چرا نمیشه فقط دوره بازگشت پولتون از 4-6 سال که یکم زمان طولانی برا کسی مناسب که سرمایه بلا استفاده داشته باشهعزیز به نظر تو کسی با 200میلیون تومن میتونه وارد این کار بشه؟
اونم بدون زمین؟
مقدار برداشت رو کامل تو پست اول توضیح دادم ... هکتاری حدود صدوسی میلیونیا نمیشه نهال اماده گرفت که بشه زودتر برداشت کرد؟مثلا دوسال به جای چهار سال
یعنی دوساله نگیریم بهتره؟مقدار برداشت رو کامل تو پست اول توضیح دادم ... هکتاری حدود صدوسی میلیون
بله میشه نهال دوساله خرید .. ولی اینو بدونید که کیوی هر سال بیشتر از سال قبل میوه میده و شاید تا اینکه کامل بتونه میوه بده پنج سال طول بکشه .. و اینم بگم خیلی ها بودن با رسیدگی کامل تونستن تا صدوپنجاه میلیون تو هر هکتار میوه برداشت کنن
چرا اتفاقا خوبهیعنی دوساله نگیریم بهتره؟
خیلی ممنونچرا اتفاقا خوبه
کجای شمال کیوی دارید؟اگه اینقدر سود میداد من الان تو کارش بودم
اگه پست هارو بخونی متوجه میشی که کیوی این منطقه بهتر از جاهای دیگه است...تنکابن روستای مزرک
من دقیق در جریانش نیستم چون سررشته ای ندارم / بزارید میپرسم جواب میدم:general406:اگه پست هارو بخونی متوجه میشی که کیوی این منطقه بهتر از جاهای دیگه است...
چند تا سوال کیوی ما هایوارد هستش مال شما چیه؟ کیوی رو پارسال سر باغ کیلویی چند فروختید؟ و کمی از کیوی اون منطقه برای ما بگید که چقد میوه میده و برای مصرف کجا از شما میخرن
ممنون
باشه حتما بپرس منتظرممن دقیق در جریانش نیستم چون سررشته ای ندارم / بزارید میپرسم جواب میدم:general406:
حاجی کل تاپیکو من داشتم با ایشون سر همین مسئله بحث میکردم، پستای قبل رو بخونینعزیز شما که میگی از هر هکتار 130 تا 180 سالی در میاد اصلا بگیریم 100 بازم خیلیه
شما اینارو از کسی شنیدی یا خودتون اینقدر درمیارین؟