• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میزان درآمد ماهیانتون چقدره و بزرگترین هدفتون چیه؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
خوشم اومد جو تاپیک واقعی شد،اولاش که گل و بلبل بود و درآمدهای توپ بعدش رویایی و هندی که همه به عشقشون رسیدند ولی آخرش رئال و تراژدیک مشابه زندگی در این ویرانه
آقایی که میگی برو کار یاد بگیر،شما بیا به من کار تخصصی یاد بده؟یادمیدهی؟عمرا چون نون خودت بریده میشه،این دقیقا همون روشیه که اساتید دانشگاه دارندپیاده میکنند تا مسیر پول مفت از توی جیبشون منحرف نشه،ولی توی برخی رشته ها مثل پزشکی به برکت رشد سرسام آور بیمار و بیماری این قضیه برقرار نیست،ارتباط شعور با مدرک هم خیلی با حال بود من که 99%برعکسش دیدم..شعور ذاتی هست نه یادگرفتنی که با مدرک بشه بالا بردش،اگر پایین باشه همون پایینا میمونه...شمایی که ماشالا هزار ماشالا کاربلدی و از همه با عرضه تری،بیا اینجا یا دست چند نفر را بگیر بهشون کار یاد بده یا راهنمایی کن،وگرنه حرف زدن خیلی مفت تر و راحت تر از بقیه کارها هست،همینطور که داریم میبینم با حرف مفت زدن دلار از3500 نرسید به 1226 تومان
درمورد قانون بازار کار هم همه میدونند که چه خبره و نیازی به گفتن نیست،هرکسی گفت از روی شایستگی هست باید بهش انگشت خوشکله را نشون داد

شما نباید منتظر کسی باشی که بیاد بهتون کار تخصصی یاد بده ، باید خودتون دست بجنبونید :دی ، اگر درس خوندید و مدرک گرفتید تو همون رشته ای که علاقه دارید خویش فرما بشید و کسب درآمد کنید. وگرنه شروع کار دولتی دیگه بیشتر از 1500 که نمیدن.. و به قول دوستان همش شده باند و باند بازی ...

اگر هم میبینید به رشته ای که انتخاب کردید و مدرکش رو گرفتید واقعا علاقه ندارید ، شروع به گرفتن مهارت جدید کنید چند سال اذیت میشید ، ضرر میکنید ، از جیب میخورید اما بعدش...

پ.ن --> پست من فقط نظر شخصی بود و صرفا از رو تجربیات خودم این حرف رو زدم .

پ.ن 2 : اکثر ما ها مخصوصا خود من فقط بلدیم کنار گود بشینیم و بگیم لنگش کن، نه تلاشی نه کوششی ، صرفا فقط به خاطر اینکه دانشگاه آزاد یه مدرکی گرفتیم میخوایم بهترین شغل و بهترین درآمد رو داشته باشیم.

خود من 8-9 سال پیش کارت اینترنت میخریدم 800ت میفروختم 1000ت ، پول اینترنت خودم فقط در میومد اما ایمان داشتم به پایان کار.. :)

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
شما نباید منتظر کسی باشی که بیاد بهتون کار تخصصی یاد بده ، باید خودتون دست بجنبونید :دی ، اگر درس خوندید و مدرک گرفتید تو همون رشته ای که علاقه دارید خویش فرما بشید و کسب درآمد کنید. وگرنه شروع کار دولتی دیگه بیشتر از 1500 که نمیدن.. و به قول دوستان همش شده باند و باند بازی ...

اگر هم میبینید به رشته ای که انتخاب کردید و مدرکش رو گرفتید واقعا علاقه ندارید ، شروع به گرفتن مهارت جدید کنید چند سال اذیت میشید ، ضرر میکنید ، از جیب میخورید اما بعدش...

پ.ن --> پست من فقط نظر شخصی بود و صرفا از رو تجربیات خودم این حرف رو زدم .

پ.ن 2 : اکثر ما ها مخصوصا خود من فقط بلدیم کنار گود بشینیم و بگیم لنگش کن، نه تلاشی نه کوششی ، صرفا فقط به خاطر اینکه دانشگاه آزاد یه مدرکی گرفتیم میخوایم بهترین شغل و بهترین درآمد رو داشته باشیم.

