریحی که اینقدر درآمد دارن رو معرفی کنید الگو برداری با خودمونمن چی بگم وا... بستگی به سایتی داره که میخواید ازش درامد کسب کنید
سلام نه فروشی نیست شرمندهسلام
آدرس و مشخصات این وب نیمه تعظیلتو برام بفرست اگر میفروشی خریدارم.
یک سوال دارم . چرا تو این انجمن ها همش از سایت تفریحی و فیلم و موزیک حرف میزنن . یعنی به غیر از این دو شاخه ، تو شاخه های دیگری کسی فعالیت نمیکنه ؟ این همه کار میشه تو اینترنت کرد .
به نظر من سایت تفریحی یه سقف درآمدی داره و واسه اینکه اون بالا بمونی رقبای بسیار سرسختی خواهید داشت .چرا ؟ چون که به تخصص چندان زیادی نیاز نیست و اون یکی هم مثل شما میاد سایت تفریحی و موزیک میزنه وکافیه یه ماه به سایتت دست نزنی .
طبق پیش بینی های من ، کم کم پاپ آپ و اینجور چیزا دیگه جایگاه خودشونو از دست خواهند داد . اکثر اونایی که سایت تفریحی دارن وابسته به پاپ آپ هستن .
طبق پیش بینی بعدی بنده : آینده در دست متخصص ها خواهد بود . اونایی که سایت تخصصی دارن ، آینده بسیار روشنی خواهند داشت . دوستمون وب مستر فرمودن که سایت تخصصی دارن و 5000 تا آی پی . ایشون همین حالا هم میتونن درآمدی بسیار مناسبی داشته باشن . چند سال دیگه ، ایشون و امثال ایشون ، آقایی خواهند کرد .
دوست عزیزشما چن نمونه سایت تفریحی که اینقدر درآمد دارن رو معرفی کنید الگو برداری با خودمون
میشه پ خ کنید !دوست عزیز
اجازه گفتن نام سایت رو ندارم . شرمنده :general601:
میشه پ خ کنید !
قسط جسارت ندارم . ولی اجازه گفتن ندارم یعنی چی .![]()
که اینطوردوست عزیز
اجازه گفتن نام سایت رو ندارم . شرمنده :general601:
شرمنده کاکو . نمیتونمکه اینطور![]()
منظور از 30 تومن ، یعنی 30 میلیون تومن ؟هرکسی روزی 3000 آی پی داشت ماهی بیشتر از 30 تومان سایتش بهش داد بیاد بگه
[ عــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمراً اگــــــــــــــــــــــــــــه هـــــــمین قــــدر هــم پول بده ]
منظور از 30 تومن ، یعنی 30 میلیون تومن ؟
1 میلیون رو که میشه درآورد .
خیلی ببخشید ، شما تا حالا سایت داشتین ؟30.000 تومان عزیز...
یه سایتی که روزی 3.000 بازدید کننده که خوبه! روزی 10.000 بازدید کننده هم داشته باشه ماهی 30.000 تومان نمیده!
خیلی ببخشید ، شما تا حالا سایت داشتین ؟