• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میزان درآمد ماهیانتون چقدره و بزرگترین هدفتون چیه؟

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
تحلیل هم تحلیل های قدیم.....
اوضاع مملکت تو 5 سال آینده دو حالت داره.
1.مخالفهای حسن که نونشون به اقتصاد بر پایه نفت و تحریم ک واردات از چین وابستست میان رو کار که در این صورت اوضاع میشه عین همون 40 سال گذشته .صنعت داغون واردات بیش از حد جنس چینی تورم ثابت و بازار کار منفعل...
2.حسن میتونه اعمال قدرت کنه و تحریمها کمتر میشن و گمرک درش باز میشه که در این صورت بیکاری شدیدا بالا تورم وحشتناک و دلار بالای 10 هزار تومان خواهیم داشت. و پس از یک دوره 10 ساله خراب شدمون به تعادل میرسه و. بازار کار راه میوفته و بیکاری کم میشه.
البته این رو خودشون میگن نه من .
من به هیچکدومشون اعتماد ندارم.
و البته..
علیرغم توهمات برخی که موفقیت رو در مدرک میبینند به نظر من تخصص هنوز هم حرف اول رو میزنه. فرقی نداره دکترا یا دیپلم.....
و باز هم علیرغم توهم برخی تخصص هنوز هم پولسازه.
حالا این که عده ای ناتوانی خودشون رو به سیستم و اسلام و حکومت ربط میدن فقط ناشی از کوته فکری خودشونه. چندین و چند مثال از دکتراهای علاف هم داریم.تهش شدن عضو هیئت علمی ماهی 2 تومن میگیرن.
یه چند وقت پیش یه مراسمی بود چند نفر از اساتید قدیم رو دیدم یکیشون یه زمانی اسمبلی درس میداد. پرسیدم چکار میکنی. گفت اسمبلی درس میدم!!!

جالب بود که شاگرداشون یه مشت لیسانسه بیمقدار بودن که از کانادا اسپانسر داشتن برای پروژه.
خلاصه کلام.
در بدترین شرایط اقتصادی همیشه برای شرکتهای تکنیکال کار وجود داره چون چرخیدن چرخهای کارخونه چیپس و پفک و مونتاژ کارها ربطی به حکومت و اسلام و ظالم نداره....
کسانی هم که مدام ناله میکنند که وضع خرابه و مملکت داغون شده از خواب بیدار بشند یه نگاهی به دور و برشون بندازند.

Sent from my LG-H959 using Tapatalk

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
آخه اینجا یک مسئله ظریفی وجود داره:D ... لزوما هر لیسانس کامپیوتری که بیکاره و به در بسته میخوره، انقدر مستاصل نمیشه که هر کاری انجام بده ... همیشه جلوی هر آدمی، چند تا راه وجود داره... اگر شما می بینی که یه نفر غر میزنه که بیکارم، در عین حال سر کار کارگری هم نمیره، بخاطر تنبلیش نیست. خیلی ها تحت فشار مالی نیستن... طرف ازدواج نمیکنه، کمتر میخوره، کمتر می پوشه، قناعت میکنه، در عوض زیر دست مصطفی:D هم کار نمیکنه. چند سال سختی میکشه، فوق لیسانسش رو میگیره، یه پذیرش با فاند میگیره میره دیگه بر نمیگرده که حتی گلاب به روتون تف نمادین هم تو صورت مصطفی بندازه:D ... نصف تحصیلکرده های خوب مهندسی که من باهاشون سر و کار داشتم، عاقبتشون این شده... از کسانی که من از دوران دانشگاه تا الان به نحوی باهاشون آشنایی داشتم ( بیش از 1000 نفر) الان بدون اغراق در حد انگشت شمار در ایران هستن. یعنی بیشتر از 99 درصد مهاجرت کردن

هر چی میکشیم تقصیر مصطفاست:p. سیل هم امد نتونست این جرثومه فساد رو بکشه:general509::(

یه سوال از شما بپرسم ؟ چرا پزشک های ما حال کار کردن دارن ؟ :p از کشیک خریدن افراطی انترن و رزیدنتش تا 5 تا جراحی در روز اتندش و همزمان برج سازی و :D ... مگه اینا نژادشون با مهندس ها فرق میکنه ؟:p برادر من پزشک فوق تخصصه، من هم دکترای مهندسی دارم.نژادمون یکیه:D جفتمون هم دانشجو داریم. چرا دانشجوهای من، انگیزه( به قول شما حال:D) دانشجوهای اون رو ندارن . برای اینکه آینده روشنی نمی بینن ... شما شک نکن که اگر سیستم **** پزشکی نبود، همون مصطفایی که الان بدون تخصص داره به صنعت برق کشور ضربه میزنه، داشت جراحی میکرد:D. همون بابای بیسوادی که با دکترای تقلبی داشت در دانشگاه تدریس میکرد، در اوقات بیکاری رزیدنت هم تربیت میکرد:general304:. دکتر روا زاده وزیر بهداشت میشد:D .. اونوقت میدیدی که پزشک ها هم دیگه حال کار کردن نخواهند داشت.