خود من 8-9 سال پیش کارت اینترنت میخریدم 800ت میفروختم 1000ت ، پول اینترنت خودم فقط در میومد اما ایمان داشتم به پایان کار.. :)
شما فرض کن بنده مهندس متالوژی چطوری از روی تئوری خویش فرما بشم،فرض کن مدرک دانشگاه معتبر دولتی(جزو 10 دانشگاه برترکشور)دارم چی کار کنم؟مهندس عمران چی؟مهندس شیمی و مکانیک و..چی؟علوم انسانی چی؟با دانشگاه دولتی کلی بیکار داریم،آزاد و علمی کلنگی و پیام نور و...که جای خودش...پیشنهاد میکنم یک سر به دانشگاههای معتبر شهرتون بزنید..خیلی هنر کنیم تدریس خصوصی کنیم و چهار تا مقاله و پایان نامه برای بقیه درست کنیم و بفروشیم

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
آدم میترسه اینجا پست بزاره
متهم بشه

Captive

لایک‌ها
16,664
شما فرض کن بنده مهندس متالوژی چطوری از روی تئوری خویش فرما بشم،فرض کن مدرک دانشگاه معتبر دولتی(جزو 10 دانشگاه برترکشور)دارم چی کار کنم؟مهندس عمران چی؟مهندس شیمی و مکانیک و..چی؟علوم انسانی چی؟با دانشگاه دولتی کلی بیکار داریم،آزاد و علمی کلنگی و پیام نور و...که جای خودش...پیشنهاد میکنم یک سر به دانشگاههای معتبر شهرتون بزنید..خیلی هنر کنیم تدریس خصوصی کنیم و چهار تا مقاله و پایان نامه برای بقیه درست کنیم و بفروشیم

خب دوست عزیز زمانی که شما میخواستید تعیین رشته کنید ، باید به این نکته هم توجه کنید که آیا بعد از 4-8 سال درس خوندن میتونم جایی استخدام بشم یا نه؟؟ اونم با حقوق مزایا عالی؟؟ نسبت به وقت و زحمتی که گذاشتم و کشیدیم واسه درس خوندن؟؟

مثلا رشته ی خود من کامپیوتر هست ، یکی از دوستای خودم فوق لیسانس دانشگاه دولتی داره ، در حال حاضر شاید 1 میل هم تو حساب بانکیش نباشه.. مهارت و تواناییشم خیلی بیشتر از من هست اما درآمد من خیلی بیشتر از اونه چرا؟؟ چون من کار کردم اون فقط درس خوند ، من شاید 100 تا آدم دور و ورم بشناسم که بتونم نیازشون رو برطرف کنم اما اون نداره و نمیتونه.. حالا آیا اونی که رفته درس خونده اشتباه کرده؟؟

نه به نظر من خیلی هم کار خوبی کرده اما تنش رو به کار نمیده دوست نداره با مدرک فوق لیسانس جایی شروع به کار کنه که 4 تا دیپلمه بهش دستور بدن و ...

David Zheng Zhi

Registered User
لایک‌ها
106
پی تی شده مشت نمونه خروار جامعه ایران.
آقایی که میگی لیسانس دارم بیکارم. الان نسبت به زمان دیپلمت چه هنری بهت اضافه شده که توقع داری از جامعه؟
ایراد جونهای ما اینه که فکر میکنند ادامه تحصیل راه استخدام شدنه.
انتظار هم دارند بدون هیچ تخصصی برن پشت میز حقوق بگیرند. اونجا هم چون کار بلد نیستند سیستم میره رو هوا نتیجش میشه مملکت گل و بلبل ایران.

Sent from my LG-H959 using Tapatalk
قربون شکل ماهت کی گفته هرکی کار بلده و تخصص داره الان وضش خوبه یا بیکار نی؟

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
دوست نداره با مدرک فوق لیسانس جایی شروع به کار کنه که 4 تا دیپلمه بهش دستور بدن و ...

خب کار درستی میکنه:D. رییس همیشه باید یچیزی از مرئوس بیشتر داشته باشه. شما خوشت میاد زیر دست یه جوون دبیرستانی که سواد و تخصص و تجربه و همه چیش از شما کمتره، کار کنی ؟:p حتی اگر کارخونه مال بابای پسره هم باشه، باز هم دوست نداری ... حالا فرض کن اگر کارخونه دولتی باشه و اون پسره به واسطه بعضی روابط خفیه و چفیه رییس شده باشه، چه حالی پیدا میکنی:D
در مورد خود اشتغالی هم ... به جان کپتیو نباشه، به مرگ افتک :D به این راحتی نیست.اینجا زیرساخت های اولیه صنعت رو نداره. زیرساخت صنایع در همه دنیا،مستقیم یا غیر مستقیم، دولتیه. مراحل تحقیق و توسعه در داخل دانشگاه ها با بودجه های دولتی انجام میشه. هیچ بخش خصوصی اینقدر پول نداره که زیرساخت بسازه. مخصوصا ما که پولدارهای عمده مون بارفروش های بازار تهران و تجار خواربار هستن. فکر کن بخوای به اون جنازه متحرک ع.ا :Dبفهمونی که صنعت چیه
اینجا هزینه های R&D و NRE بسیار بالاست، پروسه کار هم زمانبره. ریسک وحشتناک داره. خواب سرمایه اش دهشتناکه:D

