• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میزان درآمد ماهیانتون چقدره و بزرگترین هدفتون چیه؟

iamirkm

Registered User
لایک‌ها
67
رفقایی که تو کارن لطفا راهنمایی کنن که چطوری میشه تو نت کار و کسب درآمد کرد؟
ساده ترینش نویسندگی ، همکاری در فروش حتی با یه وبلاگ ، بعدش زدن یه سایت مثل فان یا موزیک...

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
کسی که سایت میزنه دونه ای سه تا پنج تومن داره با قالب اًماده کار میکنه،مثلا وردپرس.
نگید اچ تی ام ال پیور میزنم خودم هم طراحم.
کسی که تو ماه سه تا سایت تحویل میده قطعا وردپرس هست.
بعد با این سطح میخواید دنیا رو بگیرید؟
اینجا خیلیا میان نظرات رو بخونن ممکنه یه تفکر اشتباه اًیندشون رو عوض کنه.
واقع بین باشید..

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
کسی فکر نکنم اچ تی ام ال خالی بزنه از صفر. اصلا چنین کاری اشتباهه. شرکتهایی هستن که cms زدن و براش قالب و کاربری میسازن. کسایی هم هستن که قالب اختصاصی واسه همون وردپرس میزنن. کسی که بالای 2 تومن میگیره و وردپرس هم میزنه، حتما قالب اختصاصی طراحی میکنه. یا html رو تبدیل میکنه، یا از روی psd مشتری قالب میزنه یا از بیخ اچ تی ام ال و قالبش رو میسازه با امکانات درخواستی مشتری، اگر هم لازم بود پلاگین هایی بکار میبره البته همراه با پشتیبانی فنی حداقل یک ساله (یعنی هرچی خواستن اضافه میکنه). قالب های آماده خیلی از نیازهارو برطرف نمیکنن و واقعا یه طراح میخواد تا اوکی اش کنه.
کار بزن دررو با قالب آماده فکر نمیکنم بیشتر از 100تومن پولش بشه.

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
و شما میخواید با ورد پرس مولتی میلیاردر بشید؟
اگر زحمتی نیست چند تا نمونه کار میذارید اینجا؟

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
نه خب اگه بدونم دقیقا قراره با چی مولتی میلیاردر بشم که خب همین هفته میشدم :)
اگر پست اولتون هم منظورتون من بودم، باید بگم درامد خیلی زیاد رو از مارکت های خارجی انتظار دارم و اونم نه وردپرس و سایت زدن. چون قضیه خارج از ایران بکلی فرق میکنه.
اگه خیلی بترکونی توی مارکت های قالب فروشی، آره خب به تومان میلیاردر هم میشی، و البته منظور من بیشتر طراحی اپلیکیشن بود که درامد زیادی داره.
.
همونطور که قبلا گفتم من تمام مشتری هام رو حضوری و بیرون از نت میگیرم و قراره داخل نت هم بازاریابی رو شروع کنم. اتفاقا شدیدا در حال تهیه ی نمونه کار بصورت شکیل و حسابی هستیم. حتما تبلیغ و نمونه کار مارو خواهید دید :)

Bxyz

Registered User
لایک‌ها
49
میزان درامد فعلا ماهی 300 - 400 هزار ولی تو یه فکر جدیدیم که 10 برابر بشه توی آینده خیلی نزدیک:general504:
شغل : وب مستر / سایت دارم
آقا موضوعش چیه؟ تسمشو نمیخواد بگی فقط اگه امکان داره بگو تو چه موضوعیه؟

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
خیلی کلی گفتین
میشه بودنم فری لنسریتون دقیقا چی هست؟(اگه اینجا نمیخواین بگی پ . خ بده)
قرارداد کارمُزدی یا حق‌الزحمه‌ای یا فری‌لنس، گونه‌ای قرارداد کاری است که بر پایهٔ آن فرد یا شرکتی قول انجام کاری را برای یک کارفرما در ازای دست‌مزدی مشخص را می‌دهد. فریلنسر کسی است که سرویس ها یا خدمات خود را بدون تعهد درازمدت به کارفرما ارائه می کند. آنها معمولا ساعتی، روزانه یا پروژه ای دستمزد می گیرند و اساسا یک کسب و کار یک نفره است.

زمینه هایی که در آن فریلنسینگ رایج است عبارتند از: موسیقی، چاپ، نویسندگی، برنامه نویسی، عکاسی، روزنامه‌نگاری، آرایشگری، ویرایش، طراحی گرافیک، طراحی سایت، مشاوره، راهنمای تور و مترجم.

