• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میزان درآمد ماهیانتون چقدره و بزرگترین هدفتون چیه؟

Bxyz

Registered User
لایک‌ها
49
. منم داشتم کار میکردم و توی اوج تحریما بودیم که مشکل بر خوردم و بن شدم و کلی داستان... ولی میخوام دوباره شروع کنم. برای یاد گرفتن چم خم کار هم خیلی وقت و هزینه صرف کردم، همینطوری شانسی هم نیست.
چرا بن تون کردن؟

Last edited:

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
چرا بن تون کردن؟
سوالتون یکم جالبه چون اصلا من نگفتم توی کدوم سایت و کدوم بازار دقیقا و شما یه چیز جزئی پرسیدین! البته من میگم برام فرقی نداره. ;)
من توی مارکت پلیس انواتو کار میکردم، اسکریپت هم گذاشته بودم، پتانسیل فروش هم عالی بود، یعنی به 20هزارتا توی یکی دوماه فکر میکردم (اینم یادمون نره که باید پشتیبانیش ادامه پیدا کنه ممکنه چندسال مداوم باید پشتیبانی و رفع مشکل از مشتریا بکنی یعنی درامده خیلی آسونی نیست)، منتها چندتا مشکل بود.
قبل اینکه مشکل رو بگم، اینو بگم که من خیلی آزمون و خطا کردم، هرکی بلد بود ازش پرسیدم و هیچکس چیزی یاد نداد، خیلی زمان صرف کردم تا همه چیزو یاد بگیرم. هیچ چیزش مثل بیزینس آنلاین ایرانی نیست، اصلا مارکت ها اینطوری کار نمیکنن. همچننین فریلنسینگ. برای مثال بزرگترین سدی که وجود داره و همه ی ما ایرانی ها ازش بی اطلاعیم و برای اونها مهمترین چیزه!!! قوانین کپی رایته! اگه شما یه عکس که چه عرض کنم شما یه پترن 2 سانتی هم توی کارت باشه و مجوز کپی رایت نداشته باشه، بالاترین برخورد رو باهاتون میکنن. همین یاد گرفتن مجوزها و قوانین کپی رایت خودش شونصد صفحه قوانین حقوقیه که باید بفهمیشون تا بتونی کار کنی. یه مشکلم همین بود، که مدام گیر میدادن بهم و اخطارهای اونا کشکی نیست :general107:
و مشکل دیگه، کیفیت فوق العاده بالا بود که لازمه ی کارشونه. و خب ماها هم به بزن دررو عادت کردیم کیفیت بالا برامون سخته! مثلا وقتی فکر کردی کارت رو تموم کردی باید 5 برابر زمانی که گذاشتی رو بازم بذاری تا ریزه کاری و چیزای فنی و اصولیش رو درست کنی :)
و مشکل دیگه قضیه پولی بود که اشاره کردم که دیگه نیاز به توضیح نداره. بخوای از استرالیا 5هزار دلار بیشتر وارد کنی باید شاخ غولو بشکونی! مثلا مشکلی که ایجاد میکرد کار کردن با پی پال بود در صورتی که داخل ایرانم و پیپال با ایران بدجوری مشکل داره :general210:
و یه سری هشدارهای دیگه در مورد ارسال کار و کل کل و اینچیزا. اما خب همش برام تجربه شد.
اینم بگم برای کار کردن برای خارجی ها خصوصا مارکت های بین المللی باید فوق العاده به انگلیسی مسلط باشید و اگه یه جاهایی تپق بزنید ممکنه یه پول خوبی رو از دست بدید! که من خیلی مسلط نبودم اینم همیشه باعث سوئ تفاهم میشد.
بلخره هرکاری مشکلات خودشو داره دیگه...

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
ماهانه 1/600. هدف اول خودرو که خریدم.هدف دوم اپارتمان

masoud_920

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
کارم شبکه است ( شبکه داخلی یک شرکت ) و حقوق ماهانه دو میلیون هست
خدا رو شکر ، تازه داره زندگیم تکون میخوره
کارمند شرکت های داخلی بیشترین حقوقی که دیدم 3 تومن بوده ، ولی شرکت های خارجی ثبت شده در ایران حقوق خیلی بهتری پرداخت میکنند (از پنج میلیون به بالا)

iamirkm

Registered User
لایک‌ها
67
سلام
کارم شبکه است ( شبکه داخلی یک شرکت ) و حقوق ماهانه دو میلیون هست
خدا رو شکر ، تازه داره زندگیم تکون میخوره
کارمند شرکت های داخلی بیشترین حقوقی که دیدم 3 تومن بوده ، ولی شرکت های خارجی ثبت شده در ایران حقوق خیلی بهتری پرداخت میکنند (از پنج میلیون به بالا)
براتون آرزوی موفقیت دارم ، جسارتا ساعت کاریتون چند تا چنده؟

forums

Registered User
لایک‌ها
243
درامد حال حاضر= 3 تومن (حداقل) البته چون نوسان داره ممکنه ماهی 10 الی 15 هم برسه! (چون آدم ولخرجیم پس انداز ××× ) :p
مرحله ی بعدی درامد قراره به دلار بشه و اگه مشکلی پیش نیاد بزودی ماهی 6تا8 هزار $ (که اگه بشه بازم پس انداز ××× آدمیزاد زندست که خرج کنه و زندگی کنه) :general404:
الان از درامدم ناراضیم. اینم بگم 22سالمه هیچ پشتوانه ای نداشتم و ندارم بدهی های خانواده رو اگه حساب نکنیم، ارث پیشکش! :general210:

