اره انگار بهترین کار همینه !
طرف با این همه درس خوندن میگه چی کار کنم میگن برو مغازه باز کن ! پیک موتوری شو ! بازاریابی کن ! و...
اونایی هم که خوشبینن میگن برو شاگردی یه جا رو بکن خدا خودش بزرگه !
من وقتی رفتم خدمت , روزی که خدمتم تموم شد برج 6 سال 88 بود 3 روز بعدش رفتم سر کار , اما به کسی که دیپلم بود کار درست حسابی هم نمیدادن هر جا میرفتم بعد از 3 تا 5 ماه مینداختن بیرون چون بیمه نکنن , 2 ماه دنبال کار بگرد بعد 3 ماهه مینداختن بیرون
2 تا کار خوب دولتی گیر اومد اما اونا حداقل لیسانس میخواستن و من دیپلم
تصمیم گرفتم درس بخونم , درس خوندم و کار کردم --- کار موقت داشتم
کاردانی مدیریت کسب و کار گرفتم , بعد رشته دولتی کارشناسی آسیب شناسی اجتماعی گرایش پیشگیری از اعتیاد , تو دانشگاه علمی کاربردی واحد فرهنگ و هنر شهرداری تهران خوندم
پدرمم تو شهرداری حراست سازمان پایانه ها , نصف فک و فامیل تو شهرداری -- اما نتونستم برم تو شهرداری ( چون شورا شهر جلو جذب نیرو شهرداری گرفته حتی شرکتی ها , شورا شهر گفته شهرداری 30 هزار تا نیرو اضافه داره بیاد بریزه بیرون )
از شهریور تا الان حداقل حداقل 70 جا رفتم , هر جا رفتم نگفتم کار پشت میزی میخوام , گفتم کار هر چی بود بود فقط جاش خوب باشه , گفتم آبدارچی - نگهبان و ...... هم میشم
جاش خوب باشه منظورم اینه جایی باشه بیرون نندازن و بیمه کنن همین
حتی رفیقی دارم که تو کمیته امداده - جور کرد برم کارگر ها روز مزد خالی کردن صندوق صدقات بشم - رفتیم اما مسئولش گفت الان نمیشه چون تو کل کشور 16 هزار تا نیرو هستن که امسال 6 هزار تا بیرون کردن قراره سال 95 ام 7 هزارتا دیگه صندوق خصدقات خالی کنم بیرون بریزن
جاها آزاد هم رفتم اونا حقوق پایه کارگری که هیچ , زیر 400 حقوق میدادن -- 10 جا حداقل زیر 400 هزار میدادن - وقتی من قبول نکردم یکی دیگه قبول کرد رفت - بیکار زیاده , رفتم این محضر ها طرف گفت دستمزدت ماهی 250 هزار تومنه بقیشو خودت باید از مردم شیرینی بگیری
خیلی جاها رفتم خودم - خود پدرمم به کلی ها سپرده - به یکی زنگ زد برای پسرم کار جور کن طرف گفت تو رستوران ظرف شور میشه , پدرم گفت این پسر کاریه بهش بگم میره اما این همه درس خونده که ظرف شوری برای امثال من پیرمرد بی سواده نه آدم تحصیل کرده حداقل نگهبانی چیزی
البته یه چند نفری هم هستن اگر بخوان کمک کنن میتونن یه کار با پدر مادر برام جور کنن اما دست به خیر نیستن فقط چشم الکی میگن کمک به آشنا و .... تو خونشون نیست , یکی مدیر یه شعبه بانک ملته یکی دیگه پرسنل مجلسه