• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میوه کیوی

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
دوست عزیز میتونید یه سرچ تو گوگل بکنید متوجه میشید که مازندران بیشترین باغ کیوی رو داره

عزیز من گفتم نسبت به پرتقال. دقت نکردی چه گفتم !
منظورم این بود اگه حرف ایشون درست بود الان بیشتر مردم دیگه =پرتقال نمی کاشتن اینجا. کیوی می کاشتن.
شما که تو شمال زندگی میکنید عیدا کجا میرید؟
اردبیل و جاهای دیگه شمال :D

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
من خودم سمت استارا و تالش هستم و حرف ایشون کاملا تایید میشه فقظ قیمت پارسال فک کنم1200 بود یه بدی هم که داره اماده سازی زمین هم هزینه داره ولی بلند مدت سود خوبی داره خیلی بهتر از برنج(بارنج) هست

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
مشهد که خوراک زعفرونه :دی
کیوی چرا؟
فکر نمیکنم تو مشهد بشه، محیط مشهد خیلی با جایی که این عزیز میگن متفاوته

زعفرون هکتاری 25میلیون درامد داره
کیوی رو ایشون میگن 180میلیون
واسه همین میگم منطقی نیست

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
دوستان کیوی سود داره و زحمت هم داره اول از همه حداقل 200-300 میلیون اماده سازی زمین هست که لوله کشی زمین و اون سازه هاش خودش خیلی میشه سیمی که میکشن حصار کل زمین و اینکه معمولا در زمین حاصلخیز و رطوبتی کاشته میشه و اینکه تو زمین کوچیک هم جواب میده و خوب بار میده و اگه بهش برسی هر سال بهتر از سال قبل سود داره و در مورد قیمت زمین تو جای ارزون هر 2000 متر مربع هشت میلیون تا ...

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
دوستان کیوی سود داره و زحمت هم داره اول از همه حداقل 200-300 میلیون اماده سازی زمین هست که لوله کشی زمین و اون سازه هاش خودش خیلی میشه سیمی که میکشن حصار کل زمین و اینکه معمولا در زمین حاصلخیز و رطوبتی کاشته میشه و اینکه تو زمین کوچیک هم جواب میده و خوب بار میده و اگه بهش برسی هر سال بهتر از سال قبل سود داره و در مورد قیمت زمین تو جای ارزون هر 2000 متر مربع هشت میلیون تا ...

زمین کشاورزی تو مازندران متری 4000تومن؟
وجود نداره
زمین تو کویر این قدر ارزون نیست

miim

Registered User
لایک‌ها
451
کوشا برو تو کار کیوی:D

afshin677

Registered User
لایک‌ها
19
عزیز من گفتم نسبت به پرتقال. دقت نکردی چه گفتم !
منظورم این بود اگه حرف ایشون درست بود الان بیشتر مردم دیگه =پرتقال نمی کاشتن اینجا. کیوی می کاشتن.

اردبیل و جاهای دیگه شمال :D
حق با شماست ولی واقعا نمیدونم که درخت کیوی اونجا چقدر میوه میده .. شاید به انداره اینجا نباشه

afshin677

Registered User
لایک‌ها
19
زعفرون هکتاری 25میلیون درامد داره
کیوی رو ایشون میگن 180میلیون
واسه همین میگم منطقی نیست
این منطق شما منو کشته :D خب شاید دلیلش اینه که این میوه تازه وارد کشور شده و خیلی ها اطلاعاتی دربارش ندارن و زمان میبره تا معروف بشه
اصلا بی خیال کشور روسیه بشیم الان قیمت کیوی تو بازار ایران کیلویی چنده؟؟؟ خونتون جساب کتاب کنید متوجه میشید

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
دوست عزیز من تو متن اول اشتباهی گفتم متر مربع که تو متن بعد ویرایش کردم 2000 متر و تقریبا 45 ممتر مربع هشت میلیون

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
دوست عزیز من تو متن اول اشتباهی گفتم متر مربع که تو متن بعد ویرایش کردم 2000 متر و تقریبا 45 ممتر مربع هشت میلیون البته چون زمین ها ترسیع شدن من رندش کردم 2000 متر بهتون گفتم تقریبا 1600 متر و چون کلا زمین کشاورزی برنج هست ارزونه به هر حال میشه روش کیوی برداشت کرد و کیوی هم دردسرهای خودشو داره

afshin677

Registered User
لایک‌ها
19
دوست عزیز من تو متن اول اشتباهی گفتم متر مربع که تو متن بعد ویرایش کردم 2000 متر و تقریبا 45 ممتر مربع هشت میلیون البته چون زمین ها ترسیع شدن من رندش کردم 2000 متر بهتون گفتم تقریبا 1600 متر و چون کلا زمین کشاورزی برنج هست ارزونه به هر حال میشه روش کیوی برداشت کرد و کیوی هم دردسرهای خودشو داره
درسته .... فقط درباره هزینش به غیر از زمین باید بگم که ما خودمون زمین داریم حدود 3500 متر که حدود 30 میلیون هزینش میشه که یه هکتار باید تقریبا 90 میلیون هزینه بشه

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
این منطق شما منو کشته :D خب شاید دلیلش اینه که این میوه تازه وارد کشور شده و خیلی ها اطلاعاتی دربارش ندارن و زمان میبره تا معروف بشه
اصلا بی خیال کشور روسیه بشیم الان قیمت کیوی تو بازار ایران کیلویی چنده؟؟؟ خونتون جساب کتاب کنید متوجه میشید
:D
داش ما شانس نداریم میکاریم درختو 4سال دیگه که میخواد بار بده روسیه ایرانو تحریم میکنه:eek:

بالا