• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میوه کیوی

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
زمین کشاورزی تو مازندران متری 4000تومن؟
وجود نداره
زمین تو کویر این قدر ارزون نیست
عزیز من داریم این قیمت.
منم اول باور نمی کردم ولی خودمون خریدیم ولی مشکلش اینه که فقط میشه برنج کاشت o_O

afshin677

Registered User
لایک‌ها
19
قیمت خرید زمین که برای کیوی مناسب باشه از متری 40000 تومن شروع میشه تا 70000 تومن و تقریبا یک هکتار 500 میلیون زمینش میشه و 90 میلیون هزینش که کلا 590 میلیون سرمایه لازمه

البته اینم بگم که خیلی افراد هستن که این زمین هارو دارن و سرمایه ای برای کاشت کیوی ندارن و اگه کسی بتونه به این افراد اعتماد کنه و به صورت شراکتی کاشته بشه خیلی به نفعش میشه
چون در اون صورت بجای 590 میلیون تومن فقط 90 میلیون هزینه میخواد و سال پنجم کل پولش برمیگرده و بعد اون هر سال 70 الی 80 میلیون در آمد داره

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
رامسر ک رفته بودم چند تا خانه ک دیدم همه کیوی داشتند

ghiyamat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلاممم
آقا کیوی گرگان هم کشت و برداشت میشه ؟؟؟؟ ضعیفه ، قویه ی !؟
زمین و همه ی این داستانا هست فقط خبر بدین . :D

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
سلاممم
همه زمینو همه چیشون جوره فقط من هیچیم جور نیست
اقا تو گلدون میشه کاشت؟
یدونه میکارم تو گلدون هدایتش میکنم رو سقف خونمون سالی یه ملیونم بده راضیم
دوست عزیز من فک میکنم همه جای شمال میشه کاشت مگه هوای مازندران و گلستان و گیلان چقدر باهم فرق میکنه

afshin677

Registered User
لایک‌ها
19
سلاممم
همه زمینو همه چیشون جوره فقط من هیچیم جور نیست
اقا تو گلدون میشه کاشت؟
یدونه میکارم تو گلدون هدایتش میکنم رو سقف خونمون سالی یه ملیونم بده راضیم
دوست عزیز من فک میکنم همه جای شمال میشه کاشت مگه هوای مازندران و گلستان و گیلان چقدر باهم فرق میکنه
گرگان رو باید دوستان همشهری تون جواب بدن...
کاملا فرق میکنه چون میوه کیوی شرایط خاصی برای رشد لازم داره من دیروز به سمت هشتپر تالش که میرفتم و هرچقدر به این شهر نزدیک میشدم کمتر این درخت رو میدیدم
تو این مدت که پرس و جو کردم بهترین منطقه برای کاشت کیوی در ایران بین منطقه تالش و آستارا هستش

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
من هنوزم تو کتم نمیره که هکتاری 180تومن بده
به هرکیم میگم تو کتش نمیره
با کشاورزای با تجربم صحبت کردم همه میگفتن اگه اینطوری بود که شاهد خیل عظیم مردم بودیم که به سمت این کار میرفتن
یه مشکلی این وسط هست که مردم کمتر میرن سمتش
من همه کسو کارم کشاورزن
شما خودت شغلت چیه؟
کشاورزی کردی تالا؟

afshin677

Registered User
لایک‌ها
19
من هنوزم تو کتم نمیره که هکتاری 180تومن بده
به هرکیم میگم تو کتش نمیره
با کشاورزای با تجربم صحبت کردم همه میگفتن اگه اینطوری بود که شاهد خیل عظیم مردم بودیم که به سمت این کار میرفتن
یه مشکلی این وسط هست که مردم کمتر میرن سمتش
من همه کسو کارم کشاورزن
شما خودت شغلت چیه؟
کشاورزی کردی تالا؟
راستش 180 میلیون کیوی هایی هستن که 8 الی 9 ساله هستن و خوب بهشون رسیدگی میشه .... فکر کن من اصلا 50 میلیون اشتباه کردم و زیاد گفتم ... شما هکتاری 130 میلیون حساب کن که اگه اینجوری باشه بازم فوق العاده است از هر جهت و ارزش سرمایه گذاری رو داره
دوست عزیز چن بار باید بهتون بگم که همه نمیتونن کیوی کاشت کنن چون به غیر از تالش تا آستارا جواب نمیده نداده و نخواهد داد که مشکل بزرگ برای مردم مناطق دیگه همینه و خیلی هاهم اینجا زمین دارن و سرمایه برای کاشت ندارن
و خیلی از مردم هم ارزش کیوی رو نمیدونن و نشنیدن و اگه من این مطلب رو نمینوشتم شماهم شاید هیچوقت درباره سود این میوه تو منطقه ما خبردار نمیشدید
ما خودمون 70 تا کیوی تو هزار متر زمین داشتیم و با درآمدش تونستیم امسال 300 تا کیوی دیگه بکاریم ...و هنوز 3500 متر زمین داریم که سرمایه برای کاشتنش ندارییم

Last edited:

afshin677

Registered User
لایک‌ها
19
Picture_274.jpg

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
راستش 180 میلیون کیوی هایی هستن که 8 الی 9 ساله هستن و خوب بهشون رسیدگی میشه .... فکر کن من اصلا 50 میلیون اشتباه کردم و زیاد گفتم ... شما هکتاری 130 میلیون حساب کن که اگه اینجوری باشه بازم فوق العاده است از هر جهت و ارزش سرمایه گذاری رو داره
دوست عزیز چن بار باید بهتون بگم که همه نمیتونن کیوی کاشت کنن چون به غیر از تالش تا آستارا جواب نمیده نداده و نخواهد داد که مشکل بزرگ برای مردم مناطق دیگه همینه و خیلی هاهم اینجا زمین دارن و سرمایه برای کاشت ندارن
و خیلی از مردم هم ارزش کیوی رو نمیدونن و نشنیدن و اگه من این مطلب رو نمینوشتم شماهم شاید هیچوقت درباره سود این میوه تو منطقه ما خبردار نمیشدید
ما خودمون 70 تا کیوی تو هزار متر زمین داشتیم و با درآمدش تونستیم امسال 300 تا کیوی دیگه بکاریم ...و هنوز 3500 متر زمین داریم که سرمایه برای کاشتنش ندارییم
هکتاری 180 میلیون!!!!!!!!!!!!!!
اونی که یک همچینی زمینی داره نمی فروشه که یا اگه بفروشه راحت 1 میایارد قیمتشه!

afshin677

Registered User
لایک‌ها
19
هکتاری 180 میلیون!!!!!!!!!!!!!!
اونی که یک همچینی زمینی داره نمی فروشه که یا اگه بفروشه راحت 1 میایارد قیمتشه!
شما اگه خریداری میشناسید که این همه پول بده معرفی کنید من خودم واسش مشتری پیدا میکنم :D

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
اینقدر به منطقه هشتپر آستارا زوم نکنین.

من خودم نوشهر هستم (غرب مازندران) اینجا کیوی دیدم بکارن اما بسیار کم (95 درصد درخت های اینجا پرتقال هستن)

afshin677

Registered User
لایک‌ها
19
اینقدر به منطقه هشتپر آستارا زوم نکنین.

