pouya4
Registered User
- نوشتهها
- 137
- لایکها
- 154
سایتی دارم 2800 تا آی پی ، 800 هزار ماهیانه .عزیز دل، من حرفی ندارم اصن D:
شما سایتی داشتی 10.000 بازدید در روز داشت ماهی 30 تومان به بالا ازش گرفتی نوش جونت D:
سایتی دارم 2800 تا آی پی ، 800 هزار ماهیانه .عزیز دل، من حرفی ندارم اصن D:
شما سایتی داشتی 10.000 بازدید در روز داشت ماهی 30 تومان به بالا ازش گرفتی نوش جونت D:
سایتی دارم 2800 تا آی پی ، 800 هزار ماهیانه .
میدونین که تو ایران ، وقتی یه ایده رو اجرا میکنی و بقیه بفهمن که گرفته ، همه میریزن سر اون کار و تا وقتی که بازار اون کار رو هم ضایع نکنن ، دست نمیکشن .اگه مایل باشی، آدرسش رو لطف میکنی عزیز؟
به طور حتم در یک ایده جدید یا اصلا یک سایت خدماتی می توان مبالغ بیشتری هم داشت بحث بر سر این بود که از یک سایت تفریحی چه میزان درآمد میشه داشت والا سایت هایی که مشتری خاص خود رو دارن و اون مشتری برای اون خدمت حاضره مبلغی رو پرداخت کنه حتما درآمد می تونه برا هر آی پی باشهمیدونین که تو ایران ، وقتی یه ایده رو اجرا میکنی و بقیه بفهمن که گرفته ، همه میریزن سر اون کار و تا وقتی که بازار اون کار رو هم ضایع نکنن ، دست نمیکشن .
پس منو ببخشید . فقط میتونم دلگرمی بدم که یه ذره تلاش کنید و بعد بشینید و نگاه کنید .
به طور حتم در یک ایده جدید یا اصلا یک سایت خدماتی می توان مبالغ بیشتری هم داشت بحث بر سر این بود که از یک سایت تفریحی چه میزان درآمد میشه داشت والا سایت هایی که مشتری خاص خود رو دارن و اون مشتری برای اون خدمت حاضره مبلغی رو پرداخت کنه حتما درآمد می تونه برا هر آی پی باشه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فرغی نمیکنه سایت تفریحی و یا موزیک و فیلم . با 3 هزار ip میشه تا 600-700 هم دارمد داشت:general601:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چجوری؟منظور ؟
چجوری؟
میتونی نمونه مثال بزنی؟
میدونین که تو ایران ، وقتی یه ایده رو اجرا میکنی و بقیه بفهمن که گرفته ، همه میریزن سر اون کار و تا وقتی که بازار اون کار رو هم ضایع نکنن ، دست نمیکشن .
پس منو ببخشید . فقط میتونم دلگرمی بدم که یه ذره تلاش کنید و بعد بشینید و نگاه کنید .
سایت موزیکم روزانه 3000 تا ای پی داره، شما بیا این درامدو ازش در بیار، 30 درصدش برای خودت. خوبه؟فرغی نمیکنه سایت تفریحی و یا موزیک و فیلم . با 3 هزار ip میشه تا 600-700 هم دارمد داشت:general601:
من خودم سایت موزیک داشتم فروختمش .سایت موزیکم روزانه 3000 تا ای پی داره، شما بیا این درامدو ازش در بیار، 30 درصدش برای خودت. خوبه؟