• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میزان درآمد ماهیانتون چقدره و بزرگترین هدفتون چیه؟

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
یا خدا! :eek: شد 800 هزار تا؟
این رو به شکل نقد نگه ندار خوده یورو هم سالی 1-2 درصد از ارزش رو از دست میده بخاطره تورم.این رو شما بیار ایران ملکی مغازه ای چیزی بخر. یکی دو میلیونش هم بزار کنار اون کچله رو ببریم کمپ ترک اعتیاد حداقل خانوادش بتونن یه نفس راحتی بکشن :D
بی ام و رو چیکار کردی؟ هنوز با اون پژو قراضه اینور اونور میری؟ :D
یه مقداری اضافه شده. یه مقداریش هم بدهیه. موجودی رو نوشتم که اگر کسی فیلم حساب رو خواست، بهش بدم:D
یورو که .... مرده شور این Draghi رو ببرن. مردک منحوس هنوز حرف از دهنش خارج نشده، یورو 2-3 درصد افت میکنه:general509:. ایشالا مجلس ختم مشترکش با مصطفی رو برگزار کنیم
شما اگه میتونی کمک کن بیاریمش ایران. الان توی آوردن پول شرکتمون هم مشکل داریم هنوز... سالانه 0.00125 سود میاد روش:D
وارد این مقولات نشو آقا. من به اندازه کافی دشمن دارم:D
دو نفر از دوستان هم پیام داده بودن، روش پولدار شدن با اپلیکیشن نویسی رو سوال کرده بودن:D
مثل اینکه خیلی با این جملش حال کردی . چند بار دیدم اینرو هی تکرار میکنی :D
افتک یه جا میره مهمونی بعد از شام میگه دستتان درد نکنه غذا خیلی خوشمزه بود و مثل خوک خوردم شکمم سیر شد ... :p
خدایی خیلی ناراحت شدم. دلم شکست
154fs232528.gif
. تصور کن در اوج خلوص نیت:p یکی رو راهنمایی کنی، بعد اونجوری جوابت رو بده. بعد از اون واقعه دردناک دیگه کسی رو توی پی تی به درس خوندن تشویق نکردم:D

David Zheng Zhi

Registered User
لایک‌ها
106
اره اتفاقن همینارو خوندم که نظر دادم
بازم میگم هشصد سالم اگر بخوای دست به زانوت باشه و برا مردم کار کنی هیچی نمیشی یعنی خیلی برسه به خورد و خوراکت برسه و خرج خونه زندگی
بعضی مثلن کار میکنن خرج خونه زندگی هم نمیدن خوردو خوراکشونم با خونس دیگه که باباشون میده بله اونا میتونن پولاشونو خرج نکنن الکی جمع کنن
ولی بعضیا هستن عین من آقا ندارن خدای نکرده یا آقاشون نداره یا خونه نشین شده باور کنید اینا دیگه نمیتونن چیزی جمع کنن و فکر زن و زندگی آینده و این حرفا باشن مگه اینکه حقوقشون بالا باشه

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
کشتی خودتو با این عکسه. همه جای فروم گذاشتی:D

با همین شرایط افتضاح کنونی هم آدم میتونه تا اندازه ای گلیمش رو از آب بیرون بکشه.... اولین قدمش هم اینه که آدم حداقل سر خودش کلاه نذاره :D اگر وضعش خرابه، اول قبول کنه که وضع خرابه... بعدش بیاد مزایا و معایب خودش رو در این بازار رقابتی ( استخدام یا خود اشتغالی) بررسی کنه و یک کاری رو شروع کنه. به حرف دیگران هم ( منجمله خودم :D) به هیج وجه نباید اهمیت داد، بارها و بارها دیدم که طرف میلیاردره، اما برای اینکه 2-3 میلیون یه جوون رو از چنگش در بیاره، 3 ساعت روی مخش کار کرده:p .... همیشه نتیجه رو نگاه کنید. نتیجه، درست یا غلط بودن مسیر رو نشون میده. حرف رو از این گوش بگیرید و از اون گوش در کنید.
به حرف پدر و مادرتون هم گوش کنید:D. بجان خودم یه آدم مسن بیسواد بعضی وقتا از روی تجربه یچیزی رو پیشبینی میکنه که سرویس اطلاعاتی امریکا نمیتونه پیشبینی کنه:D