این تازه برای بخش خصوصی درست و حسابیشه. یه تازه فارغ التحصیل دانشگاهی فلک زده:D با چند میلیون سرمایه چیکار میتونه بکنه ؟ فوقش چند تا پروژه به صورت فیریلنسری بگیره یا با دوستهاش یه شرکت بزنه و چند تا خرت و پرت از چین بیاره و بفروشه. یا خدمات موبایل و کامپیوتر بده. اینا اگرچه ازش پول در میاد، اما شغل نیست. کسی که هر کاری که به پستش خورد انجام میده، پول در میاره ، اما شغل نداره ........... بله . شما درست میگید، آدم باید تلاش کنه، اگر مجبور بود از این کارها هم انجام بده، بالاخره نمیشه که آدم از گرسنگی بمیره:D.... اما نباید بگیم انجام دادن این کارها درسته ، باید بگیم غلطه که یه مهندس عمران، نقاشی ساختمون انجام بده، اما اگر مجبور و تحت اضطرار بود، اشکالی نداره. بنابر فتوای علما خوردن گوشت سگ هم در حالت اضطرار اشکالی نداره. اینم مثل همونه:D
مشکل آقایون علمای تصمیم گیرنده اینه که قبول نمیکنن که اشتباه کردن و 4 نفر باسواد رو بیارن که اشتباهشون رو اصلاح کنند... مشکل اینجاست که بر غلطشون پافشاری میکنن و میگن کار که عار نیست، مهندس پاچه هاتو بالا بزن، گل لگد کن :D یکی هم نیست که بگه اگه کار عار نیست، توی فلان فلان شده اون پست دولتیت رو ول کن، بیا برو گل لگد کن:D

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
قربون شکل ماهت کی گفته هرکی کار بلده و تخصص داره الان وضش خوبه یا بیکار نی؟

شما اگر نوشتن اپلیکیشن موبایل رو یاد بگیری، میتونی دونه ای 15 میلیون به پزشکها بفروشی و سر 5 سال از بیل گیتس جلو بزنی. بجان مصطفی:D.فقط اولش باید یه خرده پول آموزش بدی:p

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
یه ایراد دیگه این خراب شده اینه هر کسی فکر میکنه تخصص علف خرسه میشه تو دو سال یاد گرفت متخصصهای درپیت هم فکر میکنن تخصصشون رو اشاعه بدن خودشون بیکار میشن. نتیجه اینکه مملکت پر شده از یه مشت لیسانس درپیت داغون که از عالم که از عالم و آدم شاکین.

