• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میزان درآمد ماهیانتون چقدره و بزرگترین هدفتون چیه؟

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
در کل اینجا فضای مجازیه و هر کس می‌تونه هر چقدر خواست حرف گنده بزنه. مثلا یه بار معاون روحانی اومده اینجا بازدید من میام میگم شبا خونه روحانی شام دعوتم. اگه اینجا واقعا کسی دنبال این هست که ببینه پولدار واقعی چجوریه و کی هست بهتره توی دنیای واقعی دنبالشون بگرده چون افراد موفقی که توی دنیای واقعی میبینین با افرادی که توی دنیای مجازی میگن موفقن خیلی فرق دارد.
پولداری = موفق بودن نیست. مخصوصا در ایران ... پولدارها هم همه در یک گروه دسته بندی نمیشن. پولداری یک صنف نیست که همه شباهت داشته باشن.
یسری پولدار دولتی هستن که خب معلومه پولشون از کجا امده
یسری پولدار آباء و اجدادی هستن که مثلا یه محله تهران بهشون ارث رسیده
یسری پولدار دلالی زمان جنگ هستن که شرایط خاصی در کشور بوجود امد و بعضی ها پولدار شدن. اکثر اون آدم ها هنوز هم شغل ثابتی ندارن. یه روز ساخت و ساز رونق داره، میرن تو این کار.... یه ماه بعدش مزون لباس میزنن ... سه ماه بعدش توی کار لاستیک و قطعه ماشینن ... 6ماه بعد رستوران میزنن ... آژانس توریستی ... آرایشگاه عروس :D... چون سرمایه خوبی دارن، معمولا به موقع وارد هر کاری میشن و سود میکنن
یسری پولدار علمی هستن... بارزترینش پزشک ها هستن

رفتار این 4 دسته با هم از زمین تا آسمون تفاوت داره

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
بعضی هام پولدار معنویی هستن :general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:

sx609iwirri7hx8udsoi.jpg

شادمغز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
bekanid
بندازید دور این چیز تل مواد افیونی لعنیو همانند لاستیکام که انداختمسون دور

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
دسته پنجم
هئیت علمی های های دانشگاه که برادرادشون هم پزشک متخصص هستند وعلاوه بر 5-6میلیون درامد توی شرکتها هم سهم دارند و به دلار پول میگیرند البته مدتی طول میکشه تا به این شرایط برسند پس سنشون یکم بالاست;)
پولداری = موفق بودن نیست. مخصوصا در ایران ... پولدارها هم همه در یک گروه دسته بندی نمیشن. پولداری یک صنف نیست که همه شباهت داشته باشن.
یسری پولدار دلالی زمان جنگ هستن که شرایط خاصی در کشور بوجود امد و بعضی ها پولدار شدن. اکثر اون آدم ها هنوز هم شغل ثابتی ندارن. یه روز ساخت و ساز رونق داره، میرن تو این کار.... یه ماه بعدش مزون لباس میزنن ... سه ماه بعدش توی کار لاستیک و قطعه ماشینن ... 6ماه بعد رستوران میزنن ... آژانس توریستی ... آرایشگاه عروس :D... چون سرمایه خوبی دارن، معمولا به موقع وارد هر کاری میشن و سود میکنن

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65

اون پولدار واقعی که گفتم دقیقا منظورم کسی هست که واقعا خودش با توانایی‌هاش پولدار شده نه کسی که باباش پولدارش کرده یا کسی که با رانت و گردش روزگار و این‌ها پولدار شده.

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
یه دسته هم پولدار مجازین..
با فوتوشاپ....

Sent from my LG-H959 using Tapatalk

شادمغز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یدسم مسل من هر چیپسی داشن انداختن دور دوی

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
دسته پنجم
هئیت علمی های های دانشگاه که برادرادشون هم پزشک متخصص هستند وعلاوه بر 5-6میلیون درامد توی شرکتها هم سهم دارند و به دلار پول میگیرند البته مدتی طول میکشه تا به این شرایط برسند پس سنشون یکم بالاست;)
من خیلی هم جوونم، تا چشت درآد:D...
دوست عزیز اگه منو پولدار می بینی، تعریفت از پولداری مشکل داره.:p کل پول من به خرید یه واحد آپارتمان در یه برج خوب تهران نمیرسه .... پولدار به مالک 4 تا از اون برج ها، گفته میشه:D ... من upper middle class هستم. یعنی طبقه متوسط رو به بالا. هر جای دنیا هم که بودم، با این تحصیلاتم در همین طبقه قرار می گرفتم
اون پولدار واقعی که گفتم دقیقا منظورم کسی هست که واقعا خودش با توانایی‌هاش پولدار شده نه کسی که باباش پولدارش کرده یا کسی که با رانت و گردش روزگار و این‌ها پولدار شده.
کسی که مطلقا با توانایی های خودش پولدار شده باشه، یعنی از صفر به صد رسیده باشه، خیلی خیلی کمه. اما آدم با توان مالی متوسط رو به پایین ( پدرش کارمند یا کارگر معمولی بوده) به تعداد موهای سر این کچله دیدم که مولتی میلیاردر شدن. تقریبا همه هم از راه درس خوندن

