afshin677
Registered User
- تاریخ عضویت
- 15 می 2013
- نوشتهها
- 108
- لایکها
- 19
میوه کیوی
برداشت محصول كيوي :
درختان كيوي معمولاً 4-3 سال بعد از كاشت در زمين اصلي ميوهدهي خود را آغاز مينمايند و در 10- 8 سالگي به باردهي كامل ميرسند. ميزان محصول كيوي ميتواند به طور متوسط حدود 25 تن در هكتار برسد ولي در بعضي شرايط 50 تن در هكتار نيز برداشت گرديده است. اين ميوه قبل از رسيدن كامل برداشت ميشود و با توجه به بررسيهاي و منابع علمي موجود بريكس ميوه كيوي هنگام برداشت بايستي حداقل 2/6 درصد و سفتي بافت ميوهIbf 14 باشد و بهترين درجه بريكس جهت ايجاد طعم و مزه مناسب ونگهداري در سردخانه 7 تا 9 درصد ميباشد، اين درجه بريكس زماني حاصل خواهد كه حدود 170 – 220 روز از مرحله تمام گل گذشته باشد. ميزان درجه حرارت مورد نياز ميوه كيوي رقم هايوارد از زمان تمام گل تا رسيدن كامل حدود 3600 درجه روز ميباشد. ميوه كيوي در شرق مازندران از اوايل آذرماه قابل برداشت است ولي در منطقه آستارا پانزده روز زودتر از شرق مازندران ميرسد، در شمال ايران ميوه را تا زماني كه برگها ريزش ميكنند يعني پانزدهم آذرماه، ميتوان برروي درخت نگهداري نمود ولي از آن تاريخ به بعد بعلت خطر حمله پرندگان و سرما نگهداري ميوه توصيه نميگردد. اين ميوه در موقع برداشت چندان مورد پسند ذائقه ايراني نبوده و كمي سفت و ترش است و بايستي بمدت حداقل يك هفته در محيطي با دماي 15 درجه سانتيگراد رسانده، سپس مصرف نمود.
نوشته های بالا مقالاتی در مورد کیوی
ولی چند مورد که تجربی هست رو باید به عرض شما برسونم
در منطقه تالش و آستارا تقریبا در هر 1000 متر مربع تقریبا 80 عدد درخت کیوی و در هر هکتار 800 عدد درخت کیوی میشود کاشت
که سال سوم میوه نوبر میدهد و از سال چهارم برداشت شروع میشود و میشه گفت از سال ششم برداشت کامل رو داریم
و من اونچه که دیدم هر کیوی اگه خوب رسیدگی بشه میتونه تا 160 کیلو میوه بده و با یه حساب سر انگشتی اگه میانگین 120 کیلو رو برای هر کیلو رو درنظر بگیریم و قیمت هر کیلو که امسال سر باغ از 1800 تومن بود تا 2000 تومن
برای هر هکتار که سالانه تقریبا 180000000 درآمد خواهد داشت کسی که سرمایه گذاری کرده تو این زمینه و تو این سالها خیلی ها وضع زندگیشون عوض شده و از کشاورز بدبخت تبدیل شدن به افرادی که خونه چند طبقه و به اصطلاع ماشین شاسی بلند دارن
ولی خیلی افراد دیگه از جاهی دیگه مثل اردبیل و تبریز و تهران اومدن سرمایه گذاری کردن و کیوی کاشتن
و این میوه در منطقه اکثرا به روسیه صادر میشه و ریسک نداره
به عنوان مثال یکی از افراد با یک تاجر روسی آشنا شده و یک سدخانه احداث کرده که چنان درآمد داشته که بعد از سه سال سرد خانه دوم را هم دارن احداث میکنن و همین امسال و تو همین ماه کیوی رو در سردخانه کیلویی 3500 تومن خریداری کردن
سرتون رو درد نیارم کیوی بهترین سرمایه گذاری هستش برای کسانی که سرمایه کافی دارن و بهتر از اون داشتن همزمان باغ کیوی و سردخانه خواهد بود