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
کشتی خودتو با این عکسه. همه جای فروم گذاشتی:D

با همین شرایط افتضاح کنونی هم آدم میتونه تا اندازه ای گلیمش رو از آب بیرون بکشه.... اولین قدمش هم اینه که آدم حداقل سر خودش کلاه نذاره :D اگر وضعش خرابه، اول قبول کنه که وضع خرابه... بعدش بیاد مزایا و معایب خودش رو در این بازار رقابتی ( استخدام یا خود اشتغالی) بررسی کنه و یک کاری رو شروع کنه. به حرف دیگران هم ( منجمله خودم :D) به هیج وجه نباید اهمیت داد، بارها و بارها دیدم که طرف میلیاردره، اما برای اینکه 2-3 میلیون یه جوون رو از چنگش در بیاره، 3 ساعت روی مخش کار کرده:p .... همیشه نتیجه رو نگاه کنید. نتیجه، درست یا غلط بودن مسیر رو نشون میده. حرف رو از این گوش بگیرید و از اون گوش در کنید.
به حرف پدر و مادرتون هم گوش کنید:D. بجان خودم یه آدم مسن بیسواد بعضی وقتا از روی تجربه یچیزی رو پیشبینی میکنه که سرویس اطلاعاتی امریکا نمیتونه پیشبینی کنه:D

بیسواد :D به این سبک عکس ها میگن ترول :p این ترول با اون ترول فرق میکنه , انگار چشمات فرق عکس ها متوجه نمیشه برو چشماتو عمل کن :general304: شستن چشم دیگه واسه تو جواب نمیده :general704::general704::general704::general704::general704::general607:

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
بیسواد :D به این سبک عکس ها میگن ترول :p این ترول با اون ترول فرق میکنه , انگار چشمات فرق عکس ها متوجه نمیشه برو چشماتو عمل کن :general304: شستن چشم دیگه واسه تو جواب نمیده :general704::general704::general704::general704::general704::general607:
الان تو دقیقا به همون ترولی که گذاشتی عمل کردی!
F5 برات یه عالمه نوشته! بعد تو گیر دادی به ترول! واقعا درسته بخاطر اینکه F5 ثروتمند نیست به حرفاش توجه نکنی؟ بی ادب کجا رفته پس :general707:

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
ا من فکر کردم همونه که توی پاتوق گذاشتی :general509::D
افراد مسن رو مسخره نکن:(.خودت هم پیر میشی، اختلال حواس میگیری:D

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
ا من فکر کردم همونه که توی پاتوق گذاشتی :general509::D
افراد مسن رو مسخره نکن:(.خودت هم پیر میشی، اختلال حواس میگیری:D

اونم تو .... مسن يا ١٧ ساله :D

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
من نمیدونم این کاربری که آواتارش منقش به لوگو Ftec هست نسبتی با کاربری بریده و اخراج شده با همین نام داره یا نه فقط اینو بدونین 800 هزار یورو که سهله ! ایشون تا حالا 800 هزار ریال هم به عمر ندیده اونموقع یکی از کابرای همین سایت که بعدا بن شدش مدارکی از این بابا رو کرد که ثابت میکرد تو یکی از شهرهای کوچک استان مرکزی تو یک نانوایی چونه گیره.داستان هم اینجوری بوده که یکی از مشتریهای اونجا که اتفاقا عضو پی تی هم بوده روزی برای خریدن نان به مغازه ای که همین شخص در اون مشغول کار بوده میره و خیلی اتفاقی با یک گوشی روبرو میشه که آغشته به آرد بوده و... حس تایپ کردن رو ندارم چون کاربرانی که اون موقع بودن کاملا در جریانند... هرچند که تا روز آخر خودش انکار کرد اما همه فهمیدن. تازه عقاید شوونیستی هم داشت با اینکه تا حالا از سه راه سلفچگان هم اونور تر نرفته بود بر طبل برتری بی چون و چرای تهران و تهرانی مدام میکوفت...

یکی از مهمترین دستاورد های اینترنت در کشور عزیزمون که بمثابه یک طنز تلخ میمونه این بود که هر چوپانی بیاد و خودش را بجای دکتر و متخصص جازده و برای عوام الله نسخه پیچی انجام بدهد!

