@F-5
جواب :
:دی
خب تقریبا میشه گفت هیچکس دوست نداره شغل آیندش بی ربط با رشته ی تحصیلیش باشه !! مثلا من اگر لیسانس کامپیوتر دارم حتی اگر پولشم خوب باشه خیلی بده که تو سوپری کار کنم یا مثلا بزنم تو کار نقاشی و صافکاری .. ولی ولی ولی .. اگر دیدم کار گیرم نمیاد ، هرکاری میکنم به در بسته میخورم میرم تو بقالی سر کوچه میرم بنایی میرم کارت شارژ میفروشم میرم مسافر کشی و و و و ....
آخه اینجا یک مسئله ظریفی وجود داره
... لزوما هر لیسانس کامپیوتری که بیکاره و به در بسته میخوره، انقدر مستاصل نمیشه که هر کاری انجام بده ... همیشه جلوی هر آدمی، چند تا راه وجود داره... اگر شما می بینی که یه نفر غر میزنه که بیکارم، در عین حال سر کار کارگری هم نمیره، بخاطر تنبلیش نیست. خیلی ها تحت فشار مالی نیستن... طرف ازدواج نمیکنه، کمتر میخوره، کمتر می پوشه، قناعت میکنه، در عوض زیر دست مصطفی
هم کار نمیکنه. چند سال سختی میکشه، فوق لیسانسش رو میگیره، یه پذیرش با فاند میگیره میره دیگه بر نمیگرده که حتی گلاب به روتون تف نمادین هم تو صورت مصطفی بندازه
... نصف تحصیلکرده های خوب مهندسی که من باهاشون سر و کار داشتم، عاقبتشون این شده... از کسانی که من از دوران دانشگاه تا الان به نحوی باهاشون آشنایی داشتم ( بیش از 1000 نفر) الان بدون اغراق در حد انگشت شمار در ایران هستن. یعنی بیشتر از 99 درصد مهاجرت کردن
@F-5
حالا اینکه چرا مثلا ما n تعداد مهندس و فوق لیسانس و یا حتی دکترای بیکار داریم اون دیگه مشکل اساسی هست و به من نوعی هم ربطی نداره.. اینجا هم نمیشه زیاد در موردش بحث کرد :دی
هر چی میکشیم تقصیر مصطفاست
. سیل هم امد نتونست این جرثومه فساد رو بکشه:general509:
@F-5
منتهی چیزی که من دارم میبینم از جوون 19-20 ساله تا 30 ساله .. حال کار کردن ندارن همش مینالن که ای وایییی درس خوندیم حالا کووو کار.. یا حتی درس هم نخونده، میگیم آقا چکارست؟؟ سربازی هم که نرفته ، درس هم که نخونده خب الان چیکار میکنه؟؟ جواب چی میدن؟؟ آقاااا کو کاااار ، شما کار واسه من پیدا کن نامردم اگه نرم :دی مملکت شده باند و باندبازی همه جا پارتی بازی و... حالا حتی یک بار هم نیازمندی های شهرش رو نرفته بخونه ....
یه سوال از شما بپرسم ؟ چرا پزشک های ما حال کار کردن دارن ؟
از کشیک خریدن افراطی انترن و رزیدنتش تا 5 تا جراحی در روز اتندش و همزمان برج سازی و
... مگه اینا نژادشون با مهندس ها فرق میکنه ؟
برادر من پزشک فوق تخصصه، من هم دکترای مهندسی دارم.نژادمون یکیه
جفتمون هم دانشجو داریم. چرا دانشجوهای من، انگیزه( به قول شما حال
) دانشجوهای اون رو ندارن . برای اینکه آینده روشنی نمی بینن ... شما شک نکن که اگر سیستم **** پزشکی نبود، همون مصطفایی که الان بدون تخصص داره به صنعت برق کشور ضربه میزنه، داشت جراحی میکرد
. همون بابای بیسوادی که با دکترای تقلبی داشت در دانشگاه تدریس میکرد، در اوقات بیکاری رزیدنت هم تربیت میکرد:general304:. دکتر روا زاده وزیر بهداشت میشد
.. اونوقت میدیدی که پزشک ها هم دیگه حال کار کردن نخواهند داشت.
الان صنعت کشور نابود شده. همونی هم که هست دست یک مشت بیسواد نالایقه. بودجه های وحشتناک پژوهشی دست اساتیدیه که مدرکشون تقلبیه ( یا دست کمی از تقلبی نداره
). هر کدوم از این مصطفاها در هر پستی که نشستن، نه تنها یک فرصت شغلی رو اشغال کردن، بلکه با نادونیشون 100 تا فرصت شغلی رو نابود کردن. بخدا بعضی وقتا فکر میکنم که ایکاش بجای اینهمه نیروی متخصصی که مهاجرت میکنه، کل پول نفت و پول های خودمون رو بدیم که مصطفی و رفقاش از ایران مهاجرت کنند
. اینا مثل لنگر به ما چسبیدن نمیذارن حرکت کنیم:general208:. وضعیت خیلی خرابه. داریم به فنا میریم. 10 سال دیگه که مثل من پیر شدی، می فهمی من چی میگم:general503:
یکی از رفقای من تازه از امریکا برگشته بود، هنوز جوگیر بود
... یه شرکت تاسیس کرد و یسری استخدام کرد و میخواست کار گروهی انجام بده و گروه های دانش بنیان تشکیل بده و از این قرتی بازی هایی که توی امریکا جواب میده
، اتفاقا من هم دو تا از بچه های پی تی رو بهش معرفی کردم و چقدر خوب شد که هیچکدوم به توافق نرسیدن:general304: چون شرش برای من بود..... الان بعد از دو سال مثل یه بچه خوب:general406: داره جمع میکنه برگرده امریکا
. هنوز هم نفهمیده که مشکل کارش کجا بوده ! میگه جوون های ایرانی اهل کار کردن نیستن. لقمه آماده میخوان ... غافل از اینکه هر جوون امریکایی هم اگر جای جوون ایرانی بود و 10 بار بهش گفته بودن چشماتو ببند که ما لقمه دهنت بذاریم، بعد با مشت میکوبیدن تو دهنش
دیگه دفعه یازدهم اعتماد نمیکرد
پ.ن: چقدر حرف زدم. روح دمو در من حلول کرده. بلا به دور :general509: