Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
به نظر بنده حقیر کار هست منتهی اَز به انگلیسی نیست .. ببخشیدا :|
اولا من حرفی از پارتی و اینا نزدم ، یکی دیگه بود !
دوما اتفاقا این روزا پارتی و این چیزا از هر چیزی مهم تره ! اونایی که هیچ مدرکی نداشتن هیچی هم بلد نبودن با یه پارتی خوب الان بهترین شغل ها رو دارن ( کسایی هم میشناسم که به قول شما دست گذاشتن رو زانو خودشون و به خدا توکل کردن الان هیچی در بساط ندارن و زندگیشونم داره از هم میپاشه به خاطر بی پولی ! برو یه سر به دادگاه ها بزن مهمترین عامل طلاق شده بی پولی ، قابل توجه اونایی که همش میگن ازدواج کنین خدا خودش روزی میرسونه )
سوما من نمیدونم چه چیزی شده که تا میگیم کار نیست یه عده پیدا میشن میان میگن چی بلدی که هی میگی کار نیست ! اصلا ما هیچی بلد نیستیم ! ولی حداقلش یه مدرک مهندسی از بهترین رشته ها رو داریم ! همچین میگن انگار اونایی که الان کار دفتری عالی دارن چی بلدن ! یا خیلی متخصص هستن ! یا چمیدونم همه جوونا باید نخبه باشن ! پدر های منو شما وقتی دیپلم میگرفتن چند تا پیشنهاد کاری خوب داشتن ولی ماها چی !
از رومنبر بیوپین حجی!!سخت نگیر داداش , از این جور آدما زیادن چون خودشون راحت کاری گیر آوردن دور فشانی میکنن
امثال آیدی taralius خودشون هیچی نشدن مثلا میان بگن ما خوبیم ما فلانیم اصلا خدا فقط واسه ماست
بار ها دیدم طرف خودش پارکبانه دیپلم ردیه بعد به من میگفت الکی این همه درس خوندی چی بشه , چه هنری پیدا کردی -- از این حرفا مفت -- نمونه اش پسر عمه خودم 30 سالشه دیپلم ردیه حتی برای نگهبانی و ...... هیجا راهش نمیدن میاد به من ایراد میگیره ( اینا همش از زور بدبختب و حسادته , هر چی باشه من حداقل چند پله از این دست آدماجلوترم )
بابام یکی میشناسه طرف میکانیک تجربه ای هستش انداختنش بیرون الان به هر تحصیل کرده ای میرسه با خنده میگه واسه چی درس خوندی و .............. الان خودش شده باربر یه برنج فروشی
از این جور آدما زیادن , حسودن
باید دید منظور از هنر چیه؟ مثلا به فرض من نقاشی (طراحی ) و صاف کاری بلدم - خوب بایا نیهنر ها میشه رفت تو مثلا بهزیستی یا بانک
یا بانک بای مدریت شعبه اش دنبال یه مدیریت بازرگانی بگرده , بعد به طرف بگن چه هنری داری طرف بگه من فتوشاپ بلدم
میگن طرف خولو چله بندازیدش بیرون
خدا یه هنرم باشی اصلا تو ایران هنر برای مردم هیچ ارزشی نداره فقط دنبال مدرک و پارتین -- دکتری هم داشته باشی آشنا نداشته باشی کلاهت پس معرکه اس
از این رو زانو گذشتنا زیاده اکثرا هم موفق نشدن نمونه اش پدر خودم یه دوستی داره یادمه سال ها کارگاه داشت حتی فرمول این کاسه ها که گرده روی سیم ها برقه بدست آورد تولید کرد میفروخت به اداره برق آخرش چی شد برشکست شد الان نگهبان یه مجتمع تو الهیه با حقوق ماهی 650 هزار تومن
چرا راه دور بریم خود من مغازه خدمات کامپیوتری و تکثیر داشتم با کسی شریک بودم انقدر اوضاع خراب بود که جمع کردیم ( اتفاقا کاردانی مدریت کسب و کارم داشتم راه ها افزایش فروش بلدم بودم اما وقتی بازار مملکت ریده یعنی ریده نمیشه درستش کرد )
