• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میزان درآمد ماهیانتون چقدره و بزرگترین هدفتون چیه؟

Bxyz

Registered User
لایک‌ها
49
روی یه پروژه کامپیوتری کار میکنیم برای بهینه‌سازی کار سرورها.
مدیر پروژم اونجا.
معمولا از پنج بعد از ظهر میرم تا ۱۱ شب سرکار.
ببخشید لینوکس بیسه؟میشه یکم توضیح بدی؟

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
ببخشید لینوکس بیسه؟میشه یکم توضیح بدی؟
آره. کارمون توی کرنل لینوکس هست که برنامه‌نویسی براش خیلی سخت، کند، زمان‌بر و اعصاب خوردکن هست.
کاری که من انجام میدم هم خیلی کم آدم وارد توش پیدا میشه. برای همین شرایط کار خوب هست. فقط استرس کار و استرس درس یه کاری میکنه که الان بجای درس دارم تو پی تی میچرخم :دی

Bxyz

Registered User
لایک‌ها
49

Bxyz

Registered User
لایک‌ها
49
آره. کارمون توی کرنل لینوکس هست که برنامه‌نویسی براش خیلی سخت، کند، زمان‌بر و اعصاب خوردکن هست.
کاری که من انجام میدم هم خیلی کم آدم وارد توش پیدا میشه. برای همین شرایط کار خوب هست. فقط استرس کار و استرس درس یه کاری میکنه که الان بجای درس دارم تو پی تی میچرخم :دی
کارشناسی ارشد داری میخونی؟
خوبه من علاقه دارم به کل لینوکس بیس ها یا به قول اینترنتی ها (شبه یونیکسها) ولی مردم به عنوان دسکتاپ او اس استقبال نمیکنن شرکت ها هم که نمیشه رفت

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
خوبه یه روز مغازه خودتو میزنی
آموزشگاه رفتی؟ اگه آره اسمشو برام پ.خ کن
نه عزیز.آموزشگاه نرفتم.2 ماه فشرده کار کردم.الانم کارم بدک نیست
قصد ادامه کار تو این زمینه رو ندارم.میخوام یکم پول جمع کنم و کاری که دوش دارم و درآمدش بالاست رو را بندارم

Bxyz

Registered User
لایک‌ها
49
قصد ادامه کار تو این زمینه رو ندارم.میخوام یکم پول جمع کنم و کاری که دوش دارم و درآمدش بالاست رو را بندارم
درهر صورت موفق باشی

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
چه کاری رو منظورتونه هم مورد علاقتونه و هم درامدش بالاست؟

Bxyz

Registered User
لایک‌ها
49
اینو هم بگو چه کاری اگه جز اسرار کاریت نیست؟

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
درامد حال حاضر= 3 تومن (حداقل) البته چون نوسان داره ممکنه ماهی 10 الی 15 هم برسه! (چون آدم ولخرجیم پس انداز ××× ) :p
مرحله ی بعدی درامد قراره به دلار بشه و اگه مشکلی پیش نیاد بزودی ماهی 6تا8 هزار $ (که اگه بشه بازم پس انداز ××× آدمیزاد زندست که خرج کنه و زندگی کنه) :general404:
الان از درامدم ناراضیم. اینم بگم 22سالمه هیچ پشتوانه ای نداشتم و ندارم بدهی های خانواده رو اگه حساب نکنیم، ارث پیشکش! :general210:

هدف 10 ساله ام که درامد ماهی 600هزار $ (امیدوارم با کار سخت بهش برسم) :general206:
هدف کل زندگی هم که نپرس که این قصه سر دراز داره و برام مقدسه قرار نیست همه جا جار بزنمش :cool:

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
رفیق فدایت یک سوال ازت دارم
هفته ی یک روز در دانشگاه درس می دهی. که میشه در ماه چهار روز
در این چهار روز کلا چند ساعت درس می دهی. و چه درس های
مدرکت چیه . و دانشگاهش چیه
با تشکر اگر جواب بدهی
دادا لیسانس برق هستم.
در یک دانشگاه غیر انتفاعی انواع آزمایشگاه رشته برق درس می دم (این ترم فقط آز. اندازه گیری)
ساعتی 7.500 . ضریب دو سوم(آزمایشگاه) که حسابش کنی : ساعتی 5 تومن می شه.
8صبح تا 8شب ساعت رسمی کلاسه که من 5:30 انگشت می زنم و می رم خونه (استراحتهامو حذف کردم و ساعت کلاسها رو به هم چسبوندم)
4*12*5=240

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
پست ها رو میخوندم اکثر دوستان متاسفانه باز به شوخی گرفتن درآمدهای نجومی اعلام میکنن بهتره روش های کسب درآمد بگید تا خود درآمد