David Zheng Zhi

Registered User
لایک‌ها
106
من رنگ کار چوبم از ٨۴-٨۵ بود که رفتم توو این کار
چهار ساله تموم شاگردی کردم با روزی ٣ هزار تومن
خاک خوردیم، سرما و گرما خوردیم، سیلر و کیلر و پلی استر خوردیم، روزهایی بود که از نوک انگشتامون خون میچکید ولی چسب میپیچیدیم و پوست میزدیم، روزهایی بود که از زور سرما سنگ میترکید ولی ما 8 کیلو ماشین پوست توو دستمون دولا پوست ماشین میزدیم بادش میزد دستامون چوم میشد، خاک میرفت توو چشامون گل میشد، کمرمون خشک میشد به حدی که دیگه نمیشد صاف وایسی و ... تا کارو یاد گرفتیم اینارو گفتم که فک نکنی اگه نقاش ساختمون شدی هنر کردی کار شما یک درصد کار چوبم سختی نداره هروخت پوست پرداخت زدی اونوخ میفهمی که پوست زدن یعنی چی! خودمم یاد گرفتم یعنی اوسام تموم تلاششو میکرد که نتونم یاد بگیرم مثلن اگه وایمیسادیم دم دستش که ببینیم چجوری رنگ درست میکنه میفرسادمون پی نخد سیا مثلن میگفت برو تینر بیار ولی من زرنگی میکردم یادمه یبار برای اولین بار که رنگ پاشی کردم وختی نبود یه جعبه ورداشتم و زیرکارشو کردم و رنگ کردم وختی اومد دید میگفت چرا رنگ زدی ولی من بی عار بودم میرفت بیرون میرفتم سراغ پوست ماشین شروع میکردم به زدن کل کلی میکردم ( موج افتادن ) خلاصش با زرنگی کارو یاد گرفتیم زمانی که دیگه اوسا شدیم کار کنترات ازش میگرفتم دستی بیست تومن روز بود که من و یه بنده خدای دیگه که اونم اوسا بود روزی یه دست میذاشتیم بالا یعنی آماده رنگ پاشی بود مراحلشو برات میگم که بدونی کار راحتی نبود
بتونه دست اول-پوست ماشین- درل- پوست پرداخت- سیلر- دوباره بتونه-پوست بتونه- دوباره سیلر بعدم کیلر همه اینا از هشت صبح تا شیش بعدظهر خیلیه رفیق ! چراکه ٩٨% سختی اینکار توی زیرکارشه همه اینکارارو کردیم کمرو چش چالو ریه میمونو گذاشتیم روو اینکار حالا چی داریم؟ هیچی، آس آسیم از سال 88 اگه درست خاطرم باشه کار خراب شد روزا میرفتیم تا ظهر میشستیم و ظهرم برمیگشتیم خونه به جایی رسید که یکی یکی همه رفتن کسی هم نمیومد دیگه اگه میومدم نصف روز در میرفت چون کار سختی اینکار خلاصه من اخرین نفری بودم که اومدم بیرون، یا کار نبود یا اگه بود پول نبود میگفتی پول قسم و آیه که ببین چک شیش ماهه دادن !
کارو رنگ میکردیم میذاشتیم بالا کارگاه طرف نمایشگاه دار نمیومد ببره اقای فلانی چرا نمیای ببری کارتو؟ انبارم پر شده فروش نداریم ای بابا چیکار کنیم پس؟ هیچی بذارین همونجا بمونه! میپوکه بابا گرد و خاک و نم و ... از بین میره؟ فدا سرتون چیکار کنم کار خوابیده! پول چی پول بمون نمیدی؟ به خدا به کی به کی ندارم یجوری سر کنین تا چنتا کار بفروشیم بیاریم بدیم
این شد که مام زدیم بیرون
ما با نمایشگاه دارهای بزرگی کار میکردیم اینجا و اونجا نداشت بازم ما جاهای دیگه هم رفتیم اونحام همین وضع بود
خلاصش کنم توی این چندسال هرجوری بوده خودمونو کشوندیم حتی کارتون جمع کردن از گوشه خیابونا حالا آقای مهندس نقاش ساختمون به من بگو منه اوسای رنگ کار بایس برم کارتون جمع کنی که اونم به لطف سرمایه دار شد کیلویی ٢۰۰ تومن؟! اونم با ترس و لرز؟!
خداوکیلی اگه بازم روو حرفت پافشاری کنی خیلی دیگه روو داری روو راس بگم
چنوخ پیش رفتیم یه سری به اوسامون بزنیم به والله غصم شد، کارگاه به اون بزرگی به اون شلوغی انقدر سوت و کوت شده بود که ریگ مینداختی صدا میداد
بهش گفتم بفروش بره بابا خودتو راحت کن
والا بقران

Last edited:

David Zheng Zhi

Registered User
لایک‌ها
106
شما اگر نوشتن اپلیکیشن موبایل رو یاد بگیری، میتونی دونه ای 15 میلیون به پزشکها بفروشی و سر 5 سال از بیل گیتس جلو بزنی. بجان مصطفی:D.فقط اولش باید یه خرده پول آموزش بدی:p
نه آخه تخصصم داریم تا تخصص آدم نمیتونه هی چندسال چندسال بره کار یاد بگیره بعد ببینه هیچی تووش نیست، مگه یه آدم چندسال عمر میکنه