Last edited:

cold_fear

Registered User
لایک‌ها
46
اینجا تلگرام یا فروم؟
این تاپیک اصلا موضوش مشکل داره
ایرانی جماعت دروغگویی رو یاد گرفته
تو دنیای واقعی همه سر هم کلاه میذارن چه رسد به اینجا که هرکی هر چی دلش بخواد میگه
چیزای به درد بخور بگید تا یه جوون بیکار بتونه یه استفاده ای بکنه
حالا اگه چیز به درد بخوری ندارید، حداقل نمک رو زخم جوونا نپاشید

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
جالبه
ادم های پولدار پولاشون مال خودشونه عزت واحترام دیگرانم دارن هرچند چیزی از اون پول بکسی نمیرسه ولی همیشه دورشون جمع میشن خیلی عجیبه نه؟واقعا فرق ادم پولدار وغیر پولدارچیه برای دیگران؟

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
من نمیدونم این کاربری که آواتارش منقش به لوگو Ftec هست نسبتی با کاربری بریده و اخراج شده با همین نام داره یا نه فقط اینو بدونین 800 هزار یورو که سهله ! ایشون تا حالا 800 هزار ریال هم به عمر ندیده اونموقع یکی از کابرای همین سایت که بعدا بن شدش مدارکی از این بابا رو کرد که ثابت میکرد تو یکی از شهرهای کوچک استان مرکزی تو یک نانوایی چونه گیره.داستان هم اینجوری بوده که یکی از مشتریهای اونجا که اتفاقا عضو پی تی هم بوده روزی برای خریدن نان به مغازه ای که همین شخص در اون مشغول کار بوده میره و خیلی اتفاقی با یک گوشی روبرو میشه که آغشته به آرد بوده و... حس تایپ کردن رو ندارم چون کاربرانی که اون موقع بودن کاملا در جریانند... هرچند که تا روز آخر خودش انکار کرد اما همه فهمیدن. تازه عقاید شوونیستی هم داشت با اینکه تا حالا از سه راه سلفچگان هم اونور تر نرفته بود بر طبل برتری بی چون و چرای تهران و تهرانی مدام میکوفت...

یکی از مهمترین دستاورد های اینترنت در کشور عزیزمون که بمثابه یک طنز تلخ میمونه این بود که هر چوپانی بیاد و خودش را بجای دکتر و متخصص جازده و برای عوام الله نسخه پیچی انجام بدهد!
صحبت های ایشون تایید میشه. منم در جریانم :general406:. حتی برای مدتی این کاربر معلوم الحال از دروغگویی توبه کرده بود و عکس 2050 تومن پول در آواتارش گذاشته بود و میگفت این کل پولمه :p
پ.ن: عوام الناس ... عوام الله چیه ؟:general509::D
جالبه
ادم های پولدار پولاشون مال خودشونه عزت واحترام دیگرانم دارن هرچند چیزی از اون پول بکسی نمیرسه ولی همیشه دورشون جمع میشن خیلی عجیبه نه؟واقعا فرق ادم پولدار وغیر پولدارچیه برای دیگران؟
عکس العمل مردم در مقابل آدم های پولدار، مثل عکس العمل مردم در مقابل آدم های خوشگله:D. در نگاه اول یا عاشقش میشن یا ازش متنفر میشن. هیچ دلیل خاصی هم نداره.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
جالبه
خوب دور آدم پولدار جمع میشوند که شاید یک چیزی بهشون برسه!!!ندیدی تا پولداره 10قدم میره اون طرف تر همون افرادی که دورش جمع شده بودند به چاپلوسی وقتی می بینند چیزی بهشون نرسیده شروع می کنند بهش فحش دادن :مرتیکه خسیس ،مرتیکه کلاش پول پرست و......
من با پراید میرم دم سوپری فروشنده زورش میاد جواب سلام بده همون سوپری پورش میاد دم مغازه اش میره دم ماشین ازش لیست خرید را می گیره بعد میره براش می گذاره تو پلاستیک می بره تو ماشین طرف برای چی ؟؟؟برای اینکه 2ریال انعام بگیره پس یه چیزی گیرشون میاد که احترام می گذارند

