عزیز من کاربر koosharz کشاورزی می کنه دیگه.خوب جای این بحثا یکی بره یه کشاورز گیر بیاره ازش بپرسه چطوریاس قضیه کیوی
راس میگه اگه اینجوری بود که الان شمال همه به جای برج میکوبیدن کیوی میکاشتنعزیز من کاربر koosharz کشاورزی می کنه دیگه.
ایشون گفتن که اینقدر نمیشه.
نظر منم همین قدره.
اگه واقعا این قدر سود داشته باشه این خبر به گوش یه سرمایهدار برسه کل شمال رو کیوی میکاره :دی
دوست عزیز کشاورزایی که زمین زیاد دارن اره وضعشون خوبهمن دوست کشاورز زیاد دارم البته نه از اون کشاورز هایی که شما مده نظرتونه
اسمشون کشاورزه بیشتر مدیریت می کنند اکثرا هم آدم های ثروتمندی هستند کشورهای اروپایی می رند و بهترین زندگی ها رو دارن
حرف دوستمون درسه ولی به همین راحتی ها نیست زمان می بره دردسر و ریسک داره حتی در مورد میوه های دیگه من پلنش رو دارم که خیلی سودزاست ولی خیلی درگیرت می کنه شاید چند ماه باید خودت هم شب و روز بری سر زمین ولی بعد از برداشت سود خیلی زیادی می کنی
خوب واسه کسی که تخصصش و علاقش رو داره یه بیزینس خوبه و اکثرا کسانی هستند که قبلا پدرانشون تو این کار بودن و خوب سرمایه دار و کسی که بخواد سرمایه گذاری کنه راه های زیادی هست که هم دردسرش کمتره هم سودش بیشتره
اینها همش بستگی داره ولی در کل چیزی که من دارم به چشمم می بینم خیلیاشون واقعا دارن زندگی می کنند و سفرهای اروپایی می رند ماشین های خوب سوار می شن
اگه بخواد بفروشه چقدر معامله میشه ؟من یه هکتار زمین به شما میدم با سرمایه کاشتش شما سالی 50تومن به من بده 80 تومنش مال خودت من کلام رو میندازم بالا
باغ پرتقال 10ساله تو بهترین شرایط هکتاری 30تومن میده که این 50تومن درمقایسه با پرتقال خیلی بهتره
دوست عزیز کشاورزایی که زمین زیاد دارن اره وضعشون خوبه
بعد طرف شب بره سر زمین چیکار کنه؟ واسه درختا لالایی بخونه؟
شبا معمولا نگهبان میذارن که دزدی نشه
به به
زمین میدی؟؟ بازم میگم بهترین شرایط برای رشد کیوی منطقه تالش تا آستارا هستش و برای این کار حتما باید تو این منطقه زمین بخریمن یه هکتار زمین به شما میدم با سرمایه کاشتش شما سالی 50تومن به من بده 80 تومنش مال خودت من کلام رو میندازم بالا
باغ پرتقال 10ساله تو بهترین شرایط هکتاری 30تومن میده که این 50تومن درمقایسه با پرتقال خیلی بهتره
دوستان باور کنید من تحقیق کردم کل شمال نمیشه کیوی کاشت و جواب نمیده بهترین نتیجه رو فقط منطقه تالش و آستارا میدهعزیز من کاربر koosharz کشاورزی می کنه دیگه.
ایشون گفتن که اینقدر نمیشه.
نظر منم همین قدره.
اگه واقعا این قدر سود داشته باشه این خبر به گوش یه سرمایهدار برسه کل شمال رو کیوی میکاره :دی
سال چهارم میوه میده مثلا 20درصد سال چهارم 50 درصد سال پنجم و از سال ششم محصول کامل میده و هرسال میزان محصول بیشتر میشهاگه بخواد بفروشه چقدر معامله میشه ؟
از چند سال به بعد میوه میده ؟
عزیز من شما گفتی 130 تومن سالیانه هر هکتار داره. درست؟دوستان باور کنید من تحقیق کردم کل شمال نمیشه کیوی کاشت و جواب نمیده بهترین نتیجه رو فقط منطقه تالش و آستارا میده
نمیدونم والا راستش از استان شما اطلاعات ندارمعزیز من شما گفتی 130 تومن سالیانه هر هکتار داره. درست؟
اصلا فرض کنیم منطقه ما کیوی خوب بار نده حداقل 50 درصد که میده؟ پس میشه سالی 75 تومن میشه که بازم خیلی خوبه.
در حالیکه امروز من سر راهم یه نگاهی به باغ های اطراف انداختم و بجز درخت پرتقال و نارنگی درخت دیگه ای ندیدم!
2000متر 60تومن هزینه اماده سازی داره؟من قبلا به فکرش افتادم با یکی مشورت کردم گفتن برای زمین 2000 متری 60 میلیون اماده سازی زمین هزینه میخواد فقط اون اهن تی شکل و سیستم ابیاری و ..به غیر حصار کشی و اینکه 4 سال زمان میوه دهی و 6 سال هم بهره دهی طول میکشی که زمان زیادیه و هر سال الن داره 30 میلیون در میاره
فکر کنم کمی زیاد گفتید اینجا 2000 متر حداکثر 20000000 هزینه دارهمن قبلا به فکرش افتادم با یکی مشورت کردم گفتن برای زمین 2000 متری 60 میلیون اماده سازی زمین هزینه میخواد فقط اون اهن تی شکل و سیستم ابیاری و ..به غیر حصار کشی و اینکه 4 سال زمان میوه دهی و 6 سال هم بهره دهی طول میکشی که زمان زیادیه و هر سال الن داره 30 میلیون در میاره
پهن مگه چقد قیمتشهاینا همه گفته خودشون بود ماهم ذکر کردیم شما سیستم ابیاری قطره ای و اهن استفاده شده و سیمکشی نمیدونم پول کود و پهن در نظر داشته باشین البته شایدم با قیمت زمین مدنظرشون بوده
کل وجود کیوی به پهنش تقریبا قیمت هایی که بالا گفتم همیناس چون این این اقا تو کار کیوی بوده البته نه تخصصی تو حیاط خونش میکاشتهپهن مگه چقد قیمتشه