ممنون دوست عزیز، شما خیلی لطف دارید.
میتونی برسی که چه عرض کنم، باید برسم
موافقم که چیزی ناممکن نیست. اول باید از خودت انتظارای بزرگ داشته باشی بعدش باید خودتو باور کنی و بعد راه رسیدن بهش رو پیدا کنی، حتما بهش میرسی.
من از اول ios کار میکردم، و فکر کنم بازم ios رو ادامه بدم، حمایت از توسعه دهندگان و درامد توسعه دهندگان اپل چند برابر اندرویده. منتها تیم میخواد برای کیفیت بهتر.
اونجایی که نوشتم هدف ماهی ششصدهزار دلار درامد خالص، دقیقا اون پسری توی ذهنم بود که با یه بازی رایگان (فلپی برد) روزی 50هزاردلار در میورد یعنی ماهی 1.5 میلیون دلار درامد...! و اینکار شدنیه
هدف من تازه یک سوم اینه!
.
امیدوارم شما هم موفق باشی
روز های اولی که وارد نت شدم. گفتم میشه با دنیای مجازی نیز کسب درامد کرد.
حدودا هشت سال پیش خیلی ها بهم خندیدند. و گفتند مگر می شود. بهشان گفتم می شود.
حدودا هشت سال پیش اولین درامدم را که سال 85 بود 15 هزار تومان اگر اشتباه نکنم از طریق نویسندگی به دست اوردم.
بعد تا امروز که هشت سال می گذره. بیش از 20 زمینه راه درامد اینترنتی را در سطح ایران و خارج انجام دادم.
و از همه شان خدا را شکر درامد کسب کردم.
از 15 هزار تومان سال 85 رسیدم به درامد 1.850 تومان.
و فعلا اصلا کار نمی کنم. به دلیل درس و دانشگاه و مشغله های دیگر
کلا اگر چیزی برای خودتان ترسیم بکنید. و اهداف را برای خودتان معین بکنید.
و بدانید می خواهید به کجا برسید. و راه های رسیدن انرا معلوم بکنید.
و علم این کار را داشته باشید. پشتکار نیز کمی داشته باشید. و صبر هم چاشنی ان بکنید.
صد در صد نه تنها در محیط نت بلکه در محیط بیرونم میشه موفق شد. اگرم پول داشته باشید و چاشنی اش بکنید
موفقیتان زود تر اتفاق خواهد افتاد.
هیچ چیزی نشدنی نیست.
از سن 12 سالگی زدم تو زمینه کسب و کار های اینترنتی و الانم که 20 سالمه خدا را شکر خیلی چیز های که خودم دلم
می خواسته را از پول خودم خریدم. و حتی در خیلی مواقع کمک خرج هم بودم.
این حس خوبی به ادم دست می ده.
در اخرم فقط و فقط یک توصیه . از هر سنی وارد کسب درامد در هر زمینه ای می شوید.
این را فراموش نکنید.
پس انداز کردن
اگر 20 هزار تومان در می اورید. حداقل 15 تومانش را پس انداز بکنید. اینو بعدا که چند سال می گذره و پول هایتان را خرج
کرده اید و بعدا چیز های به سراغتان می اید که اگر پول هایتان را جمع کرده بودید . می توانستید با ان اون کارو انجام بدهید
ولی اون موقع دیگه پولی نیست و افسوس می خورید.
پس پس انداز کردن را جدی بگیرید.