الان صنعت کشور نابود شده. همونی هم که هست دست یک مشت بیسواد نالایقه. بودجه های وحشتناک پژوهشی دست اساتیدیه که مدرکشون تقلبیه ( یا دست کمی از تقلبی نداره:D). هر کدوم از این مصطفاها در هر پستی که نشستن، نه تنها یک فرصت شغلی رو اشغال کردن، بلکه با نادونیشون 100 تا فرصت شغلی رو نابود کردن. بخدا بعضی وقتا فکر میکنم که ایکاش بجای اینهمه نیروی متخصصی که مهاجرت میکنه، کل پول نفت و پول های خودمون رو بدیم که مصطفی و رفقاش از ایران مهاجرت کنند:D. اینا مثل لنگر به ما چسبیدن نمیذارن حرکت کنیم:general208:. وضعیت خیلی خرابه. داریم به فنا میریم. 10 سال دیگه که مثل من پیر شدی، می فهمی من چی میگم:general503:
یکی از رفقای من تازه از امریکا برگشته بود، هنوز جوگیر بود:D... یه شرکت تاسیس کرد و یسری استخدام کرد و میخواست کار گروهی انجام بده و گروه های دانش بنیان تشکیل بده و از این قرتی بازی هایی که توی امریکا جواب میده:D، اتفاقا من هم دو تا از بچه های پی تی رو بهش معرفی کردم و چقدر خوب شد که هیچکدوم به توافق نرسیدن:general304: چون شرش برای من بود..... الان بعد از دو سال مثل یه بچه خوب:general406: داره جمع میکنه برگرده امریکا:D. هنوز هم نفهمیده که مشکل کارش کجا بوده ! میگه جوون های ایرانی اهل کار کردن نیستن. لقمه آماده میخوان ... غافل از اینکه هر جوون امریکایی هم اگر جای جوون ایرانی بود و 10 بار بهش گفته بودن چشماتو ببند که ما لقمه دهنت بذاریم، بعد با مشت میکوبیدن تو دهنش:D دیگه دفعه یازدهم اعتماد نمیکرد

پ.ن: چقدر حرف زدم. روح دمو در من حلول کرده. بلا به دور :general509::p:D

سخت نگیر داداش , مشکلات زیاده
تو این جامعه که نشریه خارجی ایرانی ها تشبیه به زامبی کرده , از نظر افسردگی و ..........
خود ما هم داریم میبینیم هر روز قتل - هر روز دزدی - هر روز داری رد میشی یه تنه کوچیک میخوره به کسی طرف میخواد جرت بده و .................
در این وا نفسا که خنده بر لب نیست , همون زمان از این جور عکسا و کلیپ ها دابسمش میبینیم برای چند لحظه کمی شاد میشیم خنده ای بر روی لب میشینه :general304:

kuecifhh0ac575cieluz.jpg

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
سخت نگیر داداش , مشکلات زیاده
تو این جامعه که نشریه خارجی ایرانی ها تشبیه به زامبی کرده , از نظر افسردگی و ..........
خود ما هم داریم میبینیم هر روز قتل - هر روز دزدی - هر روز داری رد میشی یه تنه کوچیک میخوره به کسی طرف میخواد جرت بده و .................
در این وا نفسا که خنده بر لب نیست , همون زمان از این جور عکسا و کلیپ ها دابسمش میبینیم برای چند لحظه کمی شاد میشیم خنده ای بر روی لب میشینه :general304:

kuecifhh0ac575cieluz.jpg
امثال من که دیگه هر بلایی میخواست سرمون بیاد ، آمده:D. یک عمر، تاوان حماقت عشاق تفنگ و جنگ رو دادیم که افتخارشون تعداد کشته هاشونه:rolleyes:. من الان هر کاری که میکنم برای نسل آیندمه که قطعا در ایران نخواهد بود. شما هم تا مصطفی یه جنگ جدید راه نینداخته، پاشید فرار کنید:general304:

