• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میزان تقریبی درآمد یه همچین سایتی !!!

reza-taker

Registered User
لایک‌ها
180
عرض کردم سایت اختصاصیه نمیتونم این موارد رو بذارم :|
درامد ما بر خلاف بقیه در زمان امتحانات به علت فروش بیشتر جزوه بیشتره :ی

خب اگه اینجوریه که میگین نمیدانم که چکار کنید . :)

m_3da

Registered User
لایک‌ها
29
با سلام دوستان من چطور یه سایت موزیکی رو که روزانه 2 هزار ای پی و 700 تا ورودی از گوگل داره رو و درامدش ماهی 120 هستو بکشم بالا تو کم ترین زمان ممکن همراه با سود دهی بالا؟

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
julia
من خودم ی وب نیمه تعطیل دارم حدودا 14 کیلو ای پی داره ماهی 500 ازش درمیاد پاپ هم توش میذارم بنظرم درامدش همون صد تومن بشه خوبه
سلام
آدرس و مشخصات این وب نیمه تعظیلتو برام بفرست اگر میفروشی خریدارم.

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
یک سوال دارم . چرا تو این انجمن ها همش از سایت تفریحی و فیلم و موزیک حرف میزنن . یعنی به غیر از این دو شاخه ، تو شاخه های دیگری کسی فعالیت نمیکنه ؟ این همه کار میشه تو اینترنت کرد .
به نظر من سایت تفریحی یه سقف درآمدی داره و واسه اینکه اون بالا بمونی رقبای بسیار سرسختی خواهید داشت .چرا ؟ چون که به تخصص چندان زیادی نیاز نیست و اون یکی هم مثل شما میاد سایت تفریحی و موزیک میزنه وکافیه یه ماه به سایتت دست نزنی .
طبق پیش بینی های من ، کم کم پاپ آپ و اینجور چیزا دیگه جایگاه خودشونو از دست خواهند داد . اکثر اونایی که سایت تفریحی دارن وابسته به پاپ آپ هستن .
طبق پیش بینی بعدی بنده : آینده در دست متخصص ها خواهد بود . اونایی که سایت تخصصی دارن ، آینده بسیار روشنی خواهند داشت . دوستمون وب مستر فرمودن که سایت تخصصی دارن و 5000 تا آی پی . ایشون همین حالا هم میتونن درآمدی بسیار مناسبی داشته باشن . چند سال دیگه ، ایشون و امثال ایشون ، آقایی خواهند کرد .

all of

Registered User
لایک‌ها
416
دقیقا حرف شما درسته :general601:

فرقی نمیکنه چه سایتی باشه بستگی به صاحب اون سایت داره که چطوری درامد به دست بیاره :)

به جای دکه میشه پشمک هم فروخت :D سایت تفریحی همه نوع مردمی میان داخلش و راحت تر میشه از پول درامورد

بستگی به صاحب اون سایت داره که چطوری درامد به دست بیاره :) باید مخ طرف کار کنه و راه درامد زایی رو بل باشه . اینجوری با 3 هزارتا ip میشه راحت درامد 600-700 تومان حتی 1 میلیون هم دراورد :)
خوب راهشو به بقیه هم یاد بدید

campfarsi

Registered User
لایک‌ها
162
سلام
آدرس و مشخصات این وب نیمه تعظیلتو برام بفرست اگر میفروشی خریدارم.
سلام نه فروشی نیست شرمنده

یک سوال دارم . چرا تو این انجمن ها همش از سایت تفریحی و فیلم و موزیک حرف میزنن . یعنی به غیر از این دو شاخه ، تو شاخه های دیگری کسی فعالیت نمیکنه ؟ این همه کار میشه تو اینترنت کرد .
به نظر من سایت تفریحی یه سقف درآمدی داره و واسه اینکه اون بالا بمونی رقبای بسیار سرسختی خواهید داشت .چرا ؟ چون که به تخصص چندان زیادی نیاز نیست و اون یکی هم مثل شما میاد سایت تفریحی و موزیک میزنه وکافیه یه ماه به سایتت دست نزنی .
طبق پیش بینی های من ، کم کم پاپ آپ و اینجور چیزا دیگه جایگاه خودشونو از دست خواهند داد . اکثر اونایی که سایت تفریحی دارن وابسته به پاپ آپ هستن .
طبق پیش بینی بعدی بنده : آینده در دست متخصص ها خواهد بود . اونایی که سایت تخصصی دارن ، آینده بسیار روشنی خواهند داشت . دوستمون وب مستر فرمودن که سایت تخصصی دارن و 5000 تا آی پی . ایشون همین حالا هم میتونن درآمدی بسیار مناسبی داشته باشن . چند سال دیگه ، ایشون و امثال ایشون ، آقایی خواهند کرد .

با حرفات موافقم :general601:

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
هرکسی روزی 3000 آی پی داشت ماهی بیشتر از 30 تومان سایتش بهش داد بیاد بگه :)
[ عــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمراً اگــــــــــــــــــــــــــــه هـــــــمین قــــدر هــم پول بده ]

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
هرکسی روزی 3000 آی پی داشت ماهی بیشتر از 30 تومان سایتش بهش داد بیاد بگه :)
[ عــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمراً اگــــــــــــــــــــــــــــه هـــــــمین قــــدر هــم پول بده ]
منظور از 30 تومن ، یعنی 30 میلیون تومن ؟
1 میلیون رو که میشه درآورد .

khunires

لایک‌ها
4,947
منظور از 30 تومن ، یعنی 30 میلیون تومن ؟
1 میلیون رو که میشه درآورد .

30.000 تومان عزیز...
یه سایتی که روزی 3.000 بازدید کننده که خوبه! روزی 10.000 بازدید کننده هم داشته باشه ماهی 30.000 تومان نمیده!

khunires

لایک‌ها
4,947
خیلی ببخشید ، شما تا حالا سایت داشتین ؟‌

عزیز دل، من حرفی ندارم اصن D:
شما سایتی داشتی 10.000 بازدید در روز داشت ماهی 30 تومان به بالا ازش گرفتی نوش جونت D:

بالا