وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
شما باید شماره مجازی دائمی بگیری
فرض کنیم شماره مجازی یا شماری سیمکارت و ایمیل ورفای کردی و اسم و عکس فیک بدیم که نتونه بفهمه و به عنوان چهره واقعی تایید کنهشما باید شماره مجازی دائمی بگیری
فرض کنیم شماره مجازی یا شماری سیمکارت و ایمیل ورفای کردی و اسم و عکس فیک بدیم که نتونه بفهمه و به عنوان چهره واقعی تایید کنه
isp و ip رو چی کار میکنی؟
شما خودت فیسبوک داری تست کردی؟
فیسبوک در کنار Gmail بزرگترین ابزار جاسوسیه برای همین میخواد اطلاعت دقیق و صحیح جمع آوری کنه مگرنه راحت میشد اکانت ساخت
از کجا خریدید؟شماره مجازی دائمی با نرم افزار هاشد خرید
یعنی isp مهم نیست؟ پس فقط آی پی کشور و پیش شماره کشور مهمه؟ اگر آی پی کشور, رنج پراکسی باشه چطور؟(v*p*n)یک سرور مجازی که با توجه به شمارم امریکا بود ز امریکا خریدم
از کجا خریدید؟
یعنی isp مهم نیست؟ پس فقط آی پی کشور و پیش شماره کشور مهمه؟ اگر آی پی کشور, رنج پراکسی باشه چطور؟(v*p*n)
برادرا کار خودشونو راحت کردن. سیستم طراحی کردن smsهای تایید هویت اول به جای اینکه دست صاحب اصلی خط برسه تو دیتابیس اونا ذخیره میشه، بعدش از طریق خط دیگه برای صاحب خط ارسال می کنن.فیسبوک با این شماره ایرانی 09225165493 اس ام اس ورفای میفرسته! این کار چه معنی میده؟ برای آخرین باز و با v-p-n پولی تست کردم ولی باز هم کار همیشگی... برام جالب بود شماره ایرانی در اختیار فیسبوک چی کار میکنه؟ کسی بخواد سیمکارت بخره باید کامل اهراز هویت بشه با شناسنامه و کارت ملی یا اگر شرکت باشه با مدارک شرکت خب حالا فیسبوک و شماره ایرانی! این سیمکارت به نام کیه؟ جریان چیه؟!
این که فقط یه شماره هست که خریدنش زیاد سخت نیست ,الان سایت شرط بندی خارجی هست که میتونی از طریق کارت به کارت حسابت رو شارژ کنیفیسبوک با این شماره ایرانی 09225165493 اس ام اس ورفای میفرسته!
این کار چه معنی میده؟
برای آخرین باز و با v-p-n پولی تست کردم ولی باز هم کار همیشگی...
برام جالب بود شماره ایرانی در اختیار فیسبوک چی کار میکنه؟ کسی بخواد سیمکارت بخره باید کامل اهراز هویت بشه با شناسنامه و کارت ملی یا اگر شرکت باشه با مدارک شرکت
خب حالا فیسبوک و شماره ایرانی! این سیمکارت به نام کیه؟ جریان چیه؟!
فقط همین یه شماره نیست. برای من یه بار از دو تا شماره پشت سرهم sms اومد بعد که تو تویتر سرچ کردم دیدم شماره های دیگه ای هم هست. بعیده شرکت های خارجی بتونن این همه شمارۀ ایران بخرناین که فقط یه شماره هست که خریدنش زیاد سخت نیست ,الان سایت شرط بندی خارجی هست که میتونی از طریق کارت به کارت حسابت رو شارژ کنی
به نظرت اون سایت خارجی چطور تو ایران حساب بانکی شخصی داره ؟
همه چیز با شیتیل شدنیه
نمیدونم داستان اکانت تو چیه که مسدود میشه ولی من از 2009 اکانت فیسبوک دارم , سالی یکبار هم بزور لاگین میکنم ولی هیچ وقت این داستان مسدود شدن رو نداشتم
درسته همین 1xbet هست ولی چیزی به اسم فوچرز نداره , کد فوچرز رو اگر اشتباه نکنم برای سایت وین پارس ابدا کردناون سایت قمار خارجی هم اگه منظورت همین 1xbet هست که با فرهاد اکسچنج قرارداد داره
مشاهده پیوست 1163510
از کجا میفهمه عکس خودت نیست؟ مگه تو ور میشناسه؟یک بار بیشتر عکس نمیخواد وقتی هم عکس رو بزاری میفهمه عکس خودت نیست کامل مسدود میشه
یه فرد عادی هم میتونه با سرچ عکس مشابه توی گوگل بفهمه این عکس قبلا کجا استفاده شده فیسبوک جاسوس که بمانداز کجا میفهمه عکس خودت نیست؟ مگه تو ور میشناسه؟
هنور اکانت رو باز هم نکردم بسته میشه ، کاری به اسپم نیستبعد هم شما میخواید از فیسبوک استفاده تبلیغاتی بکنید که بن لایک و بن کامنت میشید بعد به بیچاره فوش میدید؟
بدون ورفای شماره اصلا نمیزاره اکانت ساخته بشهمگه مایی که داریم بصورت عادی و نه اسپم از فیسبوک استفاده میکنیم تا به امروز به مشکل خوردیم؟
عکس خرطومت رو بفرس بگو با همین میام ترتیبت رو میدممیگه عکس پاسپورت بفرست
فیسبوک با این شماره ایرانی 09225165493 اس ام اس ورفای میفرسته!
این کار چه معنی میده؟
برام جالب بود شماره ایرانی در اختیار فیسبوک چی کار میکنه؟ کسی بخواد سیمکارت بخره باید کامل اهراز هویت بشه با شناسنامه و کارت ملی یا اگر شرکت باشه با مدارک شرکت
این شماره برای پیدا کردن صاحب اکانت هایی که احتمالا محتواشون به مذاق آغایون خوش نمیاد و میزنه رمز عبور یادم رفته و برادران هم که مخابرات دستشونه میبینن به کی پیام اومده و میبرنش هتل آب خنک بخورهفیسبوک با این شماره ایرانی 09225165493 اس ام اس ورفای میفرسته!
این کار چه معنی میده؟
فیسبوک بدون شماره نمیشه اکانت ساختبرای اکانت های فضای مجازی شماره نزارین و با ایمیل برید.