اگه سوال باشه در خدمتم
برداشت محصول كيوي :
درختان كيوي معمولاً 4-3 سال بعد از كاشت در زمين اصلي ميوهدهي خود را آغاز مينمايند و در 10- 8 سالگي به باردهي كامل ميرسند. ميزان محصول كيوي ميتواند به طور متوسط حدود 25 تن در هكتار برسد ولي در بعضي شرايط 50 تن در هكتار نيز برداشت گرديده است. اين ميوه قبل از رسيدن كامل برداشت ميشود و با توجه به بررسيهاي و منابع علمي موجود بريكس ميوه كيوي هنگام برداشت بايستي حداقل 2/6 درصد و سفتي بافت ميوهIbf 14 باشد و بهترين درجه بريكس جهت ايجاد طعم و مزه مناسب ونگهداري در سردخانه 7 تا 9 درصد ميباشد، اين درجه بريكس زماني حاصل خواهد كه حدود 170 – 220 روز از مرحله تمام گل گذشته باشد. ميزان درجه حرارت مورد نياز ميوه كيوي رقم هايوارد از زمان تمام گل تا رسيدن كامل حدود 3600 درجه روز ميباشد. ميوه كيوي در شرق مازندران از اوايل آذرماه قابل برداشت است ولي در منطقه آستارا پانزده روز زودتر از شرق مازندران ميرسد، در شمال ايران ميوه را تا زماني كه برگها ريزش ميكنند يعني پانزدهم آذرماه، ميتوان برروي درخت نگهداري نمود ولي از آن تاريخ به بعد بعلت خطر حمله پرندگان و سرما نگهداري ميوه توصيه نميگردد. اين ميوه در موقع برداشت چندان مورد پسند ذائقه ايراني نبوده و كمي سفت و ترش است و بايستي بمدت حداقل يك هفته در محيطي با دماي 15 درجه سانتيگراد رسانده، سپس مصرف نمود.
نوشته های بالا مقالاتی در مورد کیوی
ولی چند مورد که تجربی هست رو باید به عرض شما برسونم
در منطقه تالش و آستارا تقریبا در هر 1000 متر مربع تقریبا 80 عدد درخت کیوی و در هر هکتار 800 عدد درخت کیوی میشود کاشت
که سال سوم میوه نوبر میدهد و از سال چهارم برداشت شروع میشود و میشه گفت از سال ششم برداشت کامل رو داریم
و من اونچه که دیدم هر کیوی اگه خوب رسیدگی بشه میتونه تا 160 کیلو میوه بده و با یه حساب سر انگشتی اگه میانگین 120 کیلو رو برای هر کیلو رو درنظر بگیریم و قیمت هر کیلو که امسال سر باغ از 1800 تومن بود تا 2000 تومن
برای هر هکتار که سالانه تقریبا 180000000 درآمد خواهد داشت کسی که سرمایه گذاری کرده تو این زمینه و تو این سالها خیلی ها وضع زندگیشون عوض شده و از کشاورز بدبخت تبدیل شدن به افرادی که خونه چند طبقه و به اصطلاع ماشین شاسی بلند دارن
ولی خیلی افراد دیگه از جاهی دیگه مثل اردبیل و تبریز و تهران اومدن سرمایه گذاری کردن و کیوی کاشتن
و این میوه در منطقه اکثرا به روسیه صادر میشه و ریسک نداره
به عنوان مثال یکی از افراد با یک تاجر روسی آشنا شده و یک سدخانه احداث کرده که چنان درآمد داشته که بعد از سه سال سرد خانه دوم را هم دارن احداث میکنن و همین امسال و تو همین ماه کیوی رو در سردخانه کیلویی 3500 تومن خریداری کردن
سرتون رو درد نیارم کیوی بهترین سرمایه گذاری هستش برای کسانی که سرمایه کافی دارن و بهتر از اون داشتن همزمان باغ کیوی و سردخانه خواهد بود
اگه سوال باشه در خدمتم