هدف 10 ساله ام که درامد ماهی 600هزار $ (امیدوارم با کار سخت بهش برسم) :general206:
هدف کل زندگی هم که نپرس که این قصه سر دراز داره و برام مقدسه قرار نیست همه جا جار بزنمش :cool:
سلام دادا

مگه شغلت چیه ک ماهی سه تومن؟؟

شغلت تو نته یا خارج از نت؟؟

تو نت چیه ؟؟

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
سلام دادا
مگه شغلت چیه ک ماهی سه تومن؟؟
شغلت تو نته یا خارج از نت؟؟
تو نت چیه ؟؟
سلام، بالاتر گفتم شغلم رو. طراحی وبسایت و برنامه نویسی نرم افزار. دریافت سفارشم خارج از نته. البته میخوام وارد نت هم بشم برای گرفتن سفارش.
3تومن برای کارهای پروژه ای مثل این زیاد نیست، برای حقوق ثابت یا کارمندی تقریبا زیاده. امیدوارم با توسعه ی کارم، درامد بیشتر بشه.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلام، بالاتر گفتم شغلم رو. طراحی وبسایت و برنامه نویسی نرم افزار. دریافت سفارشم خارج از نته. البته میخوام وارد نت هم بشم برای گرفتن سفارش.
3تومن برای کارهای پروژه ای مثل این زیاد نیست، برای حقوق ثابت یا کارمندی تقریبا زیاده. امیدوارم با توسعه ی کارم، درامد بیشتر بشه.
رفیق خوشم می اید. از اهدافی که برای خودت معرفی کردی
واقعا عالیه
همین جوری پیش بری می توانی به درامد ماهی حتی ده به بالا برسی
هیچ چیز در این این دنیا نا ممکن نیست . اگر بدانی چگونه بهش برسی
شما خدا را شکر علم این کار را دارید و در دنیایی هم هستی که دنیای مجازی هست . و تعداد زیادی کاربر داره
به خصوص برنامه نویسی اندروید
اگر برنامه نویسی اندروید کار می کنی. در زمینه خارجی کار بکن. به خصوص رایگان بعد از تبلیغات استفاده بکن
می ترکونی. شک نکن.

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
رفیق خوشم می اید. از اهدافی که برای خودت معرفی کردی
واقعا عالیه
همین جوری پیش بری می توانی به درامد ماهی حتی ده به بالا برسی
هیچ چیز در این این دنیا نا ممکن نیست . اگر بدانی چگونه بهش برسی
شما خدا را شکر علم این کار را دارید و در دنیایی هم هستی که دنیای مجازی هست . و تعداد زیادی کاربر داره
به خصوص برنامه نویسی اندروید
اگر برنامه نویسی اندروید کار می کنی. در زمینه خارجی کار بکن. به خصوص رایگان بعد از تبلیغات استفاده بکن
می ترکونی. شک نکن.
ممنون دوست عزیز، شما خیلی لطف دارید.
میتونی برسی که چه عرض کنم، باید برسم :cool:
موافقم که چیزی ناممکن نیست. اول باید از خودت انتظارای بزرگ داشته باشی بعدش باید خودتو باور کنی و بعد راه رسیدن بهش رو پیدا کنی، حتما بهش میرسی.
من از اول ios کار میکردم، و فکر کنم بازم ios رو ادامه بدم، حمایت از توسعه دهندگان و درامد توسعه دهندگان اپل چند برابر اندرویده. منتها تیم میخواد برای کیفیت بهتر.
اونجایی که نوشتم هدف ماهی ششصدهزار دلار درامد خالص، دقیقا اون پسری توی ذهنم بود که با یه بازی رایگان (فلپی برد) روزی 50هزاردلار در میورد یعنی ماهی 1.5 میلیون دلار درامد...! و اینکار شدنیه :) هدف من تازه یک سوم اینه!
.
امیدوارم شما هم موفق باشی

forums

Registered User
لایک‌ها
243
تا امرور تو پخش مواد غدایی بودم برجی 400 ی پنج ماهی بودم

حالا میخوام بیام نت ایا روزی 15 میشه در اورد؟؟

تخصصم نصب انجمن و نیوک و شاید هاست فروشی نمایندگی بگیرم

ایا میتوتم یا نه خارج نت برم سر کار؟؟

بالا