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
من رنگ کار چوبم از ٨۴-٨۵ بود که رفتم توو این کار
چهار ساله تموم شاگردی کردم با روزی ٣ هزار تومن
خاک خوردیم، سرما و گرما خوردیم، سیلر و کیلر و پلی استر خوردیم، روزهایی بود که از نوک انگشتامون خون میچکید ولی چسب میپیچیدیم و پوست میزدیم، روزهایی بود که از زور سرما سنگ میترکید ولی ما 8 کیلو ماشین پوست توو دستمون دولا پوست ماشین میزدیم بادش میزد دستامون چوم میشد، خاک میرفت توو چشامون گل میشد، کمرمون خشک میشد به حدی که دیگه نمیشد صاف وایسی و ... تا کارو یاد گرفتیم اینارو گفتم که فک نکنی اگه نقاش ساختمون شدی هنر کردی کار شما یک درصد کار چوبم سختی نداره هروخت پوست پرداخت زدی اونوخ میفهمی که پوست زدن یعنی چی! خودمم یاد گرفتم یعنی اوسام تموم تلاششو میکرد که نتونم یاد بگیرم مثلن اگه وایمیسادیم دم دستش که ببینیم چجوری رنگ درست میکنه میفرسادمون پی نخد سیا مثلن میگفت برو تینر بیار ولی من زرنگی میکردم یادمه یبار برای اولین بار که رنگ پاشی کردم وختی نبود یه جعبه ورداشتم و زیرکارشو کردم و رنگ کردم وختی اومد دید میگفت چرا رنگ زدی ولی من بی عار بودم میرفت بیرون میرفتم سراغ پوست ماشین شروع میکردم به زدن کل کلی میکردم ( موج افتادن ) خلاصش با زرنگی کارو یاد گرفتیم زمانی که دیگه اوسا شدیم کار کنترات ازش میگرفتم دستی بیست تومن روز بود که من و یه بنده خدای دیگه که اونم اوسا بود روزی یه دست میذاشتیم بالا یعنی آماده رنگ پاشی بود مراحلشو برات میگم که بدونی کار راحتی نبود
بتونه دست اول-پوست ماشین- درل- پوست پرداخت- سیلر- دوباره بتونه-پوست بتونه- دوباره سیلر بعدم کیلر همه اینا از هشت صبح تا شیش بعدظهر خیلیه رفیق ! چراکه ٩٨% سختی اینکار توی زیرکارشه همه اینکارارو کردیم کمرو چش چالو ریه میمونو گذاشتیم روو اینکار حالا چی داریم؟ هیچی، آس آسیم از سال 88 اگه درست خاطرم باشه کار خراب شد روزا میرفتیم تا ظهر میشستیم و ظهرم برمیگشتیم خونه به جایی رسید که یکی یکی همه رفتن کسی هم نمیومد دیگه اگه میومدم نصف روز در میرفت چون کار سختی اینکار خلاصه من اخرین نفری بودم که اومدم بیرون، یا کار نبود یا اگه بود پول نبود میگفتی پول قسم و آیه که ببین چک شیش ماهه دادن !
کارو رنگ میکردیم میذاشتیم بالا کارگاه طرف نمایشگاه دار نمیومد ببره اقای فلانی چرا نمیای ببری کارتو؟ انبارم پر شده فروش نداریم ای بابا چیکار کنیم پس؟ هیچی بذارین همونجا بمونه! میپوکه بابا گرد و خاک و نم و ... از بین میره؟ فدا سرتون چیکار کنم کار خوابیده! پول چی پول بمون نمیدی؟ به خدا به کی به کی ندارم یجوری سر کنین تا چنتا کار بفروشیم بیاریم بدیم
این شد که مام زدیم بیرون
ما با نمایشگاه دارهای کار میکردیم اینجا و اونجا نداشت بازم ما جاهای دیگه هم رفتیم اونحام همین وضع بود
خلاصش کنم توی این چندسال هرجوری بوده خودمونو کشوندیم حتی کارتون جمع کردن از گوشه خیابونا حالا آقای مهندس نقاش ساختمون به من بگو منه اوسای رنگ کار بایس برم کارتون جمع کنی که اونم به لطف سرمایه دار شد کیلویی ٢۰۰ تومن؟! اونم با ترس و لرز؟!
خداوکیلی اگه بازم روو حرفت پافشاری کنی خیلی دیگه روو داری روو راس بگم
چنوخ پیش رفتیم یه سری به اوسامون بزنیم به والله غصم شد، کارگاه به اون بزرگی به اون شلوغی انقدر سوت و کوت شده بود که ریگ مینداختی صدا میداد
بهش گفتم بفروش بره بابا خودتو راحت کن
والا بقران