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من خیلی هم جوونم، تا چشت درآد:D...
دوست عزیز اگه منو پولدار می بینی، تعریفت از پولداری مشکل داره. کل پول من به خرید یه واحد آپارتمان در یه برج خوب تهران نمیرسه .... پولدار به مالک 4 تا از اون برج ها، گفته میشه:D ... من upper middle class هستم. یعنی طبقه متوسط رو به بالا. هر جای دنیا هم که بودم، با این تحصیلاتم در همین طبقه قرار می گرفتم
پی نوشت
دسته پنجم همیشه درحال حسرت خوردنند
کاش میرفتم تجربی کاش یکم بیشتر زحمت میکشیدم کاش پزشک بودم االان ماهی 300میلیون درامدم اود بود درماه:p

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
ثروت واقعی میدونید چیه؟؟ زمانی که آدم واقعا به اون چیزی که دوست داره برسه اس , اون زندگی واقعی که بستگی به هر طرفی داره

یاد اون داستان افتادم ( خلاصه میگم ) که یه روز یه مرد ماهیگیری بود داشت ماهیگیری میکرد , یه روز مرد تاجری میبینتش میگه چرا وضع زندگیت اینطوریه؟ , ماهیگیر میگه چطوریه؟ , تاجر میگه پرورش ماهی بزن و فروشتو ببر بالا بعد شرکت تاسیس کن و ........................... ماهی گیر میگه آخرش چی میشه؟
تاجر میگه آخرش با کمال آرامش تو کلبه ات دور آتیش با همسرت و نوه هات با آرامش زندگی میکنی --- ماهیگیر میگه همین الانم همینا دارم

درباره کار و پول تو ایران , خیلی ها یه سری عقده پیدا کردن بنظر من این تو همه هست
مثلا این پست منو بخونید
http://forum.persiantools.com/threads/میزان-درآمد-ماهیانتون-چقدره-و-بزرگترین-هدفتون-چیه؟.641104/page-17#post-11756976
خود من بشخصه الان خیلی شکیمو ام , خوراکی و ............ خیلی میخورم چون برام عقده شده سال ها سال حسرت خوردن خیلی چیزا ساده داشتم

هر کسی آرامش و لذت و علاقه خاص خودشو داره , این تو هر آدمی متفاوته
شاید خنده دار باشه , خود من خیلی علاقه دارم تو آلاسکا زندگی کنم , چون سرما دوست دارم ( از گرما بیزارم ) , تاریکی ترجیه میدم , آرامش برام خیلی مهمه , طبیعیت بکر , آب و هوا مطبوع و ......................... -- البته معافیت مالیاتی ایالت آلاسکا ( ـآلاسکا جزو ایالت ها آمریکاست ) , هزینه درمان از سرپایی تا جراحی رایگان , هرس ال پول نف از بچه 7 ساله تا پیر 90 ساله , دستمزد 3 برابری نسبت به بقیه ایالت ها و ..... مزایا دیگه اش هست ( شهری مثل انکوریج )

یادمه زمانی یه وبلاگ به صورت اتفاقی پیدا کردم , یه خانومی که تو ایران خبر نگار بودن ازدواج کرده بودن رفته بودن آلاسکا زندگی میکردن , تو روستایی به اسم بتل ( واقعا چه ذوقی داشتم وقتی این وبلاگ دیدم )
از روز اول که رفته بودن اونجا همه چی نوشتن مثلا صبح از ساعت 10 شروع میشه و .................. تمام خاطراتشونو تو وبلاگ نوشتن و از مراسم ها و ...... عکس گرفتن
این وبلاگ برام خیلی جالب بود - یه روستا بسیار کوچیک بتل تو مناطق دور دسترس آلاسکا , دارای کتاب خونه مجهز - فرودگاه - بیمارستان از سرپایی تا جراحی و .......... داشت
یا اینکه رسم مردم اونجا که غریبه ببین دست تکون میدن خوش آمد میگن و به قهوه دعوتت میکنن و .............. ( حالا اینجا برادر به برادر رحم نمیکنه , اونبار خوندم 2 تا داداش سر کنترل دعواشون شده بود یکیشون مرده بود تو همین ایران )
این آدرس همون وبلاگه ( البته فندق شکن میخواد )
http://setareheghotbi.blogspot.com/

