• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میزان درآمد ماهیانتون چقدره و بزرگترین هدفتون چیه؟

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
ای بابا فحش چیه؟ دسته بندی های طبقاتی بود که چون شما خودتون رو U.M.C میدونستین گفتم حتما باهاش آشنایی دارید.:general601: من آدمی نیستم که به دیگران توهین کنم اون پست اولم رو هم فقط نقل قولی از یک کاربر قدیمی آوردم .

بقول شاعر: دشمنی ها مصیبته...
بیچاره دمو، 2 سال عمرش رو صرف این کرد که ثابت کنه من دروغ میگم.:D

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
کاملا درسته....
دمو هیچ وقت به این گفته که میگه...با احمق بحث نکن اعتقادی نداشت.....
ولی فکر کنم آخرش متوجه شد.
ولی در اخر اونی که باید میفهمید متوجه شد.

Sent from my LG-H959 using Tapatalk

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
یه 200 تومن هم بذارید کف دست این بنده خدا براتون اپلیکیشن بنویسه، بلکه دست از سر من برداره.:D

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
هرگز با احمق ها بحث نکنید.
آنها اول شما را تا سطح خودشان پایین می کشند،
بعد با تجربه ی یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند!

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
یه 200 تومن هم بذارید کف دست این بنده خدا براتون اپلیکیشن بنویسه، بلکه دست از سر من برداره.:D
از کسی که فرق پارلمان با دولت رو نمیدونه چه انتظاری داری؟ :general304:

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
انسان فرهیخته پارلمان اگر قانون رو تصویب بکنه برای دولت لازم الاجراست. قبل از اینکه بیای اینجا تراوشات مغزیت رو نثار این و اون کنی یکم اطلاعاتت رو ببر بالا. برو اول تحقیق کن روند قانون گذاری و اجرای مصوبه چطوره بعد تز در کن از خودت.

شادمغز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کشور لیبی با مساحتی بیشتر از ایران که جمعیتش به 6.5 میلیون نفر هم نمیرسه و از نظر ذخائر طبیعی هم بسیار غنی هست. یعنی اگه فقط پول فروش نفت رو به هر لیبیایی بدن و هیچ کار دیگه ای تو کشورشون نباشه باید از همه مردم جهان ثروتمندتر بودن ولی میبینید که اینجوری نیست و بی ثباتی و عدم امنیت اون کشور رو برداشته. همه چیز به مدیریت صحیح منابع بر میگیرده جمعیت هم یک منبع هست مثل سایر منابع ولی مهم اینه که چه جور مدیریت بشه. اتفاقاً کشور ما پتانسیل دو برابر جمعیت فعلی رو هم داره به شرطی که مدیریت و بهره برداری درستی از منابع و سر مایه ها صورت بگیره.

• Like
Reactions: F-5

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
من 300 تومن میدم بهش فقط بره گم و گور شه نباشه. اپلیکیشن هم نمیخوام :D

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
تبریک میگم از سمت چونه گیر ارتقا پیدا کردی حقوقت زیاد شده.
میگن تخیلات هر کس کمی تا قسمتی برگرفته از واقعیت زندگیش هست. شما هم انگار 200 تومن و 300 تومن برات خیلی پوله که اینجا میای در کمال آرامش بذل و بخشش میکنی.
من سال 89. پنج تومن دادم به یکی دیگه نبینمش.
سقف رویاهات رو ببر بالا تر....

grizly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
تارا جان ولشون کن . با اینا بحث نکن ! حیف خانم با شخصیتی مثل شما نیست ؟

• Like
Reactions: F-5

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
شماره حساب بده همین الان بریزم :D
از شما همون 300 تومن رو میگیرم:D
بذار اول 5 میلیونم رو از سقف رویا بگیرم :p

مشکل جامعه ما دقیقا همینه. افراد این جامعه با خودشون تعارف و رودربایستی دارن.:D ... تمام دشمنان من در پی تی هم بخاطر این با من دشمن شدن که خود واقعیشون رو نشونشون دادم:p
من می رفتم توی تاپیک ارز، میگفتم فلان مقدار دلار خریدم ... یارو می امد فحش و فحش کاری که تو زالوی پست خونخوار مخل اقتصادی دشمن اجتماع:D داری بخاطر نفع شخصیت به جامعه ضرر میزنی.... منم میگفتم آره.برای من، نفع خودم در اولویته. پس چی. نکنه توقع داری بخاطر نفع تو به خودم ضرر بزنم ؟:D... در اروپاش هم وقتی مردم دیدن ارزش یورو داره میاد پایین، پس اندازشون رو به ارزهای دیگه تبدیل کردن

