• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میزان درآمد ماهیانتون چقدره و بزرگترین هدفتون چیه؟

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
من 5 تومن در حال حاضر
هدفم بیشتر کردنش، و هدف از بیشتر کردنش هم راه اندازی کسب و کار ها و استارتاپ های مختلف.
به نوعی علاقمندم چند تا کسب و کار راه اندازی کنم و برای کسانی که دنبال کار هستن کاری ایجاد بشه. خودمم مدیریت شون کنم و لذت ببرم از اینکه میشه به دیگران کمک کرد. :)

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
تو چه کاری؟

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
پست های اینجا بعضیاشون خیلی جالبه !
الان مردم با مدارک بالا نهایت کاری که میتونن گیر بیارن یا کارگری هست ( که نهایت 700-1 میلون هست ) یا فوقش یه کاری چیزی تو یه شرکت خصوصی که اونم حدود 1 1200 هست
تازه اینقدر وضع کار خراب هست که اگه شانس بیاری میتونی اینارو پیدا کنی اگه نه که باید بیکار باشی !
دوستان اینجا یا الکی میگن یا کارشون خیلی خیلی درسته !

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوست عزیز این مبالغ حقوقی که فرمودی برای کارمندان صفر کیلومتر حقیقت داره ولی همه که کارمند صفر نیستن.. ما تو شرکتمون که خصوصی هست بیش از ده نفر داریم که حقوق پایه شون بالای چهار و نیم میلیونه.. و دریافتی هاشون تا یکی دو تومن هم بیشتر از این رقم های پایه میشه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دوست عزیز این مبالغ حقوقی که فرمودی برای کارمندان صفر کیلومتر حقیقت داره ولی همه که کارمند صفر نیستن.. ما تو شرکتمون که خصوصی هست بیش از ده نفر داریم که حقوق پایه شون بالای چهار و نیم میلیونه.. و دریافتی هاشون تا یکی دو تومن هم بیشتر از این رقم های پایه میشه
بیشتر اونایی که میان اینجا جوون هستن ، من برای جوون ها گفتم که بعیده همچین چیزی !
در ضمن چه شرکت خوبی دارین که پایه حقوقشون 4.5 هست ! والا 10-20 سال سابقه کار ها هم همچین حقوقا ندارن !

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
من با 28 سال سن , بیکارم
کارشناسی دارم
نه کاری دارم نه سرمایه ای نه .....................
سرمو بزارم برم راحت شن همه از دست من :p
اره انگار بهترین کار همینه !
طرف با این همه درس خوندن میگه چی کار کنم میگن برو مغازه باز کن ! پیک موتوری شو ! بازاریابی کن ! و...
اونایی هم که خوشبینن میگن برو شاگردی یه جا رو بکن خدا خودش بزرگه !

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
اره انگار بهترین کار همینه !
طرف با این همه درس خوندن میگه چی کار کنم میگن برو مغازه باز کن ! پیک موتوری شو ! بازاریابی کن ! و...
اونایی هم که خوشبینن میگن برو شاگردی یه جا رو بکن خدا خودش بزرگه !
من وقتی رفتم خدمت , روزی که خدمتم تموم شد برج 6 سال 88 بود 3 روز بعدش رفتم سر کار , اما به کسی که دیپلم بود کار درست حسابی هم نمیدادن هر جا میرفتم بعد از 3 تا 5 ماه مینداختن بیرون چون بیمه نکنن , 2 ماه دنبال کار بگرد بعد 3 ماهه مینداختن بیرون
2 تا کار خوب دولتی گیر اومد اما اونا حداقل لیسانس میخواستن و من دیپلم
تصمیم گرفتم درس بخونم , درس خوندم و کار کردم --- کار موقت داشتم
کاردانی مدیریت کسب و کار گرفتم , بعد رشته دولتی کارشناسی آسیب شناسی اجتماعی گرایش پیشگیری از اعتیاد , تو دانشگاه علمی کاربردی واحد فرهنگ و هنر شهرداری تهران خوندم
پدرمم تو شهرداری حراست سازمان پایانه ها , نصف فک و فامیل تو شهرداری -- اما نتونستم برم تو شهرداری ( چون شورا شهر جلو جذب نیرو شهرداری گرفته حتی شرکتی ها , شورا شهر گفته شهرداری 30 هزار تا نیرو اضافه داره بیاد بریزه بیرون )

از شهریور تا الان حداقل حداقل 70 جا رفتم , هر جا رفتم نگفتم کار پشت میزی میخوام , گفتم کار هر چی بود بود فقط جاش خوب باشه , گفتم آبدارچی - نگهبان و ...... هم میشم
جاش خوب باشه منظورم اینه جایی باشه بیرون نندازن و بیمه کنن همین