عملکرد فریلنسرها با هم بسیار متفاوت است. بعضی از آنها از مشتری می‌خواهند تا قرارداد امضا کند درحالی که بعضی دیگر کار را با یک موافقتنامه های شفاهی شروع می‌کنند. بعضی از فریلنسرها ممکن است هزینه کل پروژه را تخمین زده و بیعانه درخواست کنند. پرداخت به فریلنسرها نیز بسیار متفاوت است، فریلنسر ممکن است روزانه، ساعتی یا پروژه‌ای دستمزد بگیرد. یا بجای دریافت یک مبلغ مشخص بعضی از فریلنسرها از روش ارزش و قیمت گذاری مبتنی بر نتیجه کار برای مشتری استفاده می‌کنند. دریافت درصدی به صورت بیعانه. برای بعضی از پروژه‌های پیچیده بصورت فاز بندی و در هنگام تحویل هر بخش از کار مبلغ آن قسمت را دریافت کنند.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
قرارداد کارمُزدی یا حق‌الزحمه‌ای یا فری‌لنس، گونه‌ای قرارداد کاری است که بر پایهٔ آن فرد یا شرکتی قول انجام کاری را برای یک کارفرما در ازای دست‌مزدی مشخص را می‌دهد. فریلنسر کسی است که سرویس ها یا خدمات خود را بدون تعهد درازمدت به کارفرما ارائه می کند. آنها معمولا ساعتی، روزانه یا پروژه ای دستمزد می گیرند و اساسا یک کسب و کار یک نفره است.

زمینه هایی که در آن فریلنسینگ رایج است عبارتند از: موسیقی، چاپ، نویسندگی، برنامه نویسی، عکاسی، روزنامه‌نگاری، آرایشگری، ویرایش، طراحی گرافیک، طراحی سایت، مشاوره، راهنمای تور و مترجم.

عملکرد فریلنسرها با هم بسیار متفاوت است. بعضی از آنها از مشتری می‌خواهند تا قرارداد امضا کند درحالی که بعضی دیگر کار را با یک موافقتنامه های شفاهی شروع می‌کنند. بعضی از فریلنسرها ممکن است هزینه کل پروژه را تخمین زده و بیعانه درخواست کنند. پرداخت به فریلنسرها نیز بسیار متفاوت است، فریلنسر ممکن است روزانه، ساعتی یا پروژه‌ای دستمزد بگیرد. یا بجای دریافت یک مبلغ مشخص بعضی از فریلنسرها از روش ارزش و قیمت گذاری مبتنی بر نتیجه کار برای مشتری استفاده می‌کنند. دریافت درصدی به صورت بیعانه. برای بعضی از پروژه‌های پیچیده بصورت فاز بندی و در هنگام تحویل هر بخش از کار مبلغ آن قسمت را دریافت کنند.
حالا شما جزو کدوم دسته هستین بزرگوار؟برنامه نویسی؟

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
حالا شما جزو کدوم دسته هستین بزرگوار؟برنامه نویسی؟
من جزو هيچ كدوم
فقط معني فيري لنسر رو نمي دونستم توي ويكيپديا پيدا كردم براتون معني شو شير كردم!

Bxyz

Registered User
لایک‌ها
49
من جزو هيچ كدوم
فقط معني فيري لنسر رو نمي دونستم توي ويكيپديا پيدا كردم براتون معني شو شير كردم!
با تشکر از شما
معنی رو میدونستم منظورم از سوالم این بود که چه کاری رو انجام میده

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
حسابدار هستم . البته بیشتر امور مالی و مالیاتی کار میکنم . درآمد بین سه و چهار . هدفه شغلیم ، پیشرفت توی کارمه . غیر از این دوس دارم یه اتومبیل خیلی خوب داشته باشم .

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
درآمدم در حد دخل و خرجمه
میخوام به 5 یا 6 تومن برسونم

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
درآمدم 2
100 یارانه
مخارج 800
اقساط 1300
واقعن روی صفر هستم
اما خداروشکر که این درآمد و دارم

0098915

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوش بحالتون اگه دارین یه مقداری به من بدین 500 برای شهریه دانشگاه میخوام بنده تا 25 26 اسفند یا زودتر پس داده میشه گیرم وگرنه روم نمیشد درخواست بدم از کاربرای اینجا هم هستم اما پسوردش یادم رفته اگه دارین دریغ نکنین ثواب داره

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
27 سال سن
دانشجو
درآمد 350ت
خرج زندگی بالا...اعصاب تعطیل(تازه با قرص اینه)...امید به زندگی -1...شرمنده از روی پدر و مادر:(
ولی خدا رو که داریم...شکر

بالا