آدم فقط یه بار زندگی میکنه اونم به صورت محدود , پس باید از زندگی لذت برد

Last edited:

شادمغز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
افپُک chارش فقط چایی نباته اونم از نوع قلیزش
جان میلاد نباش جان فری خوب جوآب میده

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
درامد کافیه. هدف هم هدف خاصی ندارم. فقط اینکه همین که داره خوب میگذره و راضیم کافیه

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
... من upper middle class هستم. یعنی طبقه متوسط رو به بالا.

شکستی نفسی میکنین و خودتون رو جزو طبق متوسط قرار میدین! چون طبقه متوسط اسمش روشه دیگه طبقه متوسطه و از لحاظ اکونومیک معمولا خصوصیات طبقه پرولتاریا رو پیروی میکنه! با ایهنمه اظهار فضل و غیره و ذالک من دیگه گفتم حتما حداقلش خودتون رو یک خرده بورژوآ میدونین :general307:

پ.ن\ اره الان دیدم نوشتم عوام الله اشتباه چاپی بود با خلق الله قاطی شد(تصحیح کردم);)
my boob

Last edited:
  • Like
Reactions: F-5

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
پی نوشت
دسته پنجم همیشه درحال حسرت خوردنند
کاش میرفتم تجربی کاش یکم بیشتر زحمت میکشیدم کاش پزشک بودم االان ماهی 300میلیون درامدم اود بود درماه:p
همه چی که پول نیست. خیلی سخته که آدم 10-15 سال در رشته ای که علاقه نداره، فعالیت کنه. حتی اگر پولش خیلی خوب باشه... اگه من پزشک می شدم، همه بیمارها رو مسموم می کردم:D
بجان خودم شعار نمیدم:D. به نظر من، آدم یه خونه و یه ماشین داشته باشه، یه درآمد برای زندگی معمولی و رفاه معمولی خانواده اش و یک پس انداز برای خدای نکرده مریضی ، کافیه ( تا همینجاش شد 2 میلیارد :D) ... کسی که برای بیشتر از این حرص میزنه، معمولا از جای دیگه عقده داره

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
شکستی نفسی میکنین و خودتون رو جزو طبق متوسط قرار میدین! چون طبقه متوسط اسمش روشه دیگه طبقه متوسطه و از لحاظ اکونومیک معمولا خصوصیات طبقه پرولتاریا رو پیروی میکنه! با ایهنمه اظهار فضل و غیره و ذالک من دیگه گفتم حتما حداقلش خودتون رو یک خرده بورژوآ میدونین :general307:

پ.ن\ اره الان دیدم نوشتم عوام الله اشتباه چاپی بود با خلق الله قاطی شد(تصحیح کردم);)
my boob
اینایی که گفتی من نمیدونم فحشه یا نه، ولی محض احتیاط، هر چی گفتی خودتی:D

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
اینایی که گفتی من نمیدونم فحشه یا نه، ولی محض احتیاط، هر چی گفتی خودتی:D

ای بابا فحش چیه؟ دسته بندی های طبقاتی بود که چون شما خودتون رو U.M.C میدونستین گفتم حتما باهاش آشنایی دارید.:general601: من آدمی نیستم که به دیگران توهین کنم اون پست اولم رو هم فقط نقل قولی از یک کاربر قدیمی آوردم .

بقول شاعر: دشمنی ها مصیبته...

• Like
Reactions: F-5

amirh7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
به نظر من یه اصل مهمیه تو زندگی به نام شانس یکی یه کاری براش میگیره میزنه و پولدار میشه یکی هم دقیقا عین همون کار را تو همان زمان میکنه با مخ میره تو چاه همه اینا دلیلش یه چیزه به نام شانس این انرژی مثبت و مثبت گرایی و اینا هم ...شعره شما اگه تونستی یکی از این اسکولا که دم از مثبت اندیشی و کائنات و ... میزنن پیدا کنی تو زندگیشون موفق باشن

بالا