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
امثال من که دیگه هر بلایی میخواست سرمون بیاد ، آمده:D. یک عمر، تاوان حماقت عشاق تفنگ و جنگ رو دادیم که افتخارشون تعداد کشته هاشونه:rolleyes:. من الان هر کاری که میکنم برای نسل آیندمه که قطعا در ایران نخواهد بود. شما هم تا مصطفی یه جنگ جدید راه نینداخته، پاشید فرار کنید:general304:
جسارتا شغل و درامد واگر صلاح بدونید سن شما چقدره؟

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
جسارتا شغل و درامد واگر صلاح بدونید سن شما چقدره؟
چه اهمیتی داره آقا . من بگم دوباره یسری علاف دنبالم راه میفتن کاراگاه بازی در میارن:D.
این حرف هایی که من گفتم، برای خودم نبود. وضع مالی من با استاندارد ایران،خیلی هم خوبه. فقط 800 هزار یورو نقدا توی حسابم در اروپا دارم. تا چش مصطفی بترکه :D. اما اینقدر عقل دارم که بفهمم شرایط دوره ای که من کارم رو شروع کردم، با الان فرق داره. اینقدر شعور دارم که بفهمم که من علاوه بر تلاش خودم، شانس و پشتوانه هم داشتم، نباید الان خودم رو با یه جوون بیست و چند ساله بی پشتوانه مقایسه کنم و راه به راه بهش سرکوفت بی عرضه بودن بزنم..... هر وقت که من عرضه داشتم با این شرایط فعلیم، ماهی 10 نفر رو استخدام کنم، اونوقت میتونم به یه جوون بیکار بگم، بی عرضه و تنبل:p:D

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
خوبه اگر این 3 میلیاردو فقط از تدریس تو دانشگاه بدست اوردید باید به شما افرین گفت
ولی احتمالا همین قدرم توی ایران دارید تاچش مصطفا بترکه آره؟مصطفلی بیچارهه روزی چند بارکور میشه با حرفای شما
خیلی خوبه بنابراین نفس شما باید از یه جای تقریبا ولرمی در بیاد
دارندگی وبرازندگی درست میگم؟

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
خوبه اگر این 3 میلیاردو فقط از تدریس تو دانشگاه بدست اوردید باید به شما افرین گفت
ولی احتمالا همین قدرم توی ایران دارید تاچش مصطفا بترکه آره؟مصطفلی بیچارهه روزی چند بارکور میشه با حرفای شما
خیلی خوبه بنابراین نفس شما باید از یه جای تقریبا ولرمی در بیاد
دارندگی وبرازندگی درست میگم؟
نخیر:D. حقوق دانشگاه برای استادیار از 3.5 شروع میشه تا حداکثر 5.5-6. معمولا از جوانب کار هم حدود 3-4 تومن اضافه میشه... پزشک ها و بعضی دیگه، کارانه یا درآمدهای دیگری هم دارن که بحثش فرق میکنه ... من توی یه شرکت خصوصی شریکم که درآمد اصلیم از اونجاست
نه. توی ایران کمتر دارم.... مصطفی حقشه:D
اگه منظورتون اینه که من درد قشر بی پول رو نمی فهمم :p ...من جای گرمش رو دیدم، جای سردش رو هم دیدم. بقول معروف سرد و گرم چشیده هستم:p. لازم نیست آدم زیر ماشین له بشه، تا بتونه درک کنه درد آدم تصادف کرده چقدره:D .... البته تجربه پی تی به من نشون داده که زیاد هم نباید برای اون تصادف کرده دل سوزوند... یبار 3-4 سال قبل در یه تاپیکی که در مورد ادامه تحصیل بود، من یه جوون 17 ساله ای رو نصیحت کردم که درستو ادامه بده، برگشت گفت خودت مثل خوک خوردی، شکمت سیره میای ما رو نصیحت میکنی:D... نمیدونم اون جوون 17 ساله الان کجاست و شکمش بالاخره سیر شد یا نه ... اما امیدوارم از اینکه به نصیحت من گوش نکرد، پشیمون نشده باشه:general406:

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
بازم یه عده خوشحال مغز علاف بی سواد یه چی مصرف کردن اومدن تو پی تی :D
متاسفانه یا خوشبختانه تکنولوژی باعث شده که پست دادن از پای منقل ممکن بشه و برای همین بسیار موجبات خنده ما فراهم میشود. :D

