• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میوه کیوی

afshin677

Registered User
لایک‌ها
19
مشخصه منطق نداری خودت هرچی میخوای میگی بعد بقیه بخوان جواب بدن میگی تموم کن مگه جلوی کسی روگرفتم خوب بکار اینقدرآدم میشناسم ریسک خرکی کردن زندگیشون ازبین رفته درختش تا 3 4 سالگی میوه میده ولی برداشت کامل 8 تا 10 سال طول میکشه کسی ک میخواد بره تو هرکاری و خطرات احتمالی رو ندونه و میگه بریم توکل بر خدا همه سرمایشم بده ریسک نیست خریت بزرگرین دلیلی هم ک کیوی کار زیاد نیست همین طول کشیدن بازگشت سرمایست وگرنه کل استان شده بود کیوی نه برنج و چایی
فعلا که هرکسی رو کیوی سرمایه گذاشته برنده شده و تا حالا کسی تو این مورد ضرر نکرده ... من نمیدونم چجوری کاری کنم که شما متوجه بشید که تو کل استان نمیشه کیوی کاشت ..جون من برو همه تاپیک رو بخون ،هیچوقت همه استان نمیتونه کیوی بشه چون همه باید همه شرایط رو داشته باشن یکیش سرمایه اولیه زیادی میخواد که نود درصد مردم واقعا ندارن یکیشم شرایط آب و هوایی هستش مثلا از انزلی تا رشت کسی نمیتونه کیوی بکاره چون رشد نمیکنه و محصول نمیده و یکیشم اینه که ما چون تو مرز هستیم تاجرهای زیادی وجود داره و خودشون میان و کیوی رو ازمون میخرن و اکثرا به روسیه میفرستن

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
فعلا که هرکسی رو کیوی سرمایه گذاشته برنده شده و تا حالا کسی تو این مورد ضرر نکرده ... من نمیدونم چجوری کاری کنم که شما متوجه بشید که تو کل استان نمیشه کیوی کاشت ..جون من برو همه تاپیک رو بخون ،هیچوقت همه استان نمیتونه کیوی بشه چون همه باید همه شرایط رو داشته باشن یکیش سرمایه اولیه زیادی میخواد که نود درصد مردم واقعا ندارن یکیشم شرایط آب و هوایی هستش مثلا از انزلی تا رشت کسی نمیتونه کیوی بکاره چون رشد نمیکنه و محصول نمیده و یکیشم اینه که ما چون تو مرز هستیم تاجرهای زیادی وجود داره و خودشون میان و کیوی رو ازمون میخرن و اکثرا به روسیه میفرستن
یعنی هیچ کس تواون مدت 8 تا10 ساله ضرر نکرده حتی 1 نفر؟دوست عزیزمن خودم گیلانیم کشاورزی باغبانی دامداری جز مواردین ک همیشه ریسک توش هست مثالش امسال بود ک ب علت کم شدن بارون تو تابستون خیلی از چایکارا چاییشون ازبین رفت علاوه بر سرمایه قدرت ریسک خیلی بالا و ظرفیت خیلی بالایی میخواد کسی بتونه 8 تا 10 سال نتیجه کامل بگیره بله هرکس بتونه سود هم داره

afshin677

Registered User
لایک‌ها
19
یعنی هیچ کس تواون مدت 8 تا10 ساله ضرر نکرده حتی 1 نفر؟دوست عزیزمن خودم گیلانیم کشاورزی باغبانی دامداری جز مواردین ک همیشه ریسک توش هست مثالش امسال بود ک ب علت کم شدن بارون تو تابستون خیلی از چایکارا چاییشون ازبین رفت علاوه بر سرمایه قدرت ریسک خیلی بالا و ظرفیت خیلی بالایی میخواد کسی بتونه 8 تا 10 سال نتیجه کامل بگیره بله هرکس بتونه سود هم داره
این بحث ما نتیجه ای نداره من چندبار گفتم سومین سال محصول میده و یه مقدار از هزینه ها جبران میشه و از سال چهارم محصول کامل میده اونوقت شما همش میگید هشت تا ده ساله نتیجه میده .. دوست من اگه درخت بکاری شیش هفت ساله میوه میده ...
اصلا من هیچی نمیدونم بیا لطف کن دست از سره ما بردار

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
این بحث ما نتیجه ای نداره من چندبار گفتم سومین سال محصول میده و یه مقدار از هزینه ها جبران میشه و از سال چهارم محصول کامل میده اونوقت شما همش میگید هشت تا ده ساله نتیجه میده .. دوست من اگه درخت بکاری شیش هفت ساله میوه میده ...

حالا چه اصراري داري ثابت كني دادا ؟
بيخيال اگه كسي بخواد كه فعاليت ميكنه ;)

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
مگه از خودم میگم 8 تا 10 سال تو همون کامنت اولت ک از ویکی روستا مگه خودت ننوشتی؟:confused:

alinonor

Registered User
لایک‌ها
389
این میوه رو توی فومن هم میشه کشت کرد؟

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
راس میگی به خدا :D

بله راست میگی

همين مشكل رو گاهي اوقات با بعضي از افراد خودم هم دارم :general208:
من دانشجو ام در آمدم هم حدودا روزي 10 11 $ از سايتم هست (ميانگين)
براي كسايي كه بخوان دقيقا مثل سايت خودم با هزينه مناسب مشابهش رو راه ميندازم + آموزش كامل تا زماني كه به در آمد برسند كه البته ماه اول در آمدشون اينقدر نيست و بستگي به فعاليت خودشون داره :general609:
بعضي ها اين وسط هستند انتظار دارن وحي براشون نازل بشه تا بهشون اثبات بشه ميتونند در آمد داشته باشند . آخرش هم ميرن طرف سايتهاي فارسي كه مثل قارچ رشد كردند :general304:
در كل بعضي ها به هيچ صراطي مستقيم نيستند و بحث كردن باهاشون وقت تلف كردنه واقعا .

من به گل و گياه علاقه دارم منتها در حد 1 دونه كاكتوس كه دارم ميرسم نگهداري كنم :general505:

مانا باشيد

f1saeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اطلاعات جدید در مورد کیوی کسی دارد؟

بالا