حتی رفیقی دارم که تو کمیته امداده - جور کرد برم کارگر ها روز مزد خالی کردن صندوق صدقات بشم - رفتیم اما مسئولش گفت الان نمیشه چون تو کل کشور 16 هزار تا نیرو هستن که امسال 6 هزار تا بیرون کردن قراره سال 95 ام 7 هزارتا دیگه صندوق خصدقات خالی کنم بیرون بریزن

جاها آزاد هم رفتم اونا حقوق پایه کارگری که هیچ , زیر 400 حقوق میدادن -- 10 جا حداقل زیر 400 هزار میدادن - وقتی من قبول نکردم یکی دیگه قبول کرد رفت - بیکار زیاده , رفتم این محضر ها طرف گفت دستمزدت ماهی 250 هزار تومنه بقیشو خودت باید از مردم شیرینی بگیری

خیلی جاها رفتم خودم - خود پدرمم به کلی ها سپرده - به یکی زنگ زد برای پسرم کار جور کن طرف گفت تو رستوران ظرف شور میشه , پدرم گفت این پسر کاریه بهش بگم میره اما این همه درس خونده که ظرف شوری برای امثال من پیرمرد بی سواده نه آدم تحصیل کرده حداقل نگهبانی چیزی

البته یه چند نفری هم هستن اگر بخوان کمک کنن میتونن یه کار با پدر مادر برام جور کنن اما دست به خیر نیستن فقط چشم الکی میگن کمک به آشنا و .... تو خونشون نیست , یکی مدیر یه شعبه بانک ملته یکی دیگه پرسنل مجلسه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
من وقتی رفتم خدمت , روزی که خدمتم تموم شد برج 6 سال 88 بود 3 روز بعدش رفتم سر کار , اما به کسی که دیپلم بود کار درست حسابی هم نمیدادن هر جا میرفتم بعد از 3 تا 5 ماه مینداختن بیرون چون بیمه نکنن , 2 ماه دنبال کار بگرد بعد 3 ماهه مینداختن بیرون
کاردانی مدیریت کسب و کار گرفتم , بعد رشته دولتی کارشناسی آسیب شناسی اجتماعی گرایش پیشگیری از اعتیاد , تو دانشگاه علمی کاربردی واحد فرهنگ و هنر شهرداری تهران خوندم
پدرمم تو شهرداری حراست سازمان پایانه ها , نصف فک و فامیل تو شهرداری -- اما نتونستم برم تو شهرداری ( چون شورا شهر جلو جذب نیرو شهرداری گرفته حتی شرکتی ها , شورا شهر گفته شهرداری 30 هزار تا نیرو اضافه داره بیاد بریزه بیرون )

از شهریور تا الان حداقل حداقل 70 جا رفتم , هر جا رفتم نگفتم کار پشت میزی میخوام , گفتم کار هر چی بود بود فقط جاش خوب باشه , گفتم آبدارچی - نگهبان و ...... هم میشم

حتی رفیقی دارم که تو کمیته امداده - جور کرد برم کارگر ها روز مزد خالی کردن صندوق صدقات بشم - رفتیم اما مسئولش گفت الان نمیشه چون تو کل کشور 16 هزار تا نیرو هستن که امسال 6 هزار تا بیرون کردن قراره سال 95 ام 7 هزارتا دیگه صندوق خصدقات خالی کنم بیرون بریزن

جاها آزاد هم رفتم اونا حقوق پایه کارگری که هیچ , زیر 400 حقوق میدادن -- 10 جا حداقل زیر 400 هزار میدادن - وقتی من قبول نکردم یکی دیگه قبول کرد رفت - بیکار زیاده , رفتم این محضر ها طرف گفت دستمزدت ماهی 250 هزار تومنه بقیشو خودت باید از مردم شیرینی بگیری

خیلی جاها رفتم خودم - خود پدرمم به کلی ها سپرده - به یکی زنگ زد برای پسرم کار جور کن طرف گفت تو رستوران ظرف شور میشه , پدرم گفت این پسر کاریه بهش بگم میره اما این همه درس خونده که ظرف شوری برای امثال من پیرمرد بی سواده نه آدم تحصیل کرده حداقل نگهبانی چیزی

البته یه چند نفری هم هستن اگر بخوان کمک کنن میتونن یه کار با پدر مادر برام جور کنن اما دست به خیر نیستن فقط چشم الکی میگن کمک به آشنا و .... تو خونشون نیست , یکی مدیر یه شعبه بانک ملته یکی دیگه پرسنل مجلسه
خیلی اوضاع خرابه
واقعا ادم روحیش خراب میشه با این همه درس خوندن اوضاع اینه
تو این چند سال هم اینجوری نابود شده ! اگه نه یادمه قبلا اینقدر داغون نبود ! ( قبل 88 )