دوست عزیز
همیشه برای ایجاد یک شغل کشش بازار رو هم باید در نظر گرفت تو این خراب شده رسمه همه میرند دنبال اینکه پول تو چیه بعد اینقدر دست زیاد میشه که کلا گند میخوره به بازار تو این حالت دیگه تخصص مهم نیست میشه بنداز بنداز.
تو این جریان تخصصی برنده میشه که خیلی خاص باشه هر چقدر خاصتر باشه درآمدش میره بالاتر.
مثلا یه متخصص نقاش ساختمان درآمدش یک حده یه مکانیک یک حد یه متخصص امنیت شبکه هم یک حد.
کشش بازار برای همه مشاغل یه نرخ صعودی ثابت داره عرضه کننده کالا که زیاد میشه رشد منفی ایجاد میکنه صنعت رو نابود میکنه.حالا تو تهران از هر 5 کارگاه 1 متخصص بره کارگاه حودش رو بزنه حساب کنید یکسال بعد چند نفر اضافه میشند؟
مقصر هم فقط دولته که کلا نمیدونه کنترل بازار چی هست.

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
@F-5

شما خوشت میاد زیر دست یه جوون دبیرستانی که سواد و تخصص و تجربه و همه چیش از شما کمتره، کار کنی ؟

جواب :

بله . شما درست میگید، آدم باید تلاش کنه، اگر مجبور بود از این کارها هم انجام بده، بالاخره نمیشه که آدم از گرسنگی بمیره

:دی

خب تقریبا میشه گفت هیچکس دوست نداره شغل آیندش بی ربط با رشته ی تحصیلیش باشه !! مثلا من اگر لیسانس کامپیوتر دارم حتی اگر پولشم خوب باشه خیلی بده که تو سوپری کار کنم یا مثلا بزنم تو کار نقاشی و صافکاری .. ولی ولی ولی .. اگر دیدم کار گیرم نمیاد ، هرکاری میکنم به در بسته میخورم میرم تو بقالی سر کوچه میرم بنایی میرم کارت شارژ میفروشم میرم مسافر کشی و و و و ....

حالا اینکه چرا مثلا ما n تعداد مهندس و فوق لیسانس و یا حتی دکترای بیکار داریم اون دیگه مشکل اساسی هست و به من نوعی هم ربطی نداره.. اینجا هم نمیشه زیاد در موردش بحث کرد :دی

منتهی چیزی که من دارم میبینم از جوون 19-20 ساله تا 30 ساله .. حال کار کردن ندارن همش مینالن که ای وایییی درس خوندیم حالا کووو کار.. یا حتی درس هم نخونده، میگیم آقا چکارست؟؟ سربازی هم که نرفته ، درس هم که نخونده خب الان چیکار میکنه؟؟ جواب چی میدن؟؟ آقاااا کو کاااار ، شما کار واسه من پیدا کن نامردم اگه نرم :دی مملکت شده باند و باندبازی همه جا پارتی بازی و... حالا حتی یک بار هم نیازمندی های شهرش رو نرفته بخونه ....

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
بعضي از دوستان فكر ميكنن تنها عاقل و بالغ دنيا فقط خودشونن بقيه هم شعورشون در حد جلبكه و نفهمن

اين چيزايي كه ميگيد به عقل خودت تنها نه بلكه به عقل بقيه هم رسيده بهتره فكر ها فانتزي بزاريد كنار ، ما تو كارتون و انيميشن زندگي نميكنيم اينا دنيا واقعيه

قضيه كار هم مطمعنا طرف گياه نيست از نشستن و يه جا موندن ريشه بده ، به طور مثال اون دوستمةن از تجربه كار چوبشون گفتن ، خودم بشخصه تو پست اصليم كه از شرايط زندگيم هم گفتم ، هر كاري كردم از دست فروشي تا لوله كشي . موتور خونه . نگهباني . تاسيسات ساختمون و ......