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
خب دوست عزیز زمانی که شما میخواستید تعیین رشته کنید ، باید به این نکته هم توجه کنید که آیا بعد از 4-8 سال درس خوندن میتونم جایی استخدام بشم یا نه؟؟ اونم با حقوق مزایا عالی؟؟ نسبت به وقت و زحمتی که گذاشتم و کشیدیم واسه درس خوندن؟؟

مثلا رشته ی خود من کامپیوتر هست ، یکی از دوستای خودم فوق لیسانس دانشگاه دولتی داره ، در حال حاضر شاید 1 میل هم تو حساب بانکیش نباشه.. مهارت و تواناییشم خیلی بیشتر از من هست اما درآمد من خیلی بیشتر از اونه چرا؟؟ چون من کار کردم اون فقط درس خوند ، من شاید 100 تا آدم دور و ورم بشناسم که بتونم نیازشون رو برطرف کنم اما اون نداره و نمیتونه.. حالا آیا اونی که رفته درس خونده اشتباه کرده؟؟

نه به نظر من خیلی هم کار خوبی کرده اما تنش رو به کار نمیده دوست نداره با مدرک فوق لیسانس جایی شروع به کار کنه که 4 تا دیپلمه بهش دستور بدن و ...
اقای محترم فرمایشات متین...درسته ادم از پایین یک سیستم شروع کنه کاملتر سیستم کاری ، روابط،گردش ارزشها وگردش های مالی سیستم رو میشناسه انعطاف پذیر تره و خلاق تره...
اما وقتی **** اموزشی داریم که مال عهد حجره...با منابع مالی بسیار محدود (که لاجرم باید اینجور باشه چون اسلام در خطره و برادران حوزوی گشنه) که عمر جوونای این مملکت رو هدر میده که یک راه جلوی پاشون بذاره و یک اعتبار جهت به دست اوردن شغل اینده بهشون بده و...
و وقتی سیستم کاری داریم که اصلن نمیفهمه که بابا ادمای کاملتری پشت درهای سیستم وجود داره که بسیار بیشتر از شما حاضرن دل به کار بدن کم اشتباه تر از شما هستن چون بیشتر اهل مطالعه هستن... ادمهایی که درس طراحی... برنامه نویسی یا ... خوندن حالا شما انتظار دارین ادمهایی که بهترین اعتبار رو با گذاشتن گوشه ای از وجودشون تو همین سیستم اموزشی قراضه کسب کردن بیان و از صفر سیستم کاری شروع کنن..بالفرض هم که این اشتباه رو بکنن و مثل من شروع کنن چند سال طول میکشه تا توی سیستم ناقص کاری بالا بیان تازه اگر شانس بیارن و از هزارتا یک انسان پیدا بشه و قابلیت هاشون رو ببینه ودستشون رو بگیره والا که سیستم مریض همچنان با پسردایی وپسر عمه اقای رییس ادامه میده...(که البته خود این سیستم دو حالت داره اگر خصوصیه و سرش تو هیچ اخوری نیست سریعن ورشکست میشه اگر هم دولتیه و سرش تو اخور نفت هست مهم نیست) حالا به نظر شما بعد ازاین چند سال تازه اگر این ادم تحصیلکرده خودش الوده سیستم های فاسدمالی وروابط نشه و هنوز به خاطر توانایی هاش تو سیستم حفظ بشه ممکنه تو چهل سالگی تازه برسه به جایگاهی که فقط به خاطر اعتبار تحصیلاتش باید پانزده بیست سال قبل بهش میرسید ایا همون توانایی روحی و جسمی پانزده بیست سال قبل براش باقی مونده که مثلن محاسبات دقیق و کامل انجام بده برای طراحی بی نقص؟؟؟ یا. در نهایت خودش همتبدیل میشه به یکی از اون طراح ها یا برنامه نویس های مزخرف ایرانی ( که حاضرن به خاطر دزدی بیشترصاحب شرکت از هر گوشه طرحشون کم بذارن که مبادااز سیستم کاری حذف نشن بعد سالها دربدری کشیدن) از همونایی که سالها قبل بهشون فحش میداد به خاطر محاسبات احمانه..کم فروشی های واضح..و..