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
خیلی اوضاع خرابه
واقعا ادم روحیش خراب میشه با این همه درس اوضاع اینه

تو همین چند ماهه چنتا از تار ریش هام سفید شده , تو خانواده ما راث اینه سن از 40 گذشت موها سفید شد هنوز ریش سفید نمیشه , فشار عصبی روم خیلی زیاده

همون حرفت خودته , به هر کی میگی کار جور کن میگه برو شاگردی کن برو مهارت یاد بگیر مثل تراشکاری
به طرف میگم عمو خودم 20 سال تراشکار حرفه ای بود انقدر درآمدش کم بود که ول کرد الان لباس بونجول تاناکارا میره مرز میاره میشوره میفروشه میگه درآمدش از تراشکاری بهتره ,حالا من برم تراشکاری؟
میگن خوب رو شاگردی

از اون ور بخاطر مریضی یکی از اعضا خانواده پول نیاز داشتیم تمام سرمایه زندگیم بالا 8 میلیون خرج کردم هنوز نفهمیدن مریضیش چیه و پول منم رفت

کلا الان بیکار بی عار بی پول ام , بعد میگن چرا جوونا دزدی میکنن چرا معتاد میشن چرا .........

Last edited:

sinsinate

Registered User
لایک‌ها
123

منم مث تو به هر جایی رفتم رشتم صنایع غذایی
نرده استیل کار حرفه ایم (بازار کار خیلی خراب شد ساخت و ساز ساختمون کم شد مجبور شدم ول کنم)
قبل اینکه برم نرده کل کارخونه های استانو گشتم ینی هر جایی دریغ از یک کار بدون پارتی
بعد کارگر رستوران شدم بعد 2 ماه نرفتم دیگه لازم نیس بگم چرا
بعدش رفتم کار کرکره برقی و شیشه سکوریتو کناف کار ساختمان 6 ماه کار کردم کار کردم بعدش ی نفر که ساختمونشو کار میکردیم (مدیر عامل یه کارخونه نامدار ایران) قول داد کار خونه استخدامت میکنم بعد 1 ماه کارگری میزارمت اونجایی که باید بری بعد از 45-50 روز کار گفت من همچین قولی بهت ندادم ومنم انصراف دادم اومدم بیرون دارم میرم دنبال کار آژانس (تاکسی تلفنی) ببینیم ....
با این فشار عصبیو روحی اصلا به چن سال دیگه امیدوار نیستم چ برسه هدف اصلی

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
منم مث تو به هر جایی رفتم رشتم صنایع غذایی
نرده استیل کار حرفه ایم (بازار کار خیلی خراب شد ساخت و ساز ساختمون کم شد مجبور شدم ول کنم)
قبل اینکه برم نرده کل کارخونه های استانو گشتم ینی هر جایی دریغ از یک کار بدون پارتی
بعد کارگر رستوران شدم بعد 2 ماه نرفتم دیگه لازم نیس بگم چرا
بعدش رفتم کار کرکره برقی و شیشه سکوریتو کناف کار ساختمان 6 ماه کار کردم کار کردم بعدش ی نفر که ساختمونشو کار میکردیم (مدیر عامل یه کارخونه نامدار ایران) قول داد کار خونه استخدامت میکنم بعد 1 ماه کارگری میزارمت اونجایی که باید بری بعد از 45-50 روز کار گفت من همچین قولی بهت ندادم ومنم انصراف دادم اومدم بیرون دارم میرم دنبال کار آژانس (تاکسی تلفنی) ببینیم ....
با این فشار عصبیو روحی اصلا به چن سال دیگه امیدوار نیستم چ برسه هدف اصلی

میری دنبال کار , طرف میگه علایقق چیه برو دنبال علایقق -- من میگم علایق بشا.. توش
کار کجا بود که بریم دنبال علایقمون
از این کارا زیاد کردم - از دست فروشی - شرکت خدمات ساختمونی - لوله باز کنی - نگهبانی اونم چند جا و .......................
از این قول ها به منم زیاد دادن مثل همون طرف که پرسنل مجلسه

بهترین راه , رفتن از اینجاست , باید رفت از این کشور رفت - حرف بقیه گوشی نکن که اینجا هیچی نشدی اونور خیابون خواب میشی --- باور کن خود اقوامم و دوستان چند نفری میشناسم وضعشون اینجا بدتر از من بود الان بعد از 5 سال خونه و مغازه و ..... دارن -- مشکل پول نداشتنه باید پول دستمون باشه تا بتونیم بریم
با کار ساده هم کار کنی حقوتو میدن با همون میتونی تفریح کنی زندگیتو مدیریت کنی
اینجا دکتری هم داشته باشی آشنا نداشته باشی بزور بهت 2 میلیون میدن

