• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میزان تقریبی درآمد یه همچین سایتی !!!

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
اگه مایل باشی، آدرسش رو لطف میکنی عزیز؟
میدونین که تو ایران ، وقتی یه ایده رو اجرا میکنی و بقیه بفهمن که گرفته ، همه میریزن سر اون کار و تا وقتی که بازار اون کار رو هم ضایع نکنن ، دست نمیکشن .
پس منو ببخشید . فقط میتونم دلگرمی بدم که یه ذره تلاش کنید و بعد بشینید و نگاه کنید .

dezdownload.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
صد در صد به ایده ربط داره. با 3 هزار ای پی اگه از 2 کد پاپ اپ استفاده کنید حداقل روزی 4ت درمیاری فقط با 2 کد پاپ اپ. از بقیه ی راه ها هم میشه در اورد ولی اونا قیمت ثابتی ندارن ینی مثلا میشه از همکاری در فروش استفاده کرد روزی 100 نفر بیان یه کالا رو بخرن شایدم روزی هیچکس نخره.

بنده خودم یه ایده دارم که بدون استفاده از پاپ اپ و همکاری در فروش و یا ... میتونی حداقل روزی 6ت با 3 هزار ای پی دربیاری (حداقل ) . با این روش هیچ لطمه ای به سایت و رنک گوگل و اکسا اسیبی نمیرسونه.

هرکی روشو خواست میفروشم (خیلی ارزون ) . چند وقت پیش تو یکی از وبهام استفادش کردم بعد برش داشتم که الگو برداری ازش نشه تا بفروشمش.

توجه داشته باشی از هر 1000 ای پی حداقل میشه روزی 2ت در اورد ( بدون استفاده از پاپ و ...)

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
میدونین که تو ایران ، وقتی یه ایده رو اجرا میکنی و بقیه بفهمن که گرفته ، همه میریزن سر اون کار و تا وقتی که بازار اون کار رو هم ضایع نکنن ، دست نمیکشن .
پس منو ببخشید . فقط میتونم دلگرمی بدم که یه ذره تلاش کنید و بعد بشینید و نگاه کنید .
به طور حتم در یک ایده جدید یا اصلا یک سایت خدماتی می توان مبالغ بیشتری هم داشت بحث بر سر این بود که از یک سایت تفریحی چه میزان درآمد میشه داشت والا سایت هایی که مشتری خاص خود رو دارن و اون مشتری برای اون خدمت حاضره مبلغی رو پرداخت کنه حتما درآمد می تونه برا هر آی پی باشه

reza-taker

Registered User
لایک‌ها
180
به طور حتم در یک ایده جدید یا اصلا یک سایت خدماتی می توان مبالغ بیشتری هم داشت بحث بر سر این بود که از یک سایت تفریحی چه میزان درآمد میشه داشت والا سایت هایی که مشتری خاص خود رو دارن و اون مشتری برای اون خدمت حاضره مبلغی رو پرداخت کنه حتما درآمد می تونه برا هر آی پی باشه

فرغی نمیکنه سایت تفریحی و یا موزیک و فیلم . با 3 هزار ip میشه تا 600-700 هم دارمد داشت :):general601:

reza-taker

Registered User
لایک‌ها
180
چجوری؟
میتونی نمونه مثال بزنی؟

اجازه گفتن ندارم .
در ضمن من با حرف ایشون هم کاملا موافقم و ...

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
فرغی نمیکنه سایت تفریحی و یا موزیک و فیلم . با 3 هزار ip میشه تا 600-700 هم دارمد داشت :):general601:
سایت موزیکم روزانه 3000 تا ای پی داره، شما بیا این درامدو ازش در بیار، 30 درصدش برای خودت. خوبه؟

reza-taker

Registered User
لایک‌ها
180
سایت موزیکم روزانه 3000 تا ای پی داره، شما بیا این درامدو ازش در بیار، 30 درصدش برای خودت. خوبه؟
من خودم سایت موزیک داشتم فروختمش .
روزی 700-800 تا ip داشت درماه حدود 160-70 تومان درامد داشتم ازش .
اگه ip سایتتون اینی که گفتید باشه 100٪ باید بیشتر 500 بتونید درامد ازش کسب کنید .

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
کلا اگر چنین بود دوست من الان وب مستر جماعت باید تو جرایر خوش آب و هوا داشت آفتاب می گرفت نه اینکه
قدر مسلم همه در اینجا روش های مختلف تبلیغ و درآمد رو تجربه کردن اگر بخواهیم فقط روش های قانونی و مرسوم رو در نظر بگیریم در آمد یک سایت تفریحی نمی تونه این باشه ولی در هر حال خوشحالم که این درآمد رو دارین اگر داشته باشین

موفق و موید باشین

بالا