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
بیایید و ببنید توشهرهای مرزی جنوب چخبره
قاچاق بیداد میکنه از گوشی پوشاک وموادعذایی وگوشی بگیر تا مشروب و موادمخدر
کافیه یک قایق داشته باشی و یک خوزده زد و بند تا بتونی شبی 40میلیون تومن در بیاری!! بله شبی 40 میلیون تومن
تازه این نرخ شخصیه که تازه شروع کرده باشه کله گندهها که بماند چند وقت پیش یکی از فامیلای دور آمده بود خونمون می گفت پسرم(20ساله) حالا دیگه اربابه تا ظهر میخوابه (شبها کارمیکنه) درامدشم خوبه ظرف 3ماه خونشو تکمیل کرده (خطاب به مادرم) وا ی بچه های شما به دریا آلرژی دارند چرا؟
بعد از انتخابات مجلسم وضع اینا خیلی بهتر شد رفت اومدهای نمایندگان به خونه های ی همین اقایون بیشتر شده ب بهانه اینکه بیایید مشکلاتتونو بگید حالا فکر کنید بااین اوصاف کی انگیزه درس خوندن وکارکردن داره؟یارو نه درسی نه سوادی نه خدمتی هیچ یک قایقی کرایه کرده درامدش اینه چند وقت پیش یادمه یکی از دوستان دوران راهنمایی باموتور پیشم وایساد وبا لحن تمسخرامیزی گفت کلاس چندمی حالا؟
واقعا چی میگفت؟چه میشه کرد؟مقصر کیه؟ قربانی کیه؟

Last edited:

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
چه اهمیتی داره آقا . من بگم دوباره یسری علاف دنبالم راه میفتن کاراگاه بازی در میارن:D.
این حرف هایی که من گفتم، برای خودم نبود. وضع مالی من با استاندارد ایران،خیلی هم خوبه. فقط 800 هزار یورو نقدا توی حسابم در اروپا دارم. تا چش مصطفی بترکه :D. اما اینقدر عقل دارم که بفهمم شرایط دوره ای که من کارم رو شروع کردم، با الان فرق داره. اینقدر شعور دارم که بفهمم که من علاوه بر تلاش خودم، شانس و پشتوانه هم داشتم، نباید الان خودم رو با یه جوون بیست و چند ساله بی پشتوانه مقایسه کنم و راه به راه بهش سرکوفت بی عرضه بودن بزنم..... هر وقت که من عرضه داشتم با این شرایط فعلیم، ماهی 10 نفر رو استخدام کنم، اونوقت میتونم به یه جوون بیکار بگم، بی عرضه و تنبل:p:D
یا خدا! :eek: شد 800 هزار تا؟
این رو به شکل نقد نگه ندار خوده یورو هم سالی 1-2 درصد از ارزش رو از دست میده بخاطره تورم.این رو شما بیار ایران ملکی مغازه ای چیزی بخر. یکی دو میلیونش هم بزار کنار اون کچله رو ببریم کمپ ترک اعتیاد حداقل خانوادش بتونن یه نفس راحتی بکشن :D
بی ام و رو چیکار کردی؟ هنوز با اون پژو قراضه اینور اونور میری؟ :D

برگشت گفت خودت مثل خوک خوردی، شکمت سیره میای ما رو نصیحت میکنی:D.
مثل اینکه خیلی با این جملش حال کردی . چند بار دیدم اینرو هی تکرار میکنی :D
افتک یه جا میره مهمونی بعد از شام میگه دستتان درد نکنه غذا خیلی خوشمزه بود و مثل خوک خوردم شکمم سیر شد ... :p

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دو دقیقه رفتم بیرون باز شلوغ کردید !:general210:

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
تبادل اطلاعاتی که بر پایه رویا و توهم باشه به مفت هم نمی ارزه. اینجا طرف میان سوال میکنه با اکانت دومش به خودش جواب میده.

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
در بیکاری به سر میبریم
البته چند سالی هست دست زیاد شده تو بیکاری
دوستانی هم که میفرمایند درامد میلیاردی دارند
شما اگه 100 میلیون داشتی الان اینجا نبودی!
مگه اومدی خواستگاری که میگی چند میلیارد پول تو فلان کشور داری و سه دنگ از جزایر قناری و هونولولو به اسمته و اینا؟؟
غریبه نیس بابا همه مثل خودت الافن راستشو بگو

David Zheng Zhi

Registered User
لایک‌ها
106
تبادل اطلاعاتی که بر پایه رویا و توهم باشه به مفت هم نمی ارزه. اینجا طرف میان سوال میکنه با اکانت دومش به خودش جواب میده.

جدی؟ [emoji52]
خوبه منم چنتا اکانت بسازم توی تایپکم از خودم دفاع کنم [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

بالا