حالا همون آدم مثلا پول هاش رو توی بانک گذاشته بود و از این حرصش در آمده بود که دلار داشت میرفت بالا. اگر مثلا نرخ سود بانکی رو 160 درصد میکردن، خیلی هم خوشحال بود و هزار و یک دلیل می آورد که این کار، به نفع جامعه است:D
اینجا آدم دیدم که تا امروز میگفت راه نجات ملت، پایین امدن نرخ ارزه، فرداش خودش دلار خرید. از فرداش میگفت نرخ ارز باید با تورم بالا بره:D. دانشجوی خارج کشور دیدم که میگفت بریزید تو خیابون به گرون شدن دلار اعتراض کنید، فرداش ارز دانشجویی تصویب شد، از اون تاریخ به بعد هر دفعه ارز آزاد بالا میرفت، کیف میکرد:D ارز مازادش رو هم همینجا می فروخت

تمام حرف من اینه که ... آقا به نفعته که خونه گرون بشه ؟ خب بگو به نفعمه که خونه گرون بشه. مگه زشته که آدم دنبال منافعش باشه ؟ تریاک که نمیکشی ! بی آبرویی که نمیکنی ! دنبال منافعتی. چه اشکالی داره که مخفیش میکنی و هزار تا دلیل عجیب و غریب جور میکنی که ثابت کنی گرون شدن خونه به نفع آحاد جامعه است:D همینطور دلار یا نرخ سود بانکی یا هر چی

میخوای فعالیت اقتصادی در پی تی انجام بدی ؟ برنامه نویسی و اپلیکیشن ساختن و هر چی، تدریس کنی ؟ کار ترخیص کاری انجام بدی ؟ خب چه اشکالی داره ؟ یه تاپیک بزن مثل بچه آدم تبلیغ کارت رو بکن و مشتری بگیر.... چرا میای وسط پاتوق، تاپیک اشتغال زایی میزنی؟:D چرا تاپیک مشاوره رایگان میزنی؟ چرا هدف اصلیت رو مخفی میکنی؟ مگه شرم داری از اینکه یچیزی به یکی یاد بدی و در قبالش پول بگیری ؟ باید حتما بگی من هدفم کارآفرینی برای جوانان این مرز و بومه، پولی هم که میگیرم صرف امور خیریه میشه که به دلت بچسبه؟ حتما باید یه دروغ و ریا و شعار و دورویی قاطی کار باشه که به عنوان یه ایرانی وطن پرست، راضیتون کنه ؟:D

پ.ن: این پست من اشاره به اشخاص مختلفی در پی تی بود.:D

Last edited:

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
تو بیای نیای برا من فرقی نداره.
همین که اینهمه وقت میذاری برا مدیریت چند تا اکانت جای مباهات داره.
من جای مدیرای پیتی بودم آویزونت میکردم سر در فروم مایه مباهات همگان بشی.

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
یعنی مرده اون تفکراتتم که فکر میکنی کار من برنامه نویسی اندرویده میخوام ازش پول در بیارم.
تو چون تا حالا ندیدی کسی. رایگان به کسی کمک کنه و خودت هم قدرتش رو نداری در مخیلت نمیگنجه.
تقصیر هم نداری دنیات کوچیکه.
ایشلا یه روزی هم دکترا میگیری هم خودت شرکت میزنی.
بعد میفهمی که نه....
آدم میتونه بعضی جاها علم رو رایگان انتقال بده به دیگران.
خوب میشی سرطان که نیست.

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
ارزوم داشتن یه سایت خدماتی بزرگ و داشتن یه شرکت کامپیوتری در حیطه نت که حداقل بیستا کارمند خانم با ظاهری اراسته و مجرد داشته باشم :general406:

yp097

Registered User
لایک‌ها
146
ماهانه یک میلیون تومن ( حقوق بازنشستگی پدرم که فوت شده )
ارزوم اینه که خودم یه شغل داشته باشم ( دارم یه کارایی تو این زمینه میکنم ) که حداقل یه تومن واسم تو ماه بزاره
در کنارشم درس بخونم برای کنکور ( یه سال پشت کنکور بودم ولی نشد بخونم :general503:) و رشته مورد علاقمو قبول شم :general406:

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
درود
ماهی یک و نیم
هدف هم داشتن ی سقف بالای سرمون و یکم لبخند رو لبامون.

فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk

بالا