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
طراحی وبسایت + برنامه نویسی
درامد زیادتر ریالی بخاطر کار تیمی و مدیریت شرکت
دارمد دلاری هم کار برای بازارهای بین المللی آنلاین
در مورد بازارهای بین المللی آنلاین بیشتر توضیح می دهید ؟؟؟؟فارکس و بیت کوین و..........منظورتونه؟؟؟؟؟؟؟؟

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
درامد حال حاضر= 3 تومن (حداقل) البته چون نوسان داره ممکنه ماهی 10 الی 15 هم برسه! (چون آدم ولخرجیم پس انداز ××× ) :p
مرحله ی بعدی درامد قراره به دلار بشه و اگه مشکلی پیش نیاد بزودی ماهی 6تا8 هزار $ (که اگه بشه بازم پس انداز ××× آدمیزاد زندست که خرج کنه و زندگی کنه) :general404:
الان از درامدم ناراضیم. اینم بگم 22سالمه هیچ پشتوانه ای نداشتم و ندارم بدهی های خانواده رو اگه حساب نکنیم، ارث پیشکش! :general210:

هدف 10 ساله ام که درامد ماهی 600هزار $ (امیدوارم با کار سخت بهش برسم) :general206:
هدف کل زندگی هم که نپرس که این قصه سر دراز داره و برام مقدسه قرار نیست همه جا جار بزنمش :cool:
طراحی وبسایت + برنامه نویسی
درامد زیادتر ریالی بخاطر کار تیمی و مدیریت شرکت
دارمد دلاری هم کار برای بازارهای بین المللی آنلاین
میگم ابادان الان هوا چجوره ؟

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
پست ها رو میخوندم اکثر دوستان متاسفانه باز به شوخی گرفتن درآمدهای نجومی اعلام میکنن بهتره روش های کسب درآمد بگید تا خود درآمد
اگر منظورت شامل منم میشه، 3 تومن که نجومی نیست! من میانگین گفتم، چون یک وبسایت میزنم 5 تومن میشه، درصد ویزیتور + هزینه هارو کم کنی همون 3 تومن میشه. حالا اگه یه موقعیی 4تا سایت بیاد و همین حدود خب میره بالای 10 تومن! گفتم که من ولخرجم و همیشه هم کار نمیکنم، جیبم پر میشه چندماهی میخورم و میخوابم و مسافرت میکنم :) ولی خب میخوام جدی بشم که درامد ثابتم زیاد بشه.
هیچ چیز شوخی و نجومی توی این قضیه نیست!

در مورد بازارهای بین المللی آنلاین بیشتر توضیح می دهید ؟؟؟؟فارکس و بیت کوین و..........منظورتونه؟؟؟؟؟؟؟؟
نه عزیزم فارکس چیه! من شغلم رو گفتم، در زمینه ی شغل خودم منظورمه. یعنی کدکانیون، تم فارست، فریلنسر دات کام و همچنین بازارهای تولید نرم افزار ios که درامدش خوبه.
درامد ماهی 6 تا 8 هزار خیلی عادیه توی این سایتایی که گفتم& یکم باید جا بیفتی و بتونی مشتری رو راضی نگه داری (انگلیسی البته) براحتی این درامد رو داری. کافیه یه سر به این سایتها بزنید؛ دوستان ایرانی زیادی ازین جاها درامدای هنگفت دارن ولی صداشون در نمیاد. یه خرده که توی کد کانیون بچرخی ایرانیارو میتونی تشخیص بدی که 200هزار دلار فقط برای یه اسکریپت درامد داشتن. پس اینم عجیب نیست. منم داشتم کار میکردم و توی اوج تحریما بودیم که مشکل بر خوردم و بن شدم و کلی داستان... ولی میخوام دوباره شروع کنم. برای یاد گرفتن چم خم کار هم خیلی وقت و هزینه صرف کردم، همینطوری شانسی هم نیست.

میگم ابادان الان هوا چجوره ؟
انسانها به چیزی میرسن که عمیقا باورش دارن. اگه ماهی 8 هزار دلار به مخیلیه کسی نرسه، هرگز تو زندگیش به این درامد نمیرسه :)
من پیشنهاد میکنم بجای ناباوری و مسخره کردن، تمرکز کنی و آرزوهای بزرگت رو پی بگیری، فقط اینطوری میتونی بهشون برسی.

بعضی از دوستان هدف نهایی زندگیشون مثلا فلان ماشین 100هزار دلاری یا مثلا 1میلیون دلاریه که این آرزو هیچ ارزشی نداره. اون پسر 17 ساله که فلپی برد رو ساخت روزانه 50هزاردلار درامد ایجاد کرد با یه بازی 5مگابایتی! یعنی ماهی 1.5 میلیون دلار یعنی از حاجی یازاریای قدیمی ما هم درامدش بیشتر! من خودمو با اونا مقایسه میکنم و آرزوهام کمتر ازینا نیست، به راهمم باور دارم، خدارو شکر تا الانم به مشکلی بر نخوردم و همه چی داره خوب پیش میره :)

بالا