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
پول کلا چیز بدی است . مهمترین عارضه منفی که دارد فراموشی است.
مثلا اینکه یک دکترای برق سری فوریه را فراموش میکند یا استاد دانشگاه ساعت 3 صبح در پاتوق میگوید من بیدارم
جای دمو خالیست که یک نمودار از ساعات بیداریش بگیرد و معلوم شود این استاد و دکتر ما روزها خواب است و شبها بیدار....
پولدار بودن باعث میشود یکنفر یادش برود 2 سال پیش اینجا راهکار میخواسته برای وام گرفتن خرید خانه 60 متری . عوضش الان بالای 3 میلیارد نقد دارد.
پولدار بودن حتی باعث اعتیاد هم میشود پول دار که باشی 24 ساعته در پیتی پست میزنی چون پول خودش دارد درمیاید.
پولدار بودن باعث میشود انسان چند شخصیتی بشود با یک اکانت سوال کند و با اکانت دیگر جواب بدهد .آنهم خیلی تخصصی.
به خاطر همین من دوست ندارم پولدار باشم.....

Sent from my LG-H959 using Tapatalk

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
شما این زهرماری را بذار کنار پولدار هم میشی :D
این چه کاریه آخه! هر چی درمیاری رو دود میکنی :p

پ.ن: گوگل و اچ پی هم از یک گاراژ شروع کردند قرار نیست همه از بدو تولد پولدار باشند. ارث از پدر به کسی رسیدن و پولدار شدن که هنر نیست پولدار خودساخته شدن دارای ارزش هست که در ایران انگشت شمارند و در کل پیتی بجز افتک شاید یکی دو نفر دیگه باشن.:cool:

پ.ن2: وجدانا تو خودت فرق سریه فوریه را با آبگوشت میدونی چیه؟:D تو اصلا سوم راهنمایی رو تموم کردی؟

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
پول کلا چیز بدی است . مهمترین عارضه منفی که دارد فراموشی است.
مثلا اینکه یک دکترای برق سری فوریه را فراموش میکند یا استاد دانشگاه ساعت 3 صبح در پاتوق میگوید من بیدارم
جای دمو خالیست که یک نمودار از ساعات بیداریش بگیرد و معلوم شود این استاد و دکتر ما روزها خواب است و شبها بیدار....
پولدار بودن باعث میشود یکنفر یادش برود 2 سال پیش اینجا راهکار میخواسته برای وام گرفتن خرید خانه 60 متری . عوضش الان بالای 3 میلیارد نقد دارد.
پولدار بودن حتی باعث اعتیاد هم میشود پول دار که باشی 24 ساعته در پیتی پست میزنی چون پول خودش دارد درمیاید.
پولدار بودن باعث میشود انسان چند شخصیتی بشود با یک اکانت سوال کند و با اکانت دیگر جواب بدهد .آنهم خیلی تخصصی.
به خاطر همین من دوست ندارم پولدار باشم.....

در کل اینجا فضای مجازیه و هر کس می‌تونه هر چقدر خواست حرف گنده بزنه. مثلا یه بار معاون روحانی اومده اینجا بازدید من میام میگم شبا خونه روحانی شام دعوتم. اگه اینجا واقعا کسی دنبال این هست که ببینه پولدار واقعی چجوریه و کی هست بهتره توی دنیای واقعی دنبالشون بگرده چون افراد موفقی که توی دنیای واقعی میبینین با افرادی که توی دنیای مجازی میگن موفقن خیلی فرق دارد.

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
شما این زهرماری را بذار کنار پولدار هم میشی :D
این چه کاریه آخه! هر چی درمیاری رو دود میکنی :p

پ.ن: گوگل و اچ پی هم از یک گاراژ شروع کردند قرار نیست همه از بدو تولد پولدار باشند. ارث از پدر به کسی رسیدن و پولدار شدن که هنر نیست پولدار خودساخته شدن دارای ارزش هست که در ایران انگشت شمارند و در کل پیتی بجز افتک شاید یکی دو نفر دیگه باشن.:cool:

پ.ن2: وجدانا تو خودت فرق سریه فوریه را با آبگوشت میدونی چیه؟:D تو اصلا سوم راهنمایی رو تموم کردی؟
ولش کن. انقدر سر به سر این معتاده نذار، دوباره مثل اون دفعه میزنه به خ**ک و این مسائل...:D

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
جای دمو خالیه..
البته یه سری لینک گذاشته برام یا چند وقت میذارم اینجا یک کم بخندیم.
به یاد قدیما.......

بالا