afshin677
Registered User
- نوشتهها
- 108
- لایکها
- 19
ممنون ..شماهم همین طوردر هر صورت اميدوارم موفق باشيد
ممنون ..شماهم همین طوردر هر صورت اميدوارم موفق باشيد
فعلا که هرکسی رو کیوی سرمایه گذاشته برنده شده و تا حالا کسی تو این مورد ضرر نکرده ... من نمیدونم چجوری کاری کنم که شما متوجه بشید که تو کل استان نمیشه کیوی کاشت ..جون من برو همه تاپیک رو بخون ،هیچوقت همه استان نمیتونه کیوی بشه چون همه باید همه شرایط رو داشته باشن یکیش سرمایه اولیه زیادی میخواد که نود درصد مردم واقعا ندارن یکیشم شرایط آب و هوایی هستش مثلا از انزلی تا رشت کسی نمیتونه کیوی بکاره چون رشد نمیکنه و محصول نمیده و یکیشم اینه که ما چون تو مرز هستیم تاجرهای زیادی وجود داره و خودشون میان و کیوی رو ازمون میخرن و اکثرا به روسیه میفرستنمشخصه منطق نداری خودت هرچی میخوای میگی بعد بقیه بخوان جواب بدن میگی تموم کن مگه جلوی کسی روگرفتم خوب بکار اینقدرآدم میشناسم ریسک خرکی کردن زندگیشون ازبین رفته درختش تا 3 4 سالگی میوه میده ولی برداشت کامل 8 تا 10 سال طول میکشه کسی ک میخواد بره تو هرکاری و خطرات احتمالی رو ندونه و میگه بریم توکل بر خدا همه سرمایشم بده ریسک نیست خریت بزرگرین دلیلی هم ک کیوی کار زیاد نیست همین طول کشیدن بازگشت سرمایست وگرنه کل استان شده بود کیوی نه برنج و چایی
یعنی هیچ کس تواون مدت 8 تا10 ساله ضرر نکرده حتی 1 نفر؟دوست عزیزمن خودم گیلانیم کشاورزی باغبانی دامداری جز مواردین ک همیشه ریسک توش هست مثالش امسال بود ک ب علت کم شدن بارون تو تابستون خیلی از چایکارا چاییشون ازبین رفت علاوه بر سرمایه قدرت ریسک خیلی بالا و ظرفیت خیلی بالایی میخواد کسی بتونه 8 تا 10 سال نتیجه کامل بگیره بله هرکس بتونه سود هم دارهفعلا که هرکسی رو کیوی سرمایه گذاشته برنده شده و تا حالا کسی تو این مورد ضرر نکرده ... من نمیدونم چجوری کاری کنم که شما متوجه بشید که تو کل استان نمیشه کیوی کاشت ..جون من برو همه تاپیک رو بخون ،هیچوقت همه استان نمیتونه کیوی بشه چون همه باید همه شرایط رو داشته باشن یکیش سرمایه اولیه زیادی میخواد که نود درصد مردم واقعا ندارن یکیشم شرایط آب و هوایی هستش مثلا از انزلی تا رشت کسی نمیتونه کیوی بکاره چون رشد نمیکنه و محصول نمیده و یکیشم اینه که ما چون تو مرز هستیم تاجرهای زیادی وجود داره و خودشون میان و کیوی رو ازمون میخرن و اکثرا به روسیه میفرستن
این بحث ما نتیجه ای نداره من چندبار گفتم سومین سال محصول میده و یه مقدار از هزینه ها جبران میشه و از سال چهارم محصول کامل میده اونوقت شما همش میگید هشت تا ده ساله نتیجه میده .. دوست من اگه درخت بکاری شیش هفت ساله میوه میده ...یعنی هیچ کس تواون مدت 8 تا10 ساله ضرر نکرده حتی 1 نفر؟دوست عزیزمن خودم گیلانیم کشاورزی باغبانی دامداری جز مواردین ک همیشه ریسک توش هست مثالش امسال بود ک ب علت کم شدن بارون تو تابستون خیلی از چایکارا چاییشون ازبین رفت علاوه بر سرمایه قدرت ریسک خیلی بالا و ظرفیت خیلی بالایی میخواد کسی بتونه 8 تا 10 سال نتیجه کامل بگیره بله هرکس بتونه سود هم داره
این بحث ما نتیجه ای نداره من چندبار گفتم سومین سال محصول میده و یه مقدار از هزینه ها جبران میشه و از سال چهارم محصول کامل میده اونوقت شما همش میگید هشت تا ده ساله نتیجه میده .. دوست من اگه درخت بکاری شیش هفت ساله میوه میده ...
اصلا من هیچی نمیدونم بیا لطف کن دست از سره ما بردار
مگه از خودم میگم 8 تا 10 سال تو همون کامنت اولت ک از ویکی روستا مگه خودت ننوشتی؟این بحث ما نتیجه ای نداره من چندبار گفتم سومین سال محصول میده و یه مقدار از هزینه ها جبران میشه و از سال چهارم محصول کامل میده اونوقت شما همش میگید هشت تا ده ساله نتیجه میده .. دوست من اگه درخت بکاری شیش هفت ساله میوه میده ...
اصلا من هیچی نمیدونم بیا لطف کن دست از سره ما بردار
راس میگی به خداحالا چه اصراري داري ثابت كني دادا ؟
بيخيال اگه كسي بخواد كه فعاليت ميكنه
بله راست میگیحالا چه اصراري داري ثابت كني دادا ؟
بيخيال اگه كسي بخواد كه فعاليت ميكنه
اطلاعی ندارم در این مورداین میوه رو توی فومن هم میشه کشت کرد؟
راس میگی به خدا
بله راست میگی