ما که تو آمریکا یا کاناداد یا ................. زندگی نمیکنیم که بسته به شایستگی هات و توانمندی هات بهت کار بدن , هر کاری هم کنی حق وحقوقتو بدن --- اینجا ایران 98 درصد کار ها پارتی میخوان - خط فقر 3 میلیون تومنه حقوق پایه 800 هزار تومن بعد دنبال کار میگردی کار ها حقوق زیر 400 هزار میدن
درسته الان فعلا وضعم خرابه اما بازم به خودم نگاه میکنم خلی خوب جلو اومدم - تو خانواده ای بزرگ شدم پدرمم کارگر روز مزد شهرداری بود - یادم نمیاد تو کل 11 سال مدرسه حتی 1 بار فقط 1 بار تونسته باشم تو مدرسه ساندویچ که هیچ یه بستنی بخورم - پول کلاس تقویتی که 1000 تومن بیشتر نبود نداشتیم
یه روز مادرم زنگ زد خونه گفت قراره مهمون بیاد خونه بگرد ببین پول پیدا میکنی یه نون بربری بخری , کل خونه زیرو رو کردم 50 تا تکتومنی هم پیدا نکردم نون بخرم , رفتم از بنگاهی سرکوچمون قرض کردم اونم با خفت و خاری
ظهرا غذا نداشتیم و شبا فقط سیب زمینی آبپز
وقتی رفتم خدمت اولین بار بود لباس نو درست حسابی تنم میکردم
حالا من شدم لیسانس مملکت - درسته الان وضع کشور خوب نیست وضع منم خوب نیست اما برگ برنده من و ...... بیشتر از اونیه که خودش هیچی نیست و هیچی نداره و امثال منو از حسادت مسخره میکنه
الانم وضعم خوب نشه تا 2 یا 3 سال دیگه حتما وضعم بهتر میشه -- من خیلی وقته کار میکنم از قبل از دیپلم گرفتن هم سر کار میرفتم کمک خرج خونه بودم ( بار ها سرم شکست - دستم شکست - رگ انگشتم پاره شد خونش فواره زد تو صورتم - زانوم آسیب دید )
و فرق میکنم با اون گشاد ها حسود که خودشون دیپلمم به زور دارن و با آشنا رفتن سر یه کار بدرد نخور میان برای ما درو فشانی میکنن میگن چه هنری داری از دیپلم تا لیسانس چه هنری بهت اضافه شده؟ -- وقتی دستم به جایی رسید که صد درصد میرسه هنرو میکوبونم تو دهنم همون گشادا هنرمند و هنر فروش
شما رشته تحصیلیت چی بوده ؟من ۲-۳ سال شاگردی کردم ک الان نقاش ساختمونم.
لیسانس عمران. معدل ۱۶و خورده ای . الانم سه سال از مدرکمکذشته خدمت هم رفتم ولی نرفتم **** مهندسی برا پروانهشما رشته تحصیلیت چی بوده ؟
لیسانس عمران داری، الان نقاشی ساختمون میکنی، بعد اومدی بقیه رو راهنمایی میکنی ؟
الان روزی شما رو خدا میده ؟ از طرف من به اون خدا بگو بعد از 4000 سال خدایی، هنوز نمیدونی که کار مهندس عمران نقاشی ساختمون نیست ؟
شما که میخواستی بری نقاشی ساختما پس چرا رفتی مهندس شدی !! یه راست میرفتی شاگردی الان یه پا اوستا شده بودیلیسانس عمران. معدل ۱۶و خورده ای . الانم سه سال از مدرکمکذشته خدمت هم رفتم ولی نرفتم **** مهندسی برا پروانه
فرستاده شده از GLX Spider1Sِ من با Tapatalk
شما که میخواستی بری نقاشی ساختما پس چرا رفتی مهندس شدی !! یه راست میرفتی شاگردی الان یه پا اوستا شده بودی
پیرو پست قبلیت که گفتی همت کنید و خودتون برید دنبال کار باید بگم هیچ کس نیست که ادعا کنه چشمش به کمک دیگران برای بدست آوردن کار مناسب نبوده , حتی شمایی که رفتی مهندسی قطعا یه انتظاری داشتی ولی برآورده نشد که نا امید شدی و رفتی شاگردی
شخصا به این نتیجه رسیدم که فقط چند درصد از افراد هستند که اینقدر قابلیت و توانایی دارند که به تنهایی و با همت خودشون به جایگاه مناسب میرسن
