ببخشید لینوکس بیسه؟میشه یکم توضیح بدی؟روی یه پروژه کامپیوتری کار میکنیم برای بهینهسازی کار سرورها.
مدیر پروژم اونجا.
معمولا از پنج بعد از ظهر میرم تا ۱۱ شب سرکار.
ببخشید لینوکس بیسه؟میشه یکم توضیح بدی؟روی یه پروژه کامپیوتری کار میکنیم برای بهینهسازی کار سرورها.
مدیر پروژم اونجا.
معمولا از پنج بعد از ظهر میرم تا ۱۱ شب سرکار.
آره. کارمون توی کرنل لینوکس هست که برنامهنویسی براش خیلی سخت، کند، زمانبر و اعصاب خوردکن هست.ببخشید لینوکس بیسه؟میشه یکم توضیح بدی؟
میشه بدونم کجا یعنی منظورم چه سازمانی؟کارمندی حدود 3 میلیون تومن، کارای خودم حدود 2 میلیون تومن؛ هدفم رسیدن به درآمد 10 میلیون ماهانه از شغل خودمه...
کارشناسی ارشد داری میخونی؟آره. کارمون توی کرنل لینوکس هست که برنامهنویسی براش خیلی سخت، کند، زمانبر و اعصاب خوردکن هست.
کاری که من انجام میدم هم خیلی کم آدم وارد توش پیدا میشه. برای همین شرایط کار خوب هست. فقط استرس کار و استرس درس یه کاری میکنه که الان بجای درس دارم تو پی تی میچرخم :دی
فعلا واسه کسی کار میکنمتعمیرات موبایل ماهی 1.5 داره؟ برای کسی کار میکنی یا خودت مغازه داری؟
موفق باشیفعلا واسه کسی کار میکنم
چون اوایل کارمه حقوقم پایینه
نه عزیز.آموزشگاه نرفتم.2 ماه فشرده کار کردم.الانم کارم بدک نیستخوبه یه روز مغازه خودتو میزنی
آموزشگاه رفتی؟ اگه آره اسمشو برام پ.خ کن
درهر صورت موفق باشینه عزیز.آموزشگاه نرفتم.2 ماه فشرده کار کردم.الانم کارم بدک نیست
قصد ادامه کار تو این زمینه رو ندارم.میخوام یکم پول جمع کنم و کاری که دوش دارم و درآمدش بالاست رو را بندارم
چه کاری رو منظورتونه هم مورد علاقتونه و هم درامدش بالاست؟نه عزیز.آموزشگاه نرفتم.2 ماه فشرده کار کردم.الانم کارم بدک نیست
قصد ادامه کار تو این زمینه رو ندارم.میخوام یکم پول جمع کنم و کاری که دوش دارم و درآمدش بالاست رو را بندارم
اینو هم بگو چه کاری اگه جز اسرار کاریت نیست؟نه عزیز.آموزشگاه نرفتم.2 ماه فشرده کار کردم.الانم کارم بدک نیست
شغلتان را نگفتیدنه بابا، چطور مگه؟
تنها کاری که هیچوقت آرزوش رو نداشتم همین خوانندگی بوده :|
طراحی وبسایت + برنامه نویسیشغلتان را نگفتید
دادا لیسانس برق هستم.رفیق فدایت یک سوال ازت دارم
هفته ی یک روز در دانشگاه درس می دهی. که میشه در ماه چهار روز
در این چهار روز کلا چند ساعت درس می دهی. و چه درس های
مدرکت چیه . و دانشگاهش چیه
با تشکر اگر جواب بدهی
در مورد بازارهای بین المللی آنلاین بیشتر توضیح می دهید ؟؟؟؟فارکس و بیت کوین و..........منظورتونه؟؟؟؟؟؟؟؟طراحی وبسایت + برنامه نویسی
درامد زیادتر ریالی بخاطر کار تیمی و مدیریت شرکت
دارمد دلاری هم کار برای بازارهای بین المللی آنلاین
درامد حال حاضر= 3 تومن (حداقل) البته چون نوسان داره ممکنه ماهی 10 الی 15 هم برسه! (چون آدم ولخرجیم پس انداز ××× )
مرحله ی بعدی درامد قراره به دلار بشه و اگه مشکلی پیش نیاد بزودی ماهی 6تا8 هزار $ (که اگه بشه بازم پس انداز ××× آدمیزاد زندست که خرج کنه و زندگی کنه) :general404:
الان از درامدم ناراضیم. اینم بگم 22سالمه هیچ پشتوانه ای نداشتم و ندارم بدهی های خانواده رو اگه حساب نکنیم، ارث پیشکش! :general210:
هدف 10 ساله ام که درامد ماهی 600هزار $ (امیدوارم با کار سخت بهش برسم) :general206:
هدف کل زندگی هم که نپرس که این قصه سر دراز داره و برام مقدسه قرار نیست همه جا جار بزنمش
میگم ابادان الان هوا چجوره ؟طراحی وبسایت + برنامه نویسی
درامد زیادتر ریالی بخاطر کار تیمی و مدیریت شرکت
دارمد دلاری هم کار برای بازارهای بین المللی آنلاین
ماهی 10 :general707::general707::general707::general707::general707::general306:
مگه چیکار میکنی؟
اگر منظورت شامل منم میشه، 3 تومن که نجومی نیست! من میانگین گفتم، چون یک وبسایت میزنم 5 تومن میشه، درصد ویزیتور + هزینه هارو کم کنی همون 3 تومن میشه. حالا اگه یه موقعیی 4تا سایت بیاد و همین حدود خب میره بالای 10 تومن! گفتم که من ولخرجم و همیشه هم کار نمیکنم، جیبم پر میشه چندماهی میخورم و میخوابم و مسافرت میکنم ولی خب میخوام جدی بشم که درامد ثابتم زیاد بشه.پست ها رو میخوندم اکثر دوستان متاسفانه باز به شوخی گرفتن درآمدهای نجومی اعلام میکنن بهتره روش های کسب درآمد بگید تا خود درآمد
نه عزیزم فارکس چیه! من شغلم رو گفتم، در زمینه ی شغل خودم منظورمه. یعنی کدکانیون، تم فارست، فریلنسر دات کام و همچنین بازارهای تولید نرم افزار ios که درامدش خوبه.در مورد بازارهای بین المللی آنلاین بیشتر توضیح می دهید ؟؟؟؟فارکس و بیت کوین و..........منظورتونه؟؟؟؟؟؟؟؟
انسانها به چیزی میرسن که عمیقا باورش دارن. اگه ماهی 8 هزار دلار به مخیلیه کسی نرسه، هرگز تو زندگیش به این درامد نمیرسهمیگم ابادان الان هوا چجوره ؟