من خودم نوشهر هستم (غرب مازندران) اینجا کیوی دیدم بکارن اما بسیار کم (95 درصد درخت های اینجا پرتقال هستن)
دوست عزیز فکر کنم دراین مورد صحبت کردیم دوتا دلیل داره که کیوی تو منطقه شما کمه یکی اینکه کیوی تازه واره ایران شده و قدیمی نیست و باغ های پرتقال قدیمی هستن
و مسئله مهم تر اینه که کیوی فقط تو منطقه ما بیشترین میوه و با کیفیت ترین میوه رو میده

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
دوست عزیز فکر کنم دراین مورد صحبت کردیم دوتا دلیل داره که کیوی تو منطقه شما کمه یکی اینکه کیوی تازه واره ایران شده و قدیمی نیست و باغ های پرتقال قدیمی هستن
و مسئله مهم تر اینه که کیوی فقط تو منطقه ما بیشترین میوه و با کیفیت ترین میوه رو میده
تازه وارد ایران شده؟ :eek:

والله من که ابتدایی بودم کیوی می خوردم.

منطقه شما کجاست؟

afshin677

Registered User
لایک‌ها
19
تازه وارد ایران شده؟ :eek:

والله من که ابتدایی بودم کیوی می خوردم.

منطقه شما کجاست؟
منم ابتدایی بودم خوردم
فکر کنم بیست ساله که کیوی وارد ایران شده
:D
فکر کنم اینجوری به نتیجه نرسیم اگه امکان داره از کسایی که تو منطقه شما کیوی دارن درموردش سوال کنید درمورد سود و زیانش و قیمت فروشش و میزان محصول دهی هر کیوی

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
شما اگه خریداری میشناسید که این همه پول بده معرفی کنید من خودم واسش مشتری پیدا میکنم :D
خوب زمین کشاورزی کسی می خره که بلده کشاورزی کنه !بعدشم فکر نکنم هکتاری 180 میلیون بده!

afshin677

Registered User
لایک‌ها
19
خوب زمین کشاورزی کسی می خره که بلده کشاورزی کنه !بعدشم فکر نکنم هکتاری 180 میلیون بده!
مثلا کسایی هستند که اومدن از جاهای دیگه و زمین خریدن و به چند نفر که کشاورزی بلد هستن یه مقدار پول میدن تا براشون نگهداری کنه و مطمئنا اگه کسی که نگهداری میکنه شریکش کنن و یه سهمی بدن دیگه عالی میشه و خیالشون راحت
باشه من اشتباه کردم و حرفم رو پس میگیرم به طور میانگین سالانه 130000000 حساب کن که تضمینی هستش و حتما همین قدر درآمد داره و فکر کنم بازم فوق العاده باشه

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
منم ابتدایی بودم خوردم
فکر کنم بیست ساله که کیوی وارد ایران شده
:D
فکر کنم اینجوری به نتیجه نرسیم اگه امکان داره از کسایی که تو منطقه شما کیوی دارن درموردش سوال کنید درمورد سود و زیانش و قیمت فروشش و میزان محصول دهی هر کیوی
والله منطقه ما که فقط یاد گرفتن زمین رو یه چند طبقه بالا ببرن و بفروشن. زمین کشاورزی و باغداری هوتوتو!

از همین زمین های باقی مونده هم بیشتر می بینم پرتقال و برنج می کارن. کیوی خیلی خیلی کم می بینم.

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
مثلا کسایی هستند که اومدن از جاهای دیگه و زمین خریدن و به چند نفر که کشاورزی بلد هستن یه مقدار پول میدن تا براشون نگهداری کنه و مطمئنا اگه کسی که نگهداری میکنه شریکش کنن و یه سهمی بدن دیگه عالی میشه و خیالشون راحت
باشه من اشتباه کردم و حرفم رو پس میگیرم به طور میانگین سالانه 130000000 حساب کن که تضمینی هستش و حتما همین قدر درآمد داره و فکر کنم بازم فوق العاده باشه
من یه هکتار زمین به شما میدم با سرمایه کاشتش شما سالی 50تومن به من بده 80 تومنش مال خودت من کلام رو میندازم بالا
باغ پرتقال 10ساله تو بهترین شرایط هکتاری 30تومن میده که این 50تومن درمقایسه با پرتقال خیلی بهتره

بالا