90 و چند درصد بقیه افراد قطعا باید از سمت دیگران کمک بشن تا به جایی برسند , حالا چه از طرف خانواده , دوست , آشنا , پارتی و هرچی که میتونی اسمش رو بزاری
نه اینکه این افراد قابلیت و توانایی نداشته باشند , نه اینطور نیست ولی تا زمانی که از جایی برای استارت کار کمک نشه به جایی نمیرسند
اگر خواستید n مورد براتون مثال میزنم از اطرافیان خودم که به همین شکل بوده , شما هم اگر خوب به اطرافتون نگاه کنید قطعا به این موضوع پی میبرید
خب شما میگی اشتباه کردی و رفتی دانشگاه ... تکلیف اونی که اشتباه نکرده و رفته دانشگاه چیه ؟ تکلیف یه مهندس عمرانی که به رشته اش علاقه مند بوده و خوب هم درس خونده و الان هم قاعدتا باید در رشته خودش استخدام بشه چیه ؟ باید بره عملگی کنه ؟ باید وبمستری پاره وقت انجام بده ؟ باید مسافرکشی کنه ؟ باید تو فصل برداشت محصول بره سر باغ مردم گردو بچینه ؟مملکت بینهایت مهندس عمران نمیخواد !! دانشکاه رفتن اشتباه بزرگ زندگیم بود ، جوووونی کردم !! حالا که مدرک رو دارم ولی ...
تقریبا من تو نقاشی ساختمونی و ریزه کاری هاش کاری میکنم که کسی این طرفا نمیکنه
در کنارش یه کارگاه کوچک تولیدی محصولات خرما دارم
وبمستری پاره وقت !!
در کل درآمدم از یه مهندس عمران صفر کیلومتر که از راه صحیح بخواد پول در بیاره بهتره .
در ضمن 4 ماه تجربه کار به عنوان نقشه بردار سر یه پروژه تنگه خشک ( شما بگو سد خاکی ) داشتم از این کار خوشم نمیاد .
فکر کنم شما هم فرق گلابی و باقالی رو تو این مطلب رو نگرفتی !! موضوع این نیست که ایشون مهندسی خونده و داره تو شغلی غیر از رشتش کار میکنهبعضیا اینجا واقعا فرق گلابی و باقالی رو نمیفهمن میان پست میدن.
Sent from my LG-H959 using Tapatalk
فکر کنم همون احمقی که اولین با این سوال رو ایجاد کرد : علم بهتر است یا ثروت ؟:general210:خ
کی گفته کار، عار نیست ؟ من نمیدونم کدوم احمقی اولین بار این حرف مفت رو زد که کار، عار نیست
بعضیا اینجا واقعا فرق گلابی و باقالی رو نمیفهمن میان پست میدن.
انگار هر کس باید هر رشته ای خوند بره با همون پول دربیاره....
90 مفاخر غرب که همین افراد ازشون بالا میرند موفقیتشون را مدیون تحصیلاتشان نیستند.
این افراد هنوز به این درک نرسیده اند که باید در جامعه بین خروجی دانشگاه و بازار کار یک تعادلی وجود داشته باشه. 90 درصد برنامه نویسها رشته دانشگاهیشون ربطی نداشته به کارشون.
کار دانشگاه الزاما پول درآوردن مستقیم نیست اضافه کردن شعور است.
هر چند برخی دکترا هم بگیرند باز ....
میگن هیچ وقت با یه احمق بحث نکن چون اون تورو تا سطح خودش پایین میاره و چون یه عمر تجربه تو اون سطح زندگی داره شکستت میده !!
پ ن : من کاربر f-5 رو ایگنور کردم شما هم همین کارو کن اعصابت آروم باشه ، هیچ کس ارزش خراب کردن یه دقیقه از زندگی منو نداره !
اکثر بچه ها تا جایی که تونستن چنگ انداختن همچینم بیکار ننشستن کهپی تی شده مشت نمونه خروار جامعه ایران.
آقایی که میگی لیسانس دارم بیکارم. الان نسبت به زمان دیپلمت چه هنری بهت اضافه شده که توقع داری از جامعه؟
ایراد جونهای ما اینه که فکر میکنند ادامه تحصیل راه استخدام شدنه.
انتظار هم دارند بدون هیچ تخصصی برن پشت میز حقوق بگیرند. اونجا هم چون کار بلد نیستند سیستم میره رو هوا نتیجش میشه مملکت گل و بلبل ایران.