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
@ehsanservat هنوز 3 سال از من جلوتری؛ من دو ماه دیگه رفتم تو 31 :general704: فوق دیپلم رو هم نگرفتم تازه! :general505:

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
بهترین راه , رفتن از اینجاست , باید رفت از این کشور رفت - حرف بقیه گوشی نکن که اینجا هیچی نشدی اونور خیابون خواب میشی --- باور کن خود اقوامم و دوستان چند نفری میشناسم وضعشون اینجا بدتر از من بود الان بعد از 5 سال خونه و مغازه و ..... دارن --
نبابا این خبرا هم نیست... :general505:

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
@ehsanservat هنوز 3 سال از من جلوتری؛ من دو ماه دیگه رفتم تو 31 :general704: فوق دیپلم رو هم نگرفتم تازه! :general505:

مهم مدرک و اینا نیست مهم آشنا و پارتیه
زمانی که رفتم خدمت ( **** بودم ) بعد از آموزشی رفتم یگان , دیدم سرباز ستوان 2 داره سیب زمینی پوست میکنه برای غذا ظهر , سرباز لا بدون خط ( اونایی که سربازی **** بودن میدونن چی میگم = یعنی زیر سیکل بودن ) بود داشت تو کارگزینی کار اداری میکرد , چون آشنا داشت

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
پی تی شده مشت نمونه خروار جامعه ایران.
آقایی که میگی لیسانس دارم بیکارم. الان نسبت به زمان دیپلمت چه هنری بهت اضافه شده که توقع داری از جامعه؟
ایراد جونهای ما اینه که فکر میکنند ادامه تحصیل راه استخدام شدنه.
انتظار هم دارند بدون هیچ تخصصی برن پشت میز حقوق بگیرند. اونجا هم چون کار بلد نیستند سیستم میره رو هوا نتیجش میشه مملکت گل و بلبل ایران.

Sent from my LG-H959 using Tapatalk

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
خیلی اوضاع خرابه
واقعا ادم روحیش خراب میشه با این همه درس خوندن اوضاع اینه
تو این چند سال هم اینجوری نابود شده ! اگه نه یادمه قبلا اینقدر داغون نبود ! ( قبل 88 )
تا روزی که چشمت به دست اقوامه ک برات کاری کنن ‌و فکرت حول محوره پارتی و اشنا میگرده ب جایی نمیرسی. دستت رو‌بزار رو‌زانتو هات یا علی بگو ... هیچ‌ککککس روزی کسی رو‌نمیده جز خدا. من اینو‌تجربه کردم

فرستاده شده از GLX Spider1Sِ من با Tapatalk

mahdi 1372

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سال 89رفتم لاله زار کارکردم پیش اقوام هشت ماه اول هیچی بهم پول نداد بعد هشت ماه،ماهی 150تومن حقوق حساب کرد داد.کم کم حقوق زیاد شد الان 1تومن میده ولی منم کار یاد گرفتم.الان دنبال مغازم برا خودم انشالله مغازه جور بشه و منم بتونم پول خوبی به جیب بزنم.انشالله

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
تا روزی که چشمت به دست اقوامه ک برات کاری کنن ‌و فکرت حول محوره پارتی و اشنا میگرده ب جایی نمیرسی. دستت رو‌بزار رو‌زانتو هات یا علی بگو ... هیچ‌ککککس روزی کسی رو‌نمیده جز خدا. من اینو‌تجربه کردم

فرستاده شده از GLX Spider1Sِ من با Tapatalk
اولا من حرفی از پارتی و اینا نزدم ، یکی دیگه بود !
دوما اتفاقا این روزا پارتی و این چیزا از هر چیزی مهم تره ! اونایی که هیچ مدرکی نداشتن هیچی هم بلد نبودن با یه پارتی خوب الان بهترین شغل ها رو دارن ( کسایی هم میشناسم که به قول شما دست گذاشتن رو زانو خودشون و به خدا توکل کردن الان هیچی در بساط ندارن و زندگیشونم داره از هم میپاشه به خاطر بی پولی ! برو یه سر به دادگاه ها بزن مهمترین عامل طلاق شده بی پولی ، قابل توجه اونایی که همش میگن ازدواج کنین خدا خودش روزی میرسونه )
سوما من نمیدونم چه چیزی شده که تا میگیم کار نیست یه عده پیدا میشن میان میگن چی بلدی که هی میگی کار نیست ! اصلا ما هیچی بلد نیستیم ! ولی حداقلش یه مدرک مهندسی از بهترین رشته ها رو داریم ! همچین میگن انگار اونایی که الان کار دفتری عالی دارن چی بلدن ! یا خیلی متخصص هستن ! یا چمیدونم همه جوونا باید نخبه باشن ! پدر های منو شما وقتی دیپلم میگرفتن چند تا پیشنهاد کاری خوب داشتن ولی ماها چی !

بالا