بازم ميگم بقيه جلبك نيستن و شما خدا ، انقدر به شعور ديگران توهين نكنيد

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
2 راه خوب برای به دست اوردن درامد اینه که اگه به کامپیوتر علاقه دارین( استعداد هم مهمه) برنامه نویسی تحت وب و زبان جاوا اسکریپت اموزش ببینین که الان مراکز فنی و حرفه ای و جهاد دانشگاهی هم برگذار میکنن یا اینکه به کلاسای خصوصی معتبر برین. راه دوم هم اینه که وارد یک کار فنی و تخصصی (تعمیرات اسانسور-طراحی و طلاسازی-.و...) بشین. که این هم میتونین با توجه به نیاز های شهری که تو اون زندگی میکنین فن و تخصصی که بیشتر کاربرد داره رو پیدا کنین بعدشم یه مدت تقریبا یک ساله اموزش و در اخر هم یا علی بگو و شروع کن:D

Mostafa360

Registered User
لایک‌ها
102
موضوع جالبیه
من سربازیم که تموم شد رفتم یک سال تو یه فروشگاه کار کردم با ماهی 300 که کم کم به 800 رسید. با این پولا یه گوشی خوب خریدم و یه کامپیوتر خیلی خوب.
الانم از اونجا اومدم بیرون و فعلا درآمدی ندارم.
فعلا شب روز تو اتاقم هستم و دارم رو برنامه نویسی اندروید کار میکنم که اگر در نهایت بتونم برنامه خودمو توی مارکت های خارجی بذارم درآمد خوبی خواهم داشت، وگرنه کار کردن با مارکتهای ایرانی مثل کافه بازار و اینا که وقت تلف کردنه.
هدف هم رفتن از ایران هست. به جایی که هیچ چیز تحریم نباشه...

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,722
موضوع جالبیه
من سربازیم که تموم شد رفتم یک سال تو یه فروشگاه کار کردم با ماهی 300 که کم کم به 800 رسید. با این پولا یه گوشی خوب خریدم و یه کامپیوتر خیلی خوب.
الانم از اونجا اومدم بیرون و فعلا درآمدی ندارم.
فعلا شب روز تو اتاقم هستم و دارم رو برنامه نویسی اندروید کار میکنم که اگر در نهایت بتونم برنامه خودمو توی مارکت های خارجی بذارم درآمد خوبی خواهم داشت، وگرنه کار کردن با مارکتهای ایرانی مثل کافه بازار و اینا که وقت تلف کردنه.
هدف هم رفتن از ایران هست. به جایی که هیچ چیز تحریم نباشه...
موفق باشی داداش

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
@F-5

جواب :

:دی

خب تقریبا میشه گفت هیچکس دوست نداره شغل آیندش بی ربط با رشته ی تحصیلیش باشه !! مثلا من اگر لیسانس کامپیوتر دارم حتی اگر پولشم خوب باشه خیلی بده که تو سوپری کار کنم یا مثلا بزنم تو کار نقاشی و صافکاری .. ولی ولی ولی .. اگر دیدم کار گیرم نمیاد ، هرکاری میکنم به در بسته میخورم میرم تو بقالی سر کوچه میرم بنایی میرم کارت شارژ میفروشم میرم مسافر کشی و و و و ....
آخه اینجا یک مسئله ظریفی وجود داره:D ... لزوما هر لیسانس کامپیوتری که بیکاره و به در بسته میخوره، انقدر مستاصل نمیشه که هر کاری انجام بده ... همیشه جلوی هر آدمی، چند تا راه وجود داره... اگر شما می بینی که یه نفر غر میزنه که بیکارم، در عین حال سر کار کارگری هم نمیره، بخاطر تنبلیش نیست. خیلی ها تحت فشار مالی نیستن... طرف ازدواج نمیکنه، کمتر میخوره، کمتر می پوشه، قناعت میکنه، در عوض زیر دست مصطفی:D هم کار نمیکنه. چند سال سختی میکشه، فوق لیسانسش رو میگیره، یه پذیرش با فاند میگیره میره دیگه بر نمیگرده که حتی گلاب به روتون تف نمادین هم تو صورت مصطفی بندازه:D ... نصف تحصیلکرده های خوب مهندسی که من باهاشون سر و کار داشتم، عاقبتشون این شده... از کسانی که من از دوران دانشگاه تا الان به نحوی باهاشون آشنایی داشتم ( بیش از 1000 نفر) الان بدون اغراق در حد انگشت شمار در ایران هستن. یعنی بیشتر از 99 درصد مهاجرت کردن
@F-5
حالا اینکه چرا مثلا ما n تعداد مهندس و فوق لیسانس و یا حتی دکترای بیکار داریم اون دیگه مشکل اساسی هست و به من نوعی هم ربطی نداره.. اینجا هم نمیشه زیاد در موردش بحث کرد :دی
هر چی میکشیم تقصیر مصطفاست:p. سیل هم امد نتونست این جرثومه فساد رو بکشه:general509::(
@F-5
منتهی چیزی که من دارم میبینم از جوون 19-20 ساله تا 30 ساله .. حال کار کردن ندارن همش مینالن که ای وایییی درس خوندیم حالا کووو کار.. یا حتی درس هم نخونده، میگیم آقا چکارست؟؟ سربازی هم که نرفته ، درس هم که نخونده خب الان چیکار میکنه؟؟ جواب چی میدن؟؟ آقاااا کو کاااار ، شما کار واسه من پیدا کن نامردم اگه نرم :دی مملکت شده باند و باندبازی همه جا پارتی بازی و... حالا حتی یک بار هم نیازمندی های شهرش رو نرفته بخونه ....

