بعد تنبل های نا امید از دنیا و نالان از دولت و خونواده راست گو و حلال خور هستن .
اینقدر بی حالن که نمیتونن چند سال 5 صب بیدار شن برن سر کار و خورد خورد یه سرمایه ای جور کنن و فقط میشینن به پدر پولدارها فحش میدن .
از پایین به بالا میرن و از بالا به پایین سقوط میکنن .... از صفر به صد میرسن ، یه زحمتی بکشید با هر کاری استارت بزنید شاید روز اول ببرنت سر زمین گوجه بچینی ، سال بعد رب گوجه میفروشی و خدا بخواد چند سال بعد صادر کننده رب گوجه ای .
با شما مخالفم
من از اون کسایی ام که پدر فوقرالعده بی پولی داشتم که تو فراهم کردن امکانات اولیه زندگی مشکل داشت
از زمان دبیرستان سر کار میرفتم ، وقتی رفتم خدمت اومدم روز سوم رفتم سر کار
هر کاریم کردم کارگری بود همیشه کارگری کردم میشه گفت بعد ۱۰ سال حداقل کار کردن چیزی ندارم
چون زندگی خرج داره چون پول پیش و اجاره من میدم خونه پدرم مفتی ننشستم
یه بیماری به وجود اومد ۱۸ میلیون پولم رفت
هم کار کردم هم درس خوندم کلی هزینه تحصیلم شد الانم مدرک دارم اما باید بزارم دم کوزه آبشو بخورم
پس ربطی به تنبلی و این چیزا نداره
اتفاقا بنظر من آدما خوش خواب و تنبل مغزشونو به کار میندازن اتفاقا راحتر پول در میارن از من یکی بیشتر میارن
چند نمونه دیدم ۲ موردش رفیق خودم بودن
از قدیم گفتن برا پول در آوردن باید فکرش کار کنه
خود من فکرم کار نکرد از سلامتی و توانم و جونم مایه گذاشتم کار کردم یه حقوق کم گیرم میومد اما دوستم فکر کرد فکرش کار کرد با کمترین استرس و اذیت شدن ۳ برابر من پول در میاورد راحت آخرش از ایران رفت شرکت راه انداخت