چرا بن تون کردن؟. منم داشتم کار میکردم و توی اوج تحریما بودیم که مشکل بر خوردم و بن شدم و کلی داستان... ولی میخوام دوباره شروع کنم. برای یاد گرفتن چم خم کار هم خیلی وقت و هزینه صرف کردم، همینطوری شانسی هم نیست.
Last edited:
چرا بن تون کردن؟. منم داشتم کار میکردم و توی اوج تحریما بودیم که مشکل بر خوردم و بن شدم و کلی داستان... ولی میخوام دوباره شروع کنم. برای یاد گرفتن چم خم کار هم خیلی وقت و هزینه صرف کردم، همینطوری شانسی هم نیست.
سوالتون یکم جالبه چون اصلا من نگفتم توی کدوم سایت و کدوم بازار دقیقا و شما یه چیز جزئی پرسیدین! البته من میگم برام فرقی نداره.چرا بن تون کردن؟
عـــــالیحدود ماهي ده تومان هدف. ساخت مركز كمك به إفراد سرطانيست
Sent from my iPad using Tapatalk
کارتون چیه؟ماهانه 1/600. هدف اول خودرو که خریدم.هدف دوم اپارتمان
مدرک تحصیلیت هم همینه؟ با کدوم نرم افزار حسابداری کار میکنی؟ کدومش بهتر از همشه؟حسابدار هستم
امیدوارم به هدف دومتون هم برسید.ماهانه 1/600. هدف اول خودرو که خریدم.هدف دوم اپارتمان
براتون آرزوی موفقیت دارم ، جسارتا ساعت کاریتون چند تا چنده؟سلام
کارم شبکه است ( شبکه داخلی یک شرکت ) و حقوق ماهانه دو میلیون هست
خدا رو شکر ، تازه داره زندگیم تکون میخوره
کارمند شرکت های داخلی بیشترین حقوقی که دیدم 3 تومن بوده ، ولی شرکت های خارجی ثبت شده در ایران حقوق خیلی بهتری پرداخت میکنند (از پنج میلیون به بالا)
چه پر توقع[emoji16][emoji16]درآمد : صفر
هدف : زنده ماندن
چه پر توقع[emoji16][emoji16]
sp
، چه خوب نکته رو گرفتیچه پر توقع[emoji16][emoji16]
sp
8 صبح تا 6 بعد از ظهر - پنج شنبه تعطیلبراتون آرزوی موفقیت دارم ، جسارتا ساعت کاریتون چند تا چنده؟
سلام دادادرامد حال حاضر= 3 تومن (حداقل) البته چون نوسان داره ممکنه ماهی 10 الی 15 هم برسه! (چون آدم ولخرجیم پس انداز ××× )
مرحله ی بعدی درامد قراره به دلار بشه و اگه مشکلی پیش نیاد بزودی ماهی 6تا8 هزار $ (که اگه بشه بازم پس انداز ××× آدمیزاد زندست که خرج کنه و زندگی کنه) :general404:
الان از درامدم ناراضیم. اینم بگم 22سالمه هیچ پشتوانه ای نداشتم و ندارم بدهی های خانواده رو اگه حساب نکنیم، ارث پیشکش! :general210:
هدف 10 ساله ام که درامد ماهی 600هزار $ (امیدوارم با کار سخت بهش برسم) :general206:
هدف کل زندگی هم که نپرس که این قصه سر دراز داره و برام مقدسه قرار نیست همه جا جار بزنمش
سلام، بالاتر گفتم شغلم رو. طراحی وبسایت و برنامه نویسی نرم افزار. دریافت سفارشم خارج از نته. البته میخوام وارد نت هم بشم برای گرفتن سفارش.سلام دادا
مگه شغلت چیه ک ماهی سه تومن؟؟
شغلت تو نته یا خارج از نت؟؟
تو نت چیه ؟؟
رفیق خوشم می اید. از اهدافی که برای خودت معرفی کردیسلام، بالاتر گفتم شغلم رو. طراحی وبسایت و برنامه نویسی نرم افزار. دریافت سفارشم خارج از نته. البته میخوام وارد نت هم بشم برای گرفتن سفارش.
3تومن برای کارهای پروژه ای مثل این زیاد نیست، برای حقوق ثابت یا کارمندی تقریبا زیاده. امیدوارم با توسعه ی کارم، درامد بیشتر بشه.
ممنون دوست عزیز، شما خیلی لطف دارید.رفیق خوشم می اید. از اهدافی که برای خودت معرفی کردی
واقعا عالیه
همین جوری پیش بری می توانی به درامد ماهی حتی ده به بالا برسی
هیچ چیز در این این دنیا نا ممکن نیست . اگر بدانی چگونه بهش برسی
شما خدا را شکر علم این کار را دارید و در دنیایی هم هستی که دنیای مجازی هست . و تعداد زیادی کاربر داره
به خصوص برنامه نویسی اندروید
اگر برنامه نویسی اندروید کار می کنی. در زمینه خارجی کار بکن. به خصوص رایگان بعد از تبلیغات استفاده بکن
می ترکونی. شک نکن.