یه سوال از شما بپرسم ؟ چرا پزشک های ما حال کار کردن دارن ؟ :p از کشیک خریدن افراطی انترن و رزیدنتش تا 5 تا جراحی در روز اتندش و همزمان برج سازی و :D ... مگه اینا نژادشون با مهندس ها فرق میکنه ؟:p برادر من پزشک فوق تخصصه، من هم دکترای مهندسی دارم.نژادمون یکیه:D جفتمون هم دانشجو داریم. چرا دانشجوهای من، انگیزه( به قول شما حال:D) دانشجوهای اون رو ندارن . برای اینکه آینده روشنی نمی بینن ... شما شک نکن که اگر سیستم **** پزشکی نبود، همون مصطفایی که الان بدون تخصص داره به صنعت برق کشور ضربه میزنه، داشت جراحی میکرد:D. همون بابای بیسوادی که با دکترای تقلبی داشت در دانشگاه تدریس میکرد، در اوقات بیکاری رزیدنت هم تربیت میکرد:general304:. دکتر روا زاده وزیر بهداشت میشد:D .. اونوقت میدیدی که پزشک ها هم دیگه حال کار کردن نخواهند داشت.

الان صنعت کشور نابود شده. همونی هم که هست دست یک مشت بیسواد نالایقه. بودجه های وحشتناک پژوهشی دست اساتیدیه که مدرکشون تقلبیه ( یا دست کمی از تقلبی نداره:D). هر کدوم از این مصطفاها در هر پستی که نشستن، نه تنها یک فرصت شغلی رو اشغال کردن، بلکه با نادونیشون 100 تا فرصت شغلی رو نابود کردن. بخدا بعضی وقتا فکر میکنم که ایکاش بجای اینهمه نیروی متخصصی که مهاجرت میکنه، کل پول نفت و پول های خودمون رو بدیم که مصطفی و رفقاش از ایران مهاجرت کنند:D. اینا مثل لنگر به ما چسبیدن نمیذارن حرکت کنیم:general208:. وضعیت خیلی خرابه. داریم به فنا میریم. 10 سال دیگه که مثل من پیر شدی، می فهمی من چی میگم:general503:
یکی از رفقای من تازه از امریکا برگشته بود، هنوز جوگیر بود:D... یه شرکت تاسیس کرد و یسری استخدام کرد و میخواست کار گروهی انجام بده و گروه های دانش بنیان تشکیل بده و از این قرتی بازی هایی که توی امریکا جواب میده:D، اتفاقا من هم دو تا از بچه های پی تی رو بهش معرفی کردم و چقدر خوب شد که هیچکدوم به توافق نرسیدن:general304: چون شرش برای من بود..... الان بعد از دو سال مثل یه بچه خوب:general406: داره جمع میکنه برگرده امریکا:D. هنوز هم نفهمیده که مشکل کارش کجا بوده ! میگه جوون های ایرانی اهل کار کردن نیستن. لقمه آماده میخوان ... غافل از اینکه هر جوون امریکایی هم اگر جای جوون ایرانی بود و 10 بار بهش گفته بودن چشماتو ببند که ما لقمه دهنت بذاریم، بعد با مشت میکوبیدن تو دهنش:D دیگه دفعه یازدهم اعتماد نمیکرد

پ.ن: چقدر حرف زدم. روح دمو در من حلول کرده. بلا به دور :general509::p:D

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
این هم حسن ختام صحبتام که یه خرده شاد بشید:D. طرف در سال 2016 زالودرمانی و غذادرمانی میکنه. نه تنها توی دانشگاه راهش میدن، پست و حقوق معاونت وزارت هم داره. من دیگه حرفی برای گفتن ندارم. فاتحه مون خوندست. غفرالله لنا و لکم :general509::D
http://ravazadeh.com/رئیس-مرکز-تحقیقات-بالینی-طب-سنتی-ایران/

بالا